NEW YEARS NAILS

Såhär ser mina naglar ut vid detta årsskifte. Det nya korallrosa lacket köpte jag igår, likaså lösnaglarna.

16 Baghdad - Mavala

DAGENS / FACELOOK; NEW YEARS EVE

Tyvärr så har jag inte hunnit köpa något nytt till nyår så jag kör på samma outfit som på jul.

Blus - Monki / Jeans - Gina Tricot


301210

Hej på er!
Dag två i Vara och jag har det kanon! Idag kom Alex flickavän Maria och har varit med oss, hon ska sova här idag. Kul med en tjej i sällskpaet också! Idag gjorde vi ärenden på stan, köpte dofljus, alkohol, mat och sådant. Själv köpte jag lösnaglar, ett superfint nagellack, en nagelfil och en lite större piercing till min smiley, den borde dock vara ännu större men självklart var ju den storleken slut..
När vi kom hem igen kom Alex kusin Felicia och hälsa på, vi har typ tjatat i tre år om inte mer att vi måste träffas och nu äntligen fick vi göra det! När hon hade dragit beställde vi pizza och nu har vi bara tagit det lugnt och umgåtts. Jag har fixat mina naglar också. Visar er imorn!


Här får ni en liten sneak peak på håret, visar er hela imorn när jag lägger upp en nyårs-facelook!

VARA, THIS IS THE PLACE TO BE

Hejhej!
Idag gick jag upp tidigt imorse för att ta bilen med mamma till Örebro. Vi tog en lunch på La Baguette och sen kikade jag snabbt in på Monki och sen stressade vi ner till Tove på Hår- & Nagelbandet för ett sista besök hos min absoluta favortifrisör innan hos slutar som frisör här och flyttar från Sverige.. :( Nu kan jag säga att det har skett en stor förändring. Jag visar er imorgon! Efter det lämnade jag up på öppenvården och kilade sen över till resecentrum där jag mötte upp min vän Louise och umgicks med henne i drygt en timme. Sen hoppade jag på tåget ner till vara där jag är nu hemma hos min syssling Alex! Hans syster Sara är här och hans sambo Emil, skönt gäng! Jag trivs som tusan :) Alex bjöd på pappas favoriträtt maito pottuja som är en finsk soppa gjort på mjölk, potatis och ägg, supergött! Nu dricker vi kaffe/öl och umgås framför tv:n. Jag kommer fira nyår här och ska självklart försöka uppdatera bättre imorn.


Långshyttan - Örebro - Vara

Är ni nyfikna på håret?!


281210

Hej igen! Nu var det några dagar sen sist..
Vad har jag hunnit med sen juldagen då? ..Jag har förflyttat mig från pappa hem till mamma, umgåtts nattetid med kompisar som jag inte träffa allt för ofta, blivit ordentligt sjuk, träffat min bästa Patrik, varit i Hedemora för att träffa vänner som jag inte har träffat på allt från två år till ett par månader, och nu har jag legat i soffan i snart ett dygn och åmat mig och lidit av min jobbiga feber/huvudvärk/förkylning/värk-i-hela-kroppen/hosta..

Nyår då? Jag hade ju planer att fira nyår i Örebro i år tillsammans med min nyfunne vän Louise men då det uppstått komplikationer med mitt boende i Örebro så sket sig det. Så nu drar jag troligen ända ner till Vara för att fira nyår med min syssling och mycket goda vän Alex! OM jag mår bättre vill säga.
Imorgon kör mamma mig till Örebro iaf där jag (för sista gången, buhuuu) ska besöka min absoluta favoritfrisör Tove och fixa lite med håret, hur det blir får ni se imorgon ;) Sen ska jag till öppenvården och lämna up och OM jag mår bättre imorgon så tar jag tåget från Örebro till Vara.
Jaja, det visar sig väl imorgon hur allting slutar. Hörs då!

METAPHOR

"Lev för imorgon om du ska vara smart för gårdagens framtid kommer vara idag!"
Armin spottar helt klart dagens tyngsta metafor!



DAGENS / FACELOOK; X-MAS

Jag har faktiskt haft samma kläder båda dagarna (oops) då ekonomin inte har tillåtit något annat..

