LADY FELICIA

Hej på er!
Snart ska jag ta bussen ner till Idrottshuset! Guess why? Jo det är så att Plusgymnasiet ska ha nattinnebandy mot Örebro Praktiska då vi även ska vara utklädda verja klass efter ett visst tema. Våran klass kommer vara Lady Gaga, kommer nog bli grymt! Tråkigt nog så är det många som inte vill ställa upp så jag tvekar på att vi ens blir fullt lag, menmen det är bara att kämpa på ändå!

Såhär ser jag ut iaf;












OUTFIT; BIRTHDAY

Jag har faktiskt ärligt talat inte haft tid att lägga upp någon outfit från min födelsedag i tisdags, men här kommer dom!

På dagen såg jag ut såhär; då körde jag jeans på jeans i olika nyanser och såklart min (mammas) kära poncho, jag har blivit ponchogalen!

Poncho - Okänt märke
Jeansskjorta - Monki
Jeans - JC


Mot kvällen svirade jag om!

Halsband - URF
Linne - H&M
Chinosliknande byxor - Gina Tricot




SOLARIUM

Tog ett liten tur till solariet på andra sidan gatan på håltimmen. Jag har saknat kära Meddo här på Kilsgatan, men äntligen e jag tillbaka! Och som rena rama födelsedagspresenten så hade dom skaffat ett ännu starkare solarium, självklart lade jag mig i det ;)
Nu har jag LPL och sen blir det prov i flättekniker, wish me luck! Efter det drar jag med Johanna till Conventum där det är gymnasiemässa hela dagen, vi ska göra naglar. Kom dit och kika om ni har möjlighet! Stylistettorna på skolan har även modevisning där kl 15:30 som jag inte vill missa, och de bör inte ni heller så BE THERE!


MY DAY

Grattis till mig i guess, nu ska jag sova i några timmar innan jag ska upp och fixa!
Hoppas på en awesome födelsedag!




BUSY BIRTHDAY

Ojoj, imorn är schemat fullproppat och det är av två anledningar, dels skolan och dels att jag fyller år.
Så såhär ser mitt schema ut för imorgon;

  • Skolan (som vanligt)
  • Solariet på håltimmen
  • Skolan (prov)
  • Ta en sväng förbi gymnasiemässan och fixa lite naglar, kanske bara göra en manikyr. Kom dit och säg hej och kika vettja! Det är på Conventum och jag kommer vara där på eftermiddagen i ett par timmar.
  • Hem och fira med familjen och de andra som jag bor hos/med.
  • Köpa tårta och fira med vänner!
Jag har inte en sekund över imorn! Men kul ska det bli, jag älskar att fylla år!
Jag är hemma i Örebro igen förresten :)



KEVIN MURPHY

Jag är kär. I extas. I chock.
Det här märket ligger mig varmt om hjärtat och det kommer gå hand i hand med mitt hår resten av mitt liv, utan någon som helst tvekan. Detta har alltså skett med mig på två dagar, efter en tvätt och en stylingrunda. Men jag ÄR kär. Jag trodde inte att det kunde finnas ett så bra märke som Kevin Murphy, men det gör det. Miljövänligt, utan konserveringsmedel, produkterna är även vårdande för händera, produkterna är riktigt dryga så dom räcker riktigt länge, luktar gudomligt, är bra PÅ RIKTIGT, men ack svindyrt. Jag hade ju turen att vara på en mässa när jag fann min kärlek. Så allt detta fick jag för 400:- fast det egentligen kostar kanske 2000:-, 3000:-? Men hörrni, det är värt det, det är värt varenda krona.


Ja jag behöver väl kanske inte säga så mycket om kitet för en bild säger ju mer än tusen ord right?
På hemsidan finns det en film där Kevin visar hur man gör frisyren på kartongen med dessa produkter, jag gjorde det igår, lyckades inte riktigt men resultatet blev superbra ändå!
Den enda produkten man använder heter HAIR.RESORT och är en saltvattensprodukt i crèmeform som ger en glansig beachlook med lagom strävhet, tar fram lockar och volym och skapar en rufsig look.
Det här kitet är
så jag! Inte nog med att tre av fyra försäljare står och säger "omg omg, det här kitet är som gjort för dig", utan jag drogs verkligen till det. Mässpris: 100:- !!!!!



Vad kan det finnas i den här pizzakartongen då?


NATURAL BORN STYLERS, KIT#3 Mässpris: 300:- !!!!!
-HYDRATE-ME.WASH (250 ml) Ett återfuktande shampo som låser in fukt i håret och därmed ger maximal återfuktning och en silkeslen känsla.
-HYDRATE-ME.RINSE (250 ml) Ett återfuktande balsam som återfuktar utan att tynga ner håret. Det har en utredande effekt och ger håret glans.
-EARY.RIDER (110 g) En anti-frizzcrème som ger glansigt hår med en följsam look. Den tar fram lockar eller lugnar frizziga hår.
-ANGEL.WASH (40 ml) Ett färgbevarande shampo med antioxidanter som skyddar färgat hår, bygger upp torra och skadade hår, ger maximal volym och återfuktande effekt.
-MAXI.WASH (40 ml) Ett djuprengörande schampo som rengör håret på djupet utan att ta bort färg, det tar bort alla gamla produktrester och rengör och återskapar balansen på stressad hårbotten.
-BORN.AGAIN (40 ml) En balsamkur som återuppbygger torterat och behandlat hår. Det innehåller sheasmör, omega 3 och omega 6.
-PROTECTION.WASH (40 ml) Ett shampo som är färgbevarande, värmeskyddande (skyddar upp till 220°C), hårstärkande och fuktgivande. Det innehåller aminosyror som bevarar hårfärg och skyddar mot UV-ljus.
-ANTI.GRAVITY (40 ml) En volymgivande lotion som ger mycket bra volym. Det är hårtjockande utan att det känns som att man har en produkt i håret, den ger även lite lätt strävhet.
-HAIR.RESORT (40 ml) Läs om produkten under den första bilden i inlägget.
-MOTION.LOTION (40 ml) En lockförstärkande lotion som ger perfekta lockar med bra stuns, form och glans. Den binder ihop lockarna så att de blir mjuka och lena.
-SESSION.SPRAY (45 ml) En hård spray med UV-skydd som är fuktavvisande och ger mycket glans. Den håller frisyren på plats hela dagen, är lätt att borsta ur, lämnar inga vita rester och flagnar inte.


