Dagens julklappar!

Detta är vad jag fick idag, imorn blir det fler julklappar eftersom att vi firar jul i 2 dagar i min familj :)


Tischa från Cubus med söta små händer på baksidan så att det ser ut som att man blir kramar, hihi :)


Berlock i hjärtform, gissa vem som hamnar i den? <3


Dessa näspiercingar från bror (rosa & diamant färgade)!


300:-


Duntofflor fast rosa med hjärtan på. Så Felicia! ;)


Ny mascara eftersom att min blev stulen.


Presentkort på Kupolen på 200:-


Indiskt REMY löshår, 52 cm, 9 delar!


En Sony Ericson Satio!


12 st Bormioli Rocco glas från svärfamilen <3 Dock inte dom på bilden utan samma färg fast högre och raka.
Kikade och dom säljer tydligen sådana på Macy's i NY, coolt ;)



Raggsockor, fast rosa. Av b-friends mormor & morfar. Så sött att mormor Majvor sätter sig ner och lägger tid på en så personlig julklapp till mig :)



-

Nu drar jag till släkten i Torsåker och firar jul!
GOD JUL





Dagens make-up!

Såhär enkel är alltså julaftons make-up. Mitt smink har jag glömt hemma hos Mange så vad gör man? Lånade lite rouge och svart ögonskugga av mamma och sotade lite. Kusin Bella räddar mig med mascara när vi kommer dit, thanks :*




Dagens!

Lite sådär Elin Kling slarvigt, but i like it!
Julaftons klädsel alltså, varsågoda. Och bry er inte i mitt stökiga rum.




Jeans - JC
Kofta - Gina Tricot
Magtröja - JC
Halsband - H&M



Birdie

Här är våra fåglar!
Barbie är min och hon bor i Örebro med mig & b-friend.
Kiben är pappas och Agne är brorsans och dom bor här hemma i Långshyttan.


Barbie, Kiben & Agne


Kiben, Barbie & Agne


Kiben, Barbie & Agne


Såhär kommer min julafton vara.

God morgon alla vad-som-ligger-under-julgranen nyfikna som för en gångs skull är uppe tidigt på en ledig dag. Got ya, haha!
Jag och bror sprang ner tsm lite efter 10 för att kika efter. I år fanns det 4 st trisslotter i julstrumpan ist, tillsammans vann vi 150:- så det blir 75:- var, men hur troligt är det egentligen att man vinner 25:-x2 på 3 av 4 lotter? We did it iaf :D
Vi har för ett tag sen käkat en mysig julfrukost tillsammans med mamma och suttit och sjungit överdrivet och löjligt till Il Divos julplatta, haha. Våra fåglar verkar också tycka om julmusik för dom sitter och tjattrar och sjunger alla tre :)
Kan lägga upp bilder på fåglarna sen!

Pappa kommer hem lite före kl 15 och då bär det av till Torsåker till kusinerna för att fira jul tillsammans med dom. Tror det kommer bli en riktigt mysig kväll med mycket god mat och trevliga paket!

Bloggar lite senare och lägger upp en dagens och en sminkning kanske :)

GOD JUL


Bingo Lotto!

Om en kvart är det dags att börja spela Bingo Lotto (en jultradition i familjen)! Jag älskar kvällen före jul när man sitter och spelar tillsammans och äter en massa godis :) Julmys!




oneweek.

Hej, jag har varit rätt frånvarande aldeles för länge från bloggen nu så nu tänkte jag ta och sammanfatta torsdag-onsdag(idag). Hoppas ni inte har saknat mig alltför mycket! :*

TORSDAG; Likabehandling i skolan. Jag, Amelia, Linn & Vendela gjorde en kort anti-mobbing film där Amelias roll var att vara osynlig haha, ska försöka fixa den så kan jag lägga upp den i bloggen sen!

FREDAG; Avslutning i skolan med julmust, pepparkakor, quiz och ett lång jultåg genom hela skolan, funfun! Sedan vidare hem till mej där jag packade det sista och sen kom pappa-Jonny och hämtade mej, b-friend & Ida och sen bar det av mot kära Dalarna! När vi var hemma i Långshyttan drog vi ut och åkte lite bil med Putte, Kilen & Raye och typ de första vi gjorde var att köra in i en trottoarkant i sidled med bilen i typ 40, intryckt fälg (y) great! Sen hem och käka och sen kommer jag inte ens ihåg vad vi gjorde haha, even more great.

LÖRDAG; Lite miniparty hemma hos Mange, Ida went ill, moi drog för att åka med Putte och hämta en bilstereo eftersom att stjärnan kört i dike. Sen vidare till Tom ett litet tag och träffa massa trevligt folk sen vidare upp till Putte med Erlandsson (påvägen dit åkte jag på mina uggs bakom Rudis bil haha, höll i vingen och gled som fan hihihi). Satt hos Putte med han, Kilen, Erlandsson och Edling. Kilen tejpade ihop hela mej med silvertejp och sen drog dom. Putte var snäll och slet loss tejpen från mina armar = blåmärke fortf. Aoooch!
Sov hos Putte that night.