Blus - Monki / Jeans - Gina Tricot / Kavaj - Gina Tricot


Idag hann jag inte styla håret då pappa inte äger någon hårtork så det fick självtorka och bli som det blev, igår hade jag dock håret fönat bakåt och lockar (Mormor tyckte då att jag var en ren kopia av Anna Anka, vi tackar för den!..) Produkterna jag använder är HAIR.RESORT och MOTION.LOTION - Kevin Murphy / Saltvattenspray - Maria Nila
I make up väg så använder jag Cover All Mix - M.U.S. / Ögonbrynsskugga - M.U.S. / Rouge - Mist / Blothing Powder - M.U.S. / ögonskuggorna "Muffin" och "Brownie" - M.U.S. / Eyeliner - Mist / Mascara - L'oreal Lash Architect

MY X-MAS

Hejsan!
Igår firade jag jul tillsammans med mammas sida av släkten. Först var vi hemma hos Mormor och Morfar och åt julbord och sen åkte vi ut till Myckelby till min morbror, hans sambo och min kusin/guddotter Karin där vi såg på Kalle Anka, fikade, öppnade julklappar, åt tomtegröt och spelade den för oss traditionella julklappsleken. Tråkigt nog var min jul ändå inte så bra då jag mådde riktigt dåligt på grund av en grej som jag inte vill ta upp här i bloggen. Men men, livet har sina stunder, just den här saker var som ett hårt slag i magen som gjorde ont resten av dagen.. Jag fick många fina julklappar iaf! Tack <3

Idag har jag firat med pappas sida av släkten hemma hos Farmor tillsammans med alla mina kusiner på den sidan. Vi åt julbord och fikade och hade allmänt trevligt, dock blev det bara tyvär endast två timmar.

Jag visar er mina julklappar imorgon! Är ni nyfikna?



GOD JUL

Jag vill bara passa på att önska alla er läsare en riktigt GOD JUL!
Jag är väl lite sent ute men jag har inte ens rört datorn tidigare idag. Jag hoppas ni har haft en underbar jul och fått många fina klappar iaf! Jag berättar mer om min julafton imorgon.

24 WISHES; No. 24

Min sista önskning inför den här julen är att få en underbar jul med mina nära och kära som jag älskar så mycket! Glöm aldrig bort att jag är evigt tacksam att jag har er mina hjärtan <3

 


24 WISHES; No. 23

Näst sista önskningen får bli en tillåtelse av mina föräldrar till att tatuera mig. Det är ju iofs endast nio månader kvar tills jag fyller 18 men jag har väntat och tjatat så himla länge nu! Jag har själv målat upp den och OM jag hittar bilden nu när jag är hemma hos pappa så ska jag självklart visa er!


24 WISHES; No. 22

Dan före dan före dopparedan önskar jag mig något som jag vet att jag absolut inte kommer få den här julen och inte på länge. Jag kommer kanske aldrig FÅ det här och jag kommer inte kunna göra det fröän jag är äldre men det är helt klart ett av mina största mål i livet. Självklart pratar jag om att RESA TILL JAMAICA! Det underbara, vackra landet, mitt paradis.




X-MAS HOLIDAYS

Nu kära läsare har jag äntligen jullov, underbart!
Nu har jag alltså gjort halva min tid på gymnasiet, känns helt sjuk, tråkigt, kul och konstigt. Tiden går så sjukt fort!
Kan även meddela er som sitter inne framför datorn att det är en riktigt pina att vistas utomhus! Någon som har koll på hur kallt det är i Örebro? SVINKALLT iaf. Jag satt faktiskt kvar i skolan i två timmar efter att vi slutat idag och hade ångest för den lilla knappt en kilometer långa sträcka mellan busshållplatsen och hemmet.
Idag ska jag äta, spela wii och packa då jag åker hem till Dalarna tidigt imorgon bitti då pappa kommer och hämtar mig med bil, ska bli så skönt att få åka bil hem! Och självklart ska jag bara njuta av min första dag på jullovet.



NEW NAVY BLUE

Sitter och smeker mitt nya vackra byte från Monki. Transparent. Marinblått. Volanger. Lovely!
Lyckades få ner den trettio spänn pga en nästan obefintlig fläck.
Jag funderar på om jag ska bära den till jul eller nyår. Bär jag den till jul så kan jag ju alltid köpa något nytt till nyår för julklappspengarna.. Eller så bär jag den både till jul och nyår då jag inte kommer befinna mig på samma ställe i landet under dessa två underbara högtider! Jaja, det visar sig väl hur det blir.


350 pix, Monki. (Jag fick den för 320, pilutta er!)

24 WISHES; No. 21

Dagens önskning är en ny piercing till min smiley (under överläppen) då smycket jag har nu är lite för litet och ligger och trycker på tandköttet vilken INTE är bra. Allt jag vet gällande storlek är att själva ringen ska vara 1-1,5 mm bred, omkretsen har jag tyvär ingen aning om, det ska inte vara det minsta som går att få tag på iaf, hehe.
Jag har faktiskt länge funderat på att slå till på en regnbågsfärgad jäkel, men det har liksom aldrig blivit av.. Helst av allt vill jag ju ha alla möjliga olika sorter och färger som man kan få tag på så att jag kan byta då och då :)



(För er som kanske är nya här på bloggen; jag har inte tandställning längre!)