OBS! Jag har självklart inte hunnit prova alla produkter så jag har skrivit info om produkterna från en liten guide.


HAIR PRODUCTS

NU äntligen ska ni få veta vad jag köpte och fick på hårmässan!
Vi fick ju en del goodiebags och små prover och vi passade på att roffa åt oss så mycket som möjligt, haha!


NAK bjöd på en goodiebag fullproppad med olika produkter, and we liked it a lot!

Från Heatbeat serien fick vi;
-Skyddande och mjukgörande leave-in balsam (50 ml)
-Skyddande styling elixir (50 ml)
-Shampo och balsam som skyddar mot värmestyling (plattänger, hårfönar osv.) (100 ml)
-Skyddande hårprimer som man använder innan man t.ex. plattar håret (100 ml)



Från Aqua serien fick vi; (alla 25 ml)
-body.n.shine som är en stylingprodukt som ger volym och glans.
-repl.ends som är en vårdande produkt som man använder från mellanlängderna och ut i topparna som stärker och skyddar.
-fibre.up som är en strukturcreme med låg glans.
-options som är en stylingprodukt med en hållbarhet på ungefär medium som även innehåller värmeskydd.
-amped up som är en stark styling gelé som "tar kontroll över håret"
.


Från Scruples White Tea Luxury Collection fick vi ett shampo (60 ml), ett balsam och ett serum (båda 37 ml)


I någon monter fick vi en olja från Marocko som mjukgör, ger glans och skyddar.

Det blev ju lite shopping också såklart!

En saltspray från Maria Nila för 25:- (dom sålde två för 50:- så jag och Anastasia delade på det.) Den här saltsprayen kom etta i VR:s test!


En UNDERBAR hårspray (fast jag köpte två st!) från Gocciani (märket är HAIR Manya) som doftar smultron, jag var fast och kunde inte gå där ifrån utan att slå till på ett par! 60:-/st och jag har inte betalat än för fakturan kommer hem till pappa mohaha!

Jag slog till stort på produkter från Kevin Murphy också, men dom förtjänar verkligen ett eget inlägg!



RELIEF

FÖR SKÖNT, OCH VILKEN LÄTTNAD!
Ja, jag talar om att jag nu sitter här med världens smile -utan tandställning!








MY BRACES ARE GOING OUT

Nu glider jag iväg till Falun för att ta ut min tandställning! Hur underbart?!
Sen ska jag till tandhygienisten här i Långshyttan (har jag nämnt att jag är hemma i Dalarna den här helgen?) för att checka läget och sen tillbaka till Falun igen för att sätta i någon ståltråd bakom tänderna så att dom håller sig på plats. När jag är klar med det tar jag tåget från Falun hem till Örebro igen!
Tandläkaren gnällde sist så mycket på min piercing, eller "pisring" som han kallade det så jag måste ta ut den idag, och jag hoppas verkligen att jag kommer kunna få i den igen sen! Håll tummarna!


Jag gillar min piercing och min tandläkare får fingret om han gnäller mer!


GOT NO TIME

Jag hinner inte blogga mer idag för jag ska upp om sju timmar, för imorn händer det grejer kan jag lova! Mer om det får ni veta imorgon bitti. Men jag lovar, imorn ska jag berätta om hårmässan och vad jag köpte/fick!



En jätteläskig grej hände nyss i och med att jag tog några bilder, mer om det imorn också!
God natt!


DAGENS




Linne, kavaj och strumpbyxor - Gina Tricot


FACELOOK





Foundation, puder, mascara och lite tjockare eyeliner längs den övre franskanten.
I håret har jag några av mina nya Kevin Murphy produkter som jag köpte på mässan i Skövde igår, ska snart berätta mer om vad jag köpte/fick.



CELEBRATION

På tisdag fyller jag 17!
Idag har jag blivit firad av mammas sida av släkten. Jag fick 500:- och ett litet "startkit" till att börja övningsköra med som innehöll en rattmuff, en isskrapa, en övningskörningsskylt, sånadär tärningar som man hänger i backspegeln (rosa!), ett fälgkors, en Biltema-katalog och två betalda körlektioner på körskola! Riktigt kul, nu blev jag taggad till att skicka in ansökan om lämpen på en gång!
Efter firandet drog jag ner till Mange och har varit där i några timmar. Nu väntar jag på att Mange, Tobbe, Musse och hans bror ska komma och äta tårta och fira mig.




WHAT AM I UP TO?

Jag har lite att göra tills imorn, borde försöka komma i säng i tid också så nu är det lite brottom!
  • Kolla kläder, hår, smink tills imorn
  • Noppa ögonbrynen
  • Måla naglarna
  • Packa



TRADE SHOW

Dagarna går alldeles för fort och om jag inte har helt fel så har jag redan gått i skolan i fem veckor sen sommarlovet, insane! Vad händer då? Inte allt för mycket, jag tar dagarna som dom kommer.

Imorgon åker jag tillsammans med stylistklasserna till Skövde för att gå på Sveriges största frisörmässa; Hår 2010 -Skövde! Kommer nog bli dökul! Det känns så värt att få åka dit och hämta information och kunskap av riktigt stora människor inom frisörbranchen, jag kan nog tippa på att Bobby och Björn Axén-killarna kommer vara där, vore kul att få träffa dom. Eftersom att det är på en lördag så är det alltså frivilligt om vi vill följa med, men jag tvekar inte med tanke på att en biljett annars kostar 750:- Många av stylisterna från skolan är också på Marieberg och agerar assistent åt Carolina Gynning och Michaela de la Cour som är där under helgen. Hoppas det går bra för er tjejer! Jag är inte ett dugg avundsjuk!

