Jag gillar skolan :)

Lång rast, busiga flickor, roliga cam-inställnigar.
Här är resultatet:


school



SItter i skolan och väntar på att få börja :)
Imorn flyttar vi in, de kliar i fingrarna kan jag lova :D hahah!
Bästaste putte & kilen kmr imorn och ska bo hos oss i en vecka (: va glad jag blir, saknar pojkarna som fan!
Jag längtar efter att få göra klart mitt badrum! Tema; ljusrosa/leopardmönstrat, och de gillar vi!

NU börjar jag om 10 min, vi har bara tre lektioner idag, och alla är i samma sal, de är soft! Hela klassen sitter och nördar som vanligt på lektionerna ;) haha

Skriver mer senare , puss /F

Ny stad, ny skola, nya rutiner

Plusgymnasiet heter den nystartade skola som jag går på i Örebro. Jag går HV med inriktning styling. Hittills tycker jag verkligen att skolan är toppen!
Den är inte så stor (ligger i ett lägenhetshus) för vi är ju dom första som går på skolan, fast dom håller på att bygger på våningarna ovanför för fullt.
Skolan är skitfin och fräsch och salongen där vi "stylister" kommer jobba och lära oss är hur flott som helst! Det är 16 frisörstolar med speglar och hela kittet, det finns två tvättställ där man tvättar hår och ÅH! allt är bäst! '

Just nu jobbar vi med Max Factor på make up fronten, L'oréal när de gäller hår och så har vi lite olika redskap t.ex. plattänger, krustänger, volumemasters, vågtänger & locktänger.

Alla elever har föresten fått en varsin Mac Book (ja, de är den jag sitter vid nu) värda typ 16 000 :- och om vi går ut med G i alla ämnen så får vi behålla datorerna, nån som blir avunsjuk? Skojja inte, jag vet att alla som läste de blev de ;) hihi.

Jag har fått riktigt bra vänner också :) Tummer upp för dom (y) bästaflickor! <3

Just nu bor jag hos världensbästaemma i Lindesberg, men på fredag så flyttar jag & min Chrille in i våran mysiga 2:a i Markbacken i Örebro! De blir att leva i lådor under den kommande helgen med andra ord, haha ;) Vi kommer även att få aldeles nytapetserat i lägenheten, dock inte på en gång utan sen när ÖBO:s hantverkare har tid, men jag gillart! Jag är så glad över att få ha eget med min älskling, vi blir ju en egen liten familj, åh jag längtar efter myspys kvällar med plockmat framför TV:n. iiiiiih, lyckorysningar :)

____________________

Om de är nån som blev lite intresserad av skolan så kan ni komma på;

Gymnasiemässan på Conventum i Örebro
den 29 September (08:00-20:00)


Själv ska jag gå modell åt Carlings då, så kom gärna!
Vi kommer även att måla läppar & fixa hår på besökare i våran monter ;)


(Bilder från skolan kommer sen när jag har tid, orkar, och har hittat min sladdis till telefonen)
Cyah guys! / F

RSS 2.0