211210

Hejsan!
Idag klev jag upp halv tio och började fixa i ordning mig. Jag orkade inte gå till skolan idag då jag kände att det var lite smått onödigt då vi bara har programintegration. Istället mötte jag upp Johanna på stan vid 12 för lite shopping. Det blev en jättefin blus att ha på julafton från Monki (visar er imorn!) och julklapp till lillebror och kusin/guddotter!
Sen var jag ju tvungen att köpa en latte nu när jag endå var på stan och sen tog jag bussen hem :) Jag frågade även om extrajobb på Monki och dom tyckte att jag skulle komma in med ett CV efter jul så får vi se hur det blir till våren helt enkelt, wonderful!
Jag bryter snart ihop då jag inte har rökt en enda cigg på hela dagen och endast två igår.. Så vi avslutar här och nu så att jag iaf hinner publicera inlägget innan jag faller i bitar. Puss på er!

24 WISHES; No. 20

Redan tjugonde önskningen, herregud vad tiden går fort!
Jag önskar mig en sådanhär slags fågelbur till min Barbie. Just nu bor hon i en hamsterbur, fast en hög sådan vilket funkar utmärkt! Dock tar det för mycket plats. Så en bur som jag kan hänga upp i taket vore fantastiskt! Dom har ju sin charm också med det romantiska stuket, perfekt som inredning på samma gång! Det tycker Barbie med ;)




DAGENS (UPDATE)


Utomhus bar jag även poncho + tunnare jacka till!
Skjorta - Monki / Jeans - Diesel / Sjal m. luva - Monki / Poncho - Unknown / Jacka - Fjällräven

DAGENS


Skjorta - Monki / Jeans - Diesel / Sjal m. luva - Monki


201210

Hej på er!
Så.. vad händer i fina lilla livet? Det är rätt lugnt nu faktiskt, långa och lugna dagar nu när praktiken eller APU:n som jag borde säga är över.
Idag var jag i skolan och idag stod programintegration på schemat, vi disskuterade och utvärderade våran APU och pratade en del om skolans s.k. "spelregler". Sen var jag tyvär tvungen att kila iväg till öppenvården där jag hade möte med min nya handläggare då underbara Teres tyvär slutat.. Mötet gick bra iaf och jag hoppade på bussen hem direkt efter det! Hemma har jag i stort sett inte gjort någonting. Sett på Bella & Tyra Show hela eftermiddagen till kvällen då jag har fått för mig först nu att det är något som verkar kul och intressant, och det är det ju också!
Nu är jag helt ensam hemma förresten, känns lite creepy. Jag är ju mörkrädd och rädd för att vara ensam i större hus. Jag är liksom lite inställd på att jag helt plötsligt kan få se liemannen stå och laga köttbullar i mitt kök, kind of STÖRT med stora bokstäver ja. Nu ska jag iaf ta mig en god natt cigg och sen sova! Imorn skiter jag i skolan och går på stan med Johanna istället, jag ska köpa någon fin top att bära på julafton hade jag tänkt, gärna från Monki! Och så blir det julklapp till lillebror och kusin/guddotter, fler julklappar blir det inte från min sida i år tyvär..



DIG THIS OR LEAVE

Jag diggar mig själv rätt hårt. Rätt ofta också.
Typ när jag ångrar att jag öppnade luckorna på min chokladkalender så tidigt på dagen. Eller när jag äten riven morot och prinskorv till middag, vilket råkade inträffa idag. Lite odd, ja. Eller alldeles nyss när jag kikade på Bella & Tyra Show, avsnitt 10. Yes då Kissie är med. Jag kommer på mig själv med att sitta och smådigga henne lite, slår mig på fingrarna och låtsas att det bara var en hallucination. Även fast det är små minus med mig själv så diggar jag mig så hårt! Dom där halvunika, konstiga sakerna eller tankarna jag kan ha för mig.
Just nu diggar jag mig också för att jag låtsas vara sur, men när jag tänker efter så är jag inte sur utan känner nog någon slags längtan. Men jag låtsas vara sur för att det är ett sånt där läge då man bara ÄR sur. Okej, ni förstår inte alls, men de gör inget :)