Hittade lite på Plaza Kvinna om mässan;


Jag kanske slänger in något mer inlägg idag men annars hörs vi imorn på kvällen! När vi är tillbaka i Örebro imorn så blir det att snabbt åka hem och hämta packning och sen åka ner till resecentrum igen för att ta tåget hem till Dalarna!


MORE THAN LOVELY

And I can't find words to describe this... perfection.




230910

Hejsan!
Idag hade vi friluftsdag så vi var i Markaskogen i Brickebacken tillsammans med våran paralellklass (i två timmar). Vi fick bära ved och göra upp eld (självklart fick ju skogsmullen själv här fixa det där med elden haha) sen skulle vi göra kycklingwook. Det börjar med att vi har den där wookpannan (typ liknande) över elden jättelänge innan vi ska börja laga maten, så självklart när Johanna häller på oljan så fattar den eld på en gång och det slår upp stora lågor mitt i skogen. Jag var en bit ifrån atm och så ropar Louise på mig; "Eh... Felicia! Kan du säga åt Mathias att komma..... fort?" haha! Det löste sig iaf och sen började vi röra ihop allt (kyckling, broccoli, spaghetti, squash, paprika, rödlök) och sen när det var klart så skulle Louise krydda, och hon öste på med svartpeppar och chili kan jag lova! Medans och efter vi åt så kom det rök ur munnen på oss bara för att maten var så stark, på riktigt! Sen gjorde vi bivaxljus och sen fick vi dra hem :) Några mysiga timmar i skogen tillsammans med stylist09-klasserna iaf, inga fel!
Några bilder från idag hittar ni HÄR i Erikas blogg.




FAVOURITES

Några nya favoriter från Stockholm Streetstyle!


Jag dör för byxorna!

Åretigen väldigt naturliga, dova färger i kombination med en färgbomb till väska. Love it!

Sportigt och enkelt med väldigt markerade ögon, hur snyggt som helst!

Och det här mina vänner, det är perfektion!

PROV I SVINRYGG / VÄRLDENS STÖRSTA BLÅMÄRKE

Jag kunde tyvär inte filma idag när jag gjorde provet i svinrygg för det var så trångt i salen, men jag lovar att försöka göra det någon annan gång när jag har tid! Mitt betyg blev i alla fall MVG- och jag är supernöjd!

Jag tog inga bilder heller så ni kan ju istället få kika på vad jag lyckades med i helgen;



BLUE EDGES

Fixade till mina naglar lite medans jag satt i skolan med Emma och väntade på bussen!



Mina åsikter; SD


Nu känner jag att jag också behöver göra min röst hörd. Då snackar jag naturligtvis om att SD har kommit in i riksdagen.
Jag känner sorg, ilska, besvikelse och framför allt skam. Vart är Sverige påväg?!
Jag skäms över var jag kommer ifrån då SD kom trea i valet i min hemkommun, jag skäms över dom vänner jag har som har röstat på SD, jag skäms över dom vänner som fick rösta men inte gjorde det och därmed höjde procenten för SD, jag skäms över att jag och Jimmie Åkesson har fyra gemensamma vänner på Facebook. Jag skäms!

Främlingsfientlighet är det värsta jag vet. Att inte kunna se att varje människa har ett hjärta och känslor trots hudfärg, ursprung, tro och levnadsstandard. Då är man sjuk, då blundar man för verkligheten. Jag tror att dom som röstade på SD bara är osäkra och rädda. Bara för att man är mörkhyad så betyder det inte att man drar och gör ett bax varannan dag och slår ihjäl någon på vägen, det har att göra med varje person på insidan, vit som svart.

En annan grej som jag inte förstår mig på är att man springer runt och sätter ett skott i pannan på varandra i Rinkeby när det finns en annan som förtjänar det tusen gånger mer, ni alla vet vem jag snackar om. Partiledaren för det mest pinsamma partiet som någonsin har existerat i Sveriges historia. Den människan.. det finns inte ens ord för hur mycket jag hatar han! Jag hoppas att någon av er där ute gör en klokt beslut och fixar den där jävla Jimmie. KLICK KLACK BAAM!

Enligt mig finns det ingenting som heter "land" eller "gränser". Jorden tillhör alla lika mycket och att vi sätter gränser mellan varandra är bara sjukt!

Där jag kommer ifrån umgås inte svenskar med utländska, i år har jag och dom jag umgås med börjat umgås med en invandrare och jag är så glad för det! Men det är helt sjuk hur man ser där hemma att apartheid fortfarande på ett sätt lever.. Nu har jag bott i Örebro i ett år och här har jag minst lika många utländska som svenska vänner och om jag ska vara ärlig så har jag i de flesta fall så mycket roligare när vi umgås mångkulturellt, då nästan alla av oss kommer från olika länder. Jag är inte svensk heller, kan ni gissa vad jag är? ;)

HÄR kan ni söka på medlemmar i SD, tråkigt nog hittade jag en som jag känner från min hemort :(

Starta gärna en diskussion här! Jag vill veta vad ni tycker och tänker!


NAILS

Hej!
Jag sa att jag skulle berätta om min helg men jag känner inte för det. Jag var i Kungsängen i lördags och firade min moster, det var kul att få träffa henne! Resten av helgen spenderades med vänner i Örebro.

Igår var det en halt vanlig skoldag. Tog en snabbsväng på stan med Ardita och Ida och se drog jag hem. Jag tog en varm dusch och sen gick jag och lade mig (20:00) för jag var så himla trött..
Vi hade nagellektion igår, jag fixade Shewits naglar och här är resultatet;





Ni får överleva med äkta Photo Booth kvalité. (Topparna är babyrosa med pärlemoglans egentligen.)



