Läsarrekord!

Åh! Läsarrekord, det har jag väntat på.
Det är över 2, över 5, över 10, över 50. Men exakt hur många de är tänker jag inte säga, jag är ju världens största bloggare endå (se det som grov ironi) hahah! :D
Fast iofs, jag har ju bara bloggat "på heltid" i en månad. Fler kommer Felicia, ta det lugnt!

Nej, nu blire en nattinatti och sen hoppa i säng!
Godnatt, puss / F

Visste ni att jag är helfinsk?

Åh! Jag såg nu att jag faktiskt har haft en läsare från Finland!
Haha, börjar jag bli internationell nu? ;) Det vore inte helt fel!
Välkommen till min blogg i alla fall! Hoppas du fortsätter läsa den (:

Vi tar det på finska också va:
Näki, että on olemassa joku, joka lukee minun blogi Suomessa!
Haha, minä alkaa tulla kansainvälisen nyt? ;)
Tervetuloa! Toivottavasti jatkat lukea (:



Jag är faktiskt helfinsk. Visst, jag är född i Sverige men jag anser att det har och göra med släkten/ens föräldrar, inte var man är född. För en katt som är född i stallet är inte häst! Tänk om en gravid afrikan kommer till Sverige för första gången, på semester, och så är hon höggravid och måste föda i Sverige, inte fan är väl barnet svenskt bara för de? Haham nä tänkte väl de.


Peace!



Dehär snygga halsbandet och örhängena ska jag köpa från Cocoo nästa månad.
Jag tycker att dom är supersnygga och budskapet är det ju inte nåt fel på!
Jag älskar peacemärken när det gäller smycken och kläder, det är så snyggt! Själv är jag lite mycket efter och har faktiskt inte införskaffat något sånt än. Men det kommer!

Trevlig hemmakväll med b-friend.

På kvällen blev det ett väldigt funderande över vad vi skulle käka. Tillslut kommer min smarta pojkvän och slänger ur sej "Äh, vafan vi köper en pizza och delar på" Det var liksom ett "Baby I can see your halo" moment. Jag äter aldrig pizza nu för tiden, förr var det typ 3-4 pizzor i veckan, minst! Jag lovar det är sant. (Shame on me) Men jag älskar det! Åh gud va gott det var :D Okej, nu låter jag som nån tjockis som väger 90 kilo i 15 (nejfan jag har ju nyss fyllt) 16 års ålder, men nejnej. Jag väger inte riktigt 50 kilo och det är jag nöjd med. Jag är glad över att mina höftknotor och revben inte syns längre, det är mkt snyggare så. Vem vill se ut som en hög skinn och ben? Not me! Jag bryr mig ärligt talat inte om vad jag äter, that's it. Nog om det haha.

Efter maten har vi bara suttit legat i soffan och myst (:
Psssst.. imorn firar vi 11 månader, det är nästan ett år! Jag ska nog ner på stan efter skolan imorn och kanske köpa med mej nån liten överraskning hem :) Eller kanske inte, ICA får duga, hah!
Men när vi firar ett år, vad ska man göra då? Jag vill ju helst resa nånstans men jag går ju i skolan och vi har inte överflödigt med pengar direkt.. Nån som har nåt bra tips? Snälla, jag behöver verkligen hjälp. För jag vill verkligen inte sitta i denhär lägenheten och bara göra samma sak som vi alltid gör.

Puesss vah! / F

Barbie



Här är bilder på Barbie från idag. Hon är så otroligt söt, min lilla skrutt!
Jag tycker hon är så söt på bilden när hon sitter och myser i sin handduk, hon hade precis badat då (:
Hon har varit med mej överallt idag, när jag har städat, läst, bloggat, kissat, vi låg till och med och sov tillsammans på soffan idag! Jag älskar min lilla bebis <3

I fucking overslept! :/

Idag har jag faktiskt inte varit i skolan, råkade försova mej :(
Men de är lugnt, vi hade endå bara 3 lektioner idag!

Barbie har varit ute ur buren och busat och mysat med oss idag också! Hon sitter på min arm just nu faktiskt, hon vill sitta på mej hela tiden (a) så gulligt! Jag lägger upp bilder om ett tag!

Idag var jag ner på stan och hämtade ut min efterlängtade pälsjacka från BikBok! Dom var så snälla så dom hängde undan den i hela 2 veckor för min skull, annars hänger dom undan kläder i max en dag liksom!

Puss / F

Les bracelets!



Åh, ge mej dom här fina armbanden från Cocoo! Jag älskar dom! Jag ska köpa dom faktiskt, i oktober tror jag (:
Och armbandet som det står "I <3 my blog" på ska jag ha som ett mål! Jag ska inte använda det förän jag har 1000 läsare :) Och då menar jag inte unika läsare varje dag utan när min flagcounter har överstigit 1000 besökare! Jag vet, jag har inte världens största blogg, inte ens nära för fem öre, men endå (a)

Modelpic.

Såklart så kom det upp bilder dirr efter att jag skrivit klart de förra inlägget nyss.
Jag snodde bilden från Carro, tack!