En annan sak som är lite smårolig är det här som jag precis var med om på Facebook;
VÄN: Tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa va göru på nyår? :D (astaggat liksom)
JAG: Shuuuuue! ÖREBROOOOOOOOO förfaaan (lika övertaggat tillbaka)
"VÄN har loggat ut"


Nu tror ni säkert att jag hamnat i någon slags psykos eller något men jag har bara lite konstiga funderingar och tankar ibland så jag kände helt enkelt för att skriva av mig och dela med mig idag! Enjooooooy :D


24 WISHES; No. 19

Dagens önskning är en snygg och stilren kalender. Helst av allt vill jag ju ha en Louis Vuitton men den ekonomin har varken jag eller någon i min familj just nu. Det får bli upp mot dom äldre dagarna helt enkelt.
Det roliga med LV är att det kan vara färgglatt eller rosa med fortfarande kännas så classy!



YOUR SONG

Alva hade utsett denna covern som veckans låt i sin blogg och jag måste säga att jag verkligen håller med! Riktigt fin!



24 WISHES; No. 18

Bloggen består just nu bara utav en massa önskningar, det får jag be om ursäkt för men jag har tyvär inte så mycket tid över till bloggen just nu. Det kommer bli bättre, jag lovar er.


Dagens önskning är en väska från Top Shop, självklart kan jag inte bestämma mig för en. Jag är verkligen i behov av en snygg, praktisk och större väska då jag inte lagt pengar på det på säkert tre år nu, illa.
(Klicka på bilderna för att komma till respektive väska)







24 WISHES; No. 17

Önskning nummer 17 får bli ett presentkort på IKEA! Det sitter aldrig fel med lite inredningsshopping :)



24 WISHES; No. 16

Önskning nummer 16 är en nagelförlägning så att jag får fina naglar till nyår! Gärna i Kupolen i Borlänge så att jag kan passa på att göra det till ett humant pris :)



JULBORD

Hejsan!
Igår hade jag julbord hemma hos mig i Adolfsberg för mina fina vänner. Vi var nio st som satt vid ett fullproppat julbord med kalkon, potatisgratäng, gravad lax, köttbullar, prinskorv, vörtbröd och massa annat gott. Till efterrätt blev det glögg, fruktsallad med vitchokladsås, julstjärnor och pepparkakor.
Jag lagade mat i över sex timmar utan att ens sätta mig ner och det känns i kroppen idag kan jag säga, ryggen gör skapligt ont. Men det var det värt, det var underbart att samla alla igår och jag hade så trevligt! Dock blev det så himla mycket mat över så jag antar att jag får föräta mig på julmat nu..

Tack iaf för en underbar kväll till alla som var med <3


24 WISHES; No. 15

Önskning nr 15 är ett par haremsbyxor. Det spelar ingen roll var dom kommer ifrån men dom får gärna vara svarta eller beigea.



24 WISHES; No. 14

Önskning nr. 14 är en massa olika nagellack från Mavala och negeldekorationer i alla dess former samt andra nagelverktyg så som en hudtång, crystal stone, filar, polerare osv. Nagelprylar helt enkelt!





YESTERDAYS TRIAL

Rättegången igår gick bra. Min vän Magnus kom och vittnade utan att jag ens visste om att han skulle det, gissa om jag blev glad? Jag och Ida satt som målsägande iaf och det känns som att det gick riktigt bra, vi alla tre hade ju självklart lite olika versioner så man uppfattar saker på olika sätt osv. men det känns bra!
Den åtalade hävdade dock att jag bara var ute efter pengar och att han verkligen inte hade slagit sönder dörren, haha. Jo, men jag slog ju självklart sönder den själv ;) Jag kom bara på att jag helt random skulle anmäla han för att ha boxat sönder mitt ytterdörr så att jag kunde få pengar, haha helt absurt! Hoppas bara att dom inte tror honom, då har jag gått back med 11000:- pga den människan! Men vi hållar tummarna för att det går bra :) Inom två veckor får vi veta hur det blir.
Mange följde med mig hem igår efter rättegången och så lagade vi mat, sen fick vi för oss att han skulle stanna över natten. Inatt var vi ute och busade i snön och hade så jävla kul! Saknar han redan, en av mina allra bästa <3


24 WISHES; No. 13

Den 13:de önskningen är den här snygga swarovskiringen från Mr Bling som kostar 248:- just nu!




PROCEDURE

Hejsan!
Just nu sitter jag på Espresso House och dricker en latte, om en timme ska jag bege mig mot tingsrätten.
Håll tummarna för mig!


24 WISHES; No. 12

Dagens önskning är pengar till ett par WeSC hörlurar! Dom är så snygga och jag älskar färgerna. Jag lider ju självklart av beslutsångest så jag kan inte önska mig en speciell färg utan jag måste nog själv gå in i butiken här i Örebro och kika. Skulle gissa på att dom kostar runt 500-lappen.




