MYBATHTUBISWAITING

Nu har jag läst klars paow och en massa andras bloggar. Nu är det bara Dessie, Dollyblond, Kenza, Amir & Kissie kvar, dvs. 226 inlägg. På en vecka! Jag får psykbryt, jag älskar att läsa bloggar och att skriva själv, men när man börjar bli rädd att man har fått någon slags blogg-psykos och inte kan slita sig och man måste slå sej själv över käften för att inse att det är iaf 3 dagar kvar innan det händer på riktigt, då är det illa. Ohyes, ingen förstod vad jag just skrev. Thumbs up!

Nä, nu väntar mitt kära badkar, det har fått lov att vara utan mej i en vecka, stackarn.


Pussciao!

WATERFALL.

Gud, det rinner som ett vattenfall i nästan. Usch jag hatar rinnsnuva :( Sopkorgen i badrummet är redan full och vi har inte ens varit hemma i 6 timmar än.



Förresten, imorn är det ju en mycket speciell dag för mig!
Den som kan komma på vad det är kan få en liten länk i present (:
Kommentera under inlägget.




Felicia goes designer!

Bilder från min rosa-fest kommer sen när Alva har tagit sitt arsle hem från Teneriffa och vill skicka bilderna till mej :)
Hoppas du har det bra där gummsan! <3

Jag stylade ju en rosa t-shirt och gjorde dessutom ett handsmycke så nu kommer bilderna på det iaf!











Lördag, 17:47

498 inlägg kvar att läsa nu. Det verkar som att jag får ta typ 3 dagar och sitta ner och beta av dom. Fast det är nästan inte kul när man har 70 inlägg i gaybloggen att läsa, det blir lite för mycket Amir liksom. Men hade jag inte tyckt om bloggarna så hade jag ju inte läst dom liksom!

Som ni kanske inte förstod i mitt förra inlägg så är jag sjuk. Jag är sjuk på något konstigt sätt. Jag är jätteförkyld, har hosta, ont i halsen ibland men har bara haft feber i en dag (igår) och då var det bara 38°. Det är lite knasigt ju, jag kanske har fått knassjukan :) Dock har jag vägrat ligga hemma hela lovet, jag har varit uppe och flängt endå.
Jag har inte hunnit förstå att det är halloween heller, är det idag? Eller var det igår, eller förra helgen? Jag fattar ingenting haha! Jag trodde det skulle komma små utländska barn och knacka på min dörr och tigga godis ju, fast dom kanske var här när vi var hemma i Dalarna, tur de. Jag brukar skrika rätt ut när det står ett spöke utanför dörren (det har jag gjort hemma hos mormor inför min brors bästa kompisar för några år sen hihi) Aja, whatever det här halloweenet sög, det kanske är så när man flyttar hemifrån och blir lite mer vuxnare än man var förut. Fast jag ska aldrig bli vuxen :)




Ett bloggfritt höstlov.

Som ni kanske har märkt så har jag inte bloggat på ett decenium (okej en vecka) men jag har varit hemma där internet strular så jag sket i de för jag orkade inte krångla. Tog en blogg-fri höstlovsvecka helt enkelt. Men nu är jag back in Örebro och det ska väl komma igång snart igen.

Jag kan ju iaf berätta lite vad jag har gjort :)
  • Sovit hos Mormor & Morfar
  • Käkat pizza med mamma-släkten
  • Flängt runt i en bil i en hel dag med Putte, Kilen, B-friend & Löweskog (dvs. långsta-säter-hedemora-säter-långsta-säter-hedemora-garpenberg-långsta)
  • Umgåtts en massa med b-friend (lite onödigt med tanke på att vi bor ihop menmen)
  • Ikea med Mami
  • Hängt hemma hos Putte-brakskit med resten.
  • Försökt fått Felix & Pappas undulater tama men dom har nåt fel så det går inte :p
  • Varit sjuk hela veckan :(
Det var nog allt, jag hann tyvär inte hem till farmor som har fyllt 70 usch vad hemsk jag känner mej! Men det tar jag nästa gång när jag åker hem, om 3 veckor alltså.

Bloggar nog senare ikv efter att jag läst mina 542 inlägg som jag har att läsa (bloglovin tar över ens liv!)


Lets get the party starting!

Snart börjar tjejfesten här. Jag har ju designat en rosa t-shirt och även gjort ett handsmycke av resten av kedjorna. Lägger upp bilder på de imorn!

Jag hoppas på en toppenkväll :D Massa bilder kmr imorn!



Dagens!


Jeans - Gina Tricot
Leopardmönstrad tröja - H&M
Kofta - Gina Tricot



Sista skoldagen!

Hejsan bloggen (jag höll på att skriva godmorgon, men för er är det ju inte godmorgon!)
Nu sitter jag i skolan och har matte, fast vi har ingen riktigt lektion idag utan vi går igenom matteprovet, jag fick 22 av 25 p! Vilket betyder MVG :D wie!
Nu efter matten har jag bara två lektioner kvar, datakunskap och svenska. Sen har Felicia höstlov! ;)
Efter skolan ska jag på stan och bränna para yao! Jag kommer inte ha ett öre kvar, hahah :D


En liten sneakpeak på vad jag har på mej idag. Ni får en dagens senare!

To do before friday!

Som ni vet så har jag tjejfest på fredag! Jag har en hel del att göra innan det kan jag lova!
  • Shoppa; Smör, floursocker, citron, röd karamellfärg (till frosting, det blir ju rosa cupcakes på festen!), Present till b-friend (vi firar 1 år snart ju!), Present till farmor (som har fyllt 70!), En rosa top till festen (en billig en från H&M som jag ska klippa och klistra lite i, ni får se resultatet sen när jag är färdig!), Hårfärg (se nedan)

  • Bleka håret (Em ska göra det, så snällt!)

  • Sola (Meddo här på väster, love it!)

  • Städa och fixa här hemma innan FESTEN (dvs. lägenheten / cupcakesen / mej )





Felicia is back! del2

Jag menar att jag har nyplattat hår ;) Tack Johanna!




Felicia is back!

Jag menar att jag har smink ;)  Erika har just sminkat mej och det blev jättefint! Nån tidning var där och tog bilder och hon tog såklart bild på mej just när Erika smörjde mitt ansikte, jag hade inte en gnutta smink på mej liksom :o usch! Aja, vet inte vilket tidning det är än men jag säger till när jag vet!

Se vad söt jag blev! :D Tack Erika!

obs! kom ihåg att det är en vardas make-up, därför är jag inte så "grovt" sminkad.


Morgonstress och toabesökande busschaufförer

God morgon bloggen! Nu sitter jag i skolan och gör inte så värst mkt.
Jag försov mej imorse så jag vaknade 07:40 vilket inte var bra eftersom att bussen går 07:51 :/ Jag klädde på mej och plattade håret snabbt och sen drog jag, jag ringde Johanna (som åker samma buss) och hon sa att bussen var jättesen för att chauffören hade tydligen gått på toa? okej, heh. Lucky me, då hann jag med den iaf, även om den kom först 08:00 då vi börjar skolan. Vi var tio min sena till skolan med det gjorde tydligen inget eftersom att jag ska sitta modell åt Erika när hon gör vardags make-up provet, 09:15! Jag hade ju kunnat kommit hit senare egentligen ju.. Menmen, c'est la vie!




Vinnaren är dragen!

Nu är vinnaren av det fina armbandet dragen och därmed är tävlingen avslutad! B-friend fick dra och nog blev det ett bra resultat!

Jadu tjejen, det kanske inte är kärlek som du önskar dig väldigt mycket i din blogg just nu, men fred är ju en bra bit på vägen!
Grattis Erika, du har just vunnit ett armband från Cocoo värt hela 85kr! :)




MVG

Sådär, nu är vardags make-up provet avklarat! Gissa vad jag fick för betyg? ;) MVG! + rakt igenom och jag är jättenöjd! :D Tur att jag har världens bästa lärare också :)




Sista chansen!

Glöm inte bort att idag drar jag vinnaren för tävlingen om det söta armbandet från Cocoo!
Ni kan vara med och tävla fram till kl 17:00 TÄVLA HÄR

Jag drar vinnaren kl 20:00 ikväll! Så var med och håll koll i bloggen :)




Still hungry.

Jag har nyss varit och käkat, men är fortfrande hungrig.
Det var äcklig potatis och panerad fisk, fast om den är panerad så ska den ju vara frasig och krispig och inte seg och blöt. Så nej, jag åt inte så mycket mer än en potatis och lite broccoli. Jaja, jag får laga ihop nåt gott dirr när jag kommer hem.

Nu har jag rast till 12:15 för nu har vi prov på vardags make-up och jag är i grupp nr.2, skönt med en lång rast!




fullsmockat med datanördar!

Vi har precis haft matteprov. Ja är nöjd, det gick jättebra. Dock satt jag hela tiden ut viket är ovantligt för mig för jag brukar bli klar väldigt fort. Det måste bero på att jag typ inte har sovit nåt inatt.
Nu sitter vi i korrioren i skolan och väntar på att få gå och... oj! vi får gå nu :D jaaaa! nu kilar jag och johänna iväg och käkar!

såhär ser det ut i korridoren för tillfället btw; alla är jättemkt datanördiga! lärarna klättrar över oss  hahaha!


