DAGENS / FACELOOK


Oversize tisha - Monki (NY!) / Jeans - JC


All natural. Idag låter jag mitt ansikte vila från smink!


HAT

Jag har för länge sedan fallit för det här med hattar, men inte riktigt vågat tror jag. Imorgon blir det Kupolen med mamma och kanske lillebror, då ska jag försöka hitta en cool hatt!

Samtliga bilder är från STHLM Streetstyle







DAGENS / FACELOOK


Sjal med luva - Monki(NY!!) / Stickad tröja - Cubus (NY!) / Jeans - JC / Leopardmönstrade strumpbyxor - H&M / Päls - Bik Bok


Vanlig bas med markerade kindben och ögonbryn / Eyeliner längs över franskanten och bronsfärgad skugga


301010

Det har inte hänt så mycket här på länge..nej. Men jag ska försöka bli bättre på att uppdatera. Jag har haft så himla mycket i skolan nu men nu är äntligen den här terminen klar kan man säga. Nu har jag höstlov och sen har jag praktik i sex veckor, sen är det ett par dagar i skolan, två-tre tror jag och sen har jag jullov. Måste säga att det känns underbart. Den här veckan har jag skrivit fyra prov och gjort en redovisning, äntligen är helvetesveckan över! På praktiken kommer jag att jobba på skolan då jag är med i en projektgrupp som ska anordna två modevisningar på skolan under hösten, vi kommer att få ha hand om marknadsföring, inköp, modeller, ALLT och det kommer bli så himla kul!
Imorse tog jag tåget hem till Dalarna så nu sitter jag här hemma hos mamma i lilla Långshyttan, men det kännt skönt att komma ifrån stan ett tag och "ut på landet" och speciellt att träffa familjen, släkten och alla go'a vänner!
Idag på eftermiddagen var jag och mamsen på en halloweenshow i Säter (ishallen), det var min gamla konståkningsförening som hade anordnat showen och den var riktigt bra! Det va underbart att få träffa mina gamla träningsvänner igen, det blev kramkalas och tårar från min del, mina hjärtan.. <3




LOCA

Jag skulle lura alla på facebook att jag hade gjort dreads, men tydligen så misslyckades jag...


Jag försökte iaf göra sån frisyr som Shakira har i sin nya video Loca, men jag har ju tyvär inte lika långt hår som henne. Jag tycker att jag lyckades väldigt bra ändå!



En av världens vackraste människor!

Videon och vad hon sjunger om känner jag igen mig själv väldigt mycket i, jag kan ju vara lite loca ibland ;) Texten kan man tro är skriven om mig då jag är revirlysten och har högt självförtroende när det gäller killar!



EMPTYNESS

Här har det inte hänt något på ett tag!
Glider hem till Dalarna tidigt imorgon, ska försöka hinna med att uppdatera lite om vad som händer i livet. För ni vill väl veta? Nu måste jag sova, tåget avgår kl 9, för tidigt..
Godnatt!

LABYRINT

Labyrint har släppt en riktigt tung singel idag! Lyssna och njut :)




DIAMONDS ARE A GIRLS BEST FRIEND

Hejsan!
Brrrrr vad kallt det är ute! Och jag var dum nog att glömma halsduken imorse..

Jag har precis kommit hem från stan efter några ärenden. Självklart lyckades jag försova mig imorse från engelskan och lunchen hann jag heller inte med, men snälla Emma tog med en matlåda till mig. Sen har jag haft nagellektion i tre timmar då Johanna fixade mina naglar med massa diamanter! Sen gick jag och Anastasia upp på stan, för lämnade jag up på öppenvården vilket som vanligt gick bra. Sen fyllde jag på mitt busskort på Pressbyrån, sen var jag in på tingsrätten ang. om jag kommer få en offentlig försvarare och lämnade ett önskamål, efter det gick vi till banken för Anastasia skulle hämta ut pengar och sen följde jag med henne när hon köpte en jättefin jacka! Hon tog bussen hem efter det och jag kilade ner till snuthuset och lämnade ett brev sen tog jag bussen hem!

Såhär blev naglarna, vi valde att slå på stort och körde på strass på hela tumnaglarna! (Bilderna ger inte rättvisa för hur snyggt det egentligen är)




JE PARLE FRANCÉ

Nu har Malins ersättare anlänt! Vi har nyss suttit nere i köket och druckit té med honom. Fabian heter han och har flyttat hit för att jobba med robotforskning på universitetet, jättespännande! Han är snäll och trevlig och jag tror det här kommer bli toppen! Samtidigt som jag kan hjälpa honom att lära sig mer svenska så kommer jag nog också få tillbaka mycket av min franska, awesome! På bara någon timme känner jag att mycket av min franska har kommit tillbaka, om jag har saknat det!


SNOW

Juste! Jag har helt glömt bort att visa er detta mysiga, vita lilla snötäcke som låg på gräsmattan i fredags när jag drog upp persiennerna. Åh så glad jag blev! Det är riktigt mysigt med snö, tråkigt bara att det ska vara så jädrans kallt.




