URF

Biljetterna är köpta och jag taggar sönder!
På onsdag drar jag till Uppsala på reggaefestival för att lyssna på reggae i tre dagar vilket kommer bli underbart! Torsdag, fredag, lördag nästa vecka är dagarna jag har väntat på i ett år. Äntligen, äntligen.



Artisterna jag ska se är: Bunny Wailer, Abyssinians, Mavado, Anthony B & The Roots Harmonics, Busy Signal, Gentleman & The Evolution, Alborosie & The Shengen Clan, Peetah & Gramps Morgan, Jah Cure, Midnite, Voicemail ft. Alaine, Misty In Roots, IeYe, Million Stylez, Kalle Baah, Jahcoustix, Natural Way, Kapten Röd, Stone Love, Channel One Sound System ft. Mikey Dread & Ras Kayleb, Meditative Sounds ft. Kenny Knots, Serengeti, Slag Från Hjärtat, Labyrint, Robert Athill, Amsie brown & The Awakening Band, Dub Tribulation Sound, Roots by Nature, Dani M, SKAnsen, MIR crew ft. MC Sandor, I Mosa, Blackout Dans Crew, Bring Down The Beat.

Läste precis ett mail jag fått från URF-crewet och det jag läste var hur coolt som helst! Det här tänker jag delta i!


Nu håller jag bara tummarna för bra väder!


SKÖVDE

Hejhej!
Just nu är jag i Skövde hemma hos mammas kusin Majsa och hennes sambo Hannu :)
Idag var vi på äventyrsbadet, det var kul! Efter det tog jag och Niki i sväng på stan och det blev lite shopping!


Lång nudefärgad kavaj, Gina Tricot 49:- (rea!)


Marinblå leggings i ridbyxmodell ni vet sånahär: Gina Tricot 49:- (rea!)


Klänning, H&M 50:-


Gult matt nagellack i färgen "Being on the A-list", H&M 39:50:- (gult på naglarna is the shit!)

Igår köpte jag:

En underbar EDT som jag har velat ha länge från Alyssa Ashley som luktar vanilj, love it!
Kicks 99:-


Svarta stövlar, Skopunkten 150:-


LÄGESRAPPORT

  • Jag har inget internet hemma hos mamma än, därför ingen uppdatering :(
  • URF biljetten är beställd :D om en vecka drar jag, TAGGA!
  • Jag har börjat töjt ett av mina hål i öronen!
  • Imorn glider jag, bror och mamma ner till Skövde! <3 (har nog internet där om jag har tur!!)


Jag saknar Emma en massa! Snart blir det en återförening <3 Love U.


STATISTICS

Haha jo det märktes rätt tydligt när jag var ute i skogen utan internet :P




COUTURE FALL 2010 PARIS

Coutureveckan i Paris är över och det bjöds på många härliga kreationer!
(Klicka på miniatyrerna för att se dom i större format)


Alexis Mabille


Kollektionen från Armani Privé bestod av klassiska snitt, välmarkerade midjor, ett överflöd av kostymbyxor och underbara galakreationer.


Bouchra Jarrar bjöd på ett mer marint mode med klassiska välskräddade plagg.


Chanels F/W high fashion kollektion stod kappor på menyn och då var det till stor del tweed som gällde men man kunde också se hundtandsmönstrar och en del pälsdetaljer, inte alltid lika väl markerade midjor men dock underbara silhuetter. Fantastiska galaklänningar to-die-for men även en del som är lite för mycket, men det gör inget, dom tar Gaga hand om!


Dior bjöd på en mer färgstark show med färger av alla dess slag, celofan i modellernas hår, puffiga kläder och enorma balklänningar! John Galliano verkar inspireras av blommor och Alice i Underlandet. Så konstigt och så fel, men endå så underbart och vackert!


Elie Saabs visning var ögonorgasm så det stod härliga till! Underbara klänningar i alla olika former. TO DIE FOR med stora bokstäver.


Givenchys kollektion bestod av vitt, guld och svart i färgväg. Fjädrar och tunna spetstyger dominerade, och att visa mycket hud.


Jean Paul Gaultier, vad ska man säga? Han hade fått med allt och lite till i kollektionen. Den var väldigt förrvirande och den röda tråden var lite svår att hitta. Klassiska plagg varvat med överdrivna obärbara plagg. Mycket fint och mycket konstigt. Sen att han hade Dita von Teese på catwalken kändes ännu mer konstigt. Sammanfattning? -Beautiful oddness


Valentino Många av klänningarna var väldigt enkla och samtidigt helt underbara! Andra var väldigt udda, men fina att se på. Svart, vitt och nudefärgat dominerade. Pier och Maria har gjort ett fantastiskt jobb och detta var helt klart favoriten från denna vecka! Plus i kanten för att dom använt så många nordiska modeller!