Nyvaken, hungrig och trött :(

Godmorgon. Jag har inte sovit ett skit inatt typ, bara några timmar, not good. Så jag är jättetrött, kom upp ur sängen 10 över 7 så jag hade en halvtimme på mej att fixa i ordning mej vilket den här morgonen betyder klä på mej, borsta tändera, packa idrottskläder. Ja, jag är typ helt ofixad idag.

Nu måste jag hänga med på lektionen, hörs senare!

pateeeeetiskt :D

( JAGÄRBARATVUNGEN! )

Nån kommenterade på filmen med japanerna:
Fint att du kopierar inlägg från stora bloggar:P

Svar: Hmm.. nån som inte vågar stå upp för vem hon är och vad hon tycker? Haha, pathetic! Fint att DU inte har nåt liv.
Man kan hitta andra roliga saker på andras bloggar och vilja skriva SIN åsikt om sakerna. När Katrin Zytomeirskamachala (nånting) sa en massa skit så skrev alla stora bloggare SINA åsikter om det. Spelar roll vem som skrev först?
Om du inte är min vän så är mitt svar: God I HATE people like you and probably you too!

Last one for today.

Arrrrrgh! Nu tycker jag att bloggs servrar kan ta och (kn + tantnamn som rimmar på rulla) sej någonstans. Pallar dom inte trycker för alla hundratusentals bloggar, inlägg , bilder och kommentarer eller?! Skärpning. Ska jag blogga så ska jag fan inte behöva sitta och vänta i 20 min efter att jag har tryckt på logga in.
Trodde att blogg.se var en av Sveriges största bloggsidor men proffesionaliteten när det gäller utrustningen verkar vara åt helvete. Gör ett bryt hos Blizzard eller nåt! Nog om det, jag är inte en surkärring, än iaf.

Detta blir kvällens sista inlägg för sen ska jag dricka massa cola (ja, jag är beroende, har typ druckit över 1 liter idag redan) och umgås med b-friend. Men ha en bra kväll och dröm sött inatt! :*



Blog u tomorrow!


I am me

Från ett litet samhälle i Dalarna, till Sveriges sjätte störta stad.
Jag mår bra, bättre än när jag bodde hemma. Visst, det finns jättemånga där hemma som jag saknar så mycket så att jag ligger om kvällarna och skriver avskedstal i mitt huvud ifall att dom skulle dö. Hallå! Sounds sick, i know.

Dom vänner jag har fått här i Örebro (och i trakterna) känns mer äkta. Jag vet att dom ser vem jag på riktigt är, dom dömer mig inte. Dom tycker om mej för den jag är och än har dom inte lämnat mej? I Långshyttan finns det så många, för många, som dömer folk efter utséende (fjortis och emo är lika illa båda två där) och efter hur dom är. Jag hade mina blonda tillfällen, och dom finns kvar fortfarande. Men att folk inte ska acceptera andra pga av sådana småsaker? Euw, det är ju äckligt med sådana människor! Dom är för otrygga i tillvaron, för osäkra för att kunna bete sig bra och inte gå runt och låtsas vara elaka. Ja, ni som är därifrån vet att det finns speciellt så många killar där, men kanske minst lika många tjejor. Ja, jag har råkat ut för dom. Dom är fega och kliver i sin lilla image-overall varja morgon när dom kliver upp. Och går runt och låtsas vara elaka för att det är, hmm..status? tror inte det, för att alla ser det omedvetet som status men inte vågar erkänna att det är fel även om alla tycker så. Dom är underbara människor när dom inte är bland dom andra som bär dom där image-overallerna.
Här mår jag bra iaf, jag trivs och det känns för en gångs skulle helt rätt att vara JAG. Jag känner mej accepterad och välkommer överallt. Ni får mej att må bra. Tack.

Alla ni där hemma som vandrar runt dag ut och dag in i era fula image-overaller. Ta av er dom, stå upp för era åsikter, även om ni t.ex. tycker att en jättetjock emotjej borde få vara med i erat gäng. Är ni rädda för att bli utstötta om ni säger något sådant? Då har ni inte träffat äkta vänner än, too bad for you. Cause I have, now.


En Rammstein dildo-box. Nästa investering?

Tror inte det va!
Iaf, på måndag släpps delux-boxen som innehåller 6 st didlos (ja, avgjutna av deras egna..ja, korvar), handbojor och glidmedel. Hallå? Dom är vuxna män, att gå så längt för uppmärksamhet är väl att gå lite väl långt över gränsen. Visst, det finns säkert jättemånga som kommer att bli stormförtjusta men usch. No thanks. Att min morbror är helt galen i dom och ska betala 2000kr för att se dom i februari gör inte direkt saker mycket o-äckligare (rysningar).

Nu sätter vi punkt och visar en bild tycker jag.

girls! don't you even dare to look at the fatty!

Diggin' it!

Några japaner, lite helium och tuggummi. Underhållning.


They don't need me

Sådär nu sitter jag här hemma för mej själv, b-friend har inte kommit hem än.
Söta Barbie välkomnade mej hem och visslade en liten trudelutt för mej, gulligt!
Jag ringde Kicks också, jag kan tydligen inte få praktisera där v.45 för dom hade ombyggnationer och blabla. Butikschefen sa att hon hade mitt CV där, undrar om hon har läst de.. Iaf så var jag så ung och det finns så många äldre som kan få jobbet sa hon och helt plötsligt blev det "du kan ju komma tillbaka till sommaren eller något". Jahapp, ska jag ta det som ett nej till jobbet eller? Nu blir jag ju riktigt ledsen, jag som hade ett så perfekt CV och allt. Jaja, life goes on I guess. Kicks klarar sig väl bättre utan nån med riktigt utbildning (jag vet, jag har 3 år kvar men nog har jag allt fått lära mig riktigt mycket!) Nu ska jag inte gnälla mer. Jag antar att det blir Åkes Skor på APU:n då, booooring!

Nu slipper ni negativa mej för ett tag!

Monday in school; done!

Sådär nu har jag hållt mitt tal och jag fick mycket bra kritik! Jag är supernöjd :D
Läraren filmade det så jag kan lägga upp filmen är sen om den är ok (: Gud va generös jag är, men jag har alltid varit bra på att bjuda på mej själv!
Nu ska jag bara lägga in filmen på min dator och sen ska jag kila hemåt, eller rättare sagt rulla hemåt i bussen. Lat som jag är you know ;)
När jag kommer hem ska jag laga ihop nudlar och bacon, äta och mysa med b-friend och sen ska jag tamej fan sova! Eller nej juste, jag måste ju hänga upp tre ton kläder i garderoben och städa Barbies bur och bädda sängen och kissa. Nej kissa ska jag göra först av allt. Men gud jag orkar inte allt, inte idag. Idag ska jag göra som bebisar gör; äta, sova, ***** .

Pussciao!


<3

Lite bilder på hur min och Felicias mattelektion var :)









In the window

Hejsan! Just nu sitter jag i ett fönster i skolan och läser lite bloggar och väntar på att min sista lektion ska börja (om 20 min) Hittills har vi haft matte och naturkunskap. Matten gick bra, jag fick i ordning på alla konstiga tal som jag inte förstod så nu kommer provet gå galant imorn! På NK:n gjorde vi labbar, vi skulle räkna bubblor som kom ut från roten på en blomma under vatten, 6 gånger i en minut varje gång! Tortyr? Ohyes.
Nu ska vi iaf ha est. verksamhet och jag ska hålla mitt tal om mitt silverschampo (vi håller på med retorik och nu ska vi hålla en produkt presentation). Jag är supernöjd och tror att det kommer gå toppenbra! :D




Måndag, 07:03

Godmorgon bloggen!
Jag gick upp för en halvtimma sen och har bara hunnit klä på mej, illa. Nu sitter jag och kikar på Vakna! med the Voice med en mysig liten frukt+saltgurka-tallrik som består av kiwi, äpple och saltgurka till frukost :) Då kommer jag klara dagen galant! Precis som min produktpresentation som jag skrev igår kväll, jag satt och filade på den i 1 1/2 timme! Idag slutar jag kl 13 och då ska jag hem och sova, jag sov bara i 4 timmar inatt :( usch o fy, aldeles för lite.
Nu ska jag äta upp och fixa klart mej!



Blog u later!


Time to study

Nej, nu måste jag plugga inför naturkunskapsprovet. Lite kiwi och plugg får göra min söndagseftermiddag.





Besök hemifrån!