121210

Hejsan!
Nu är jag hemma i Örebro igen :)
Igår kväll var jag med min barndomsvän Sabine, vi var ute och åkte bil runt i samhället i någon timme, sjukt kul hade vi, fy vad vi skrattade! Och tjejsnack som vanligt såklart, man måste ju uppdatera varandra om vad som händer gällande killar, superviktigt mellan oss!
Idag sov jag länge, gick upp och åt lunch, tröck i mig några ton chili con carne, mums! Sen började jag packa, drog en sväng till mormor och morfar och sa hej också, mina söta kära <3 Sen körde mamma mig till tåget i Avesta.



Kommer ni ihåg att jag fick min ytterdörr sönderslagen på en fest hos min i Markbacken förra året? Imorgon är det rättegång och jag hoppas verkligen att jag kan få tillbaka varenda öre som jag fick betala för dörren.. Håll tummarna guys! Uppdaterar er med hur det gick så fort jag kan imorn :)


111210

Hej!
Idag sov jag rätt länge, låg och pratade med Elin i telefon ett tag och sen gick jag upp och åt lunch med mamma och bror. Sen satte vi igång och bakade vörtbröd till julmiddagen jag ska ha på onsdag. Sen sminkade jag mig lite och så åkte jag med mamma till Ica och handlade lite och när vi kom hem hade bröden jäst klart så nu ligger dom i ugnen. Snart ska vi äta pannkakor och tomatsoppa och senare ikv ska jag vara med min absolut bästa barndomsvän Sabine :)


Idag har jag det vanliga sminket och en tofs på sidan, till det bär jag min skjorta från Carlings, mjukisbyxor och långa raggsockor. Så skönt att inte behöva bry sig om hur man ser ut när man kommer hem..

24 WISHES; No. 11

Dagens önskning är en gul Jetset Addiction klocka som finns att köpa på Ur & Penn för 598:- Funderar på att börja samla på mej klockor i alla möjliga färger så man kan byta efter humör, börjar med en gul då!


24 WISHES; No. 10

Gårdagens önskning var en blå Adidas Firebird med röda ränder i herrmodell (storlek M!) Jag har testat den hundra gånger och jag är tvärkär!



091210

Hejhej!
Idag gick jag upp vid 7 och slängde mig i duschen och gjorde i ordning mig utan att behöva stressa. Vi började egentligen 9 men jag och Elin kom överens om att åka dit till 10 istället. Jag hann t.o.m. äta frukost vilket jag aldrig annars hinner! Dock gick allt åt helvete då jag först hittade en mask i min avokado och en av katterna började slicka bort smöret från min macka.. Så se upp för mask och smörslickare vid frullebordet!
Jag och Elin hade sjukt kul idag i skolan, oj vad vi har skrattat! Allt började med Elins sköna "trycker man på replay om man ska svara på ett mail?" Replay... mja om du vill höra låten igen så, HAHA! Det heter ju såklart reply. Sen gick det bara utför och oj vad kul vi hade! På lunchen tog jag även en sväng till solariet (Meddo en bit ner för gatan) och solade i en halvtimme, skönt! Det var 2,5 månad sen jag solade sist nu..
Efter skolan tog jag bussen hem och har har jag suttit vid datorn, sovit i 1,5 timme och ätit äggmackor och kikat på Robinson med familjen som jag bor hos, mys! Jag vet inte riktigt om jag ska kalla dom "familjen", då kanske ni tror att jag menar min riktiga familj? Och det känns ju lite som att jag retarderar er genom att varje gång skriva "familjen jag bor hos". Jaja, livets små i-landsproblem ;)



Nu ska jag ta en kopp té och en god natt-cigg. Hörs imorn!

24 WISHES; No. 9

Dagens önskning är ett presentkort på Monki!
Monki är min absoluta favoritbutik och om jag kunde så skulle jag nog ha nästan varenda plagg därifrån i min garderob. I <3 Monki!



24 WISHES; No. 8

Då jag tyvärr inte hann med den igår så kör vi både gårdagens och dagens önskningar på rad nu!

Gårdagens önskning är parfymen Vanilla by Alyssa Ashley som kostar 195:- på Kicks (25ml)


NOPPIKOSKI; PICS

Kommer ni ihåg i somras när jag var i stugan i Noppikoski med ett härligt gäng (mestadels släkt och familj)? NU har jag äntligen fått bilderna som togs av min syssling Alex. Dock är det bara bilder från en dag när vi var och fiskade, men det var en kanondag!
Jag lovar, ni kommer dö av skratt när ni ser bilderna!