230710

Nu var det länge sen igen!
Igår kom jag hem efter nästan en vecka i stugan ute i finnmarken här i Dalarna.
Vad gjorde jag där då? Ja.. fiskade, bastade, hävde öl och skrattade tillsammans med släkt och familj. Världskrig med mygg och knott var också en daglig syssla, så nu är jag hemma igen med cirka 200 myggbett fler än när jag stack.
Min syssling ska skicka lite bilder sen när han hinner, då kan jag berätta mer!

Det var lite annorlunda att komma hem den här gången, mamma har flyttat ut nu så nu är det bara pappa, jag och lillebror kvar i huset där jag alltid bott. Jag har faktiskt inte hunnit vara upp i mammas våran lägenhet sen mamma fyttade så jag tänkte glida iväg på moppen och ta en dusch där och även njuta av mitt nya rum med rosa medaljongtapeter, vilken dröm huh?
När jag kommer hem hade jag tänkt leta lite inspiration till en ny bloggdesign. Jag är lite sugen på en väldigt rå design som ska skrika modemodemode med starka färger, kontraster. Den ska vara riktigt uppkäftig, lite bitch precis som jag kan vara ibland, om jag vill ;)


TOWARDS THE FOREST

Nu dra jag till stugan i Noppi Koski (Orsa finnmark) och blir där tills torsdag. Där finns ingen riktigt toalett, ingen el, inget kranvatten, absolut inget internet och knappt någon täckning. Så förvänta er inte att bloggen blir uppdaterad ;)
Men vi hörs på torsdag!




ANOTHER WIN

Idag igen vann jag en skiva genom en tävling som Jamaicansmusic.com hade på Facebook!
Denna gång skulle man skriva vilka 13 artister som ska uppträda i år på Internatonal Night i Montego Bay.
Vinsten var skivan Digicell Reggae Sumfest 2010! Skivan ska tydligen innehålla de största dancehall artistera i år, jag som älskar dancehall!




I'M THE WINNER!

Jag var med i en tävling på Facebook för någon timme sen. Det var sidan Jamaicansmusic.com på Facebook som hade den och då tävlade man om att vinna Damian Marley och Nas nya platta Distant Relatives. För att vara med att tävla så skulle man fylla i några meningar i en Nas-text som dom hade skrivit.
Och vem vann om inte jag såklart? ;)
Dock har jag redan laddat ner plattan.. men det var skitsamma! :)




DAGENS!



Tisha - Diesel
Avklippta jeans - JC



130710

Hej! :)
Idag har jag varit vid Rällingen (en sjö här i Långshyttan) och badat och solat med Sabine, Putte, Mange, Melvina, Raye och Chrille. Älska detta sommarväder!
Nu ska jag snart käka, idag står pastasallad på menyn! Sen ska jag ut med Sabine igen och hitta på något skoj!
Vi hörs, tjarå.


FACELOOK




Slarvig knut mitt på huvudet.
Mascara, turkos skugga i undre franskanten (dock bara i den inre ögonvrån), läppstift i färgen Exit från MUS.


(Ursäkta mitt jättestökiga rum, men jag orkar inte lägga energi på att städa det just nu)



DAGENS!



Linne - Från Mallorca (när mamma var ung, fyndade det i hennes att-slänga hög!!)
Shorts - Gina Tricot



DISTANT RELATIVES

(Detta inlägg är tillägnat Emma som gnäller på att jag bloggar så lite nu flr tiden, här har du homeboy! Puss)

Här har det varit tyst för länge! Sry, men jag har faktiskt sommarlov och min mobil har ju blivit stulen igen..
Ja vad händer då? Allt rullar väl på precis som det har gjort denna sommar, jag deppar på, lämnar urinprover, går på socmöten, solar, sover för länge, umgås, umgås inte, äter, sover, duschar osv.
Jag längtar mer och mer efter Örebro, jag har varit borta hemifrån för länge nu.. :/
Jag har jobbat klart nu också, känns riktigt skönt men veckorna gick så otroligt fort! Jag har även hunnit med årets första dopp, känns lite sent med tanke på att det är Juli men what the.. skitsamma liksom!

Idag drog jag och pappa till Borlänge där vi som dom senaste två åren träffade våra norska släktingar Preben och Tuva och deras päron Solfrid och Terje (äldsta barnet Tina är i Bulgarien i år så henne träffade vi tyvär inte.) Love them! Dom är så underbara, jag önskar verkligen att vi bodde närmare varandra.. Dom är i Borlänge en vecka varje år på Dalecarlia Cup. Idag såg vi när Preben spelade match mot ett brasilinskt lag, och det blev oavgjort!
Preben och jag har en speciell connection, vi klickar asbra och har verkligen jättekul tillsammans! :)

Lite bilder från Augusti 2008 då vi var i Tynset i Norge och hälsade på dom:

Lillebror & Tuva

Terje

Tina & Tuva

Preben

Solfrid & Tina

Preben




Jag & Preben på världens största spark i Tynset!



DREAMS

Mina drömmar gör mig inte glad längre som dom brukade, jag vaknar upp av att jag ligger och hyperventilerar med ett hjärta som numera känns som ett stort tomrum.