241010

Hejsan hoppsan!
Min lördag var toppen med fint sällskap, underbar middag och världens godaste bål. Vi blev alla lite snobbiga och det slutade med att vi stod utomhus och rökte cigarr. Hur töntigt? Jag vet inte ens hur man munblossar längre, dom försökte lära mig men jag fattade inte. Och i och med det så fick jag en liten flashback på mina första cigaretter i hela mitt liv, munbloss så det hette duga ojoj vad alla mobbade mig för det. På tal om rökning, jag måste sluta. Usch jag vill inte förstöra mig mer. Jag tror bara att jag hädan efter ska röka när jag verkligen måste och när jag festar, eller jag kan ju försöka iaf, tänk vad mycket pengar jag kommer spara! Kvällen slutade ju lite underligt (och irriterande) för min del. Men vafan, bagateller..

Jag har så mycket jag måste göra idag och nu framöver! Helt sjukt!
  • Plugga matte och försöka lära mig matte b, två månader för sent att komma på det nu kanske?
  • Plugga till ett prov om hudvårdsmedels innehåll och användningsområde.
  • Plugga till ett teoteriskt prov om naglar och lite anatomi.
  • Göra klart en uppsats tillsammans med Ardita.
  • Klippa mina tånaglar som har gått och blivit tre meter långa! (Men jag vill inte för jag är så stolt att jag har slutat riva av dom!)
  • Blogga mer!!
  • Posta ett brev
  • Handla mat
  • Fylla på mitt busskort
  • Städa mitt rum (dammsuga, dammtorka)
  • Tvätta BH:ar.
  • Hänga in fem ton kläder i den redan överfulla garderoben.
  • Gå och skaffa mig en pojkvän att ha filmkvällar och äta godis med. Såntdär alltmänt kär-mys ni vet? Jag saknar det för mycket..
  • Gå till ungdomsmottagningen med några vänner.
  • Ta kontakt med en advokat inför den kommande rättegången.
Jag hade verkligen inte tänk att visa er detta helvete. Men se och lid med mig. Det är trångt i garderoben, tror jag måste skicka ut några av killarna som jag har där inne....



GREY N' GLITTER

Har precis fixat naglarna! Det blev mörkgrått med silverglitter på topparna :)



Grått - 217 New-York, Mavala / Glittrigt - Depend

Nu kommer mina bästa nog när som helst och hämtar upp mig, ska blir så kul ikväll!


LOOPAR

På tisdag har jag prov i loopar (frisyr) så vi har övat en del i skolan. Ni får hålla tummarna för mig på tisdag att det går bra!
Såhär såg det ut sist jag gjorde loopar i skolan;







DAGENS / FACELOOK


Skjorta - Gina Tricot / BH-top - Monki / Avklippta jeans - JC


En vanlig make up med eyeline längst ut i franskanten / håret har jag fönat lite halvt bakåt


231010

God eftermiddag alla söta!
Jag gick upp vid elva idag och tog en kopp té och bläddrade igenom Aftonbladet, sen slängde jag mig i duschen. Dom senaste timmarna har jag ägnat åt att fixa i ordning mig för ikväll ska jag ut med mina favoriter, vi ska äta middag tillsammans och sen festa!
Jag har även lagt lite tid på att skriva ihop ett mail för jag har nämligen ansökt till en grej, vi får väl se hur det går med det, håll tummarna! Om dom tackar ja så kommer jag självklart skriva här i bloggen vad det är för något.



Bloggar en dagens/facelook snart, sen hinner vi inte höras mer idag.
Så jag önskar er en bra lördag!


CORRECT OR NOT?

Popular, intelligent, loyal, good looking. Some of the many things that describe you. You know what you want in life and how to achieve your goals. You put on a brave facade, but underneath are scared of the same things many others are. You strive to achieve your best and wont accept anything lower. You are extremely loyal to your friends and wouldn't do anything to hurt another person. Because you are seemingly good at everything, people will dislike you for being so 'perfect'.

Gjorde ett litet test på Facebook. Tycker ni att det stämmer in bra på mig?
OM jag utgår från vad jag har hört från andra om mig genom åren så stämmer det överens i stort sett perfekt, creepy!




THE WIND CAME WITH DEPRESSION AND TOOK THE HAPPINESS

Jag har nog kommit in i en liten höstdepression. Mår bra, mår inte bra. Det går upp och ner. Har jag folk runt om mig som jag trivs med så går det hur bra som helst men när jag är själv och umgås med mina egna tankar rasar allt i för snabb takt nedåt.
Jag har gått och kärat ner mig, kanske helt i onödan. Får höra att han tycker om mig och livet leker, dagen efter förlorar jag allt hopp och undrar vad fan jag trodde egentligen. Innerst inne förlorar jag aldrig hoppet helt, hittar jag något som är vackert i mina ögon som jag bara måste ha så måste jag ha det. Samtidigt kan jag ibland bara ge upp och acceptera att livet är piss och att jag lika gärna kan skita i allt. Sätt mig på en behandling och pesta ner mitt liv ännu mer liksom. Nej, så långt får ingen gå med mig. Behandling och frihet är som skillnaden mellan liv och död för mig, på riktigt.
Jag kanske har för mycket funderingar? Är det så att vara 17?

Imorgon vill jag gå ner på stan i min päls, höga klackar och solglasögon och bara känna mig citychic och supersnygg. Möta allas blickar med världens självförtroende. Där har ni den egentliga Felicia. Men det känns lite grann som att en del av mig har slutat existera. Gone with the wind. Jag som älskar att kombinera outfits och sminka img i timmar, jag som älskar att vara JAG.