SÖNDAG; Vaknade hos Putte, gick till Mange. Drog till mormor & morfar och käkade, lekte med kusin. Back to Magnus drog till Kupolen och shoppade med Ida, Mange, Nicole & Fredrik. Hittade julklappar till kusin, pappsie och gudfar. Köpte också en rosa smörkniv, en ny foundation och ett silverglittrigt nagellack till myself. Kvällen spenderades hemma hos Fredrik med film, b-friend kom också dit! Pappsen kom och hämtade mig på natten.

MÅNDAG; Vaknade hemma, käkade hos mormor & morfar. Sen kommer jag inte ihåg vad jag gjorde förutom kvällen som spenderades hos Charlie bre' tsm med b-friend, Charlie, Ida S, Mange, Ida K, Hannah, Sabine, Micke G & Peter. Jag och Ida var dumma nog att dra ut och åka skooter(stavning?) med Micke och nog fan ramlade vi mitt på vägen. Gosh tur att vi hade hjälm säger jag bara! Drog hem med b-friend ganska tidigt och sov hos han.

TISDAG; Vaknade upp hos b-friend, kelade med kattungarna några timmar. Sen skulle b-friend till stan så jag drog upp till Mange & Ida och hanged out med dom, Charlie var också där! Sen mot kvällen var det dags att köra Ida till blge till tåget, sad.. men vi ses på fredag igen!:D
När vi hade lämnat henne blev det donken och trycka några burgare och sen Kupolen och köpa dom allra allra sista julklapparna. När jag kom hem satt jag i 2 timmar (fram till 01:07) och slog in julklappar. Det är verkligen hur kul som helst! Sen tvingade jag b-friend att komma ner hit och möta mej sen gick vi upp till han och sov där :)

ONSDAG (IDAG); Vaknade upp på b-friends vardagsrumsgolv med en superglad hund över huvudet. Dom skulle till blge och shoppa så jag drog hem, lade mig och sov i några timmar på soffan. Idag har jag käkat god mat med familjen och slagit in dom sista julklapparna. Ikv blir det Bingo Lotto med familjen (tradition dagen före jul, every year!)

Nu vet ni vad jag har hållit på med medan ni har saknat mig!


Ciao :*

Sry.

Förlåt folks för att jag inte bloggat sen i onsdags! Men just nu har jag mycket annat för mig tyvär, jag ska försöka hinna med att skriva lite om vad jag har gjort dessa dagar så fort jag hinner. Promise.


Hard work and much fun!

Pjuh, idag har det varit en hård dag. Vandrat runt i skyhöga emoskor i 5 timmar minst, fötterna gjorde ont efter det kan jag lova! Men faaaan va kul vi har haft!
Vi körde 4 modevisningar ist för 3 vilket var skitkul, som sagt jag älskar att vara modell! Idag var jag ju även stylist också.

Kommer som sagt lägga upp alla bilder som jag hittar från modevisningen eftersom att jag själv inte kunde ta några in action. Har redan hittat en massa men jag lägger upp alla samtidigt sen när jag har samlat på mig några hundra!
Håret var rätt jobbigt att tvätta ur efteråt också kan jag säga och att borsta det sen ska vi inte ens tala om! Men de var värt det, utan tvekan.

Här kommer ett litet VB som jag snabbt slängde ihop innan den sista visningen;


Nu är det dags för mig att sova så jag orkar min sista skoldag av första terminen på gymansiet! Mygod va stor jag har blivit (a)


Model pics.

Lite bilder på några andra modeller idag.


Em - hårdrockare


Alexandra - hårdrockare


Frida - Discobrud


Jenny - punkare


Emma (eller amanda, ser inte skillnad på twinsen) - punkare


Evelina - stylist, Elin - discobrud


Ellinore - madonna, Josefine - punkare


Victoria - stylistlärare, Amelia & Sol - madonna


Em - hårdrockare, Alexandra - discobrud


Kan inte namnet - hårdrockare, Jenny - punkare, Klara - madonna

Synd att jag inte fick bilder på alla, men alla bilder jag hittar från idag kommer jag lägga upp i bloggen!

Jag & Ida; punkarkompisar :D

Idag kommer jag och Ida jobba tillsammans på scen som punkarvänner. Gonna be awesome!





I'm ready to own the runway bitch!

Nu är jag helt klar! Visst är jag bedårande? ;)
Nej, att vara en 80-tals punkare is not my thing.







Tuppkammen är klar!

Nu är vi helt färdiga med mitt hår, visst blev det coolt? ;)





Tuppkam!

Nu börjar det växa fram en tuppkam på mej, fast vi är inte klara än. Lägger upp en bild på resultatet sen!




Följ mig under min dag som modell!