Det är alla vi som var modeller, jag är 3:a från vänster! Jag syns knappt pga Sols hår ;P



Gymnasiemässan på Conventum

GY-mässan var verkligen hur kul som helst!
Vi hade ju modevisning och jag var modell. Vi hade kläder från Carlings och jag fick ha en svart jeanskjol och en vit top. Jag kan inte beskriva med ord hur bra de gick för mej. Jag vill ju inte skryta men jag är asnöjd med min insats! :) Folk frågade om jag var van med det och hade gått förut men nej, idag var faktiskt första gången!
Mamma, mormor, kusin Angelica & Inga-Lill åkte ända ner till Örebro för att se. Gud va glad jag blev för de, tanks guys! <3
Ingen verkar ha lagt upp bilder från modevisningen än men jag snor åt mej bilder så fort jag kan. Om nån har filmat, säg till!

Barbie har börjat prata också, hon sitter och skriker efter mej i buren, hihi. Jag var nästan rädd att jag hade köpt en stum undulat men nejdå, gud va hon låter :) Min lilla sötnöt!

Puss/F

A birthdaygift to myself!

Min födelsedag började med att familjen kom och sjöng halv 7 imorse. Fick 1000:- av dom, tack! <3
Sen drog jag och papi till min tandreglerare i Falun och satte in nya gummisnoddar.
Efter de åkte vi till Borlänge och tog en baguette och en kaffe på station innan jag for iväg hem till Örebro. Jag sov hela vägen på tåget, gud va skönt de är att sova när man åker tåg!
Jag hann vara hemma ett tag och blogga lite och sen drog jag till skolan och övade inför modevisningen på GY-mässan som är på Conventum imorn. Vi skulle egentligen öva på Conventum men dom hade inte byggt klar scenen än, så vi fick vara i skolan.
Efter de drog jag hem och hämtade pengar och sen mötte jag upp Linda på station och sen gick vi vidare på stan för en shoppingtur.
Fast vi kör den på onsdag ist för....



Ja må jag leva, ja må jag leva........
/F

Festen.

Här kommer även en film från festen!



Partypics.


Berättar kort om helgen



och haha, jag sa lördag två gånger ;D mammas sida av släkten kom på söndagen. rätt ska va rätt!

Utan internet :/

Har varit utan internet hela helgen! Hinner inte blogga nu för jag ska snart ner på conventum och öva på modevisningen! Bloggar om helgen när jag kmr hem!
Jag fyller 16 idag säg grattis! (a) hahah
Puss/F

Hello Kitty

Nu efter att jag har fyllt år (vilket jag gör i typ 3 dagar efterssom att vissa delar av släkten inte går så värst bra ihop) så ska jag köpa den här söta smyckesställnignen (jag fyller faktiskt på måndag föresten! ;D)
Den kostar ca 350:- på Mihi och om man anger rabbatkoden "FOKI" så får man 10% rabatt!


På tisdag.

Såhär kommer jag se ut på modevisningen på tisdag när vi ska gå för Carlings på Convetum!
Nu är de fest här eftersom att jag fyller år på måndag! (a) Så jag måste umgås med folket! (:




Pussciao / F

Cocoo.se



Som ni ser så har jag lagt upp en ny banner under flagcountern till vänster. Det är sidan Cocoo som faktiskt är Sveriges största smyckesbutik på internet. Dom har verkligen jättefina smycken! Och dessutom är allt nickelfritt så man behöver inte oroa sig för att råka få hem något som man inte kan bära. Ett stort + är ju att det dessutom är fraktfritt!
Det är faktiskt bara en person som jobbar med Cocoo och hon har gjort ett jättebra jobb med tanke på att det har blivit så stort.
Gå in på sidan och kika lite, jag kan garantera att alla kan hitta något för sig (:

Som sagt: Cocoo !

Petra!

Det här inläggen vill jag tillägna min vän Petra som inte allt för oväntat kom med i Stockholm Streetstyle i augusti! Vi har varit vänner sen vi var små och hon är en riktigt härlig människa, riktigt sprallig och rolig. Jag älskar hennes skratt, hahah! Vill ni höra nåt chockerande? Hon är 94:a! Hur många hade trott det på en skala?
Jag VET att hon kommer lyckas bra i modebrachen och om jag får gissa så står modellivet och väntar bakom hörnet.
Jag hoppas verkligen att vi i framtiden kommer ses i modebranchen och kanske kommer jobba tillsammans nån gång (:



Miss U / F

Dagens!


Leggings - Gina Tricot
Linne - Top Shop
Tröja lånad av b-friend - Zion Rootswear

God morning gorgeous.

God morgon! Har just fixat klart mig, inte så mkt att göra eftersom att jag är osminkad idag. Linda ska ju fixa och dona med mej idag eftersom att hon är min stylist på gymnasiemässan på tisdag (:
Första dagen i skolan på över en veckan, jag har ju varit sjuk men nu mår jag mycket bättre!
Idag äre fest också, gud va kul! Hoppas alla fattar att de är fest bara för att jag fyller år ;) Niki kommer ju ända från Skövde hit för min skull idag! FYFAN va kul! :D Det här kommer bli en toppendag!



Kanske ska börja köra på den naturliga looken? ;) haha no way.

Inspiration.

Foki är en bloggare som verkligen inspirerar mig! Hennes sköna stil älskar jag, hennes cupcakes är underbara, hennes kreativitet med naglar skulle jag kunna dö för!

Hittade även några asbra shoppingsidor genom hennes blogg;
Cocoo
Melba
Mihi


Ser ni Hello Kitty smyckestälet? Jag ska köpa ett sånt i rosa :) härma mej inte!

My day.