Hej bloggen! Jag har inte haft tid att blogga eftersom att vi har haft lite besök :)
Mamma, bror, mormor & morbror kom ju på besök så jag gick upp kl 11 idag och fixade till lite i lägenheten och mej själv. Dirr när dom kom plockade jag in att mat i kylskået/frysen/skafferiet. Mormor hade köpa mat till oss för 600kr! Allt fick inte ens plats hehe. Sen lagade vi tacos och satt och åt och myste. Efter maten diskade min kära bror åt mej, tack! <3 Sen drog vi ner på stan och gick runt lite, satte oss på fullproppade Java och fikade och myste. Sen gick vi till Träffpunkt där mormor fick flashback, haha precis när hon och morfar hade flyttat till Sverige så åkte dom dit för att mormor skulle få de det "stora" varuhuset, på den tiden hette det tydligen EPA. Sen körde dom hem mej och efter 10 min stod dom utanför dörren igen. Bror ville upp och busa lite med Barbie innan dom åkte hem, haha va söt! Nu har dom åkt iaf och jag är jättedeppig, jag var så glad att dom skulle komma och plötsligt har hela dagen gått och dom är redan på väg hem igen. Vad händer nu liksom, tillbaka till det vanliga då, trist. Menmen, vi åker ju hem om en vecka så då ses vi igen! :)






Jag trivs inte med dej längre, you need to grow up.



Uppdateringar efter galan tack!

Jag klickar in mej på bloglovin var 3:e minut i hopp om att nån ska ha uppdaterat nu när blogg galan är slut, men nej.
Foki vann iaf årets blogg! I knew it! Jag visste det hela tiden, det var liksom inte ens spännande för mej. Men vilken toppendag för Foki, hon fyller 18 + att hon vinner kategoring årets blogg! GRATTIS! :)


ilandsproblem

Noooooo! Vi har tvättstuga mellan 00:00 - 03:00 och det tar faktiskt hela 3 timmar för oss att tvätta, bad. Jag som ska upp kl 10 imorn eftersom att vi får besök. Damn! Fuck it! Aja, jag får väl försöka sova så gott som möjligt när jag väl får lägga mej, hur bestämmer man själv hur bra man ska sova? Tips tack, nån?


Tvättstugan nästa!

B-friend är en snabbis på Ica nu! Sen blir det tvättstugan!



pussciao :*

Veckoplanering!

Jag lade ju upp ett 4-veckors schema för ett tag sen. Men jag kom på att det blev för mycket med fyra veckor, jag blir ju förvirrad själv när jag ser på det. Så nu ska jag börja köra på 1-veckors scheman ist, det blir mycket lättare.

Här är mitt lilla händelse-schema för nästa vecka, alltså v. 43.

+ prov på att lägga en vardags make-up (vet bara inte vilken dag)

 

sry för att den blev så suddig!

 


Min lördag.

Hej alla mina fans ;) haha skoja bara!

Som vanligt på helgerna så blir det mindre bloggande ;s Jag har faktiskt haft lite dit idag men då sitter ju internetkabeln i en annan viss dator -.- Skit i det nu haha! Idag har jag varit jätteduktigt och städat hela lägenheten och diskat! B-friend dammsög och skurade (för att jag är värdelös på det) men resten gjorde faktiskt jag! Och så har jag badat Barbie, hon måste vara fin och ren imorn för då får vi besök hemifrån Dalarna :D Haha, hon gillar inte att bada så mycket, eller så vet hon inte hur man gör. Så hon satt fint på min hand och jag fick tvätta henne. Gud vilken curlingförälder jag är, tycker ni inte?

Iaf, som sagt så får vi lite besök imorn. Mamma, brori, mormor och morbror kommer! Gud va roligt :) Dirr när dom kommer ska vi laga ihop lite tacos (har inte ätit riktigt tacos på åratal) och så har jag har lovat bror en sväng på stan också! Det blir väl WESC och DC-butiken i guess ;) boys will be boys. Men vafan, jag kan ju inte släpa in han på Gina Tricot direkt ;D haha!

Haha jag pratade med mormor idag om vad hon ska köpa med sej åt mej i matväg, haha herregud, halva Ica flyttar in! Tacosingredienser, saltgurka, bacon, gul kiwi och gud vet allt hon skulle köpa! Men saltgurkan har jag faktiskt längtat efter att hon ska fråga om jag vill ha. Varje gång jag och b-friend har varit på Ica så har jag typ stått och slickat på alla saltgurkor! I love saltgurka!

Sådär, det var min lördag det!




2 lärase, redan!

2 läsare på dom 28 första minutrarna på dygnet! Det här bådar gott!


Playlist: check!

Sådär, har nyss byggt klart på min inte så pjåkiga playlist till tjejfesten som är flyttad till fredagen (den är alltså inte på lördag)!

Här är iaf låtarna jag har valt:






Och några låtar som inte fanns på YouTube:
Boom Boom Pow - Black Eyed Peas
Now I'm That Bitch Part II - Livvi Frank
Patron Tequila - This/Is Remix

600!

Yes! Min FlagCounter har just passerat 600-strecket! :D
Det betyder att över 600 st har läst min blogg sedan den 21 september när jag satte in FC:n. Det är mindre än en månad sen!
Vad ska vi fira det med tro? Någon som har något bra förslag?
Jag skriver om jag kommer på något :) Tack till alla som läser min blogg <3




Curriculum Vitae

NU är jag hemma efter en rätt lång skoldag. Dom sista två timmarna spenderade jag uppe i personalrummet med Projekt&Företagande läraren Jenny. Hon hjälpte mig att skriva mig CV till Kicks! OMG! Avslöjade jag just var jag kanske kommer få jobb?! Yes i did ;) Iaf så verkar dom jätteposivtiva där och med det där CV:t så kan det inte gå annat än bra. Tusen tack Jenny!
När jag kom ner från personalrummet med ett färskt CV i handen och ställde mig vid skåpet för att öppna det fick jag panik. Shiiit var är dataväskar och nycklarna?! Gud kalla kårar kan jag lova. Blond och smart som jag är så kom jag iaf snabbt på att dom låg kvar i salongen. Då blev det jobbigt, "hoppas Victoria inte har låst klassrummet" var det enda jag tänkte, med tanke på att jag isf skulle ha behövt gå hela 60 trappsteg upp till personalrummet och bett henne komma och låsa upp och sedan gått alla 60 trappsteg ner igen. Jag lovar, man flåsar efter ett sådant äventyr! Dörren till klassrummet var iaf öppen så jag gick och hämtade mina saker och fixade allt och sen tog jag en jobbig promenad i regnet till Kicks för att lämna mitt CV.
Nu är jag hemma och gör ingenting. Jag har nyss pratat med mamma som ska beställa lite saker från Ikea till mitt badrum (som kommer att inredas med rosa, leopardmönster samt klassiska pärlor, ni får se resultatet när det är klart!) och hon ska ringa upp senare så fixar vi det!

Oj vilket långt inlägg det blev, but i'm a busy girl you know ;) Måste kila, puss!


Plugget!

Jag, Johanna och Ardita (Shewit, Lojs & Felicia justs left us! nooooo!) sitter i skolan och pluggar lite engelska eftersom att vi valde att göra provet efter lovet ist. Haha vi ska skriva om sikhism och punjab och vad fan är det tänker man då? Jo det är en religion och en stad blablalba.. fast det händer inte så mycket för vi förstår typ inget ;)









Tävlingen!


Ni glömmer väl inte bort att vara med och tävla om armbandet värt 85kr?
Det är bara 4 dagra kvar innan jag drar en vinnare så passa på nu.
Var med och tävla HÄR.

Nyheter från Cocoo

HÄR är dom senaste nyheterna från Cocoo! Denna gång är det armband som gäller.
Dom kostar mellan 145kr - 345kr


Anger.

Okej. Jag är jättesur på en viss grej. Igår när jag och b-friend hade varit på Lidl och skulle gå över vägen så fick vi stanna så att bilarna inte skulle köra över oss. Dom kom i full fart och brydde sig inte alls om att vi skulle gå över.
Örebroare bör inte få ha körkort! Okej, jag ska inte dra alla över en kant men iaf 50% av dom. Jag har liksom lust att döda dom som kör och sparka sönder deras fula äckliga bilar! Åh va arg jag är! Hoppas att ni dör i bilolyckor allihopa!
Jävla Örebro bilförare :O

Örebro =

I skolan.

HejHej! Sitter på dagens första lektion i skolan, dvs projekt&företagande. Vi pratar om provet som är v.48, nödvändigt att börja prata om det redan? ;o Jag tycker att det är hur långt kvar som helst ju!

Idag är det inte bloggtorka i min hjärna inte åhnej, jag tänker skriva om hur värdelösa örebroare är på att förstå vad ett övergångsställe betyder och vad det är för regler som gäller! (ilska från igår kväll) och så har jag lite jobb, det handlar ju om Cocoo förstås. Och så ska jag påminna er om tävlingen! Så, nu vet ni vad ni får för smaskigheter att läsa idag :)



Fredag, 07:34

Nu är Foki i bild och håret är fixat!
Blog u later (i skolan)


Nyvaken och väntar..