VB nr.1 för idag , det kommer nog många fler ska ni se!
Hoppas ni vill följa mig under denhär superroliga dagen som modell!

Ellinore har just börjat styla mig till punkare, min hårbotten kommer vara rätt mörbultad när vi är klara eftersom att jag ska ha tuppkam vilket betyder extremt mycket tupering.




Taggad till 1000!

Gooood morgooon!

Jag är så taggad! Jag kommer älska den här dagen :D
Nu ska jag snart till skolan där mina stylister ska fixa i ordning mig till punkare, sen när alla modeller är färdiga (efter några timmar) så går vi upp till slottet och börjar förbereda där och sen blir det modevisning! Åh va kul!
Jag älskar att vara modell, det är så himla kul. Att bar få gå upp där med världens attityd och för en kort tid vara bäst i hela världen och äga catwalken! I'm workin' it baby!

Som ni ser på sitter jag här och taggar, osminkad och söt och med mitt übersnygga nagellack!


Jag är pepp som tusan idag!
Jag kommer lägga upp bilder och skriva korta små inlägg idag, och om någon filmar modevisningen så lovar jag att få tag på filmen och lägga upp den här i bloggen. Tyvär så kommer jag ju inte kunna ta bilder under själva modevisningen men det finns det andra som gör :)


Time to sleep.

Dags att sova! Har en lång dag framför mig imorn då jag ska vara modell på slottet.
Det börjar lösa sig med dörren också, skönt!

80-tals modevisning

Var: Rikssalen i slottet i Örebro

När: 17:30, 19:00 (för skolelever)

19:45 (för släkt, vänner & övriga)

 

Jag kommer vara punkare med en rätt fet tuppkam.

BE THERE!

Godnatt lovely readers!


 


Inspiration.

Någon jag inspireras mycket av är Foki som i sin tur inspireras av den japanska gyaru stilen (dock är gyaru lite väl extremt för mig).
Jag älskar hennes färgglada, söta och ungdomliga sätt att klä sig på!
Detta är en stil jag kommer satsa mer på efter jul (när man har lite pengar att shoppa för) hihi




(hoppas nu att ingen säger att jag är en wanna-be som bara kopierar henne, cause it's called inspiration baby)



Hottiepie!

Dollyblond har inspirerat mej! Som hon säger; denna bh och en kavaj över (helst en som är lite för stor och inte firugsydd) God i would love that!
Något att fundera på till nyår kanske? Om det nu går att klä sig så i Långshyttan än? Kanske ska komma med Blåkläder från topp til tå ;) Haha skämt åsido.


(Sry för att jag stal hennes bild men jag kunde inte hitta den på H&M:s hemsida)


Second hand.

Fick en slit och släng t-shirt av b-frind nyss. Han köpte den på Uppsala Reggae Festival 2008, lite synd att han inte kan ha den längre :/
But now it's mine! Mohahaha ;) Jag gillar motivet! Tur att vi har en sån affisch på väggen, grymt snyggt!



Checklist.

Nu är mi checklista klar, snabbt ihopslängd men det får ni tåla!
Gosh jag har mycket att göra alltså men har endast torsdag på mig, hur ska detta gå?!



Tvätten klar!

Pjuh, nu är jag och b-friend klara med tvätten för den här gången. 3 timmar tog det!
Ska sätta mig nu och snickra ihop en liten checklista för vad som måste göras innan vi åker hem till Dalarna på fredag.

Lägger upp den snart!


My tuesday.

Halloj :*
Nu är det inte långt kvar till jullovet! Feels great!
Idag har jag vart i skolan, idag gjorde vi plancher om olika rättigheter och diskrimineringar. Jag och min grupp skrev om maträttigheter och att ta hänsyn till andras matbehov. Något som Restaurang Norrtull som vi äter på i skolan är skitdåliga på, ät aldrig där!

Efter skolan följde jag med Emma en liten sväng på stan och sen drog vi hem ganska fort, hon var här i inte ens en timme sen drog hon hem till Linde. Jag diskade sen lagade b-friend mat, jag laddar upp tallriken ordentligt och töjer magsäcken inför mormors julbord! Mumsi!

Nu har jag och b-friend precis varit ner med den första laddningen tvätt och vi ska snart ner igen. Måste tvätta och städa mycket nu eftersom att vi åker hem på fredag och stannar hemma i 3 veckor. Ida följer med hem på fredag också och stannar iaf under helgen! Skitkul att få visa henne mitt lilla samhälle där jag växte upp, vi har trevliga planer inför helgen också; åka bil (nu när det är snö och slirigt måste man ju passa på), leka blindbock på grusplan mitt i natten, åka pulka i kullerbacken, ha snöbollskrig och så blir det väl antagligen att dricka en skvätt också ;)

Nu ska jag ringa till polisen och anmäla min mobil stulen.
Ciao!

Marley & me.