Hej, hoppas ni haft en bra dag!
Jag har inte skrivit nåt idag än, fast jag har tänkt de men b-friend har suttit och ägt internetkabeln (as usual) så de får bli först nu. Då vet ni varför and don't blame me.
Idag sov jag till ganska segt idag, vet inte när jag gick upp. B-friend och Raye gick till ett apotek och köpte hostmedicin till mej, och den hjälpte på en gång. Gud va skönt! Efter de diskade jag, gissa om de va mkt att diska eller? Sen blev de mat, pommes frites och hamburgare fick de bli idag, duktiga b-friend gjorde maten. Sen har vi väl inte gjort så mkt mer.

Åh jag är så sugen på att baka cupcakes, sånadär riktigt söta som bara Foki kan göra! Hon är verkligen bäst på att göra cupcakes!

Nej, nu äre dags för lite internet shopping! Foki har tipsat om massa bra sidor med asfina smycken på sin sida (: Fokis.se



Puss på er! / F

Inga pengar på mobilen.

Föresten, till alla er som har sms:at mig idag så har jag fått slut på pengar :( Så jag svarar här ist! Jag skriver de på bdb också för dom som inte ser de här.

Johanna: Nej, jag har inte skrivit om filmen. Jag har ärligt talat bara tagit de lugnt nu när jag är sjuk. Men jag kan försöka hinna med de nån dag i veckan! Puss <3

Linda: Nej, jag kommer inte till skolan imorn. Men jag har planerat att jag ska vara uppe på benen igen på fredag! Eller de måste jag ju ;) hihi. <3

Johanna: Ja, du får ta med din pojkvän på festen! :D <3

Ida: Ja ta med dej Erika och Lisa, ju mer folk ju bättre tkr jag! ;) <3


Sådär, hoppas ni ser detta nu! Jag kommer troligen inte ha pengar på mobilen i typ en månad nu så ring ist om de är nåt viktigt :) <3

Nyduschad och fräsch!

Hej på er! Här sitter jag nyduschad och myser (:
Idag har de inte hänt så mkt, men de ska de väl inte göra när man är sjuk heller I guess? Dock resulterar ju de i att de inte finns nåt att skriva om, vilket är synd. Jag har inte skrivit så mkt dom senaste dagarna kanske ni har märkt men de är för att de jag gör om dagarna är i stort sett att se på film och hosta, så då har jag recenserat denna helg, hehe.
Men på fredag ska jag vara upp på benen igen har jag bestämt. Då äre ju fest här för att fira mig som fyller 16! De ska bli så kul. Fast de kmr bli rätt för mkt fullt. Jag menar, de kommer folk ända från Skövde! Oh yes, jag är verkligen jätteglad för de. Ska bli så kul att få träffa Niki igen! <3 Och alla typ "får jag ta med en vän eller två?" och jag säger bara: "ja visst, de är lugnt!" Menmen, vi får väl se hur de går.

Imorn måste jag in till stan för att köpa hostmedicin! VIKTIGT! De får jag inte glömma. Påminn mej! (a)



Skriver mer sen om jag hittar på nåt att skriva om! Vad tyckte ni om Beyonce filmen jag la upp tidigare föresten? Visst blir man glad när man ser sånt! More Beyonces in the world thanks!
Pussipussilussipuss / F



Beyonce är underbar!

Se när Beyonce tar upp en cancersjuk liten flicka på scen när hon uppträder i Sydney och sjunger Halo till henne. Försök att inte gråta, I bet you can't.

'

chillin'

Hej allihopa!
Sitter här med b-friend, Raye, Linda & Mirre och chillar'
De har inte hänt så mkt mer sen sist jag skrev så jag har faktiskt inget mer att säga för tillfället. Bloggtorka? -.- hmm, de är inte bra. Skriver sen om jag kommer på nåt!



Pooouuuuuussssss / F

Sjuk :(

Här sitter jag och hostar och har mej. Jag har verkligen asjobbig hosta! Jag gick ju såklart hem efter skolfotograferingen idag och sov i 3 timmar, gud va skönt de va. Jag skulle ju också gå till skolsystern och prata med henne men hon va ju såklart inte där inte, även fast hon borde vara de :O Så skolsekreteraren sa att jag ska gå hem och ringa sjukvårdsupplysningnen (usch vilket jobbigt ord) och höra lite med dom om hur jag ska göra. Jag är ju folkbokförd hemma men jag vägrar åka 17 mil hem bara för att nån ska få vispa runt med en tops i min hals. Köpa hostmedicin måste jag nog också göra, de känns väldigt behövligt.
B-friend håller på att laga mat nu, de blir kokt korv och makaroner idag! Mums!




Nä, nu ska jag hosta vidare. Skriver nåt sen (hah gud va ambitiös jag är då)
Puususususus / F

Dagens!



Kort top - JC
Kofta - Gina Tricot
Shorts - Blend She (avklippta och slitna på egen hand)
Halsband - H&M

Monday morning.

God morgon! Jag har just fixat klart mej. De är ju skolfotografering idag i skolan så då gäller de ju att va snyggats ;) haha! Dock ska jag bara vara med på fotograferingen och så ska jag gå till skolsystern och prata lite med henne om hur jag ska göra. Jag är ju sjuk (fortfarande) men jag är folkbokförd hemma så om jag måste till typ vårdcentralen eller ett sjukhus så måste jag åka hem, och de är sjukt långt. Så hon kanske kan kika i min hals och avgöra hur jag ska göra. Jag har sån sjukt jobbigt hosta :( kanske dags att börja fundera på att köpa hostmedicin? (a)

Åh, jag har föresten hittat en i Katrineholm som säljer undulatungar :D yaaaay! Och han tar bara 100:- / st. Dom är leveransklara den 5 oktober så då ska jag åka dit och köpa en :) Buren fixar jag nu i veckan, kanske idag redan.


lite busigt eller ;)

Pussen / F

Aftonbladet igår! :O

Nån mer än jag som aldrig mer kommer våga sätta en fot i skogen?