ANSWER

Fick några frågor från min (ja, man kan nog kalla det barndomsvän) Lisa angångende min svinrygg, ni hittar inlägget HÄR.



Svar: Tack! :D Man behöver inte så superlångt hår faktiskt, dock kan det vara svårt att få allt på plats om man har för kort hår. De enda produkter jag har använt är hårspray som en finish för att få alla småhår att ligga bra. Hemligheten bakom en svinrygg är mycket tupering. Luggen har jag korsat och lagt in i svinryggen från andra hållet, dock ska man inte göra så om man ska göra en riktig klassisk svinrygg, men jag tycker att det blev snyggare så.
Jag har prov i svinryggen idag så jag kan försöka filma medans jag gör den så kanske du och andra kan förstå lättare hur man går till väga steg för steg! Jag gjorde en svinrygg veckan efter där jag gjorde allt som man ska, lade luggen rätt och så, du hittar inlägget HÄR. Kram på dig, saknar dig!



TIRED GIRL

Hejsan!
Jag är så trött efter helgen, bloggar mer senare idag eller imorn..
Ni får ingen dagens eller facelook idag för idag är jag junkiemama, jag har en av killarnas tröja, gråa mjukisbyxor och mina fred perry sneakers.
Aja, vi hörs..


I HATE SJ

Just nu hatar jag allt som heter SJ, Intercity, konduktörer och liknande!
Jag har precis stött på stenåldern, -dom tar inte kort på tåget!! Hur sjukt? Så jag blev tvungen att gå av i Arboga fast jag skulle till Enköping och familjen är redan där och väntar och nästa tåg går om 40 min. Och jag som aldrig har varit i Arboga fick gå ner på stan själv och leta på en bankomat och ta ut pengar.
Jag var nyss in på en kiosk här på station och köpte tre Mars och två Dubbeldaim för 28 spänn! Riktigt kap enligt mig. Fast hon bakom kassan försökte lura av mej pengar, hah då var du på fel person! När jag skulle gå ut höll jag på at halka på golvet också, inte riktigt min dag idag...
Tur att det finns internet här iaf!


Suck!


FACELOOK





Det vanliga sminket och en ganska hög tofs på huvudet.
Rosettsnodden kommer från Monki och glasögonen från Bik Bok.
Naglarna ser ut såhär.



DAGENS!





Linne - Snott av mamma (köpt på Mallorca för många herrans år sedan)
Nudefärgad kavaj - Gina Tricot
Militärgröna chinosliknande byxor - Gina Tricot




180910

God morgon! Själv gick jag upp för två timmar sedan (lite efter fem), tog en dusch, käka frulle och fixade i ordning mig.
Om en timme tar jag bussen ner till resecentrum för att sedan ta tåget mot Enköping där resten av familje hämtar upp mig, sen glider vi iväg till Kungsängen för att fira moster som fyllt 50!

Hoppas ni får en bra lördag!


170910

Hej! Hoppas att ni alla är ute och njuter av fredagen just nu!
Idag på eftermiddagen tog jag bussen ut till Glanshammar där jag umgicks med min vän Cissy och hennes hund Exo! Vi drog till något kalkbrott där Exo fick bada och sen till en gammal ruin som är en del kvar av ett gammalt slott från ca 500 år tillbaka, på medeltiden fanns det också tydligen någon slags byggnad på precis den platsen, ascoolt! Jag älskar historiska saker och platser! Vi gick ner i ruinerna (som ligger under jord), det var skitläskigt! Sen såg jag en madrass och sa till Cissy på skoj att det kanske finns någon gammal läskig uteliggare där inne och då sa hon att den inte låg där för tre dagar sen när hon var där sist, det slutade alltså med panik och vi rusade ut där ifrån. Sen drog vi hem till henne och satt och pratade jättemycket om bl.a. våldtäktsmän, killar, könssjukdomar och gamla saker som vi har upplevt. Efter det kilade vi iväg till Ica och handlade lite och sen gick vi till bussen och satt och pratade i ytterligare en halvtimme innan bussen kom.
Nu är jag hemma igen efter att ha behövt vänta på bussen i en halvtimme på Våghustorget, usch jag höll på att frysa ihjäl. Jag är väldigt glad för jag har för ett tag sen pratat i telefon med en väldigt nära polare som är tillbaka i stan och vi har inte setts sen 10:de Mars i år och under våren umgicks vi varje dag så jag har verkligen saknat honom! Men imorn ska vi umgås, kanske dricka lite :) Kommer bli awesome!

Imorn drar jag till Stockholm och firar min moster som har fyllt 50! Ska bli kul att få träffa henne :) Så antagligen kommer jag inte hinna blogga alls imorn så vi hörs på söndag!


Jag i Februari i år.


FACELOOK




Det vanliga sminket.
Igår kväll lade jag mig med lite halvblött hår och imorse var det aldeled underbart supernaturligt! Jag valde även att köra på en mittbena idag.



I HOPE NOT TO MISS YOU JUST AS LONG THIS TIME

Den här låten är till mina grabbar!


Hoppas ni har det bra nu när ni är ute och reser, att hotellet är fint och så ;)


MommE



En av mina bästa vänner i Örebro, och en av dom jag har kännt längst här är Momme och han håller på en hel del med musik! Den mannen är begåvad och har ett bra rap-öra som man brukar kalla det. Han gör dom flesta av sina beats själv, skriver texterna själv såklart och proddar själv! Nu tycker jag att vi alla tillsammans kan hjälpa till att sprida hans musik, för han förtjänar inte att vara underground längre, han är mycket bättre än så!

(Klicka på bilden för att komma till Mommes Myspace-sida!)

Här har ni några av Mommes gamla låtar! Dom är ju på svenska, nu för tiden kör han på engelska.