Det började med att pappas kusin Peter däckade dirr när vi kom fram till sjön, efter endast 1,5 öl..

Som man bäddar får man ligga! (och där låg han och sov i ett par timmar)

Sen när han vaknade började han brottas med pappa. Båda blev som tonåringar på nytt och brottades i skogen hur länge som helst!

Ah, ni ser ju hur det gick för Peter...

Sen slöt kusinerna fred!

<3

Och så visade ju såklart storfiskarn (jag) hur det ska gå till! 1750 g regnbåge!

Peter var lite för tung för att gå ute på myren, vilket han ändå gjorde hela tiden. Ni anar inte hur kul det var, vi kiknade av skratt!

Sen gav jag igen och puttade i han efter att han puttat i mig i sjön (ner i en massa fiskräns då jag precis ränsat fisken också -.-) stackarn lyckades inte ta sig upp så han fick rulla upp och byxorna åkte av HAHAHA!

Gudfar, "Kiben"

Lillebror och jag :)

Sen skulle ju såklart pappa lyckas sätta ett enormt fiskben i halsen som han inte fick bort på säkert en timme. Jag tog fisketången och fiskade upp det!

Det var alla bilder får i år, jag önskar jag hade fler.. Nästa år lovar jag er att ta massa bilder!

081210

Hejsansvejsan!
Idag var jag i pugget som vanligt! Idag har vi städat lite och mest tagit det lugnt :)
Efter skolan lämnade jag up och drog sen hem, käkade och fixade i ordning mig och sen till stan igen där jag mötte upp Louise från skolan för att ta bussen till Vivalla där vi hade dancehallträning. Min första någonsin och det var hur kul som helst! Jag ska helt klart börja i januari när en ny termin sätter igång, kommer bli skitkul :D Åh jag är så taggad! Efter det hängde vi lite med några av Louises vänner i centrum, för sköna killar kan jag lova! Gud va kul vi hade! Sen bussen tillbaka in till stan där jag tog en kaffe på Pressbyrån på Järntorget och sen vidare hem till Adolfsberg! Nu har jag precis fixat i ordning mig inför natten och ska snart ta en date med kudden, ska bli skönt att sova!

Jag hinner tyvär inte med dagens önskning idag så vi kör en dubbel imorn, ok? :)


DANCEHALL

Nu ikväll ska jag glida iväg till Vivalla för ett dancehall-pass tillsammans med Louise, min kompis från skolan. Jag trodde inte det fanns dancehall i Örebro utan bara den med "påhittade" versionen ragga, men jag hade tydligen fel och jag blev överlycklig idag när Louise berättade om det. Så snart ska jag dit och dansa asset av mig!

Såhär kommer jag se ut på träningen;





DRUG-FREE

Jag hade helt glömt bort! Igår var dagen då jag varit ren från droger i ett halvår! Grattis till mig själv I guess :)
Ja, nu kanske ni förstår vad den senaste rättegången handlade om.. Menmen, jag har (inte haft något annat val) valt att gå en annan väg och leva ett drogfritt liv nu. Och det går bra kan jag lova! Självklart saknar jag skiten då det är en av dom bästa saker jag vet, men.. life goes on without it.



24 WISHES; No. 7

Dagens önskning är Sofi Fahrmans två romaner Elsas Mode och Elsas Värld som båda verkar vara kanoners! Vore underbart att börja läsa igen, som jag gjorde förut. Jag älskar chic-lit's!



071210

Hej på er!
Idag valde jag att jobba hemifrån istället för att gå till skolan vilket var skönt då jag kunde sova lite extra :) Det är alltså en del av en projektrapport jag jobbar med.
Jag kom hem från Coop i Marieberg för ett tag sen där jag var och handlade med mamma-Helena och Amanda, fick med mig en hel del behövligt! T.ex. ett kilo godis ;)... Ja, faktiskt på pricken ett kilo, så kung är jag! Dock proppade jag i mig té, mackor och avokado nyss så nu orkar jag inte ens äta utav det..
Postade även ett viktigt brev som jag glömt bort, till tingsrätten. Det är så att jag återigen har rättegång, dock som målsägande den här gången då jag fick min ytterdörr sönderslagen på en fest jag hade för ett år sen, i Markbacken som jag själv har fått betala från ett av mina sparkonton. Så håll tummarna för mig på måndag så att jag får mina pengar tillbaka! Jag vill ju trots allt använda sparpengarna till det som jag hade tänkt -körkortet.
Nu ska jag jobba vidare med projektrapporten och sen förhoppningsvis gå och lägga mig i tid idag, vi hörs!