Jag trodde inte mina ögon igår kväll när jag såg de. Jag typ fick panik och blev skiträdd. Tänk om de är så aliens ser ut? Eller om de bara är en väldigt missbildad människa som har gömt sig i skogen.
Stackars ungar som mötte den och slog ihjäl den :( Dom kissade nog på sej 3 gånger om! Fast lite sur blev jag över att dom dödade den, den kanske va snäll och vi skulle kunna ta ett steg framåt i alien-forskningen? Tänk om de verkligen va en alien, då skulle den säkert kunna ha lärt oss en massa high-tec saker som vi har missat totalt ;) Shit va mkt mer vi skulle kunna, för vad jag har hört så är aliens smarta djur?
Det kan ju iofs bara vara typ en missbildad, inavlad, hårlös sengångare. Men naeh? Lät liite för långsökt.
Aja, vi har ju helt klart tagit ett steg framåt i nån slags forskning genom att hitta den här varelsen. Ska bli riktigt kul att höra vad de är för nåt sen när dom har kommit fram till det!



Läs hela artikeln om "monstret" här:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5822055.ab

(Länken verkar inte funka :S men gå in på aftonbladet.se och läs!)

Good morning sunshines!

Okej, nu har jag inte bloggat på 3 dagar!!! :O
Vad är de som är fel?! Nej, jag har bara knappt fått låna internetkabeln :S Sry för de, men nu blire ändring på de jag lovar.

I fredags kom våran vän Raye upp och han blir kvar i en vecka, skitkul! :D Vi har tagit de lugnt och chillat hela helgen (: Inte gjort nåt speciellt så de finns inget att skriva om de.
Igår kom b-briends pappa och syster upp helt oanmälda ;S jag blev rätt chockad. Fick brottom att klä på mej kan jag ju säga , hehe. Dom hade åkt motorcykel upp och ville överraska oss :)

Imrogon eller på tisdag ska jag köpa en undulat! :D Åh va kul!



Skriver mer senare!
Pussss / F

GRATISBIO

Gå med i Gratis bio http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=184134 och samla poäng och växla dom till presentkort på t.ex. Gina Tricot!


Hemsk dag. Someone please kill me!

Omg! Vad nu? Varför har hon en sån rubrik? De tillhör privatlivet och jag vill inte dirr skriva om de, skulle skämmas allt för mkt då. Nog för att jag mer än gärna skulle skriva exakt allt så att hela världen kan läsa de om dom vill. Men jag är inte elak iaf.


Idag har jag inte gjort så värst mkt.
Jag och Chrille springer runt och hostar och snorar och har oss :( Jag lagade pannkakor dirr när vi vaknade, bara för att jag är världens bästa flickvän (a) Sen såg vi på nån rysare som handlade om en asläskig fågelskrämma. Usch nu är jag tydligen rädd för såna också :/ Efter filmen råkade jag somna på soffan i 1 timme, de va verkligen hur skönt som helst!
Sen drog vi ut på stan en snabbis. Vad vi gjorde där tänker jag inte säga, feel the pain ;) Haha skoja bara. Vi gick runt och letade efter djuraffärer för jag ska ju köpa en undulat om 2 veckor :) Fast jag vill helst ha en rosa ju! Hur lätt äre på en skala att hitta en rosa undulat? :S Om nån har en så let me know! Sen drog vi på ica på hemvägen och handlade lite mat till idag, och en massa dricka så klart!? De blev ugnsstekt kyckling med ris och bearnaisesås! Hur gott som helst verkligen :)
Nu sitter jag här och mår som jag mår, ska nog ta ett bad och fundera lite under vattnet ett tag. Rensa tankarna är nåt jag måste göra. Jag måste verkligen lära mej att ta rätt beslut och att ta mig ur saker medans jag kan... :/

Blir ingen bild för jag är sjuk och ofixad!
Puss och kram skumbanannnnnn! / F

Igår gjorde jag..

Jag hade ju "datorfri dag" för att tillbringa lite mer tid med b-friend igår. Så nu ska jag dra heeela min gårdag från att jag hade slutat skolan. Eller ska jag köra ett videoinlägg ist? Hmm... beslutsångest. Lojs föredrar ju att jag gör de för de är så jobbigt att läsa säger hon ;) haha nej men jag skriver nu. Jag har inte lust att sitta och spela in ett videoinlägg utan smink och ofixat hår och när b-friend ser på, speciellt när våran dag har varit som den har varit...............