150910

Ah men tjenare på er!
Idag har jag varit i skolan heeeela dagen! Först matte vilket gick superbra, bra teamwork där med Johanna! Suck, matte B är så himla svårt och dom flesta verkar tycka det, jag som i vanliga fall är mattegeni.. Sen hade jag engelska, hantverk och idrott! Efter plugget mötte jag upp Alin utanför skolan och hängde på han till Videobiljarden och kikade på när han spelade maskin, efter ett tag kom Hilmo också! Sen tog jag bussen från Järntorget hem, käkade några mackor och nu sitter jag här och försöker fundera ut vad jag ska hitta på, någon som har några förslag? :)




DAGENS!




I went mad today!

Tisha - New Body
Oversizekofta - Lager 157
Jeans med hög midja - Gina Tricot
Armband - URF / H&M



VB; Svinrygg

I skolan alldeles nyss!



THE LAST SONG

Efter en skön dusch lade jag mig i sängen och såg på The Last Song. Jag hade goda förhoppningar eftersom att det är samma författare som till en av mina favoritfilmer (The Notebook / Dagboken) och mycket riktigt, filmen är helt underbar!
Den fick mig att inse hur värdefulla min familj och mina vänner är, att dom helt plötsligt en dag kan försvinna, eller få ett besked att dom är dödssjuka. Den fick mig att fälla en hel del tårar ja.
En annan sak som jag blir starkt påverkad av är dom fina förhållandena som jämt finns i såna här filmer! Att få stå på en strand och kyssa en kille eller varför inte ett lerkrig? Jag älskar scenen när i det här fallet Will kramar om hennes lillebror när han är jätteledsen, var finns dom killarna? Om ni hittar en så får ni gärna höra av er! Nej men allvar, jag känner att jag vill hitta rätt nu. Jag saknar att ha någon att säga "jag älskar dig" till..

Ser ni inte filmen så missar ni något! SÅ SE DEN!


FACELOOK

Äkta Photo Booth kvalité rakt igenom!
Och dessvärre den enda bilden jag har, skam.

Sminket är det vanliga och håret har jag haft uppsatt i en lös tofs!



GLASSES

Dom här glasögonen köpte jag idag på Bik Bok! Jag vet, jag är två år efter men jag kände inte för att ha sådana samtidigt som alla andra bara för att Kissie hade det så jag kör mitt eget race som vanligt och börjar från och med nu! Sen får ni säga vad ni vill ;)

'
(Halsbandet är köpt på Uppsala Reggae Festival i år!)

70:- på Bik Bok


THE CONTENT?

Ja vad innehöll den här väskan nu då?
Jag har endast fått en anonym kommentar så någon länkning kommer inte delas ut, men "anonym" hade helt rätt, visst är det ett penselset!


Setet innehåller 14 penslar, dom flesta är äkta djurhår men några är uppblandade, alltså djurhår och syntet.


Skolans logga finns med på varje pensel, det gillar jag! (jag orkade inte spegelvända bilden)


SVINRYGG

På tisdag nästa vecka har vi prov på svinrygg i skolan, nu i tisdags fick vi öva under hela lektionen.
Såhär såg min svinrygg ut! Jag har chans till ett VG på den (VG är det högsta betyget våran lärare ger för en svinrygg) men min lärare sa några saker som jag måste tänka på. Nu håller jag tummarna för att det ska gå bra, gör det ni också!!




150910

Efter skolan idag drog jag upp på stan med Johanna! Det blev ett litet köp på Bik Bok (lägger upp bild sen!) och lite mat på ICA. Sen vidare på möte med fältgruppen och idag blev jag introducerad för en öppenbehandling där jag även lämnade up! Sen tog jag bussen hem och lagade kycklingpytt, för gott! Sen pluggade jag engelska, jag skrev klart en uppgift då vi ska skriva en artikel om Susan Boyle. Sen fick jag ett ryck och dammsög och städade mitt rum. Jag har varit otroligt duktigt idag måste jag säga, känns skönt att hå fått så mycket gjort! Satt nyss nere i köket och drack ett glas Oboy och pratade men underbara familjen som jag bor hos, jag tycker om dom jättemycket!
Nu ska jag ta en varm och välbehövd dusch, mys. Bloggar mer sen!


Klicka på bilden ovan för att komma till Youtubeklippet med Susan Boyle om ni inte vet vem hon är. Kan även vara bra att se, man ska inte döma folk efter utseende!


ACCORDING TO ME, THAT'S PERFECTION.

En av mina absoluta favoriter från STHLM Streetstyle någonsin! INSPIRATION med stora bokstäver.
Jag älskar hur hon kombinerar den färgstarka väskan ihop med de andra väldigt dova, naturliga färgerna.

Perfektion.


WEEKDAY


Dagens Weekdayfavorit är denna mysiga nudefärgade kabelstickade tröjan, perfekt till hösten! Den heter Cable Knit Sweater Skin och kostar 600:- ni hittar den under kategorin "Knits" på Weekdays hemsida!
Jag skulle rulla upp ärmarna en bit och ha leggings under, gällande skor och accessoarer så funkar ju allt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


I ALSO WANNA DRESS IN PINK LIKE A PRINCESS WITH MY MAN IN GREY NEXT TO ME.

Those things called relationships, yeah...




MILANO

Eftersom att jag kör på senapsgula benvärmare idag så har jag plommonlila nagellack (jag älskarälskarälskar att matcha senapsgult och plommonlila). Lacket kommer från Mavala och färgen är nr. 62 Milano!






FACELOOK





Foundation, puder, mascara, ögonbrynspenna, bruna linser.
Jag gjorde plattångslockar i håret imorse men dom har försvunnit, nu är håret bara lite vågigt och rufsigt and I love it!


DAGENS!




Poncho - Vet inte vad det är för märke
Brocsh/Hårsnodd - Monki
Jeansleggings - Gina Tricot
Benvärmare - H&M
Stövlar - Skopunkten
Armband - URF



Ardita är så dryg ibland, haha!


A FEW DAYS AGO

I torsdags förra veckan såg jag ut såhär!