Godmorgon! Jag har precis sminkat mig och nu sitter jag bänkad framför tv:n i väntan på att se Foki på Vakna! Med the Voice på 5:an. Gud, hon är ju dundersöt den tjejen! Och jag gillar hennes thailändsk/långt uppåt i sverige-dialekt. Men nu tycker jag att det är dags för Foki! Fan jag hinner ju inte se annars. Just nu står Josefin C med tejp över munnen och försöker prata, nee. Foki nu tack! Nu får det vara nog :D haha

Jag ska kila iväg och platta håret nu under pausen.



Inlåst!

Åh idag är det inlåst! Det är utan tvekan ett av mina favoritprogram just nu!
För er som inte vet så handlar det om ett gäng tungt kriminella ungdomar som aldrig har suttit inne förut. Nu får dom prova på hur det känns samtidigt som vi här hemma kan se på. Jag är usel på att förklara saker så läs mer HÄR.

Inlåst, Torsdagar 21:00 på tv4


I'm a bloglover!

Tänkte hitta på nåt kul att skriva om, och då slog det mej.
Jag kan skriva vilka bloggar jag läser!

Niki
- min vän sedan många år tillbaka! Så glad att vi är vänner! Love u <3
Alva - Min klasskompis! En urgullig, jättesnäll och godhjärtad tjej som står stadigt på jorden.
Emma - Hon jag bodde hos dom två första veckorna i skolan, remember? Emma är jättesötfinsnällsnyggbäst och jag älskar henne!
Amelia - Hon går i min paralellklass. Jag känner henne inte men jag gillar hennes blogg, hon har verkligen sin egna unika stil att blogga på and I like it!
Ardita - Min klasskompis! Vi umgås varje dag i skolan och har blivit jättebra vänner. Hon är så skön och sprallig och jämt glad!
Ellinore - Min klasskompis. Vi känner inte varandra så jättebra men vi byter några ord då och då.
Erika - Ännu en klasskompis. Hon är typ sötast! Hoppas att vi lär känna varandra ännu bättre :)
Johanna - Vi går i samma klass och umgås i skolan varje dag. Hon var faktiskt den första i klassen som jag pratade med! Jättefin och underbar tjej!
Louise - Vi går också i samma klass och umgås i stort sett varje dag i skolan. Jättesprallig och glad som får alla andra på bra humör! Hon är grym när hon kör sina små danser och rappar med Shewit!
Malin
- Jättefin tjej från det rätta landskapet ;) Känner henne inte så bra men jag gillar bloggen!
Sabine - Min kära barndomsvän/granne som jag alltid har sett upp till. Gud vilka minnen man har med den tjejen! Jag hoppas och tror att vi alltid kommer att vara vänner! Vi har bevisat för oss själva att vad som än händer så hittar vi alltid tillbaka till varandra och det är jag jätteglad över <3
Raymond
- Raye aka Skevman, min kära vän hemifrån. Vad kan man man säga om den killen? Jag brukar faktiskt oftast skratta och ha riktigt kul med han!
Sol -  En klasskompis igen som (helt otroligt nog) är typ bästa vän med min släkting från Vara, och det ligger så långt ner så att det nästan ligger utanför Sverige, skämt åsido. Men endå! Att Sol och jag hamnar i Örebro och dessutom i samma klass är ju helt otroligt! Hon är iaf jättefin och snäll!


Och så var det ju dom där större bloggarna då!
Blondinbella, Dessie, Dollyblond, Foki, Gaybloggen, Kenza, Kissie, Paow, StockholmStreetStyle, Style by Kling, Natacha Peyre, Tyra Sjöstedt


Sådär, det var alla. Är det nån som jag har missat eller vill nån att jag läser deras blogg så är det bara att kommentera så kikar jag!




torsdag, 19:38

Sådär, nu kan jag blogga! Nu är internet mitt, yes!
Jag har nyss varit på Lidl med b-friend och småhandlat lite. Gud va mysigt det var att gå i det halvkyliga mörkret med alla färgade löv på backen.
Idag efter skolan sov jag när jag kom hem, det är så himla skönt att sova efter skolan när man kommer hem! Jag har inte gjort något mer faktiskt, förutom Lidl då.
Imorn är det fredag, sista dagen i skolan denna vecka. Vilket tyvär just den här vekcan betyder engelska-prov. Så jag ska snart plugga. Jag vet, jag sa att jag skulle göra det dirr efter skolan och dricka en massa latte, men det blev inget av dom. Jag tror faktiskt att jag pluggar bäst på kvällarna. Plus att om man gör det innan man ska sova så tar hjärnan in informationen mycket lättare och bearbetar det under natten. Jag kör på den metoden idag!


andra veckan i skolan, det var stekhett och vi satt i en park och pratade på idrotten.
nu är det kall om dagarna, riktigt kallt.

Nu ska jag läsa lite bloggar och göra lite annat smått och gott!



Jag lovade mig själv att aldrig vara tillsammans med någon som var som pappa.



Sitter i..

..skolan och har matte. Sen har vi datakunska och sen drar jag hem! Skön dag eller vad? ;)
När jag kommer hem blir det 30 liter latte och matte- och engelskaplugg! Tror att b-friend redan är hemma då så om jag har tur så står maten på bordet när jag kommer hem :)



Nu ska vi ut i solen en sväng!

En snabb update

Bloggar lite snabbt från b-friends dator. Jag orkar inte berätta om teatern för det finns så mycket att säga, så ni får väl gå och se den själva helt enkelt?
När jag kom hem lagade jag mat och käka och tog det lugnt. Nu på kvällen har jag badat, valt kläder tills imorn, myst med Barbie & b-friend. Och så har jag pratat med min kära mami i en hel kvart! ;o Men jag ville inte sluta prata för jag saknar dom där hemma så mycket :( Maaaammaaa! <3
Imorn börjar jag 11:40 och slutar 14:00, soft eller? Ahjo, jag vet ;)

Nej, nu måste jag sluta. Ni får hålla er tills imorn innan jag uppdaterar nästa gång. puss :*

Sitter på..

Sitter på donken med mina töser nu :) Johanna köpte en latte åt mej, tack gumman du får pengar sen! :)<3
Vi skulle egentligen ha suttit på teatern nu med skådespelarens tåg hade krockat med en älg, läskigt! Så den va försenad ett tag, too bad. Det betyder att jag kommer komma hem ännu senare idag ju ..
Nej nu ska vi kila ner mot teatern och kika på clowner :( buhu...






Last class.

Sista lektionen för dagen, sen är det bara en lång teater med en massa scary clowns kvar. Nu ska vi läsa 17 sidor om grekisk litteratur och göra ett släktträd med dom grekiska gudarna. Som att jag vet vilka dom är, jag har aldrig träffat dom? Och det står ingenstans i boken heller tror jag, aja, jag får väl leta.


Ja, jag her en del sol i ansiktet eftersom att vi har enorma fönster i våra klassrum.


Ardita & Johanna!


Skosnören!

Jag har fixat 20% rabatt åt er läsare på Skosnören.se
I varukorgen finns det en liten blå text där det står "Rabatt", ni klickar på den länken och skriver koden!
Koden är; [email protected]




Dagens!



Kofta - Gina tricot
Kashmirsjal - New York
Leggings - Gina tricot

Today it's wednesday

Godmorgon bloggen!
Jag bloggar i skolan, jag hann inte imorse. Fast idag va jag duktig och gick upp halv 7!
Idag har vi bara 2 lektioner och sen ska vi se på teater, Cyrano de Bergerac. Kort och skön dag.
Jag faktiskt ingenting planerat idag efter skolan, så jag ska nog bara se på tv och ta det chill, kanske sova lite.




Dagens shopping!


Mössa, H&M 49:50:-


Leopardvantar, H&M 79,50:-


Hårspännen, H&M 19,50:-


Söta va? (:


Stan med Johanna!

Pjuh, har precis kommit hem från stan. Jag var där med Johanna som skulle köpa en blus till sin farmors begravning, hon hittade två! Jag visste att hon skulle hitta dom på H&M ;) Och så köpte hon en foundation på Kicks.
Jag köpte en jättesöt mössa och ett par leopardvantar och två jättestora hårspännen på H&M! Lägger upp bilder sen!
Vi sprang runt lite här och där, och överallt. Lite jobbigt det var att springa runt med två väskor då, mina axlar är jättestela och jag har jätteont :(
Vi satte oss iaf på Waynes ett tag och myste och pratade med en varsin stor chailatte och latte caramell :) myspys!
Sen blev det brottom till ICA och köpa lite mat och sen åkte vi hem. Nu står b-friend i köket och lagar kyckling och ris med bearnaisesås, en favorit! Tack för en jättebra dag Johanna darling! Jag är så glad att jag har fått så bra vänner :)<3



Har fått en trevlig liten kommentar också såg jag:

Postat av: ett stort blogg fannnnnnnnnnn
kan du inte video blogg lite mer? /fan
2009-10-13 @ 16:10:16

Svar: Jovisst! Jag ska försöka :) Vad gör man inte för sina läsare? ;)




Idag ska jag..