Håller på och kikar på flmen med b-friend. Men den är rätt lång så vi kikar klart imorn. Måste bara säga att filmen är hur söt som helst och den avspeglar det verkliga livet "till punkt och pricka" som mormor brukar säga. Ni måste se den, okej?
För den delen så saknar jag verkligen min familj jättemycket! Ska bli så skönt att få träffa alla igen, dom betyder så himla mycket för mig.
Våra familjekvällar när vi kikar på tv och spelar olika familjespel, dagarna hos mormor och morfar tillsammans med släkten på mammas sida, umgås med farmor och leka med kusinerna på pappas sida. God I miss it. Love u guys <3

Sängen kallar, dags för ännu en skönhetssömn.
G'night folks!


Måndag, 20:41

Hejsvejs!
Dålig uppdatering i bloggen jag vet, men snart är det jullov och jag ska försöka blogga bättre då för då har jag ju förhoppningsvis tid till det.
Idag började jag 08:30, missade luciatåget men what the.., så noga känns det inte som att det är. Jag bad om ursäkt till min lärare Victoria för att jag missat lucian och fick en bamsekram som tack, hon är för bäst!
Efter skolan drog jag och Ida vidare till *hemliga huset* haha (känns inte så lämpligt att berätta i bloggen, men ni får säkert veta längre fram). Jag ska även dit imorn också, eller så ringer jag bara och fixar det. Ni vet ju att min mobil blev stulen i fredags? Yes, not so fucking funny.
Iaf, innan jag springer för långt iväg från det faktiska ämnet; Sen följde Ida med mej hem, vi satt bara och tog det lugnt i nån timme och sen drog hon hem. Jag somnade i soffan på en gång, vaknade upp i sängen efter ca 2-3 timmars sömn vilket resulterade i att mamma frågat 5 gånger om jag är sjuk men nej mamma, jag mår finfint!

Nu sitter jag här och är seg och funderar på ett bad, vi får la se hur det blir med det!


saknar att ha brunt underhår/lugg!

XOXO / Felicia

Måndag, 08:11

Godmorgon mina kära. Sovit gott? Jag har!
Sista veckan i skolan nu då, behövs inte tas några nya tag med tanke på att vi har integrationsvecka, alltå typ lära-känna-varandra vecka. Nog för att dom flesta på skolan redan känner varandra hyfsat bra och pratar med varandra. Menmen, skönt att slippa lektioner och plugg iaf!
Idag har vi lucia! Haha lite "dagis-lucia" då alla får vara lucia om dom vill och alla ska bara ha vita kläder :p whatevah, lucia var igår liksom ;)

Såg förresten att lite fler saker hade blivit stulna på festen; min nya mascara, lee stafford straightening flat iron protection & tecni.art värmeskydd. Tråkigt att man tydligen bjudit in fattiga tattare på festen utan att veta om det.
Men jag ska luska ut vem det är och den kommer inte att få det särskilt kul!


Me right now, saknar min mascara!

Måste kila, ska möta upp min ängel Emma på station lite före halv 9.
Pussciao :*


Paranormal activity.

Nyss sett filmen Paranormal Activity. Den var S-J-U-K! Måste ses!
Jag trodde hela tiden att den var verkligen men tydligen så är den totally fake.
Lovar ni att se den? Bra. :)

Här har ni trailern:


Nu sitter jag och letar upp lite info om en viss piiiiiiiip som är skyldig mej en del, iaf en ytterdörr. För en ny ska jag ha. Så vissa föräldrar väntar ett samtal som kommer kosta dom några tusen, their son must be every parents dream, i guess they're soooo proud of him. Naat!




Lucia

Sitter och kikar på årets lucia på 1:an och äter upp dom sista pepparkakorna. Missade det imorse, skulle egentligen ha gått upp kockan 7 och sett det men jag var helt enkelt för trött, så reprisen it is! Men det är tradition för mej att sitta varje luciamorgon och kika på årets lucia på tv och mysa och äta peperkakor.
Jag älskar lucia, det är så fint. Dom sjunger gudomligt!
Synd bara att lucian är i en kyrka i år, jag gillar när dom är i gamla järnbruk från 1700-talet typ som håller på att rasa ihop. Vet inte varför, men jag gillar det mer.

Jag skulle egentligen vara lucia imorn på skolan tillsammans med Sandra i min klass men jag har ingen krona så jag vill nog vara tärna endå.


Årets lucia.
Såhär lät det i år!




VB; Dancingqueens

Dans på festen. Gud va kul vi hade!




FREDAGEN!

I fredags var det ju fest här, men jag börjar med att berätta om dagen från början.
Jag började vid 8 och det enda vi gjorde fram till kl 11 var att repetera och öva inför modevisningen på onsdag. Det gick superbra och jag tror att vi kommer äga! Efter skolan drog jag, Ida och Erika hem till mej där vi skulle fixa oss till festen och Putte (som inte hade lagt sig än när jag gick till skolan) lovade att dom skulle städa lägenheten innan dom gick och lade sig men när vi kom hem såg det ut som ett rent helvete här! Ida och Erika var jättesnälla och ställde sig och diskade (enorm mycket disk) till mej, vilka änglar! Och jag & b-friend städade. Sen runt kl 15 drog Ida och Erika tillbaka till skolan och fixade sig där i salongen och Erika skrev två prov. Jag tog ett bad och började fixa i ordning mej.