Imorgon blir det middag och fest med mina kära iaf, trots att ett par saknas. Jag hoppas på att få le hela kvällen och känna mig sådär hemma som bara dom får mig att känna.


221010

Hejsan på er! Hoppas ni är ute och har kul i skrivande stund, själv är jag hemma och har tråkigt..
Idag har jag varit i skolan i ett par timmar, läst brev, svarat på brevet, haft i hårinpackning och ätit tacos med familjen och tjejerna som också bor här. Tråkigt nog gjorde vi det för att ta avsked av Malin som har spenderat sin sista dag här idag.. Men hon har fått lägenhet nu vilket är jättekul för henne! Jag tryckte i mig flera ton tacos och hamnade i matkoma for a while. Till slut var det bara jag, Matilda, Malin (vi som hyr rum här) och Simon och Victoria (äldsta sonen och hans flickvän) här så vi har suttit nere i köket i några timmar nu och pratat, skrattat och haft det allmänt trevligt. Nu har jag absolut ingenting mer att göra vilket känns riktigt lame med tanke på att det är fredag..
Min bästa vän och jag umgås typ inte längre, mina vänner i Dalarna är 17 mil ifrån mig, alla här verkar vara påväg att gå och lägga sig och dom jag brukar umgås med här i Örebro verkar ha kul utan mig. Sånt är livet ibland!
Imorn blir det fest med hela gänget iaf med middag och grejer före verkar det som, kommer nog bli riktigt kul!


Nej jag funderar på att gå och lägga mig nu..
Jag vill bara få gå och lägga mig i tid, koppla bort alla tankar och sova ut ordentligt, drömma.
Jag vill inte sakna dig mer, snälla kom hem. Jag vill inte gråta mer, snälla kom hem fort.

My only wish in this world is to be in your arms..





ANSWER #2



Hej Tove!
Ja men sök för sjutton, skolan är awesome! Och du kan ju alltid ångra dig om det inte skulle vara din grej? Jag hade 215 poäng om jag inte minns helt fel, men jag har ingen aning om "vilken plats" jag kom in på, om jag kom in först eller sist om du förstår? Jag har hört att poängen har höjts nu men jag har en kompis som hade fyra IG tror jag som går första året på frisör nu så jag vet inte riktigt.. Men det är ju värt att söka men för att vara säker på en plats så råder jag dig att plugga på riktigt ordentligt nu så att du får bra betyg!
Tack så mycket, alltid kul att höra :)
Hoppas du kommer in om du söker!



211010

Hejsan!
Direkt när jag kom till skolan imorse så hade jag redovisning inför klassen i engelska vilket gick jättebra. Min lärare sa att jag hade jättebra uttal och redovisning så hon gav mig "ett starkt G" som för mig räknas som ett IG typ.. Jaja, vad ska man göra? Sen efter lunchen hade jag hantverksprov då vi skulle sminka en varm och en kall make up (halva på var sida av ansiktet) ja ni kanske förstår? Om en vecka får jag veta hur det gick iaf, spännande. Sen hade jag idrott, idag var det innebandy och jag satte några mål, awesome huh? Sen bjöd min söta Johanna mig på La Baguette och kladdkaka! Tack snälla, vad skulle jag göra utan dej honeypie? Sen tog vi bussen hem åt olika håll. När jag kom hem tog jag en kopp té och sen har jag inte gjort någonting. Funderar på att gå och lägga mig snart..



Jag är lite smådeppig just nu. Då brukar jag lyssna på min playlist som heter landskape of dreams på Youtube, check it out!



201010

God kväll söta läsare!
Igår efter skolan pluggade jag med Ardita och Johanna på stan! Sen tog jag en liten prommis i mörkret genom stan ner till polishuset. "Åh herregud är hon dum så går ensam i stan när det är mörkt?!" Ja, så hade jag också sagt i dessa tider. Jag hade faktiskt sällskap i telefon hela vägen. Sen blev jag upphämtad hemma i Adolfsberg för att sedan åka och köpa daimtårta (ni vet den med maränger och marabou? mmmmmmhhh den är för god!) och sen vidare till resten av gänget för att fira min Mr X som fyllde 19. GRATTIS ÅTERIGEN OM DU SER DET HÄR! JAG ÄR SÅ GLAD ATT DU ÄR MIN VÄN <3
Idag har jag varit i skolan. Jag drog dit innan lunch på extramatten duktig som jag är, dock pluggade jag till svenskaprovet i litteraturhistoria som vi sedan hade efter lunch och det gick bra tycker jag! På fredag får jag veta resultatet. Efter skolan hookade jag med gänget men nu är jag återigen hemma och här har jag gjort alla vanliga sysslor, -duschat, pluggat, städat lite och ätit något. Förutom det har jag även skrivit under ett papper om att jag har blivit delgiven uppgifter om rättegången som jag kommer ha den 11 November.
Nu är det dags för sängen iaf! Imorgon går jag i skolan mellan 8 - 16.

Jag har två nya parfymer förresten! Tack vännen, du är så snäll!