Hello gorgeouses!
Nu har jag min näst sista lektion, engelska. Haha jag höll på att skriva indiska bara för att vi håller på med ett litet indien quiz. Sen har jag idrott, vi ska spela basket, usch man bryter ju fingrarna av sig när man gör de :( Aja, vi får la se hur det går!
Efter skolan ska jag med Johanna på stan för hon ska köpa en svart blus att ha på sin farmors bergarning (Rest In Peace grandma! <3) Vi ska ta en latte på Waynes och bara ta det lugnt och mysa :)





Snö.

Nej, tyvär har den inte kommit hit än. Även fast Örebro är staden med dåligt väder för det mesta.
I Jönköping och Stockholm har det tydligen snöat iaf! Kul för er :D

Men det dröjer nog inte så länge till innan snön kommer till kära Örebro! Tänk om jag vaknar upp imorn och drar upp persiennerna och sen snö på backen, gud va mysipysi :)





First class.

Jag får passa på att säga god morgon nu! Jag gick ju och la mej rätt sent så jag snoozade i en hel timme idag, jag gick upp kl 7 så det blev lite brottom. Nu sitter jag iaf i skolan och har ARL. Idag är det en lång dag, går i skolan i hela 8 timmar :O Alltså slutar jag kl 4, jobbigt. Då ska jag hem och sova riktigt länge och idag ska jag gå och lägga mej kl 9, jag lovar.

Nu måste jag hänga med på lektionen (och läsa lite bloggar) ;)

Yesterday.

Jag hann aldrig blogga efter skolan igår, sry. B-friend hade tydligen ensamrätt på internetkabeln.
Iaf, Felicia följde med mej hem efter skolan igår så vi lagade mat, makaroner och falukorv :) Efter ett tag kom b-friend hem och Felicia stack också. Jag låg och kikade på tv och somnade, sov i typ en timme sen väckte b-friend mej så vi drog och köpte cola, haha vi hade inget mer än vatten i kran hemma.
På kvällen kom Rocko och Momme och hade tevligt med oss, jag som hade tänkt sova tidigt igår men icke, det blev sängen kl 12.

xcvhbjn

Nu har jag slutat (ok för 50 min sen) men jag och Felle är kvar i skolan och väntar på Fahim. Dom ska skjutsa hem mej för jag orkar inte gå även fast det är så nära ;p
Nu är dom här, bloggar när jag kommer hem, snart alltså! ;)


busy girl

Jo, jag har ju faktiskt en hel del prov framför mej dom närmaste veckorna. Jobbigt, men sånt måste göras också tyvär.
I'm a busy girl. Jag har knappt tid för b-friend längre, de mår jag dåligt över :( Kanske ska satsa på en riktigt mysdag idag?




mens?

Aj, gud vad jag har ont i magen :(
Jag har ju glömt att tagit mina piller i 2 dagar nu tror jag så jag antar att jag har gjort så att jag har fått mens, igen.
Ja, jag käkar minipiller som heter Cerazette och varje gång jag glömmer att ta ett piller så får jag mens dagen efter, det är hemskt!
Så idag ska jag hem och sova med något varmt på magen.


Blog u later!

Måndag 09:47

God morgon bloggen!
Jag vaknade lite efter 7 idag så jag har inte haft tid över till bloggen, sry.
Jag har hunnit med att ha matte, jag och Alva satt mest och planerade min rosa fest och pratade om cancerknölar och lesbiska klasskompisar ;) hahah!
Nu ska jag egentligen skriva naturkunskaps prov med eftersom att jag inte har pluggat nånting så valde jag att göra det på uppsamlingsdagarna efter skoltid ist. Efter den här lektionen är det lunch och sen ska vi ha produktpresentationer vilket jag heller inte har gjort :( Det är ju inte världens lämpligaste att vi har samma lärare i dom ämnena.. too bad.

Nu ska jag ut en sväng med Fellefisk :D




Felicia goes italiano chefo!

Nä, nu ska jag kila in i köket och försöka laga ihop nån enkel version av Pasta Carbonara!



Blog ya later!



Mitt i prick!

Ännu en fullträff hittad på StockholmStreetStyle! Den här gången är det Kajsa som kör med en pälsväst utanpå en kavaj, hur snyggt som helst. Love it! Ge mej hela den där outfiten!




Felix stelarm Ranta ?

Jag satt ju och kikade igenom min bdb igår och så la jag märke till min hur stel min bror är i armarna på varje bild från Norge. Han är stel över huvud taget på nåt skumt vis! (Obs, bilderna är från augusti 2008, min bror visste inte vad "fixa sej" var för något då).
Haha, men kolla armarna!






Haha, till och med när han sitter ner! :D

Men gud vad jag saknar min kära bror, han är mitt enda syskon. Jag tycker att han kan släpa sig ner hit till Örebro snart! Love u bro <3


chillsöndag.

Hej! Jag har varit vaken i tre timmar men inte bloggat än. I know, too bad.
Jag har iaf inte gjort någonting, kikat på tv, idolreprisen just nu. Eller föresten! Jag har ju börjat skriva på mitt CV som jag ska lämna in imorn, jag är nöjd hittills, tycker det ser jättebra ut.

Idag ska jag väl inte göra så himla mycket, laga mat, plugga, skriva CV och bara ta det riktigt lugnt.
Jag och b-friend funderar på att laga tacos ikv, jag har faktiskt inte ätit riktig tacos på över 3 månader :O nu är det tamej fan dags!




Grattis farmor!

Hipp hipp hurra! För idag fyller min kära farmor hela 70 år! :)
(Hon till höger)
Det är så tråkigt att jag inte kan vara med där hemma och fira. Men om två veckor ska jag åka hem till farmor med en fin present!
Haha jag ringde henne och hon sa; "ja, pappa är oroligt, jag säger att jag ska leva i 16 år till"! Jag blir glad över att höra det, jag spenderar för lite tid med henne.



Grattis farmor, jag älskar dej! <3


Kollar igenom bdb

Sitter och kollar igenom alla tre åren av min bdb! Gud va mycket minnen som väcks till liv!


Juli 2008, första gången jag var tillsammans med b-friend.
Eh, vi har faktiskt gjort slut 2 gånger :s



Pappa, jag & min bror Felix i Trysil i Norge, augusti 2008


Jag och min norska syssling Preben på världens största spark i Trysil i Norge, augusti 2008


Augusti, 2008. Måste bara skryta
över min fina käkbenslinje.



Flickorna på skolavslutningen, juni 2009


I want my lovely hair back!

Åh kolla...
Förr i tiden var mitt hår sådär volymigt, långt och lovely.
Färgen var mer okej än vad den är nu.
Fan! Jag vill ha tillbaka mitt hår ;(


December 2007

Mars 2008

Läsarrekord!

Opsi daisy!
Dags för läsarrekord igen då! Gud va trevligt :)
As usual så säger jag såklart inte antalet för er läsare, have a nice thinking ya'll !!!!!


Hittills har jag..

Sådär, nu är internetkabeln min! yaay (:
Jag var ju ner på stan idag och pratade lite om jobb. Butikschefen lät mycket positiv och hon ville att jag skulle komma på måndag och lämna in ett CV med en bild av mig själv. Hon kunde absolut inte lova mej nånting men som sagt, hon lät mycket positiv och jag är jättenöjd!
Sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket faktiskt, diskat, busat med Barbie, sett på tv. Just nu sitter jag & b-friend och kikar på Inlåst. Man, det är så bra!

Såhär såg jag ut idag, jag försökte se så proffsig ut som möjligt! Man ser dock inte så mycket.


Plusgymnasiet t-shirten
Svarta jeans som är höga i midjan - Gina tricot
Orange grej - Gina tricot
Armband - Cocoo


Håll tummarna för mej idag!

Good morning bitches!
Jag och b-friend har precis stigit upp efter att ha legat och busat i sängen i en timme, ni vet små tjuvnyp och killikill och sånt där bus ;)
Rocko joinade oss igår, mucho trevlo! (min italienska asso -.-   ...daaah!)
Nu ska vi laga mat tillsammans (: stuvade makaroner och ostschnitzel. I know, vi åt det typ i förrgår men jag skulle kunna äta det varje dag för det är så himla gott!

Åh, idag ska jag ju ner på stan och prata lite om jobb! Jag ska ner på Drottninggatan, nåt mer säger jag inte ;) Ni får se när jag kommer hem! Men håll tummarna för mej, jag vill tjäna pengar så att jag kan shoppa precis så som jag gjorde förut. Och då handlar det inte bara om 1 tröja, kanske 5, hehe ;) Men det jobbet vore otroligt kul också!

Nu ska vi slå på nya Wallander - Prästen och sen käka gottis!


Min eftermiddag.

Lite halvkass uppdatering idag, sry!
Efter skolan sprang jag och Ardita till bussen för att hinna med den som går 7 min över 4, konstigt att vi hann med tanke på att det var då vi lämnade skolan :P

B-friend hade gjort jättegod mat när jag kom hem. Så vi åt och myste och kikade på nya Johan Falk filmen! Det har inte blivit så mycket mer gjort idag faktiskt. Jag sitter och väntar på att Foki ska utse sin vinnare i den senaste tävlingen, jag har faktiskt en riktigt bra känsla! Peppar peppar...
Vi sitter och väntar på att Hani ska ringa :) Vore kul om han kom hit och hade en trevlig kväll med oss, det var ett tag sen nu faktiskt!