Mot kvällen började det ramla in folk och tillslut var det lika fullproppat och galet som det brukar vara när jag har fest ;) (Tog inga bilder när det var som mest folk tyvär)

(Klicka på bilderna för att förstora dom)

Dock blev lite saker stulna; min mobil, manges mobil, en handkräm, massageolja, bus-lotion, lite av rayes saker. Och så blev ju min ytterdörr sönderslagen, köksfönstret är det en spricka rakt igenom, typ 5 glas gick sönder. Men sånt får man tyvär tåla om man ska ha fest, man kan ju inte gör så mycket åt at det finns klåpare här i världen.

Dock får Erwin eller hans föräldrar betala en ny dörr! Kan man inte beté sig hemma hos andra så ska man fan inte röra sig utanför sitt eget hem. Menmen, en uppkäftig 92:a är inga problem för mej och Ida ;) mohahah!

Och om någon vet något om dom stulna sakerna så säg till!

Iaf, tack allihopa för kvällen. Den va guld och jag hade superkul!
Lägger upp ett litet filmklipp från festen om ett tag!



Söndag, 16:05

Hej på er alla!
FÖRLÅT för att jag inte har bloggat sen i torsdags eftermiddag! Men Putte, Kilen & Raye har varit här under helgen och då blir det lätt så. Ni får förstå mej (a)

I torsdags hände inte så mycket, vi satt alla och hade trevligt hela natten typ :)
(Skriver om fredagen i ett eget inlägg)
Igår (lördag) var vi alla här hemma och bara myste, jag och Kilen satt på golvet och bakade pepparkakor, haha! Dom blev kanon! Mot kvällen drog Raye och Kilen ut och gick på nåt reggaegrejs i stan så då var det bara jag, b-friend och Putte kvar :)
Idag åkte mina sköningar hem och jag kommer sakna dom lika mycket som vanligt! Fast på fredag åker jag ju hem för då är det JUUUUULLOOOOV!

Nu ska jag skriva om fredagen och lägga upp lite bilder :)

Torsdag, 15:03

Hej bloggen!
Jag har varit lite dålig när det gäller uppdateringen den senaste tiden, men det är mycket i skolan nu i slutet. Idag hade jag bara en lektion där vi gick igenom provet så vi slutade tolv men jag och Johanna ska skriva prov nu om en timme (16:00) så under tiden har vi gått runt på skolan och delat ut mandariner till alla och gått runt på stan och sattit upp affischer och delat ut flyers om modevisningen på onsdag.
Nu är det dags att plugga riktigt ordentligt i en timme så att jag sätter det här provet! Det är svårt, men jag siktar alltid mot de högre betygen!

Putte, Kilen och Raye är också påväg till Örebro nu, kommer bli en sjukt rolig helg (bl.a. en stor fest hos mej imorn!)



Wish me luck!'

Love makes you never forget.

För er som INTE läser Dessies blogg och därmed antagligen inte redan har sett detta klippet!
Jag blir fan tårögd, så otroligt fint!


Min åsikt!



Dags för mina åsikter igen då. Och denna gången handlar det faktiskt om våra modeller till modevisningen (som vi ska ha om en vecka).

Jag tycker att det är jättesynd att många av våra modeller inte vågar nåt, dom rör sig knappt och trycker upp axlarna och springer sedan av catwalken typ. Hallå?!
VI är blivande stylister och är det någon som ska veta hur man ska gå på en catwalk så är det väl förutom modeller och designers vi? Jag tycker att det är skittråkigt att vi ska ge ett sånt dåligt intryck? För inte ger det väl ett bra intryck iaf? Jag vet att många är jätte scenrädda och tycker inte om att uppträda eller synas mycket bland folk, visst det är något som ligger i vissa människors natur. Eller enligt mej så heter det att man är O-S-Ä-K-E-R  P-Å  S-I-G  S-J-Ä-L-V. Synd, jag vet att vissa inte kan göra något åt det och jag tycker absolut inte illa om er.
Jag själv är verkligen inte rädd eller osäker utan jag kör mitt race med självförtröendet på topp och sen får folk säga vad dom vill. Är det liksom verkligen SÅ farligt att gå fram och tillbaka på ett upphöjt golv när människor ser på? Tänk efter, vad kan hända? Kan man dö? -Nej!
Öva på att gå lite på era rum framför en spegel med attityd och lek och exprimentera. Det kommer att kännas mycket bättre då! Och framför allt: spring för guds skull inte av catwalken, snälla? Det ser INTE bra ut.