Igår efter skolan rullade jag hem på min cykel. De är så skönt att skolan ligger på väster för då har jag ju så himla nära dit! Och de är skillnad att cykla ute på landet i Dalarna gämfört mot hur de är att cykla i storstan. Här behöver man i princip bara rulla överallt, hahah!
Ah sen drog jag ut på stan och kikade lite. Jag köpte ett halsband på H&M för 60:- (man kan ju inte komma hem från stan tomhänt eller?) och så la jag undan en aaaaaasfin pälsjacka på BikBok och dom va så snälla så dom kunde lägga undan den till 30 september :O de är typ två veckor, men de är nog bara för att jag är så söt (a) sen drog jag till Pressbyrån (euw?) och köpte en cola (ofc) och när jag klev ut genom dörren så stog min buss där, 5 meter ifrån mej så jag slapp ju vänta på den iaf, like that!
Sen drog jag hem och umgick med b-friend hela dagen. Jag lagade stekt potatis och köttbullar och vi såg på 3 st rysare. Jag blev sjuk igår förresten! :( Jag fick asont i halsen efter att vi sett på Idol (och nej, jag satt inte och gormade när vi såg de så de är inte drf) de sved liksom i hela bramdelen av halsen och ända ner mellan brösten.



Pusspusskrampusskram (ha-ha?)/ F

I can't take it any longer.

Is this how the book ends,
Nothing but good friends?

Cause you don't see me
And you don't need me
And you don't love me
The way I wish you would

This is the place in my heart
This is the place where I'm falling apart





Inge mer bloggande idag!

Jag har lovat b-friend att ta en dator-fri dag och bara umgås med han idag :) myspys!
Fast först ska jag på stan och köpa nåt mer att ha på skolfotot. Jag lägger upp bilder imorn.
Men så ni vet, jag ska inte blogga mer idag! Men ni får ha de bäst!

Puss&Kram / F

När kommer du tillbaks till mig?

HAHAHA! Vi ska typ skriva ett svar till en berättare i en novell som heter "När kommer du tillbaks till mig?" som Per Hagman har skrivit. Vi ska skriva en A4 sida värsta poetiskt och massa grejs.

Louise har ju sin egna poetiska stil må jag säga: "MEN JAG KOMMER TILLBAKA DEN 4 OKTOBER 22:30." i storlek 96.

Hungrig!

Hahah jag är så hungrig så jag sitter och googlar på 'köttbullar', de är ju inte dirr mättande utan man blir bara mer hungrig. Och idag äre korvstroganoff, typiskt -.-
Ikv blir de stekt potatis och köttbullar iaf. Mysigt att laga mat med älski :)


Ååååååhhhhh va gott! Jag älskar sånadär mormoriga köttbullar!

Vi sitter också och diskuterar hur man uttalar ordet gnocchi
Jag visste inte vad de va men de är tydligen nån slags pasta med potatisbitar i.
Louise har lärt mej att man säger 'njocki' fast jag trodde att man sa 'gnutchi'


Dagens!

It's aaaaa... turteneck! (Haha kul liv?)


Stickad top med polokrage - H&M
Leggings - Gina Tricot
Halsband - Guldfynd
Örhängen - Glitter

Goooood morning!

Heej! Hoppas ni har en mysig morgon. Jag är fortfarande hemma (börjar om 30 min.) och jag vet inte riktigt vad jag ska göra i 10-15 min. Tråkigt!
Idag efter skolan ska jag på stan för att köpa nåt till topen som jag köpte igår till skolfotot. Jag har provat en skinnkjol och ett par svarta shorts, vi får la se vad de blir!
Och idag i skolan ska lojs hjälpa mej lite med designen på min blogg tkr jag :)) de kan ju behövas right?



pusspusspuss / F

Idol och frosties, en hit!

Tja tja! Här sitter jag och käkar frosties och ser på idol (wipeout i reklamerna) och myser med min kärlek <3
Efter maten (fiskgratäng med frasig yta och kokt potatis till, kanske ska bli kock?) så fick vi brottom ner på stan för att shoppa lite ;) Jag måste ju ha nåt till skolfotot på måndag! Världens bästaste b-friend köpte en asfin grej till mej på H&M och jag köpte en aaaaaassnygg top som jag ska ha på skolfotot! Lägger upp bilder.








Den här köpte kära b-friend till mej på H&M!

och jag blev såhäääär glad!


och den här blire att ha på skolfotot!


Nu ska jag fortsätta med mina frosties och idol!
Pooooss! / F


Plugget!

Jag har sista lektionen nu (engelska) och jag slutar 14:40, om en halvtimma alltså :)
De är lite svårt att hinna med att blogga när jag är i skolan, förlåt för de :( Men så fort jag kommer hem ska jag laga mat och sen ska jag blogga så mkt jag kan! Sen kanske de blir stan en sväng och leta fram en snygg outfit till skolfoto på måndag ;)



Puss / F

Måste ses!



Jag älskar filmer och dokumentärer och designers och modehus så denna film är ju bara ett måste för mej!

Bob väckte mej! :(

God morgon! Hann inte blogga hemma imorse så jag gör de här i skolan ist! Nu har jag ARL och ska skriva om filmen Remember the Titans. Men jag orkar inte nu så jag gör de hemma sen ;) Idag har vi ingen idrott! Så vis lutar typ 1 timme tidigare elr nåt sånt (y) tack för den!

Jag bloggade ju inte igår kväll för jag ville ju ta hand om min sjukling som ligger hemma och är dunder förkyld. Men vi såg iaf på Svenska Hollywood Fruar, de va verkligen askul att se på. Tyckte jag iaf, b-friend va väl inte så pepp på de :p hehe. Sen såg vi Roast på Berns och låg och garvade i soffan och myste.