ANSWER



Hej Maja!
Jag kunde i stort sett inte ett skit, däremot hade jag intresset vilket jag tror är väldigt viktigt! Jag brinner för det jag gör och älskar att få lära mig mer. Så jag tycker absolut att du ska söka om du funderar på det! Man går ju i skolan för att lära sig eller hur? Men som sagt, intresse för mode, skönhet och styling är viktigt och att vara öppen för att lära sig nya saker!
Tack så mycket :) Hoppas du kommer in om du söker!



IF YOU LOVE SOMETHING, SET IT FREE AND IF IT COMES BACK TO YOU IT'S YOURS. BUT IF IT DOESN'T, IT NEVER WAS..



UNDERBAR DAG! I'm in lololololove like never before :) And it's going great!

Ni vet när man kollar på klockan och den är typ 11:11 eller 22:22 typ så får man ju önska sig något? Varje dag i flera veckor nu har jag lyckats kasta ett öga på klockan exakt 22:22 varje kväll utan att "förbereda mej" och tajma in det före, det kan vara på bussen, på rummet, i köket, på stan, det sker iaf varje dag. Jag ser det som något slags tecken och varje dag önskar jag mig samma sak. Jag tror min önskan är på väg att slå in.

MY WEEKEND AND MONDAY

Ojoj här var det dålig uppdatering!
Helgen har varit bra, jag har umgåtts med bra vänner och druckit fredag - lördag. Rolig helg med nya bra bekantskaper!
Idag var jag i skolan, satt kvar och pluggade i fem timmar efter att jag slutat. Sen hade jag möte på öppenvården. Efter det tog jag bussen hem. Idga har jag tvättat och pluggat en del, läst brev som gjort mig riktigt glad och svarat. Nu är det dags för sängen. Imorgon är det skola i 8 timmar, sen ska jag plugga med tjejerna på stan och på håltimmen ska jag lämna up på öppenvården och hinna hem och tvätta! Sen drar jag hem till några vänner och firar Mr X (om ni kommer ihåg han?) som fyller 19!

Vi hörs imorgon förhoppningsvis! God natt :)

KEN

Ken, one of all the men
Droppar de fett spottar tunga rim, men
De går för segt vi vill ha de levererat nu
På ett silverfat jalla jalla Ken vi väntar ju!


Uhuh jag e tung, säg ja svär!

Men kärlek till Ken, HAN är tung om någon! Hur feta rader är inte det här? Så vackert!




DAGENS / FACELOOK


Oversizekofta - Lager 157 / Linne - Estland / Sjal - H&M / Jeans i boyfriendmodell - Bik Bok



Det vanliga sminket + metallicblå kajal längs den under franskanten


151010

God eftermiddag folks!
Idag har jag varit i skolan, hade chill-lektion i svenska, sen satt jag kvar i typ en timme och pluggade matte för mig själv, duktig flicka! Sen mötte jag upp rumsgrannen Matilda på Våghustorget och så följde hon med till Tove som toppade mitt hår.
Sen hooka jag upp med en väldigt trevlig snubbe på stan, mer om vem det är någon annan dag kanske. Vi hade dötrevligt iaf! Först blev det en kaffe på Espressohouse och hon som jobbar där spillde ut hela min kaffe mitt framför mig på golvet, lite på mig också, nice! Haha men hon var så snäll och bjöd på en gratis! Sen kollade vi in Cadillac Bar där han ska spela imorn. Haha, han vågade först inte gå in "pinsamt" tyckte han, men jag tvingade med han in. Vafan man måste ju ha koll på hur det är där man ska spela ju! Sen satte vi oss vid vattnet nere vid slottet och bara snacka och tog det lugnt, tog en kik inne i slottet också. Sen gick vi neråt på stan, kikade in på H3 (Hip Hop House) sen upåt på stan igen, vi satte oss på Våghustorget och lyssnade på indianer som spelade underbart vacker live-musik där, jag älskar panflöjt! Sen tog jag bussen hem.

Han spelar imorgon kl 21:00 på Cadillac Bar (mittemot Mollys Bar och Stallbacken) BE THERE!


Ja det är softa människor man träffar på ibland! Hur skön är man inte när man gör något sådan här liksom?!



141010

Hej på er!
Idag har jag varit i skolan som vanligt, sen drog jag till öppenvården och lämnade up vilket gick bra såklart! Sen tog jag bussen hem. Hemma tog jag en dusch och hade i min underbara hårinpackning BORN.AGAIN från Kevin Murphy, sen käkade jag och umgick med dom andra tjejerna som också bor här, Matilda och Malin! Sen sköljde jag ur inpackningen och nu är det dags att gå och lägga sig.
Imorn har jag svenska mellan 8:15 och 9:20 och sen ska jag vara med på extramatte. Sen sticker jag iväg till bästa Tove på Hår- och Nagelbandet och toppar mitt hår! Sen ska jag antagligen hooka up med en väldigt speciell person i stan, men mer om det imorgon!
God natt :)

DAGENS

Ja, jag är väldigt mycket i behov av en kamera, he he he...


Skjorta - Mammas gamla / Skinnbyxor - Gina Tricot / Sjal - H&M

Hoppsan, blev tydligen ingen FL idag, sry!


.

Jag fäller en tår
Jag ska gå till sängs
Jag ska drömma om
Jag ska längta efter

DAGENS / FACELOOK

Idag har jag precis som mer än 700 000 till deltagit i evenemanget "International Suit Up Day 2010" på fb. Så jag slängde på mig skjorta och kavaj!