Hoppas ingen blir sur och tar illa upp, detta är bara vad jag själv tycker (och många många andra i klassen)! Jag önskar bara att alla vi kunde "own the catwalk".

Work it baby!

Mer VB, outfitbilder & åsikter. SKA BLI!

Nu har det gått en vecka i omröstningen och ni vill främst ha mer videobloggar! Vad kul, är jag bra på att videoblogga så ni bara vill ha mer och mer? ;) Jag tycker iofs att jag har blivit bättre på det den senaste tiden, men jag ska försöka göra ännu bättre ifrån mej!
2:a på listan är mer outfitbilder (har blivit sämre på det, jag vet, men nu blir det ändring på det!) och åsikter (jasså? mina åsikter blev ju så hemskt smutskastade sist, men fine, är det vad ni vill ha så ska ni ju såklart få mer av det!)



Ni har fått mej på blogghumör igen, loveyah! <3

Hate.

Hejsan!
Jag bloggade inget igår, förlåt för det. Men det hände endå inget spec igår. Förutom att min tunga flagnade typ bara för att jag ätit så mycekt sura godisar så det lossnade en liten bit av tungan när jag stod och pratade med några tjejor i klassen. Och så spelade jag ju ett litet spratt på Louise & Shewit, mohahah! ;)

Idag efter skolan kom b-friend och mötte upp mej vid skolan och sen drog vi till Pizza Planeten och käkade pizza buffé! Mums! Sen när jag gick hem (själv typ halva biten) så gick jag i min lilla hat-bubbla och tänkte det värsta man kan tänka om någon annan (såklart), jag gick och önskade livet ur "det" och hatade, hatade och hatade! Menmen, gör man mig arg så får man fan ta det. What goes around comes around. Så ja, jag är bra på att hata när det behövs. Nu tänker jag inte prata mer på hela dagen, med den personen iaf, och mys kan "det" ju bara glömma! MOHAHAHAH :O
"Det" är bra att kalla någon när man är arg, för det är ju rätt förolämpande att bli kallad "det"
Jaja, vissa får leva med att behöva "skylla sej själva" rätt ofta, vissa människor är ju så, tyvär.

Nu har jag fått ur mej lite mer hat. Förlåt för att ni behövde ta del av det.
TTYL (om jag orkar, är inte på blogg-humör idag)

@ Emma in Lindesberg!

Hejsan :) Tänkte att det för ovanlighetens skulle vore trevligt med ett litet godnatt-inlägg.
Jag är nu hemma hos Emma och vi ska snart sova. Idag har vi käkat, gått runt lite i regnet på stan, varit hos anton och varit ute och gått med hennes hund Meg! :)

Men nu måste jag gå och tvätta av mej sminket och borta le teeth ;)
Natti natti :*


Äjmy <3

Nu är jag hemma från skolan, skönt att sluta kl 13 på måndagar!
Jag ska snart börja packa ihop lite saker för jag ska ju sova i Lindesberg hemma hos Emma inatt!
Gå in på länken och läs Emmas blogg :)




Zeitgeist

Så värt att se på! Även fast filmerna är 10 min långa, men man fastnar verkligen i dom. Det är faktiskt lite creepy men jag är inte helt omöjlig på att dom här teotierna kan vara sanna. Hur är det annars? Alla religionsgrundare bestämde sig för att allt skulle vara lika eller så lekte dom bara copycats i brist på egen fantasi? Näe, låter inte mer troligt än dessa klipp!  Det är alltså 3 delar, så ni måste kika på alla!






Emmas lovely family!

Hejsan alla läsare!
Nu ska jag börja min sista lektion för dagen och sen ska jag hem och baka pepparkakor och sova lite! Sen ska jag möta upp Emma på station vid 4 för inatt ska jag sova hemma hos henne i Lindesberg. Saknar att bo hos Keller family <3

Bloggar mer när jag kommer hem!

Cocoo-news!

Nu är det dags för lite uppdatering när det gäller Cocoo!

Foki är numera "ansiktet" för Cocoo, eller modell kanske man också kan säga :)


Perfekta julkalppen till Foki-fans? Finns att köpa för 165:- på Cocoo.se


Lite nyheter i sortimentet!



Och såklart, nu när det är jul så måste jag ju vara extra snäll mot mina läsare :)
Från och med NU fram till den 22 december får att mina läsare
15% rabatt på Cocoo.se om ni anger koden: godjul


My weekend.

Ännu en helg har passerat och ännu ett besöksrekord har slagits!
Vad jag gjorde efter skolan i fredags kan ni läsa HÄR I EMMAS BLOGG

Igår hade vi trevligt och satt och socialdrack här hemma hos mej, det var jag, Emma och Emmas kompisar Thai, *** & ***** (*** & ***** åkte hit ända från *********!) Sen på kvällen drog vi till Godisland (hatade inte jag det stället?) och köpte godis och calo för 205:- *** betalade! :D

Nu är min kära b-friend äntligen tillbaka hemma efter 9 långa dagar och Emma har åkt.


jag & ardita i skolan i fredags! och ja, jag har en tuppkam haha!