Linne - Gina Tricot
Skinnbyxor - Gina Tricot
Ljusröd BH - H&M
Armband - URF



WEEKDAY


Äntligen en Weekdayfavorit igen! Idag drömmer jag om den här underbara tishan som heter Drop Tee Gray som går loss för endast 250:- Att ha en slapp tisha är A och O enligt mig. Till den här skulle jag välja ett par svarta stuprörsjeans och ett par enkla klackar eller varför inte ett par Converse? Såhär till hösten skulle jag nog också slänga på mig en stor kofta över och linda en stor halsduk runt halsen. Ni hittar den under kategorin "Tees" på Weekdays hemsida.



130910

Ojoj jag hinner knappt med bloggen längre känns det som! Men ni överlever ;)

Igår kom jag tillbaka till Örebro efter en helg i Dalarna! Vad gjorde jag där då? Jo jag var på Kupolen med Kristin och Sandra, knäppte några cider med dom bästa vännerna där hemma, firade min guddotter som fyllde tre och försökte lära mamma dutty wine (dancehall you know?) I korta drag alltså.
När jag kom hem till Örebro igen med tåget mötte jag upp en av dom polare som jag har haft längst här i Örebro och snackade med han ett tag! Sen drog jag hem och lämnade mina saker och sen hookade jag upp med han igen, så himla kul att få träffa hen efter tre långa månader, guld!

Skolan idag var awesome! Vi hade nagellektion i fyra timmar och idag fick vi göra en komplett manikyr (arm-/handmassage och grejer också) det var riktigt skönt och riktigt kul att lära sig! Jag jobbade ihop med Shewit :)
Sen gick jag till min stylistlärare Victoria och köpte en grej som alla vi som går stylist på skolan får köpa om vi vill, bl.a. våran lärobok Beautymaker och en till rolig sak. Den som gissar rätt på vad det är för sak får en länkning till sin blogg! (Om man går på skolan så är det fusk, så ni får inte vara med, haha!)
Efter skolan drog jag, Johanna, Ardita och Shewit upp på stan och tog en fika och pluggade till ett prov som vi har imorn, men jag känner mig riktigt säker och tror att det kommer gå bra!
Nu har jag precis hängt in kläder i garderoben och städat lite på mitt rum, valt kläder till imorn och gjort plattångslockar i håret som förhoppningsvis blir supersnygga när jag sover på dom!


Beautymaker! (och inga kommentarer om att jag är naken, tack!)


Den första som gissar rätt på var väskan innehåller får en länkning till sin blogg (om man inte går på min skola)! Vinnaren utses om två dagar, alltså på onsdag!


NO TIME

Hinner inte blogga nu, måste sova. Men jag lever iaf så ni vet :)


Hörs imorn hörrni!

NEW LOOK, SAME CONTENT.

Nu har jag fixat och donat med designen, har lite kvar att göra. Jag måste flytta upp min header som inte vill som jag vill och så vill jag göra något med menyn, sen är det bara att tuta och köra! Ny header har jag också gjort!
Vad tycker ni?

Jag är hemma i Dalarna förresten! Jag kom hit igår eftersom att min kusin/guddotter fyller 3 idag! Imorn glider jag iväg till Örebro igen. Uppdateringen har varit riktigt dålig, men det blir så när jag är här, har många att träffa och mycket att göra. En Weekdayfavorit kommer upp imorn, jag lovade ju er att lägga upp en varje dag, men det sket sig visst..



Nu måste jag sova, hörs imorn!


MY HEART LOOKS FOR HIM, AND HE IS NOT WITH ME.

Through nights like that he held me in his arms. He kissed me again and again under the endless sky. He made love to me, I made love to him too. All nights should be like that night, under the endless sky.




TWO DAYS IN ONE STORY

Tja!
Idag har jag varit hemma hos Emma i Lindesberg, jag följde med henne direkt efter skolan. Vi pluggade, käkade och sen tog vi moppen till Lidl och köpte godis och Cola och satte oss på en brygga nere vid skön och bara umgicks! Att få spendera qualitytime med min själsfrände Emma är en av dom bästa saker jag vet! Jag tog bussen hem till Örebro på kvällen och på Järntorget i väntan på bussen hem till Adolfsberg träffade jag på Ali, kul! :)
Dagen i skolan var bra, jag råkade försova mej från matten imorse men det tar jag igen, hantverken var superkul då jag fick sminka Shewit -en kall och en varm make up, som hon gjorde på mig förra veckan om ni kommer ihåg?

Igår då.
Jag och Emma satt och väntade på bussen till Lindesberg när vi fick för oss att vi skulle dra till Markbacken. Så vi drog dit och mötte upp Gina och satt och snackade och umgicks lite, sen kom även Hilmo, Ares och (namn?)! Efter ett tag kom Jessicka och hennes söta labradorvalp Dolly! Vi satt och chilla på en bänk i någon timme och sen gick jag och Jessicka med Emma halvvägs till resecentrum. Sen gick vi tillbaka, lämnande Dolly och drog till pizzerian i Markbacken (Shalom, dom gör för god pizza jag svär!) och käkade kycklingpizza. Sen umgicks vi ett tag till och sen tog jag bussen hem!


Jag och Emma tog massa roliga och fina bilder på bryggan! (Klicka på bilden för att komma till facebook-albumet)



PERFECT

För tung låt! En solklar favorit sen ca fyra år tillbaka när jag började lyssna på reggae.