Orkar inte,

Jag skulle egentligen blogga men jag känner bara att jag inte orkar. Förlåt.
B-friend ligger i sängen och är superduper förkyld och väntar på mej den stackarn :( Jag börjar ju nästan gråta!
Så nu ska jag vara duktigt och se till att han smörjer sig under näsan (lära han vad idomin-salva är för nåt) så att han inte får skavsår av allt snytande den stackarn. Han nyser så man tror att han ska blåsa bort halva sitta ansikte :S Kabooom! Skriver imorn antingen här hemma elr när jag har kommit till plugget, ok?


Jag vet att ni tkr att jag är snygg ;)

God night bitches! / F

OMG Kanye!



Civilkurage, vill jag kalla det. Civilkurage är oftast positivt. Men, att gå upp på scen när en annan tar emot sitt pris och blir så glad så att hon knappt kan prata för att hon vunnit och säga att en av dom andra nominerade borde ha vunnit inför tusentals människor som är där och ser allt live, som sitter överallt hela världen och ser på programmet på tv, som kommer att se det på youtube och liknande? Det är inte positivt, så gör man inte. Visst, Beyoncé borde ha vunnit tycker jag. Men so? Jag blir så irriterad. Jag gillar Kanyes musik och han är en bra artist. Men är han en bra vän? Vad tycker ni?

RASTAGAL




RASTAFARI IS THE NAME OF MY KING

Ky-mani Marley!

Resultatet i min mobil efter Ky-mani Marleys spelning på UppsalaReggaeFestival i sommras. LOVE IT!
Vi stod så himla bra till jag och b-friend! Fast mitt i spelnigen gick vi längre bak och ställde oss på andra sidan vid Kilen. Jag fick sitta på Kilens axlar :))
Feel the good vibes när alla sjunger på No Women, No Cry! Åh de är så man kan börja gråta. Jag kan fortfarande inte förstå att jag stod där och såg på den person jag ville se mest i hela världen och höra han sjunga. :')


Ky-mani ska jag se många gånger till i mitt liv, och en autograf och en bild vore ovärdeligt för mej <3

Just nu håller 5 av Marley-bröderna på att spelar in en platta tsm, längtar tills dom släpper den kan jag lova!



Haha , jag och Chrille har ju en flagga på väggen med ett Bob Marley motiv på och jag satt och pratade med han igår.
Jag var ju så rädd igår vet ni så han lovade mej att han skulle "protect me". Haha ja, jag satt och pratade med Bob på engelska ett bra tag igår.



<3


Och för er som inte har förstått de; jag lyssnar typ bara på reggae. Jag älskar de! Finns ingen bättre musik med så skön känsla och man bara känner de i hela kroppen. Jag blir så glad , musiken får mej att må bra :)
Nu vet ni de. Ni kommer kanske ihåg min rasta-mössa som jag stickade i vintras på syslöjden när jag gick i 9:an? Den va på hela dagen under URF och folk i publiken kom fram till mej och tyckte den va assnygg, dom undrade liksom var jag hade köpt den? Haha ;) I december ska jag och b-friend beställa biljetter till nästa års URF och då blir jag där alla 3 dagar! De är ju 10-års jubileum och de kan man ju inte missa heller. Då kan jag lova att de nog kommer bra band och artister!

Ja ni ser ju hur de gick för loys :/


dags för försök nr.1



nej, de gick inte så bra


o upp igen..


och försök nr.2


ah! nästan!


noooooo !

Vi har de hårt :(



haha alla stola dom köpt in va tydligen felmonterade/producerade? nånting ;D jaa, vissa av oss får tyvär sitta så på lektionerna eftersom att alla "normala" stolar inte räcker till :p

Famous? ;)

Haha min och lojsans film (som jag la upp härom dan) har 104 visningar på youtube just nu , hahahhaha!

Inget skolfoto.

Fick nyss reda på att de är skolfoto först om en vecka, duktigt Felicia! Aja, lite extra fixad spelar de väl ingen roll om man är! Sluta kl 1 idag, då ska jag hem och sova och sen kmr b-friend och mamma-monica ner hit med b-friends leguan Bob! Han ska flytta in idag :) Trevlans Bebis-Bob!
Nu har jag tydligen matte, sen estetisk verksamhet och sen lunch och sista lektionen är naturkunskap, skön dag.



Bloggar mer efter plugget!
Kisses / F

Dagens!


Skjorta - Gina Tricot
Blus - H&M
Leggings - Gina Tricot
Halsband - Glitter
Örhängen - Glitter

Morn morn!

God morgon! Jag lyckades faktiskt somna ganska så snabbt igår. Fast jag har ju inte sovit allt för många timmar.. Nu springer jag runt i lägenheten i min förlilla? mjukisdress-överdel (fråga mej inte varför jag använder den?) och fixar och donar. Sminket är klart, ska bara platta håret och klä på mej vilket kmr ta ca en timme med tanke på att jag inte har en aning om vad jag ska ha på mej idag och de ryktas om att de är klassfoto vilket inte gör de hela lättare! Äta frukost måste jag göra också! De är faktiskt viktigt! Fast de finns ingen mjölk hemma så var dricker man då? Macka utan att dricka nåt? UÄCK! Jag som knappt kan äta bröd över huvud taget om morgnarna ska nu sitta och äta de utan att fukta strupen med nåt. Haha poet? ;)
Ne nu måste jag fortsätta! Har bara en timme på mej typ :p