24 WISHES; No. 6

Tiden springer iväg och snart är vi där, härliga jul. Endast 18 dagar kvar!

Dagens önskning är linser + linsvätska från Färgade Linser.
Linserna jag önskar mig är utan styrka och dom heter Expressions Colors Brown och kostar 229:-
Linsvätskan jag önskar mig är Aosept+ och förpackningen innehåller 360 ml och kostar 109:-




MIDNIGHT BLUE

Glömde förresten bort att visa er att jag lackade mina naglar i en underbar midnattsblå färg i skolan idag!


OUTFIT FOR UNICEF

Ladda upp en outfit för välgörenhet ni med, I did!


DAGENS / FACELOOK


Guldskjorta - Mammas gamla / Byxor - Gina Tricot / Bastisha - New Body / Raggsockor - Från Mormor / Skärp - Unknown


Foundation - Max Factor / Concealer och highlighter - M.U.S. / Puder - Max factor / Blothing Powder - M.U.S. / Rouge - Mist / Ögonbrynsskugga - M.U.S. / Skuggor i färgerna "Muffin" och "Brownie" - M.U.S. / Eyeliner - Mist / Mascara - L'oreal Lash Architect


061210

Hejhopp!
Idag var jag i plugget (där jag har praktik). Trodde jag skulle börja jobba på min projektrapport men icke sa nicke idag har jag hållt på med naglar hela dagen! tre stylist-ettor från skolan ska vara med i en musikvideo, vilken får ni inte veta än ;) Så jag ryckte in och hjälpe nagel-Lena att fixa deras naglar med diamanter. Fick även prova på att göra lite på geléförlägningar som tjejerna fick. Tyvär tog jag inga bilder men det blev assnyggt iaf! Fick även börja lite smått och lägga grunden till en make up på två av tjejerna innan dom skulle iväg till inspelningen.
Nu är jag hemma och har inte alls så mycket för mig, vi får väl se vad dagen har att bjuda på för skojigheter :)


Haha, dagens oseriösa :)


PERFECTLY PERFECT

Finner inga ord mer än perfektion.

Bild: Stockholm Streetstyle

24 WISHES; No. 5

Dagens önskning får bli ett par Reebok Easytones! Jag provade ett par sist jag var på Kupolen och shoppade tillsammans med mamma och lillebror och dom satt helt perfekt, jag tror nog inte att jag någonsin har testat ett par så perfekta sportskor.
Dom är även jättebra för min rygg då jag har sjukdomen skolios (sned ryggrad, sist jag kollade var den 18° sned) så att jag kan träna upp min rygg och även kanske förhindra att den blir mer sned. Ett stort plus är ju att man tränar rumpan när man går i dom, vore inte helt fel med ännu snyggare röv ;)



051210

Död dag. Ingenting händer.
Jag har ätit några mackor och städat mitt rum.
Snipp snapp snut så var dagen slut.

Nej, funderar på en inpackning och ansiktsmask. Har funderat klart. Det blir bra tidsfördriv!

Jag har ett problem förresten! Det är vart jag ska få tag på en kalkon. Jag ska ha julmiddag med hela gänget om 11 dagar och det blir ett julbord utan gris då en är muslim, därför hakar jag på kalkon-trenden som sprider sig som en epidemi över landet. Men VAR kan man köpa en kalkon och hur tom blir plånboken efter det? Jag behöver en jäkel som väger 5,5 kg...




24 WISHES; No. 4

Dagens önskning blir ett presentkort på M.U.S.
Jag har inte haft så mycket produkter där ifrån tidigare men nu när jag gick modell åt dom för Frozen Diamond kollektionen så fick jag ju produkter till ett värde av 1700:- helt gratis som jag nu använt varje dag sen dess och jag älskar't! Så mer Make Up Store är vad jag önskar mig och då vore det ju perfekt i form av ett presentkort!




041210

Hejsan!
Sov 14 timmar inatt, jag lade mig och sov kl 2 och vaknade kl 16 på eftermiddagen, antar att jag verkligen behövde det. Idag har jag inte gjort någonting, har haft en riktig slödag. Ätit spaghetti och köttbullar, plockat lite på rummet och sett på film. Jag såg på Dear John, en jättefin kärleksfilm och fällde några tårar. Filmen är baserad på en bok, precis som tre av mina andra favorit-kärleksfilmer (The Notebook, The Last Song och A Walk To Remember), och allt fyra är skrivna av Nicholas Sparks, creds till den mannen som skriver underbara romaner!