Skjorta - Gina Tricot / Jeans - JC / Kavaj - Gina Tricot
Till det har jag burit en svart jacka i skepparmoddel, ett pas senapsgula benvärmare, ett par svarta stövlar och en liten axelremsväska!


Vanligt sminkad. Jag har gjort plattångslockar i håret som har hållt sig bra med hjälp av Kevin Murphys MOTION.LOTION (jag hade i det det första jag gjorde när jag vaknade) och HAIR.RESORT (efter jag att gjort lockarna) och så ytterst lite hårspray på det!


HÅR 2010 -SKÖVDE

För några lördagar sen var ju jag och många till från skolan på Sveriges största hårmässa i Skövde!
Vi gick runt där och fick goodiebags och små prover och kikade i alla montrar och såg även lite på hårmodevisningarna. Jag har ju redan visat er vad vi fick!
Vi träffade även på två modeller; Petronella von Wowern (tidigare Stockholmsgruppen, nu Elite) och Margarita Maiseyenka som kom tvåa i Top Model Scandinavien för några år sedan! Dom var jättesnälla och nu har vi även lite kontakt via fb.

Här är iaf några bilder från dagen som jag har fått från Anastasia i min klass;






Jag och Shewit!


Margarita, jag och Petronella!



MIDNIGHT BLUE

Jag testade precis en av mina nya eyeliners! Den midnattsblå från Viva la Diva och här är resultatet, vad tycks?




SOME COLOURFULL NEWS

Hej! Hoppas ni har haft en bra dag, det har jag iaf!
Efter skolan tog jag, Johanna och Ardita bussen till stan för att plugga. Vi kilade först in på Naturkompaniet och provade Fjällrävenjackor, inget som faller mig i smaken faktiskt. Sen satte vi oss på Espresso House med en varsin mochalatte i några timmar där vi pluggade och började på en power point till en redovisning som vi ska ha i svenska imorn om modernism. Sen tog vi en liten runda på stan och när vi gick förbi Cubus såg vi att dom sålde kosmetika för 10:-/st, vi rusade in!! För mig blev det 5 st eyeliners i olika färger och en turkos mascara. Sen tog jag bussen hem!

Allt detta för endast 60:- alltså, värt!


Silvrig eyeliner från Maybelline New York, färgen heter Gray Silver Dazzle
Guldig eyeliner från Viva la Diva, färgen heter 8 Gold
Lila eyeliner från Viva la Diva, färgen heter 12 Purple rain
Blå eyeliner från Maybelline New York Khôl Express, färgen heter Metallic blue
Midnattsblå eyeliner från Viva la Diva, färgen heter 5 Blue lagoon
Turkos mascara från Viva la Diva, färgen heter 4 Green(konstigt) mascara



WANNA COMPETE?

En av mina absoluta favoritbloggare Angelica Blick har just nu en tävling i sin blogg där man kan vinna massa mysiga prylar! Perfekt såhär till hösten :) Tävlingen avslutas den 18 oktober så var med och tävla!

Klicka på bilden nedan för att komma till tävlingen!



DAGENS / FACELOOK


Mössa - H&M / Halsduk - Made by Mormor / Örhänge - Made by Kanadensiska indianer / Leopardmönstrad tröja - H&M / Jacka - Fjällräven / Jeans - Wrangler (second hand) / Skor - Din Sko


Bara puder idag!


THEY'VE GOT HIM, FINALLY!

Stunden vi alla (speciellt tjejer) i Örebro har väntat på är kommen!
Polisen har gripit en person misstänkt på sannolika skäl för flera överfall mot kvinnor, dvs våldtäkter och våldtäktsförsök. Jag har kännt mig vädigt osäker och har varit väldigt försiktig när jag har gått ute på gatorna här i Örebro när det är mörkt. Förra året bodde jag i Markbacken där ett antal våldtäkter och försök ägde rum när jag bodde där, nu bor jag i Adolfsberg och känner mig mer trygg, trots en längre bit att gå till bussen. Om jag kommer känna mig helt säker nu? -Nej, men verkligen mycket säkrare! Hur underbart är inte detta?!


En del av en artikel ur Aftonbladet, hela artikeln hittar ni genom att klicka på bilden.


En artikel ur NA.


MONDAY/TUESDAY

Hej!
Igår tog jag toget tillbaka till Örebro kl 8 på morgonen från Borlänge, jag sov mesta delen av resan. Sen skyndade jag till skolan (det är för skönt att skolan ligger precis bredvid resecentrum) för att ta klassfoto och även enskilt detta år! Tror att det blev hyfsat iaf :)
Sen på eftermiddagen hade jag prov i klassisk manikyr med valfri lackning. Jag jobbade på Shewit vilken gick jättebra! Hon fick svarta naglar med guldglitter på topparna. Jag fick betyget MVG+ och fick MVG på varje punkt läraren kollade på, underbart!
Imorse hade jag matte och sen tog jag bussen hem och lagade lite lunch och pluggade lite, sen tillbaka till skolan och nu har jag LPL, jag och Ardita sitter i ett grupprum och pratar mest. Sen har jag hantverk och sen slutar jag. Då ska jag och Ardita upp på stan och plugga! Först ska vi ta bussen till Ica vid Brunnsparken för att hämta ut nya linser till mig på posten och sen tillbaka till stan, förhoppningsvis har jag pengar över till en latte!