Naw, farmor ringde nyss och frågade hur det var med mej :) Hon fyller faktiskt 70 imorn så då måste jag ringa och gratulera min söta lilla farmor! :)<3

Okej, nu har jag inte nåt mer vettigt att säga! Blog u later!



Tack Erika!

Sådär ja, nu är Erika snart klar med mitt hår. Kommer bilder / videoklipp sen! Gud vad skönt att få en riktigt ordentlig inpackning! Och massagen var verkligen hur skön som helst. Jag måste köpa en sån där svinborst för att hålla hårbottnen i form, det är viktigt att ta hand om sig själv!

Nu ska jag hem till b-friend som väntar med maten, sen ska jag ringa runt till Kicks och H&M i Falun och Borlänge för att fixa APU:n v.45! Sen ska jag gubbvila och ha en mys-helg!


Last class!

Sista lektionen nu, och den bästa dessutom!
Styling, och idag ska vi hålla på med inpackningstekniker och hårbottenmassage tror jag? Inpackningar iaf! Lovely.
Fräsht och fint hår när man kmr hem till käraste b-friend som kommer stå hemma och vänta med kyckling i ugnen och ris och bearnaisesås på spisen, mums eller? Yao!

Lägger upp lite bilder sen när Erika håller på med mig!
Pussar :*


GratisSMS

Åh, jag hittade värsta grejen ju!
GratisSMS heter det, man får två gratis sms per dag, men det är ju toppen om man har slut på pengar (: Ett "Ring mej" kan ju rädda en hel dag liksom ;) + att man kan tjäna ihop fler sms genom att värva vänner och göre erbjudanden. Men palla det? 2 om dager räcker med tanke på att dom är gratis! :D

Gå med HÄR.



Nessie och Storsjöodjuret samma monster?

Vi har engelska nu och vi pratar om Skottland.
Shit jag fick reda på nåt lite halv creepy.
Visste ni om att det sägs att det går som en tunnel under jorden mellan Loch Ness i Skottland (där Nessie sägs finnas) och Storsjön i Östersund (där Storsjöodjuret sägs finnas). Så troligen så är Nessie och Storsjöodjuret samma monster som simmar mellan Skottland och Sverige. Fränt, det gör det ju bara ännu mera troligt att den faktiskt finns på riktigt!


Nessie

Storsjöodjuret

Fredag, 08:33

Good morning bitches!
Jag hann inte blogga hemma imorse. Jag gick upp tjugo i 7 och slängde mej i duschen vilket tillslut blev till ett varmt bad. Sen fönade jag håret, drog på mej kläderna och stack ner till bussen. Som ni förstår så är jag totally ofixad idag och har bara mjukisbyxor och en hoodie på mej. Vi ska jag göra inpackningar på varandra i skolan idag så håret blir fixat sen! Och jag är frivillig om nån behöver öva mer på att lägga en vardags make up!

Jag följer föresten Stockholmstreetstyle på bloglovin i jakt på inspiration. Och kolla in Dree Hemingway på Karl Lagerfelds modevisning, så snygg!
Ett perfekt babyface ;) Och outfiten, love it! Jag brukar försöka fixa mitt hår sådär men jag brukar inte lyckas så värsta bra, men I guess att det krävs en hel del hårspray för mitt hår. Får försöka igen, men först måste jag bleka min utväxt, den börjar bli way too long :( Tror jag fixar det innan min rosa tjejfest ;)



Nu ska jag fortsätta plugga!


KUNG!



Hittade klippet på Malins blogg, och jag håller med henne, lillkillen är kung!

Pink is the colour of the month!



Okej girls! Vi har ju snackat om att jag ska ha en tjejfest med tema rosa den här månaden för alla stylist tjejor. Jag funderade på den 24:e, en lördag, hoppas det blir bra för alla! Iaf, jag kom på att det faktiskt är den rosa månaden och vi som är så snälla och rara och kanske kommer att jobba lite med välgörenhet som vuxna (om vi blir kända, rika stylister) så vi kan lika gärna börja nu, haha ;) Men typ att det kostar 1:- att gå på toa eller att röka t.ex. så skänker vi pengarna till cancerfonden. Är det nån som är på eller? :) Även om man inte själv har kommit i kontakt med cancer på något vis så kan det tyvär mycket väl hända. Så jag tycker att vi kan göra det här för att som har drabbats och som kommer att drabbas.

Dresscode: Pink


Hoppas verkligen att ni är på!



Om 10 min;

Tvätta

Sagt och gjort.

Jag gjorde min kära kaffe latte när jag kom hem, mums!

Jag håller föresten på att fixar jobb nu! Först sa dom att dom hade ganska fullt men sen när jag sa att jag läser till stylist på Plusgymnasiet så blev hon jag pratade med genast jättepositiv till det och sa; "kom ner på lördag och prata med butikschefen" så håll tummarna för mej på lördag allihopa! Vart det är tänker jag inte säga pga konkurransen om jobb där, mohahah ;) Jag vet att det finns andra som ska fråga, men jag var först! :D Mamma sa faktiskt till mej redan för en månad sen att gå ner och fråga men det har inte blivit av, men idag var jag duktig och tog tag i saken! :)
Jag ska ringa till Kicks i Avesta imorn föresten ang APU:n v.45, äntligen fick jag tag i dom. No way att jag ska va på Åkes Skor, hahah!




Läppförstoring?

Jag funderar seriöst på att förstora läpparna lite. Min överläpp är så mycket mindre än min underläpp och det är jag inte nöjd med. Juvéderm ULTRA (som Kissie & Amir gjorde med igår) ska tydligen vara bättre än Restylane för det kan det tydligen bli klumpar i läpparna av. Dom gjorde det i Uppsala och Maria som gjorde det verkar veta vad hon gör. Dock kostar det typ 2600:- och det är något en förstaårsstudent utan extrajobb inte har råd med. Men jag ska nog prova det där från Depend som Paow använde; Lip Blumer tror jag det hette. Jag får leta på det och teste helt enkelt!

Aja what the.. palla nu ska jag hem!


Cyrano de Bergerac

Gud va tråkigt det är att gå i skolan ibland. Just sånahär dagar då man vill dricka 100 liter latte, lovar att jag kommer ha brottom hem till min kaffebryggare & mjölkskummare! Nu har jag iaf min sista lektion, dvs. svenska. Våran lärare har tappat rösten helt (HAHA!) så hela tavlan är nerkladdad med saker hon hade att säga ;D skitkul tkr jag! Vi ska bara skriva en liten sammanfattning på teatern Cyrano de Bergerac som vi ska se på onsdag tror jag det var. Åh, det är massa clowner med i den, jag som är så rädd för clowner :( poor me! Mingel på skolan + gratis teater = mindre lektioner, i like! Men clownerna hade dom väl kunnat skippa..




Nu ska jag börja skriva då! Blog u later!


Dagens!




Leggings - Gina tricot
T-shirt - BikBok
Skjorta - Gina Tricot
Armband - Cocoo

REMEMBER!

Felicia, bussen går 11:21 från västerplan. Don't forget it!

Morsning korsning!

Godmorgon allesammans!
Jag gick upp för typ en timme sen och tog ett bad. Jag börjar om 1 timme och 20 min så det är väl dags att börja fixa i ordning sej snart. Jag sitter och äter frosties och mjölk just nu, fyfan vad gott det är! I'm the fucking frosties king!
Visst uppdaterade jag bra igår föresten, 10 inlägg! Wiho ;) Nu har jag över 400 besökare i min flagcounter också 401 st från sverige och 1 från kära finland.

Nej hörrni, dags för frosties påfyllning!


Natti!

Snart är filmen som jag och b-friend kikar på slut så då blir det en natti och sen sängen och mysa lite (: Nu när vi är sams på kvällen, vilket inte direkt händer varje dag ;D haha menmen, that's life get used to it! Jag blev nöjd efter solariet, lite brunare hade det väl kanske kunnat bli, men jag solade bara i 16,4 min idag, får ta en kväll till nästa vecka. Eller kanske börja med en 5 minutare varje dag efter skolan? haha.
Maten som b-friend lagade ikv var jättegod, jag åt som en karl med 3 ölmagar, lovar!
Imorn vörjar jag 11:40, skönt med sovmorgon.

Hörrni! Ni som är med och tävlar, ni måste skriva era mail adressr så att jag kan kontakta vinnaren! Puss på de vah!



Godnatt, dröm sött! :*


Hemma igen!


Before


After



Sådär, nu ska jag börja städa medan b-friend lagar mat! Idag blir det ostschnitzel och stuvade makaroner, mums!


Solariet nästa!

Nu blire en 20 minutare!



Blog u later!