Sorg av saknad, rädsla av att bli glömd.




PEACE & LOVE

Hejsan hörrni!
Igår drog jag till Borlänge med min vän Marlie för att Jay-Z spelade på Peace & Love! Vi hade inga pengar så något band kunde vi inte köpa men vi lyckades planka in på Jay-Z:s spelning och vi stog rätt långt fram faktiskt! Det är helt sjukt, jag har sett Jay-Z live, jag är så glad! Han körde typ alla sina bra låtar och det var riktigt drag i publiken! Kvällen och natten var guld!
Dock blev min mobil stulen (igen) före spelningen så jag kunde varken filma eller fota och alla andra bilder från kvällen har jag ju inte, tråkigt värre.
Så nu har jag bara mitt halebop nummer igen så alla vet! 0722337255

Som tur var så finns det ju filmer från spelningen på Youtube, kvalitén på dom är dock inte så bra, men här har ni en video iaf:




030610

Tja!
Kom hem från IKEA för ett tag sen där jag var med mamma!
Detta fick jag eftersom att jag är en snäll flicka:


Jag måste bara säga att jag älskar IKEA:s kotlettrad! Den är fööör god! Maten där känns lite crappy precis som alla andra icke-500kr för spaghetti-restauranger men what the hell, jag lever bara en gång och då ska jag fan ha kotlettrad från IKEA!

(bilden vill tydligen vara upponer hur jag än gör, jaja den envisa jäveln får väl vara så då, live with it)

Mamsie!

Fick även med mig ett par drömskor på rean, love 'em!

Din Sko, 249:-
Mitt golv är dammigt och jag har grön färg på fotleden, life is wondeful!



HE CROSSED THE LINE

Och där gick det över gränsen.
Skulle jag sätta ihop en outfit till en kille så skulle det definitivt inte se ut såhär.
Sure, mode har jag aldrig haft något emot. Men det här med 50-tals inspirerade midjor på byxorna känns lite mer kvinnligt, och trasiga tights känns lite.. one year ago?


Bild: STHLM Streetstyle

Vad tycker ni?


STALKED

Tjena tjena!
Skönt att få ta en dusch kan jag lova. När vi kom hem blev det att kika på fotboll (Uruguay - Ghana som slutade 2-1 på sista straffen) och käka jordgubbar tillsammans med mamma och pappa :)
Jag borde kanske sova snart, jag ska försöka ta mig upp i tid för att glida iväg till Valbo och gå på IKEA med mamma! Hon och pappa ska separera så mamma (och halva mej och halva bror) flyttar om kanske två veckor eller något sådant till lägenheten, ska bli kul!

OMG! Till något helt annat:

JAG HAR FÅTT STAAAALKERS :o usch jag får panik.
Dock inte IRL än så länge och jag hoppas att det förblir så! Den ena ringer mej varje dag och sms:ar dag som natt, telefonterror! Den andra ansöker om att bli vän med mig på fejjan 24/7 och skriver att han älskar mej!
Jag har aldrig ens träffat någon av personerna, jag känner dom absolut inte! Helt sjukt..


Ghanas hetaste spelare, Kevin Prince Boateng. Mums!
Tummen upp för tattueringarna!

Jag avsutar det här blogginlägget med att säga att man får uppleva mycket sjukt här i livet och ett godnatt!

020710

Hejsan!
Nu har jag jobbat klart den här veckan, skönt! Idag har vi målat containrar utomhus hela dagen, och jag hår fått en skaplig solbränna :)
Igår när jag var på väg hem från Borlänge fick jag sms från Madde, en tjej som bodde hos mig i vårat i några veckor. Jag blev överlycklig eftersom att jag inte har hört av henne på två månader förutom via brev. Jag ringde upp och vi pratade länge, vi hade trots allt en del att ta igen.

Madde och jag snyggast med ansiktsmask! Saknar dej gumman <3

Idag efter jobbet ringde Marcus också (han bodde hos mig i någon vecka), som jag heller inte har hört av på två månader, ännu en gång blev jag överlycklig! Vi hade också en hel del att snacka om.
Mycket blev knas för mig och mina homies i våras, många (nästan alla) blev plockade av snutarna och vi åkte på en massa skit, inte kul. Så nu har vi splittrats litegrann, men efter sommarn kommer nog allt vara som vanligt igen, hoppas jag!
När jag hade pratat klart med Marcus så skar jag upp en appelsin, fyllde en flaska med vatten och lade mig ute i solen och pressade i någon timme. Efter det har jag suttit vid datorn och nördat.
Snart kommer pappsen hem med pizza och efter det ska jag till mormor och morfar och låna duschen (våran varmvattenberedare är trasig) och plocka jordgubbar med mamma. Dom har en rätt skapligt jordgubbsland! Det blir rätt många liter i veckan faktiskt :)





Jag har blivit skapligt brun! Eller vad säger ni? ;)

Nu är pappa här med pizzan, vi hörs!


RSS 2.0