Tjarå!


A TRIAL APPROACHES

När jag var ner till pappa en sväng nu på kvällen kollade jag igenom lite brev som jag har fått. Tråkigt nog brev från
åklagarmyndigheten.. Jag kommer alltså ha rättegång någon gång nu framöver då jag är åtalad på en punkt gällande en grej som hände den 6 maj i år. Min sochandläggare och många andra trodde att jag skulle slippa en rättegång med tanke på bra yttranden och att jag har skött mig så bra nu, så det är lite småsegt ja, men vad ska man göra?




WEEKEND

Hej! Dålig uppis som vanligt och ännu mer som vanligt när jag är hemma i Dalarna men min helg har varit fullproppad med aktiviteter!
I fredags när jag kom hem umgicks jag med en del av en av kusinfamiljerna som kom hit för att fira mig lite sent, riktigt trevligt! Sen drog jag ner till Mange där det var lite småfest kanske kan kan säga, blev lite öl och vin och bra umgänge (med ett undantag haha) men jag hade dökul iaf. På natten gick jag och Putte hem till mig och sov.
Igår var jag i skogen och plockade svamp med morfar, vi kom hem med ca 6 liter trattisar och ett trettiotal vanliga kantareller, kul att få spendera lite qualitytime med kära morfar i hans favoritställe, -skogen. Sen drog jag ner till Mange och umgicks där resten av dagen och natten, kl fyra imorse fick jag sällskap hem av Mange och Musse.
Idag har jag bakat kanelbullar med mamma och sen kom Mange hit och hade bullkalas med mig, sen tog vi en liten tur ner till Ica och postade ett brev och sen hem till han igen där vi umgick ett litet tag. Sen fick jag lite småbrottom hem när jag insåg att farmor fyller 71 idag och att vi skulle fira henne. Så jag kilade hem (så skönt att jag och M bor på två minuters gångavstånd från varandra nu för tiden!), fixade i ordning mig lite snabbt och sen gick vi över vägen hem till farmor och åt mat och tårta med hela högen (alla kusiner på pappas sida, farmor, mamma, bror, farbror + fru) trevligt värre att få träffa alla söta rara! När vi kom hem åkte jag ner till pappa en sväng och beställde en gåsjacka (äntligen!), det blev en marinblå! Nu har jag precis tagit en dusch och pratat lite med Emma och nu är det verkligen dags att sova! Tåget går kl 8 från Borlänge imorgon, kul att gå upp typ kl 5..

Godnatt på er!

DAGENS / FACELOOK

Yep, jag kom på att det blir så mycket smidigare att köra en dagens och facelook i ett och samma inlägg!


Tröja - Gina Tricot / Skjorta - Carlings / Jeansshorts - avklippta Lee


Puder och mascara bara! I håret har jag HAIR.RESORT som är en saltvattenscrème från Kevin Murphy.


DALECARLIA

Chopidop jag e hemma i Dalarna!
Var på öppenvården och lämnade UP innan jag tog tåget vilket gick bra! Har käkat lite pannkaka och hunnit utbyta några ord med min kära bror. Nu ska jag slänga mej i duschen och sen baka tårta, ikväll kommer kusinerna och firar att jag har fyllt 17 eftersom att dom inte har hunnit med det än, det blir att beställa pizza och även äta tårta såklart! Tjockdag :D

Nä vi hörs hörrni, kanske ikväll om jag har tid och ork!

Min åsikt; Att vara nöjd med vad man själv har!


Jag är aldrig nöjd. Inte du heller. Och inte resten heller.
Vi människor strävar alltid efter det vi inte har eller omöjligt kan få. Vi strävar alltid efter något.

Har man pengar så att man kan köpa precis vad man vill så saknar man känslan av att ha strävat efter något och sen tillslut ha fått det. Har man ont om pengar drömmer man om att vara ekonomiskt oberoende. Har man föräldrar önskar man ibland att dom inte fanns så att man kunde slippa allt tjat och alla regler. Har man inte föräldrar drömmer man om att dom fanns.Har man ett förhållande saknar man ibland eller ofta singellivet. Är man singel vill man ha någon att älska och att bli älskad tillbaka av.

 

Att se vad andra har och inte se vad jag själv har är jag expert på. Jag vill ha Petras utseende, Louises garderob, Patriks mamma och Tabbys personlighet. Men jag har redan ett bra utseende, en shysst garderob, en bra mamma och en rolig personliget.

 

Jag har en pool men jag vill ha ett hav, jag bor i ett stort hus och en lägenhet i min hemort och har även ett eget ställe i Örebro men jag vill ha ett palats, båda mina föräldrar har en egen bil och jag har en moped men jag vill ha en fet bil med privatchaufför och ett PJ (privat jetplan). Samtidigt vill lilla Rwanda i Ghana ha vatten, Abdul i Gambia önskar att hans föräldrar fortfarande levde, Yamal i Kamerun vill inte bo på en pappskiva och Samira önskar att hon inte föddes HIV-positiv. Hur hemsk är inte jag?!

 

Jag kommer aldrig lämna drömmen om att leva rikt och lyxigt när jag blir stor och att jobba högt upp i den internationella modebranchen för det är mina mål, jag måste fortfarande ha något att sikta mot. Men jag kommer göra mitt bästa för att se vad jag själv har och inte hela tiden vara missnöjd.