Carrots are funny animals

Ja, jag vet. Jag sa att jag skulle ner på solariet dirr efter skolan men b-friend påminde mej om att jag måste plugga. Så duktig som jag var så satte jag mej ner och pluggade.
Men jag ska dit snart, och b-friend förljer såklart med. Jag är lite rädd för solarium brukar ju knaka och låta så mycket :S Men jag har solat själv och det är absolut inga problem, kul med lite sällskap bara!
Nu sitter jag iaf och äter morötter och dricker vatten, man måste ju förbereda sej ;)




Pluggar!

Har nyss pluggat, kom på att dert faktiskt måste stå högst upp på min to do list idag! Jag har lite saker att göra faktiskt, jag var ju sjuk i en vecka för ett tag sen :S

Plugga!


ENGELSKA; Book log

HANTVERK; läs dom sidor i Beauty Maker som jag har missat!

ARL; Skriva om filmen "Remember the Titans"

MATTE; Plugga igen det jag har missat

NATURKUNSKAP; Läsa på till provet, skriva labbrapport



Jag har ju gjort 3 av dom så lite duktig är jag faktiskt!
Puss / F

Engelska

Engelska nu, sen blire solariet när jag har kommit hem! Jag ska tvinga med mej b-friend, solarium låter så läskigt :S Jag blir så rädd, hahah! Felicia is going pepparkaka! :D



Min header är fortfarande spårlöst borta :(
Pussen / F

WANTED

Min header leker visst kurragömma med mej :( dumma header.
Undra var den har tagit vägen? Nån som har sett till den?
Nej jag får försöka fixa det nu!




To do today.

Tjolahopp!  :D (är det inte den där pippi som brukar säga så?)
Jag hann inte med solariet igår, inte att fixa naglarna heller :(
B-friend tvingade mej att diska som jag hade lovat och det rubbade hela mitt schema. Fan.
Men då har jag ju nåt att göra idag också :D Så jag ska tvinga med han ner!
Okej, så mycket har jag inte att göra idag men det är skönt att kunna ta det lugnt ibland också. Idag ska jag lägga mej kl 21 så att jag är riktigt utvilad imorn när jag vaknar. Oh juste ja, imorn börjar jag ju 11:40, det blir nog sängen kl 23 ist ;)


To do list:

Solariet, måste kila iväg och bli pepparkaka! Min bränna börjar försvinna.

Städa, usch va tråkigt. Menmen, det måste göras.

Tvätta, vi har inte gjort det på två veckor, min lilla walk-in är full med kläder över hela golvet, så nu äre dags!


Ni missar väl inte tävlingen föresten? Tävla HÄR och vinn ett armband värt 85:- från Cocoo!

Jag & Ardita

Vi sitter här och har det trevligt på försäljning & service.
Alla andra dissar oss och är sjuka eller är hemma och sover dvs; Felle, Lojs & Johanna. Fyfan va dumma ni är :( Krya på er <3 Tur att Shewit inte är en dissare ;) hahah!

På rasten ska jag ringa till Kicks i Falun och höra om APU:n. Hoppas verkligen att jag får praktik där! Det vore så kul. Om inte där så ringer jag i värsta falla till tråkiga Avesta. Menmen, huvudsaker är att det är Kicks. Jag visste föresten inte att Kicks finns i Falun, är det nyöppnat tro? Aja, whatever, jag ska ha min APU där har jag bestämt! Haha ;)




Nä, nu måste jag lyssna på Victoria :)
Pussss / F

Tävling!




I samarbete med Cocoo.se – Sveriges största smyckebutik på nätet, ordnar jag nu en tävling där du har chansen att vinna detta snygga armband!
För att vara med behöver du bara göra en kommentar i mitt inlägg i min blogg och motivera varför just du borde vinna det!
(Glöm bara inte skriva in något sätt för mig att kontakta dig på)

En lycklig vinnare utses om två veckor och presenteras här på min blogg!

Lycka till!! :)


Mina bracies!

Haha, jag kallar dom bracies! Cute huh?

Iaf, mina armband kom idag. Jag är såå nöjd!
Cocoo är verkligen toppen, assnabb leverans, dom skickade dom igår liksom!





Kommer en tävling nu, så håll i hatten och var med och tävla! :D

Pussar / F

Plusgymnasiet, yeah!

Hej hopp!
Jag kom presic hem från Mellringe där jag varit på skolan med Johanna och pratat om Plusgymnasiet tillsammans med matte/data-Murre & skolsekreteraren Anna (:
Vi fick också fixa tjejoernas läppar! Skitkul verkligen! Haha, Johanna fick måla läpparna röda på en kille ;)
Man märker att Plusgymnasiet verkligen är populärt, dom flesta som kom och lyssnade på oss hade redan bestämt sej liksom. Jag är verkligen jätteglad över att jag går där!
Naw, Murre köpte fika till oss, så snällt! Och Anna körde hem mej, också jättesnällt!

Sähär såg jag ut iaf, lite dåliga bilder för det är rätt mörkt där jag sitter, men endå.
Svarta leggings, en vitt långt baslinne & såklart Plusgymnasiet t-shirten över.
Jag hade vit ögonskuga och luggen uppsatt bakåt.





Ps. nu ska jag lägga upp en tävling i bloggen Don't miss it!
Pussis / F

Meddo

Idag blir det ju som sagt solariet för mej. Jag börjar bli så blek, usch och fy på mej!
Meddo på Kilsgatan här på väster i Örebro ligger nära och bra till hands och dom är hur bra som helst! Love it!
Det finns typ 5 olika solarium att välja mellan så man kan ju välja efter sitt eget behov.

Jag har nyss beställt ett Meddo-kort så att jag kan sola till reducerat pris! Bra va? Så snart kommer det en solarium kort hem i brevlådan :)
Bli medlem och beställ kortet HÄR.



To do list.

Idag har jag en del att göra faktiskt, det är inte så värst stora saker med endå ;)

Solariet!

Förhoppningsvis hämta ut mina armband på posten (om dom har kommit) snälla, snälla säg att dom har kommit!

Fixa till naglarna. (Jag måste köpa lösnaglar snart! Eller fixa akrylnaglar. Remember!)

Fixa mej innan jag drar till Mellringe

Prata om våran skola på Mellringeskolan med Johanna

Lägga ut en tävling i bloggen (om armbanden har kommit vill säga)



Kisses / F



Plugget yao!

Sitter i skolan vilket jag har gjort hela dagen. Men nu är det bara 3 lektioner kvar dvs. hantverk (styling), engelska & idrott. Vi har sista utomhusidrotten idag och jag har glömt kläder så jag får köra i mina kläder som jag har på mej idag, men jag använder aldrig samma kläder två dagar i rad så det gör ju inget.
Ikv kl 19:00 ska jag och Johanna vara på Mellringeskolan för att prata om plusgymnasiet och även sminka lite om nån vill bli sminkad, cyah there 9or! Det ska bli kul! :)
Åh, jag hoppas att mina armband kommer idag som jag har beställt från Cocoo! Dom är så snygga! Ni har väl föresten inte missat rabattkoden som jag la upp? Isf, kolla HÄR.



Puuueeesssssssen! / F

Haha, vilken stjärna!

Det låter när du andas, har du trånga näsgångar?!
-Johanna i skolan till Ardita

Bárbara Martelo

@ Christian Dior modevisning.

Bárbara har prickat rätt om man frågar mej. Kanske för att hon är stylist. Skinnbyxor ihop med leopardmönstrat, love it! Och kavajen med dom markerade axlarna visar på att hon är den powerkvinna som hon är.
Bárbara är så otroligt snygg och jag önskar att jag hade börja hennes ben, fast det har jag nog redan tror jag. Jag ska



TIDSFÖRDRIV I PLUGGET!

Exakt ålder? 16 år, 7 dagar, 10 timmar och 45 min.
Var bor du? på väster i Örebruuuw!
Bor tillsammans med? b-friend & djuren
Husdjur? leguanen Bob & undulaten Barbie!
Färg på hus? hemma i Långshyttan - gult, i Örebro -gult.
När är du född? 28/9-1993
Klass? stylist 09b! <3
När tar du studenten? 2012!
Något jobb? nope.
När ska du sova ikväll? vet inte, så tidigt som möjlig, det behövs.
Duschat idag? nej, igår kväll.
Kramat någon idag? nej, inatt.
Pussat någon idag? ja, b-friend.
Vad har du ätit idag? nothing at all!
Dagens klädsel? jeansleggings från gina, top från bikbok, linne från H&M, kofta från only.
Dagens smink? bara lite foundation :>
Dagens sötnos? jag ofc? ;)
Dagens roligaste? har inte hänt nåt kul idag än sålänge, men de kommer.
Har du många vänner? jaa :)
Hur många har du kysst? ehm..hmm..jag har tappat räkningen :s
Vem kramade du senast? b-friend.
Hur många har varit otrogna med dig? mot mej? ingen. med mej, 1.
Har du pojk-/flickvän? aa :)
Vem pratade du med i telefon senast? min mama!