VB; Tuppkam

Denna gång med vax, tupering och spray ist för sockervatten ;P




VB; Början på tuppkam

Ellinore ska göra en tuppkam på mej med sockervatten, dock avbröt vi innan vi hade hunnit börja forma det för vi hade för lite tid.
Titta när min söta stylist lärare Victori är med i bild i slutet av filmen :) Jag tycker om henne jättemycket!




Sugarwater.

Just nu sitter jag på hantverkslektion och Ellinore över på att göra en tuppkam på mej med sockervatten. Jag lägger upp filmer sen! Vi avbröt dock mitt i för vi kom på att det är lättare med vax och spray.




VB!

Godmorgon! Jag börjar dagen med ett videoinlägg!



Oj va generös jag var med luftpussar :) Ha en bra dag!

Good night!

God kväll allihopa!
Hani har varit här ett tag nu och umgåtts, vi har lyssnat på musik, sjungit och spelat bubble trouble, skittrevligt verkligen!
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, funderar på att ta ett bad men jag orkar bara inte. Ska nog gå och lägga mej fast jag kommer aldrig kunna somna så här tidigt ju! Först måste jag iaf ta fram kläder till imorn och packa med lite kläder till modevisningen som jag ska ta med till skolan imorn. Okej, efter det ska jag sova. Känner för att vakna pigg nån gång.



Hörs imorn kära läsare!

Mitt Kenza-kollage!

Min lilla färg- och stilanalys på Kenza
(dock kan man inte vara 100% säker på allt eftersom att jag aldrig har träffat henne)


(Sry för bildkvalitén)

Kenzas hudton är oliv som drar åt det varma hållet. Ljushetsläge och hårfärg (siffra) har jag inte hunnit bestämma än. Kenzas stil är trendig & dramatisk och din kroppsform är rak.
Jag har gjort några figurer i olika färger, -det är hennes basfärger som jag har tagit fram utifrån att jag anser att hon är en "höst", alltså hudtonen. Vi alla vet att det är svårt att få rätt färg när man blandar med vanlig vattenfärg men jag gjorde så gott jag kunde.
Guld/silver rutan betyder att hon kan bära både silver och guld när det gäller smycken men att guld passar hennes hud bäst och när hon närmar dig 40 och uppåt så rekomenderar jag guld, (silver kan då få hennes hud att se trött ut och det tar fram alla "oönskade" drag man kan få när man blir äldre, guld däremot blir smickrande och lyfter upp hennes hud och får henne att se fräsch och piggare ut) kom ihåg att NU kan Kenza använda både silver och guld!
Jag har även tagit fram en parfym som jag tycker skulle passa henne, -Kenzo Amour, en sensuell, söt och glad parfym precis som Kenza med inslag av blommor, Cherry, Frangipani, vanilj, ris, vitt té, trä, rökelse och thanaka (namnslumpen är ju lite rolig också).
Jag har även tagit fram lite förslag på kläder och smycken till henne. Kedjor och nitar för att hon är trendig och det är ju inne just nu med lite "hårda" och tuffa accessoarer. En topp med nitar på axlarna och en skinnklänning!

Äntligen är mitt kollage klart, hoppas min lärare blir nöjd! ;)


VB!

Nämen hoppsan, sjunger gör jag också ;p




Dagens!


Linne - Top Shop
Top - BikBok
Jeans - JC
Halsband - Guldfynd



Look of today.

Såhär ser jag ut idag, inget speciellt. Håret strular som vanligt på vintern. Ska nog köpa silkesdroppar, måste btw.





@ english class!

Finns inget att göra på svenskan, bara sitta av och vänta på att vi ska sluta. Sen ska jag proppa i mej mackor på läxhjälpen! :D


Shewit & Louise. Shewit är förresten tvilling, coolt :)


och jag sitter och myser i min sköna päls :)


Plugget.

God eftermiddag!
Just nu sitter jag i skolan och har rast, min sista lektion börjar om 5 min. Imorse skrev jag matteprov och det gick awesome! Jag svarade på alla frågor och kände mej siktigt säker på mina svar!
Jag och Johanna ska stanna kvar i skolan på läxhjälpen och göra klart våra färglära-kollage som ska vara inlämnade imorn, men det går nog fort, jag har inte så mycket kvar att göra på det.

Måste kila, ttyl

Torsdag, 00:04

Nu är det dags för Felicia att inta bakstupa ryggläge i sängen!
Är sjukt trött och börjar få ont i ryggen, har nog suttit lite väl oergonomiskt hela dagen.
Imorn börjar jag 11:40 och har bara 3 lektioner, skönt. Sen ska jag hem och städa om min arm vill må lite bättre.

På fredag kommer min älskling hem! <3






TTY tomorrow bitches!


Omröstning!

Dags för en ny omröstning!

Resultat.