Jag tror att du och många, nästan alla runt om dig skulle behöva göra samma sak.


TODAY I'M LIKE THE HOUSEWIFE IN YOUR DREAMS

Jag har faktiskt hunnit med himla mycket idag! Plugga till provet ska jag göra senare, baka bröd kunde jag tydligen inte då jag inte har någon jäst hemma så den punkten har jag tagit bort, den där vännen svara inte (såklart) men han ska jag försöka ringa senare. Jag återkommer senare ikväll så får vi se om jag har hunnit med allt!

  • Äta lunch
  • Ringa Elle
  • Skriva om CV/personligt brev
  • Maila Jenny på Elle
  • Duscha
  • Skriva min del i ett SV grupparbete (litteratur under modernismen)
  • Plugga till provet om huden tills imorn
  • Tvätta
  • Äta middag
  • Ringa en vän ang. en rättegång
  • Hänga in kläder i garderoben

Love this pic!

Puss på er :)

MUCH TO DO

Hejsan!
Idag är att-göra-listan full med en massa måsten, jag har redan hunnit med en del men jag har det jobbigaste kvar tyvär..
Såhär ser alltså min dag ut

  • Äta lunch
  • Ringa Elle
  • Skriva om CV/personligt brev
  • Maila Jenny på Elle
  • Duscha
  • Skriva min del i ett SV grupparbete (litteratur under modernismen)
  • Plugga till provet om huden tills imorn
  • Tvätta
  • Baka bröd
  • Äta middag
  • Ringa en vän ang. en rättegång
  • Hänga in kläder i garderoben

051010

Ah men tjenare på er! Läget då? Är resten av er också sådär typiskt Oktober-sjuka som jag? Drygt är det..
Idag då? Jag sov till halv fyra, gick ner och lagade fetaste lunchen (middagen?) som bestod av pasta carbonara fast lax istället för bacon, avocado, körsbärstomater och saltgurka, riktigt nyttigt! Sen har jag pluggat, gjort klart instuderingsfrågorna till ett prov som jag har på torsdag om hudvårdsmedels innehåll och användningsområre. Sen gick jag ner till Ica en sväng med min söta rumsgranne Matilda! Efter det blev det en dans med dammsugaren i rummet så nu börjar det likna något här, min lilla pippi Barbie stökar ner så mycket med fjädrar och frön. Nu kom jag precis in igen efter att ha suttit ute på altanen med Matilda och tagit en kopp te och en kvällscigg, mysigt! Ett par avocado slank också ner. Nu ska jag bädda rent i sängen och sen har jag ingen aning om vad som händer, några förslag? :)


Min söta lilla älsklingspippi!


WENT OUT FOR A WALK

Nu på kvällen har jag varit ute och promenerat med en ny bekantskap -Lennie! Vi har snackat på msn och facebook ett bra tag nu och idag fick vi för oss att träffas för första gången och gå ut och promenera lite. Vi tog en sväng runt Markbacken där vi stötte på Jessicka, sen gick vi till Ekershallen (Ica) där jag hjälpte han att handla lite och sen gick vi hem till han och lämna de maten. Nu kommer det roliga; Lennie bor i det huset i exakt det rummet som jag var och kollade på innan jag flyttade hit nu efter sommarn, hur otroligt är inte det på en skala?! Jag var alltså dels och kikade på det här rummet som jag valde OCH det som han nu bor i. Läskig slump! Iaf, efter att vi hade varit och lämnat maten så drog vi till Karl Johan skolan och satt där och pratade ett tag innan min buss gick hem!
Blev en riktigt trevlig kväll iaf, Lennie är supersnäll!


Lennie är även grym på att rappa! Kipkigen, that's him!
HÄR kan ni även höra när han droppar en tung vers! (Länken är en fb-länk)

Mitt promenad-utseende haha;



I JUST WANNA SET YOU ON FIRE SO I WON'T HAVE TO BURN ALONE

Usch. Nu har jag varit lite smådeppig i några dagar. Men jag verkligen hatar att sakna folk. Människor som man tycker mycket om, dom man känner att man klickar bra med. Men sånt är livet, vi alla lever olika slags liv och vissa liv gör att man blir ifråntagen sin frihet ett litet tag, några månader eller några år.
Men bara för att tiden går långsamt ibland så tänker jag inte ge upp, jag tänker inte sluta fälla tårar när jag saknar allt för mycket och jag tänker inte sluta be. Tiden kommer att gå och när det är dags så kommer vi vara där igen, tillsammans och ha kul med léenden på våra läppar, precis så som det brukar vara.

You're not coming back soon and I got a reason to cry..




SOME NOSTALGY FOR MY FEAR OF AGING

Jag var nyss nere i Parkhallen (Ica) och handlade en hel del, men nu klarar jag mig nog ett tag igen! Fick lite åldersnoja när jag skrev matlistan, lite konstigt kanske men ja, jag börjar bli lite rädd för att växa upp och bli tråkigt vuxen. Vid 21 års ålder finns det ju ingenting kvar att växa upp till om ni förstår mig. Köra bil, gå på krogen, handla på bloaget, gå på krogen i USA osv, man får göra allt! Och jag har bara fyra år kvar dit, panik! Jag ska ta vara på dom här fyra åren som aldrig förr, det kan jag lova er! Och när jag väl blir vuxen så ska jag aldrig, ALDRIG, ALDRIG, ALDRIG bli en såndär tråkig vuxen-vuxen.
Nu sitter jag iaf och äter varm jordgubbskräm och är nostalgisk, kanske pga min åldernoja? Men ja, jag kommer ihåg mina yngre dagar när jag äter jordgubbskräm, kanske kan vara bra ibland det också..