Nu måste jag sova, berättar om dagen imorgon istället! Puss


ENDED UP ON THE WEST

Hej på er! Min uppdatering blir sämre, med andra ord mer att göra i skolan och på fritiden.
Efter skolan idag skulle jag dra upp på stan med Louise, Johanna och Emma men Louise och Johanna ångrade sig halvvägs och drog hem så jag drog upp til donken med Emma där vi mötte upp hennes b-friend Anton. Blev en kaffe och sen blev dom tvugna att rusa iväg till bussen, jag rusar med lite halvt och kommer halvvägs på att jag ska ringa Jessicka och höra vad hon har för sig. Det slutar iaf med att jag hamnar i mitt kära Markbacken (emotional moment att kliva av vid min vanliga kära hållplats) med Jessicka och Gina där vi har varit hela dagen. Ojoj vi har pratar för mycket! Men alltid kul med lite välbehövligt tjejsnack :) Mot kvällen kom även Amin och Frank och joinade oss! För kul att träffa dom efter en lång sommar. Sen drog tjejorna hem och killarna följde med mig till bussen.
Vid resecentrum får jag för mig att ta Kumlabussen hem (landortstrafik you know) och såklart så blir det min värsta bussresa hittills i Örebro. Först och främst så luktar det groteskt mycket kiss på bussen, för det andra så är jag fett rädd att jag ska missa min hållplats, sen hör jag i högtalaren busschauffören som säger "Om ni inte har märkt det så har jag åkt fel så jag måste vända och åka tillbaka hahahah...." KUL. Nej. Allt slutade bra iaf och nu sitter jag hemma i min säng och väntar på att min rumsgranne ska bli klar i badrummet så jag kan gå och göra mig i ordning för natten!
Så har min dag varit, riktigt bra ändå faktiskt :)


Mitt hår ser så olika ut i olika ljus!

Vi hörs imorn hörrni, god natt!


070910

Hej!
Imorse hade jag matte mellan 8-9 och sen hade jag håltimme fram till 13:40 så jag tog bussen hem och åt några mackor och lade mig och sov i ett par timmar, skönt! Nu sitter jag på min sista lektion som är hantverk! Efter plugget drar jag upp på stan med Johanna min sötnos, ska bli så kul att få spendera lite tid med henne utanför skolan också :D

Här har ni två bättre bilder på håret!



BROWN

Här har det hänt grejer minsann! Jag har gått och skaffat mig bruna slingor hos the goddess of hair; Tove på Hår- & Nagelbandet! Vad tycks? :)
(Bilderna ger verkligen inte rättvisa för hur det ser ut i verkligheten, men bättre bilder kommer!)




Nu ska jag sova, lång dag i plugget imorn.
God natt!


060910

Hejsan!
Just nu sitter jag i skolan. Idag har jag haft engelska och sen lunch och nu ska vi ha hantverk; naglar i fyra timmar, underbart!
Efter skolan ska Emma följa med mig till ett speciellt ställe, det ska bli så kul och jag är verkligen supertaggad! Vad det är för ställe och vad jag ska göra där får ni veta senare ikväll när jag har kommit hem :)


CHANGES / CURIOSITY

Snart kommer det ske en helt del förändringar gällande designen i bloggen då det kommer ske en ganska stor förändring gällande mitt utseende! Spännande va?
Mina koder har dessutom krånglat väldigt mycket. Om man går in på bloggen via Bloglovin', Bilddagboken eller Facebook så ser allt helt konstigt ut. Jag har faktiskt ärligt talat inte orkat byr mig om det då jag när jag väl fixar och donar med designen oftast sitter uppe hela natten och gör det. Men snart ska jag i alla fall ta tag i det!


En annan sak som faktiskt vore riktigt kul att veta vore vilka ni är som läser min blogg! Jag har inte många läsare, det är inte ens tresiffrigt än faktiskt, men ni är ett hyfsat antal i alla fall.

Så snälla läsare; Kan ni inte skriva en lite kommentar här under, för jag är så nyfiken på er!
  • Hur ofta ni läser min blogg (t.ex. om ni följer den via Bloglovin', kikar in ibland eller varje dag)
  • Vad ni heter (räcker med förnamn såklart)
  • Hur gamla ni är
  • Vart ni bor
For you readers from another country: I'm so curious about you. Please write a comment and tell me where you come from, your name (first name is ok), how old you are and how often you read my blog! It would make me so happy!




WHY NOT?

Fick en söt kommentar här om dagen som löd såhär:



Svar: Tack får jag väl börja att säga med, va gullig du är! Jag själv tycker inte att jag är bra på att videoblogga, men så tycker nog dom flesta verkar det som. Jaa, jag vet inte riktigt själv faktiskt varför jag inte videobloggar längre. Jag har helt enkelt kommit av mig. Jag bor ju nu för tiden inneboende hos en familj här i Örebro och det skulle kännas lite smålustigt om dom hörde mej på rummet sitta och prata med mig själv, dom kanske skulle tro att jag är schitzofren eller någonting. Men jag lovar, jag ska försöka videoblogga inom en snar framtid! Kram!

Stort tack till er som kommenterat om linserna också, jag blev så glad! :)




WEEKEND

Hej på er, hoppas eran helg har varit bra och kommer forsätta så!
Min helg har varit kanoners! Igår blev jag upphämtad av killarna och sen drog vi hem till dom där det blev vin, öl, film och bra musik. Jag älskar att umgås med mina boys :) Blev även att sova kvar där!
Idag har vi sovit länge, jag har kollat på när dom har huggit ved och så har jag i stort sett hela dagen lekt med en av killarnas systerdotter, en två år gammal jättesöt tjej! Vi har byggt hjärtan av snöre, dansat lite och hoppat en massa i morbrors säng :D Jag som alltid har varit helt emot att skaffa barn kan ju säga att jag börjar ändra mig, eller nej, efter att ha varit med den lilla prinsessan hela dagen så vet jag nu att jag ska ha barn!
Jag fick precis skjuts hem och nu ska jag snart sova hade jag tänkt, min kropp är helt slutkörd ;)




DIFFERENCE

Här ser ni skillnaden på min egna ögonfärg (mörkgrön) och på hur jag har nu (mörkburna linser)!





FACELOOK

Mina linser kom idag!!!!!!
Vad tycker ni? Ser ni någon skillnad? Jag ska lägga upp en jämförelsebild men det blir troligen imorgon!