24 WISHES; No. 3

Den skulle egentligen ha kommit upp igår, men bättre sent än aldrig!

Igår bokade jag ju tid hos min favoritfrisör Tove, den 29:de ska jag göra mycket bruna slingor. Hela kalaset kommer gå på 720:- Så jag önskar att någon kan betala det åt mig!


Sist jag hade gjort slingor hos Tove, var supernöjd!


SOME CHOCOLATE EACH DAY UNTIL X-MAS

Åh! Jag hade ju helt glömt bort att jag hade tre chokladkalendrar, nu blev jag överlycklig! Blir alltså nio bitar idag då ;)




031210

Dagarna bara swishar förbi och vi är nu inne i den sista månaden på året. Hoppas December blir en bra månad!
Idag har jag varit på praktiken (alltså i skolan) och plockat undan efter öppet hus igår och tillsammans med Elin klippt 300 infolappar om Plusgymnasiet Örebro:s blogg samt Facebook-sida. Efter praktiken drog jag till öppenvården och lämnade up vilket gick bra, sen bokade jag tid hos Tove (bästa frisören i världen) och den 29:de blir jag mörkare! Tråkigt nog ska hon sluta väldigt snart så ni som vill uppleva the God of hair borde boka tid NU! Sen tog jag bussen hem och här har jag inte gjort ett skit, har väldigt tråkigt faktiskt.. Kanske ska träffa en vän senare men det visar sig.




GÅRDAGENS / FACELOOK



Kavaj - Gina Tricot / Jeans - Wrangler / Bastisha - New Body / Uggs - Skohuset

Till öppet hus svirade jag om på fötterna till Strumpor - H&M / Pumps - Din Sko



EN vanlig grund + brun ögonskugga / eyeliner / lipgloss från M.U.S.


PLUSGYMNASIET; ÖPPET HUS

Hejsan!
Igår hade vi öppet hus på skolan! Från morgonen till eftermiddagen stylade vi modeller och hade genrep med dom. Under öppet hus hade vi två modevisningar vilka gick jättebra! Jag är så stolt över ettorna som ställde upp, puss på er sötisar!
Jag har inga bilder från visningarna just nu, men det kommer!
På öppet hus delade vi ut goodiebags, hade tipspromenad, information om skolan och de olika inriktingarna samt de två modevisningarna. Dagen var grym, tack alla som delade den med mig, och återigen; TACK alla ettor som var modeller!

Såhär såg en av mina modeller ut som fick vara "huvudperson" med skolans färger och en Plusgymnasiet t-shirt;







24 WISHES; No. 2

Önsking nummer två är att min mamma ska ringa försäkringsbolaget och fixa ut en ny Sony Ericsson Satio till mig då min blev stulen för andra gången i somras.
Jag älskar kameran på telefonen då den är perfekt för mig som bloggar! Och enkelheten och stilrenheten när det gäller utséendet är ett plus. Finns inga minus med telefonen förutom att den kan vara lite seg ibland, men det är något jag kan stå ut med.



Mamsen, nu vet du!


THOUGHTS ABOUT THE ONE

Is this reality as it should be? Should I feel this lonely, is it like some kind of destiny?
Why do all the boys out there in the world want to leave me all alone waiting surrounded by this lonelyness? And where is the one that doesn't?
There's boys slash men that i'm kind of attracted to. They can both charm me so well. But one is not here right now and the other one would make my life a bit of a mess, I think. Maybe it's me, see I can't even deside if they're boys or men, shouldn't I be able to do that? Anyhow, none of them is probably the right one. The right one that doesn't want to leave me here alone. Why am I attracted to those who isn't the right ones?
I wonder where the heck he's hiding.


24 WISHES; No. 1

Nu har jag kommit på att jag ska precis som Columbine göra en slags önskelista f.r.o.m. nu och fram till jul då jag för varje dag lägger upp en sak jag önskar mig i julklapp!

Dagens önskning;


En sådan här tjusig tredagarsbiljett till Uppsala Reggaefestival!
Vilket jag redan vet att jag kommer få av min kära far i julklapp då dom fram till nyår kostar under tusen-lappen, wonderful!
Reggaefestivalen ligger mig varmt om hjärtat, det är årets höjdpunkt. Jag lever i en lång extas under fyra dagar bland härliga människor och kärlek under solsken och regn. Vad mer kan man önska än att få dansa till sig träningsverk i kroppen till grym livemusik?
Festivalen går av stapeln den 4:e Augusti i år och slutar den 6:e vilket betyder att jag kommer vara i Uppsala 3:e - 7:e. OM JAG LÄNGTAR!


RSS 2.0