AUTUMN IS HERE AND IT REMINDS ME OF THE PAST

Dagens härliga höstväder får mig att sakna lägenheten i Markbacken och alla sköna promenader till skolan i höstvädret! Att gå förbi Karl Johan skolan och se barnen leka på rasten, sen gå över Hertig Karls Allé och höra höstlöven knastra under fötterna, sen gå längs Ekersgatan i solen och kika in i alla mysiga skyltfönster, sen svänga vänsten in på Kilsgatan och se stan lysas upp av den härliga höstsolen. Jag saknar det mycket. Ibland vill jag tillbaka mer än någonsin.










I used to walk on theese streets.

IF I COULD, I WOULD WALK BESIDES YOU INTO THE FUTURE

To wake up knowing you're not here hurts
To go to bed knowing you're not here makes me cry
I don't want you to be where you are
It will take a long time until next time I'll get to see you
And it hurts
Most in the mornings and the night
s

But I won't let go just because someone else has got you
I'll just wait by my own while noone understands me
I'll miss you as long as I have to miss you
I'll think of you as long as I have to think of you
While noone understands.





SICKNESS

Jag har inte så mycket ork till att blogga då jag har varit sjuk sen natten till fredag. Förkylning och hosta vilket resulterar i s.k. förkylningsastma = drygt. Så just nu går jag på en kur bestående av Bromhexidin (hostmedicin), Bricanyl och Pulmicort (astmamedicin) och någon arabisk eucalyptus/mentholgrej som man andas in genom näsan som funkar tusen gånger bättre än vanlig nässpray. Det visar sig iaf hur mycket jag orkar blogga nu dom närmaste dagarna.
Mamma ska sjukanmäla mig för hela veckan men förhoppningsvis så kan jag gå till skolan mot slutet av veckan, imorn ska jag dit i fyra timmar på eftermiddagen för att göra prov i klassisk manikyr. Efter det ska jag lämna UP och sen till Ica för att köpa en del mat. Om jag orkar så ska jag plugga sen när jag kommer hem.
Hoppas ni alla har haft en bra helg och hoppas ni får en bra vecka!


Det här är allt ni får av mig just nu!


NECESSITOUS

Dötråkigt att bara ligga hemm. Ensam. Sjuk.
Jag behöver inspiration. Suktar efter pyssel. Jag ger mig inte in i något sådant utan inspiration. Jag vill skissa, uppfinna, sy om kläder, städa, sminka, SKAPA. -Som sagt, ingen inspiration.
Annars lockar stan. VÄLDIGT mycket. Men jag håller hårt i pengarna ett litet tag till. En Canada Goose jacka står högst upp på inköpslstan och den ska beställas snart, väldigt snart. Men det är så mycket man behöver; skor, vantar, mössa, kalender, strumpbyxor, lipstick sealer, läppstift, eyeliner, deodorant, mat, iPhone 4, kamera, körlektioner, en dyr middag på restaurang och ett biobesök med en bra vän. Och MYCKET mer, jag kommer inte ens på allt.. Men nu kom jag på en grej! Jag ska göra en lista på att jag behöver och vill ha, då kan jag rangordna sakerna också så att jag vet vad jag bör lägga pengar på först och främst! Pengar ja, tid och pengar. Man är lite som en misslyckad slav under kategorin tid och pengar. Ännu mer misslyckad under kategoring hälsa för jag har världens hosta och förkylning, lite smådrygt ja.
Nä, nu ska jag sluta tomsnacka, kanske har blivit lite för mycket hostmedicin dom senaste dagarna? Nu ska jag kika på Yrrol, en svensk komedi från 94 som jag har blivit rekomenderad. Eller så ska jag facerapea mig själv, vore lite intressande med alla roliga reaktioner. Eller? Nä, för mycket hostmedicin.
Vi hörs hörrni!


THE LEAFES MAKES OUR OUTFITS HEAVIER

Några 'love at first sight' från Stockholm Streetstyle.
Varsågod, här får ni lite höstinspo!





WHICH ONE?

Nu är de så att jag ska äntligen ta mej i kragen och punga ut en del för en Canada Goose. Minnen från förra vintern i Dalarna när jag är ute och går i -40°C i endast en vanlig tröja, någon tunn jacka, mjukisbyxor, tunna strumpor och sneakers sitter i allt för väl. Såklart uppstår mitt vanliga problem, BESLUTSÅNGEST! Jag har uteslutit svart (för de har alla) och röd (för det är inte min färg)
Men nu behöver jag eran hjälp! Snälla rösta på den färg ni tycker bäst om på mig!
(Bilderna ser lite skumma ut haha, jag vet. Men jag är nybörjare i GIMP och självklart urusel.)

Navy blue, Olive green, Sand

Omröstningen Vilken färg blir det på gåsjackan? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa omröstningar!


MISSING IS THE WORST PAIN EVER




RSS 2.0