Foundation, puder, markerade ögonbryn och mascara!


DAGENS!

Tidigare idag såg jag inte ut såhär, utan från och med nu och framåt kommer jag ha det här på mig.




Linne - Mammas gamla från Mallorca
Jeansshorts - Lee (köpta i full längd idag på Myrorna)
Strumpor - American Apparel
Sjal - H&M



FACELOOK



Eftersom att jag bara har lektion i 65 min (som blev 45 min) idag så räckte det med lite puder och mascara tycker jag.


STREETSTYLES

Här är några favortier från STHLM Streetstyle från i somras och nyligen!









WEEKDAY


Dages Weekdayfavorit är denna snygga stickade tröja! Jag älskar urrigningen, färgen, skärningen längst ner och upprullade ärmar är pricken örev i:t! Den heter Dawn Knit Sweater och ni hittar den under kategorin "Knits" på Weekdays hemsida (klicka på bilden ovan för att komma dit!)



Nu ska jag vara duktig och gå och lägga mig i tid! Imorn går jag mellan 08:15 och 09:20, en lektion bara! Underbart att sedan ha hela fredagen framför sig!
God natt!


HAIR

Nästa vecka glider jag iväg till frisören! Men jag tycker om att vara lite hemlig så jag berättar inte när ;) och hur jag ska göra får ni själva lista ut (om ni inte redan vet).

Förra gången (i våras) klippte och färgade jag ungefär som Tabby, och hon har verkligen jättefint hår men nej, jag har mognat lite under sommarn känns det som.
Min inspiration för den här gången är Angelica Blick, en av Sveriges kanske finaste personer!

_____________________________________________________
Nu har jag beställt bruna linser också!
Jag valde mellan dessa två;

(klicka på bilden!)

Och på Facebook var det väldigt delade meningar om vilka jag skulle ha.
Det såg ut såhär:
(återigen; klicka på bilderna!)

Det blev iaf dom börkbruna efter många om och men!



WARM AND COLD

Idag på hantverken skulle vi sminka en varm och en kall make up, alltså varma färger på halva och kalla på halva. Shewit sminkade mig jättefint!

Ser ni vilken sida som är varm och vilken som är kall?





TIME TO VOTE

Ja inte för mig alltså, om fyra år ska jag rösta! Men kom ihåg att rösta ni som får, varje röst gör skillnad!
Jag är mest för Miljöpartiet, jag har inte läst så mycket men på många punkter så håller jag med.
Jag såg på Lindas blogg (som är asbra) att hon hade gått in på Valkompass och röstat så jag gjorde detsamma, och det visade sig att jag faktiskt borde rösta på Miljöpartiet om jag skulle rösta, känns bra. Om ni är osäkra så klicka på länken och ta reda på hur ni borde rösta!




GÅRDAGENS

Igår hade jag det här på mig!




Fjällrävenjacka (säkert närmare 30 år gammal!)
Linne - Top Shop
Militärgröna chinos - Gina tricot
Halsband - URF
Armband - URF



WEEKDAY


Jag har varit inne på Weekdays hemsida dom senaste dagarna och bara drömt. Hur snygga kläder och accessoarer har dom inte?!
SÅ jag tänkte att ni säkert tröttnar ur på mina facelook, dagens och "vad jag har gjort idag"-inlägg så nu ska jag försöka att varje dag lägga upp en favorit från Weekday! Dom inläggen kommer hamna under kategorin "INSPO 2010" och alla kommer heta "WEEKDAY". Jag lade även upp ett inlägg för två dagar sen om det här snygga armbandet som Elin bar på Guldknappen 2010!

Idag börjar jag med det här suersnygga halsbandet som ska föreställa ett skott (tror jag?) från Cheap Monday för endast 100kr! Ni hittar det i kategorin "Accessories" på Weekdays hemsida! Jag är kär.





FACELOOK


Foundation, puder, mascara.
Hoppsan! Mittbena, vad tycks? Borde jag köra på det eller tycker ni mer om sidbena på mig? Luggen har jag tvinnat år sidorna.



010910

Hejsan!
Idag började jag 11:40, skönt! Vi skulle egentligen ha lektion i två timmar men vi fick sluta 40 minuter tidigare, också skönt! Så jag och Louise drog upp på stan och vandrade runt där i några timmar, vi drack latte och åt bulle utanför kyrkan och så sprang vi runt och provade skor och läppstift. Sen drog jag på ICA City och handlade lite och sen drog jag hem, nu har jag precis käkat och försöker fundera ut något att göra. Mitt rum skulle behöva städas..


LOVE THE WAY YOU LIE

Världens bästa låt! Och att två av mina favoritsångare har gjort den tillsammans är helt underbart!
Nu ska jag spela den sisådär trettio gånger till och sen sova trots att jag börjar först 11:40 imorn, skönt.


God natt!

LOUISE

Efter att jag varit hem och käkat och duschat idag så drog jag ner på stan och mötte upp Louise, vi tog en kaffe på donken (traaashy), vi frågade om några vuxna ville köpa ut Ipren till Louise på ICA eftersom att man måste vara 18 (HAHA) och sen vandrade vi runt lite. Sen mötte vi upp killarna och umgicks med dom. Efter ett tag drog Louise hem men jag umgicks med killarna i nån timme till. Så jag kom precis hem!

Jag hade så himla kul med Louise (och Shewit var med på ett litet hörn) på rasten idag, vi fuckade verkligen ur. Körde grov dancehall och härjade runt.
Såhär kan en vanlig rast/skoldag se ut för mig:















Linnéa, min assköna mattelärare (ni vet Murre?) och jag!

En del av klassen i vår salong! :)
Vissa bilder var vekligen hemsk fula, men lev med det, man måste ju bjuda på sig lite!

Idag har det varit en Louise-Felicia dag, jag har så kul med den tjejen! Skratt hela tiden typ, inte en tråkig sekund!


RSS 2.0