För en vecka sen lade jag ut en andra omröstning. Denna gång handlade det om vad ni läsare tycker om designen på min blogg.

Nästan 50% tycker at tjag borde skaffa en ny omgående, ojdå. Jo, jag vet att den inte är så bra men den får duga tills jag har tagit riktiga foton till bloggen, tror jag. Vi får se vad jag hittar på och om jag orkar. (Eftersom att ingen ställer upp och hjälper mej!)




Onsdag, 20:56

Hej på er!
Nu är jag ensam hemma igen. Anton kom ju som ni vet imorse och väckte mej! Sen efter ett tag kom Hani också och han gick precis hem. Emma var här ett tag också!
Imorse gjrode jag kladdkaka haha, fast jag hade inget smör så jag gjorde med olivolja ist men det gick inte, fast den blev god endå (a)
Och nu har jag inget mer vettigt att säga för det händer inget spec..



Puss på er!

Onsdag, 13:37

Hejsan :)
Idag kom Anton och väckte mej! Jag är ju inte i skolan idag för jag har så sjukt ont i armen och feber efter sprutan igår, hoppas det går över snart! Anton är som sagt här och gör mig sällskap, alltid trevligt! Just nu håller jag på och bakar kladdkaka, gottigott!
B-friend kanske kommer hem imorn! Åh vad jag har saknat min älskling!

Just nu har jag inte någon mer speciellt att skriva, kanske blir ett litet VB senare idag, vi får se!




Det svänger!

Jag undrar om det inte svängde på något annat ställe än bara humöret? Ibland är det knas-felicia som tittar fram!
(Och för er som inte fattar så ligger jag med benen upp mot väggen och inbillar mej att det är skönt)


haha ursäkta fejjjjjjan va!

Friends is a good thing.

Hani is the saviour of today! Tack vännen!
Skönt att slippa vara ensam :)



From humörsvägning to happy, -in one second! Life IS great!

Åh! :@

Åh jag är ungefär såhär (kolla ner) deprimerad, sur och irriterad just nu..!


Man vill ha tag på nån -han har inte nåt batteri i mobilen.
Man försöker få tag i nån annan för att kunna få tag i han -hon har gästlösen på bdb.
Man försöker få tag i en annan för att få hennes msn så att man kan få tag i han -hon svarar inte.
Man ger upp.

Man vill ha tag i nån -han är ute, man själv har inga pengar på mobilen.
Man ber en annan skicka ett sms -no answere.

Man vill ha tag i många, men hur fan då?

Hur lär man sig göra röksignaler? -Fuck no, jag har ingen ved och jag ska då inte ut i skogen!


Videoblogg!

Jag är så uttråkad! Come on! :(
B-friend ring! Momme/Hani kom hit!
Jag verkar ha fått nån konstig humörsvägning av det där vaccinet också? Skumt. Haha, det märks ju lite i VB:n.






13 months with my love.

Idag har jag och min älskling varit tillsammans i 1 år och en månad!
Saknar han jättemycket men han kommer nog till helgen.
Idag skulle han börja på sina dreads också :) Hoppas det blir bra, My som gör dom är säkert jätteduktig!


iloveu <3



Sprutan avklarad!

Nu är jag hemma. Sprutan är avklarad, skönt.
Fyfan va rädd jag var före! Men jag hade riktigt mycket bedövningssalva på riktigt länge så jag kände bara ett litet litet stick när den gick igenom huden, faktiskt som ett myggbett. Även om jag tycker att det är lite väl att ta i att säga att sprutor bara känns som ett myggbett, men den här var inte farlig alls! Jag är riktigt stolt över mej själv!
Det var lite läskigt och värkte lite grann när hon sprutade in vaccinet i muskeln bara och min arm kändes jättetung efteråt haha. Tack världens bästa Johanna för att du följde med!


Nu ska jag laga mat och hitta på något att göra. Får se om man lyckas få hit Momme och Hani så man får lite sällskap!


Osminkad och sunkkläder euw, men det ska det bli ändring på! Nu ska jag inte vara lat på morgonen mer :p


1:a December!

Hej på er! Förlåt för att jag inte bloggat idag men jag har inte haft tid. Imorse skrev jag ARL prov vilket gick jättebra!
Nu har vi hantverksteknik och jag har övat på att sminka Alex inför modevisningen som är snart! Lägger upp en bild. (OBS! Tänk på att det är en stark sminkning för catwalken, och att det är 80-tals disco och vi alla vet ju hur 80-tal & disco är)
Nu har jag bara engelska aldeles snart sen drar jag och Johanna till Baronbacken för jag ska ta grissprutan :( usch va hemskt. Jag tycker helt ärligt jättejätte synd om mej just nu! Men Johanna kommer att vara mitt stöd så det känns skönt! :) Tack gumman <3


Min modell Alexandra med discosminkningen!

Pratar med er när jag kommer hem och rapporterar hur hemskt det var med en nål i armen..!

RSS 2.0