Puss! / F

Vågar inte sova själv :(



Oh nooo :( De är verkligen sant, jag vågar inte gå och lägga mej. Jag ska ju sova första natten helt själv i lägenheten. Klockan är halv 1 och jag är inte i säng än! De här går inte jag får panik :( Varför är jag rädd för så mkt för? :'(
Jag sitter iaf här i min mysdress (överdel) och försöker bli trött, men jag är så skräckslagen av tanken att sova själv så jag sitter bara på helspänn och måste ha nåt att göra hela tiden. Tänk liksom vad som kan hända och lilla jag vore hjälplös utan b-friend som skyddar mej. De kan börja brinna, nån kan göra inbrott (inte för att dom skulle komma in med tanke på säkerhetskedjan), nån kan spränga hela huset, jag kanske råkar självdö och ingen kan återuppliva mej? Nej usch o fy :(

Tyck synd om mej idag så kanske, kanske jag kan må liiite bättre.

Pälsjackan på H&M!



Denna underbara pälsjacka finns på H&M och den blir snart min kan jag lova!

<3

Videoinlägg!


Jag & Lojs i skolan!


Kleiner hai!



Diggar tyska kärringar nu för tin' då!

Louise hjärta matteläraren!

Okej , idag kom vi på Louise med hennes stora hemlighet!
HON ÄR KÄR I MURRE (MORAT) VÅRAN MATTELÄRARE! euuuuuuw?
jävla äckel du är louise ;)

och att du ligger och pillar på dej själv om nätterna och drömmer att ni har sex i en mattebok! EEEEEEUUUUUWW!




men visst, vi kan väl försöka acceptera dej endå... eh!

hahahahahhahahh  <3

plugget yaowwww !

Hej hej! Sitter i skolan och har engelska i skolan, vi slipper klassrummen om vi vill yah! Haha shit va ful den där meningen blev :P Efter engelskan äre matte och sen styling. Fast jag måste ju gå en halvtimme tidigare idag för b-friend ska möta upp mej vid skolan då och sen så slänger vi oss på tåget :) Så jag slutar alltså om 3 timmar och 37 minuter exakt! Provet idag gick suveränt, jag är jättenöjd! Efter provet fick vi en rast och sen när vi kom tillbaka fick vi fruktsallad med grädde av kära Victoria (stylist läraren) fast grädden tog slut innan jag hann få nåt för tjockisarna i Stylist09a hade käkat upp typ allt :( jävla tjockisar :*




Klämirumpan! / F

Dagens!



Top - Gina Tricot
Linne - H&M
Jeansleggings - Gina Tricot
Örhängen - H&M
Halsband - Guldfynd
Festivalarmband - UppsalaReggaeFestival ;)

Morning

God morgon! Hann inte blogga hemma eftersom att jag gick upp kvart i 7, men bilder blev de iaf! Usch jag sov bara 4 timmar inatt :( Jag är skapligt trött, men jag får sova på tåget hem sen i eftermiddag.
Sitter i skolan och har precis börjar Projekt & Företagande. Vårat nuvarande och första projekt är modevisningen som vi ska ha i december. De blir troligen en 50-tals modevisning och den blir kanske på Elite Hotel här i Örebro och de skulle verkligen passa perfekt med deras gamla, höga fönster och stor kristallkronor i taket! Jag och min grupp kommer att sköta make-up delen den här gången vilket betyder att vi ska sminka modellerna. Bara att börja leta inspiration!

Idag har vi prov om hårstråets uppbyggnad och jag håller tummarna för att de kommer gå bra! Gör de ni också, håll tummarna för mej! Men de skulle bara vara som ett lätt test så de blir nog inga problem.

Idag slutar jag en halvtimme tidigare för jag och b-friend ska ju med tågen hem till Dalarna. Gud va skönt att få komma hem till byn och iväg från storstadsstressen, nog för att jag gillar de, men endå ;)



Pussenvah! / F


Novellen klar!

Sådärja! Nu är novellen klar, skönt. Vi skulle skriva ett eget slut på novellen Offerlamm av Roald Dahl på 2-5 sidor, jag skrev två sidor, orkar inge mer (a)
Nu äre bara packningen och plugg till prov som väntar. Vi har prov imorn om hårstråets uppbyggnad. Vi får väl se hur de går helt enkelt! Vad behöver man med sig hem om man ska vara hemma i två nätter? Haha :P
Gillar btw vårat internet som vi har här i lägenheten. De är 100 nånting, hah jag fattar inte såntdär. Chrille laddade iaf ner en film på 699 mb på 2 minuter. Något bra eller? Yes, men ofc så ska ju jag ha de bästa, right? ;)



Pusspåer! / F

Hem mot Dalarna imorn!

Nyss kikat på film, The Cell 2 , den va väl ok.
Lite godis köpte vi idag iaf föresten, två påsar med sura nappar och två mars :) hihi, de duger för idag.
Såg klart på Män som hatar kvinnor idag efter skolan också, den va riktigt riktigt bra faktiskt. Se den!

Imorn går jag i skolan i 8 timmar :( (de är faktiskt 1/3 dygn :O) alltså mellan 8-16, men jag har bara 5 lektioner endå och jag tror att 3 av dom är styling så de gör väl ingen ;)
Efter skolan blir de att dirr kila iväg till stationen (som ligger bredvid skolan, he-he) och fara iväg hem mot Dalarna och hem till byn, de blir skönt. Vi ska ju fira min lilla gullunge Karin som fyller 2 år!
Nån hemifrån som vill ses i helgen? Fast de blir nog mest att hänga men pojkarna där hemma, dom som inte har lyckats slita sej från Långshyttan *host-host* ;) haha, nejdå, jag gillar min byhåla på nåt vis endå :)




Neeeej men gud! Jag har inte packat och inte skrivit novellen som skulle ha varit inlämnad idag :O ojojoj.
Måste kila verkligen! Pusspuss / F

Dagens!