Film? oändligt många. filmnerd.
Låt? samma där.
Mat? de mesta, men pizza är såklart favoriten!
Dryck? malibu & cola <3
Färg? rooooosa <;
Stad? örebro just nu, love the city! men det finns nog många som jag kommer bli förälskad i i mina dagar.
Land? USA, kanske åker nästa år! & Jamaika ofc!
Ämne i skolan? Hantverk (styling)

ANTINGEN ELLER:
Svart eller vitt? båda!
Hund eller katt? vovve :D
Ut och festa eller hemma och mysa? både och!
Tv-spel eller datorspel? spel?
Singel eller upptagen? tycker lika mkt om båda, just nu har jag och b-friend slagit oss till ro tillsammans, I like!
Lunarstom, helgon eller Playahead? non of them! ;o
Ragga eller bli uppraggad? bli uppraggad, vilken tjej tackar nej till lite uppmärksamhet? ;)
Big Brother eller Paradise Hotel? ehm, båda om man måste välja.
Svart hår eller blont? blont, what else?
Blåa ögon eller bruna? bruna!
Choklad eller lakrits? båda!
Göteborg eller Stockholm? STHLM!
Högerhänt eller vänsterhänt? spelar de nån roll? de är väl lika skönt vilken hand dom än gör det med? ;) haha. nej men jag är högerhänt.
Coca cola eller fanta? cola, är man beroende så är man :P
Pizza eller kebab? pizza!
Randigt eller prickigt? randigt.
Älska eller älskas? både och kanske? det är väl mest normalt.
Leva eller dö? leva ffffffffs!
Årstid? sommar :)

Tack Malin för listan ;)

Smäxii!

Haha, b-friend står och lagar mat i kalsonger och mössa, we like ;)

H&M



Dags för lite shoe-shopping @ H&M? Kul att man är så förbannat rik när man är student som just flyttat hemifrån då! Äsch, de kommer.. antagligen samtidigt som nästa studiebidrag som i samma takt inte längre kommer existera.


Värdelös videobloggning på G

Haha, dunno why, det kändes väldigt onödigt. Menmen.. ENJOY! ;)



Teddybears!

Åh vad jag hatar att lida av beslutsångest :( Jag ska köpa en ny telefon efter jul är det tänkt och såklart hittar jag 4 olika som kan vara något.
En iPhone vore inte så pjåkigt, men dom blir så tråkiga efter ett tag :S
En Sony Ericson Aino är så kantig och stor på något vis.
Samsung Omnia Pro & Samsung Omnia II känns mer okej faktiskt (dom två längst ner, dom ser i princip lika ut.) Då kan jag ju lätt som en plätt blogga från mobilen också med tanke på det lilla tangentbordet.
Dessa mobiler kommer ut i butik nån gång i oktober tror jag, så det har väl troligen kommit en ännu bättre till jul, + att allt är billagare under rean då (ofc?) haha ;)
Hur funkar en Blackberry annars? He-he.





Puss / F

Gottis

Jag och b-friend blev så sötsugna så vi gick till ICA innan dom stänger :) Så nu sitter vi här och gottar oss med turkisk peppar, sura nappar, klubbor,  en stor marabou och multivitaminjuice och kikar på Bourne Ultimatum på 3an. Fast b-friend sitter mest och häller juice på bordet, haha! Lite nyttigt och en massa onyttigt blev det iaf ;)



Hörs imorn!
Puuuuess / F

My weekend.

Hello fuckers ;)
Vad har ni gjort idag? Själv har jag inte gjort nånting, lekt med Barbie, käkat, pluggat.
Jag bloggade inget igår för b-friends familj kom på besök hela dagen och jag ville ju inte vara otrevlig. Vi fikade, pantade alla flaskor och burkar från dom två fester vi haft, käkade, satte upp en taklampa i vardagsrummet och lite sånt där :) På kvällen efter att dom hade åkt hem joinade Rocko oss (: nice kväll!

Imorn har vi fridluftsdag i skolan, guess what? Vi ska gå 7 kilometer! 7000 fucking jävla meter, det blr väl ungefär 10500 steg :O MAAAAN! usch och fy. Men jag hakar på hurtiga Felle och tar en nyttig power walk, or not! ;)

Måste kila, bloggar mer imorn efter fridluftsdagen om jag inte däckar på dörrmattan!
Puss / F

Armband!



Dessa 4 snygga armband har jag just beställt från Cocoo :) Snygga va?
Det kommer att komma en liten tävling i bloggen direkt när jag har fått hem dom på posten!
Jag kan säga att tävlingen har på sätt och vis att göra med armbandet med peacetecknet!

Bara för er!



Nu ni kära läsare! Som ni vet så samarbetar jag ju med Sveriges största smyckesbutik på nätet! Så jag har fixat ett litet erbjudande bara för er! Visst är jag snäll?

Ni får 15% rabatt på Cocoo om ni anger rabattkoden: bloggspecial

OBS! Erbjudandet gäller fram till den 31 Oktober, så passa på!



Här är några av nyheterna som just DU kan köpa:


(Klicka på bilderna för att förstora dom)

Jimmy Choo för H&M

Ni har väl inte missat den stora nyheten att Jimmy Choo kommer designa skor för H&M i höst? Kollektionen lanseras den 14 November. Det kommer även finnas accessoarer, väskor, undies & damkläder! Dock kommer kollektionerna endast att säljas på 200 utvalda H&M butiker världen över. Vi håller tummarna för att Örebros H&M är en av dom!

Här kommer en liten sneakpeak på skorna:

En liten hälsning från mej & Barbie!



Ja, jag vet. Jag överdriver nog rät mycket om allt det här med Barbie. Men jag är så glad! Jag och min bror har faktiskt tjatat på mina föräldrar i två år om att få en undulat, det hela började när vi träffade min gudmors undulat Busan. Våra tråkiga (tyckte vi) föräldrar sa såklart nej. Och pappa sa "när du flyttar hem ifrån får du göra vad fan du vill" Han var nog inte beredd på att jag skulle flytta så tidigt. Menmen, sagt och gjort. Jag gjorde vad fan jag ville och gick och köpte mej en undulatbebis som fick heta Barbie. Jag har inte ens haft henne i en vecka än men vi är redan jättebra kompisar och hon är med mig vad jag än gör :) Förlåt om jag tjatar mycket, men hallå? Vi bor faktiskt tillsamman, daaah! ;) Haha.
Barbie är min lilla pluttigullbebis <3

Puss / F & B

Höst!

Hejsan! Jag har just kommit hem från skolan och sitter nu och myser med Barbie och dricker en stor kopp vaniljte. Mys. Jag gick hem från skolan idag, gud vad skönt det var! Det är ju höst och svinkallt ute men det är endå skönt på nåt vis :) Hösten är så mysig och det är så fina färger överallt, och att rysa till när man ser frost på backen hör till. Tack vare mina mysiga uggs så överlever mina fötter kylan iaf.
Det har inte hänt så mycket speciellt idag, det har varit en lugn och skön dag. Felle och jag tvättade varandras hår på stylist lektionen. Jag älskar shampot som vi har i skolan, håret blir så härligt och lent av det! Det är L'oréals Serie Expert - Vitamin Colour, you gotta try it!
B-friend kom hem från arbetsförmedlingen nyss, guess what? Han har kanske fått jobb som däckmontör! Wie, grattis älskling! We're You're going to be rich! ;)
Nej, nu ska jag dricka upp mitt te och sen plugga lite!



Pussah! / F

Yesterday.

Hej älsklingsläsare! (a)
Ville inte blogga mer igår eftersom att jag och b-friend firade 11 månader!
Dirr när jag kom hem tog jag ut Barbie ur buren och busade lite med henne. Jag och b-friend lagade mat tillsammans (mys) det blev kalopps och makaroner, mums.
När vi åt kikade vi på film och lilla Barbie låg och sov mellan mina bröst (a) hon låg med huvudet på mitt ena bröst, naw, hon är så söt! Sen när hon vaknade till så kröp hon upp och satte sig under hakan och gosade  (: Efter filmen tog jag ett bad och Barbie satt och gorde mig sällskap på badkardkanten. Det ska tydligen vara bra för undulater att ibland vistas i rum med högre luftfuktighet. Fast det blev så varmt där inne så det såg ut som att hon skulle svimma, haha. Men jag är en bra mamma och ser till att hon alltid mår bra.
På kvällen lade vi ut madrassen i vardagdrummet framför tv:n och kollade på Scooby Doo - The Mystery Begins, den var ritkigt bra faktiskt! :D haha! Efter filmen var det dags att sova för mej :)

Nu vet ni vad som hände igår när jag inte bloggade!
Pussssssah / F

Mahhhhhalllaala

Hello biatches! (;
Sitter på min andra lektion nu, jag börjar ju 11:40 på torsdagar , så skönt! Vi har datakunskap nu och ska försöka logga in på våra konton på Adela men typ ingen lyckas, haha (y) lyckat!
Efter denna lektion har vi bara svenska kvar så jag slutar 15:30! Då ska jag hem och busa lite med Barbie och gubbvila lite! Jag och b-friend firar ju 11 månader idag så vi ska nog hitta på något mysigt (:

Bloggar om nåt kul senare!
Pussen / F

RSS 2.0