Oversize t-shirt - Gina Tricot
Tights - Nånstans ifrån

Inte mkt tid över till bloggen imorse..

Hejsan! Förlåt för att jag inte har hunnit blogga idag. Men all tid imorse gick till att duscha, fixa i ordning mej och fixa mat. Imorse för mej var typ kl 11 ;) Jag gjorde iaf baguetter med tonfiskröra i, de blev hur gott som helst! Fast de blev ju inte en hit för alla där hemma, en hit och ett smack rätt ner i bordet kanske? :O

Nu sitter jag på min tredje och sista lektion för dagen, svenska. Men jag gör ingenting eftersom att jag skriver på novellen på b-friends dator och min mejl funkade inte imorse (var min ursäkt till att jag hade glömt bort att göra den till idag) hehe (a) Men jag ska hem och göra den idag , promise!
Och så måste jag tvinga b-friend att gå med mej ner till ekers och köra godis, 1 kg minst! Jag har faktiskt inte ätit godis på hela 2 veckor nu :O Abstinens!



Jag slänger in en dagens när jag har kommit hem!

Jag har föresten kommit på hur man gör med min fina måttsats!!!! De va ju inte svårt alls.. hehe ;)


Pousssen! / F

Pälsjackor!

Provade föresten 2 st pälsjackor på H&M (fuskpäls ofc) fast jag kan inte ladda upp bilder :S
Den ena var svart, fast pälsen var konstig på den.
Och så provade jag en leopardmönstrad (vit med svarta leopardprickar, djuret heter tydligen snöleopard) som jag verkligen älskar. Tror de blir den (om inte 3 till, hihi)

Nån som kan tipsa om nån annan snygg pälsjacka?

Puss / F

Solariet / tvättstugan

God kväll! haha :)
Blev solariet idag iaf! Tog en halvtimme och gooood va de började brännas efter en kvart :( de gjorde ont ju! Men brun blev jag iaf :D Ni kan ju jämföra, dom två första bilderna är tagna efter solariet (lite sliten hehe). Jag fick sån hemsk huvudvärk eftersom att jag inte hann dricka ordentligt med vatten före, men de kommer jag aldrig mer göra om! Jag va iaf duktig och drack två glas loka när jag kom hem och vilade ett tag så de gick över väldigt snabbt.




Jag och b-friend har nyss varit i tvättstugan, vi ska ner dit igen om en kvart och slänga i mer tvätt. Nu har vi lärt oss hur de funkar iaf, gud va skönt. Vi har tid fram till 12 så nog ska vi hinna tvätta resten också, de blir ju en hel de kläder att tvätta när man heter Felicia Ranta, jo den mesta tvätten är ju min :P oopsi!

Nu blire tv:n ett tag. Bloggar mer senare!
puesssss / F

Hemma från stan

Hej allihopa! Har precis kommit tillbaka efter en sväng på stan. Köpte lite prylar på Clas Olsson och en present till Karin på Stadium. Och så va vi på Ica, idag blir de grillad kyckling med ris och bearnaise sås, mums!
Jag sitter här och dricker is-loka och de är nästa "drick lugnt tobbe!"-varning (som dom säger till tobbe I en annan del av Köping), för jag bara häller i mej. Men gosh va slut jag är, de va riktigt varmt att gå hela vägen hem.




Ny skurmopp eftersom att våran gick av när vi skurade trappen efter helgens bravader.
En jättegullig rosa måttsats.
En fotfil (jag gillar inte att folk struntar i att ta hand om sina fötter, usch.)


Är de jag som är extremt blond eller är de fler som inta fattar hur man ska få på måtten på ringen? Maaama hjälp mej!


Och så köpte jag ju en present till Karin som fyller 2 år (:
Ett par jättegulliga fodrade sneakers från Stadiums märke Warp.



Blev inte solariet nu, men kanske senare idag elr imorn på morgonen innan skolan eftersom att jag börjar först 11:40. Vi får se när b-friend vill följa med och göra mej sällskap. Fast 75:- för 30min. är inte de lite väl mkt? Fast hoppas att de är bra då så att jag inte slösar pengar på skit!

Nu ska jag hjälpa b-friend med maten!
Klem (som dom säger i norge) / F

Fixat håret och naglarna!

Hejsan hoppsan! Nu har jag fixat håret och naglarna.
Jag gjorde min special silvershampo-inpackning så håret blev verkligen ljust! Dock skiftar de i lite lila på vissa ställen, iaf när de är blött. Menmen, de är smällar man får ta.

Ni ser ju på första bilden hur jag gör , hah! Jag har i asmkt silvershampo i håret så att hela huvudet är aldeles lila. Sen virar jag på aluminiumfolie runt huvudet, bara 1 lager! Och sen blåser jag med hårtorken på högsta värmen. Haha I know, jag är verkligen jätte snäll mot mitt hår ;)
I slutet av denna månade ska jag ju som sagt skaffa löshår, då gäller de att få de lika ljust ockås!





Naglarna fixade jag också, själv såklart.


Nu ska jag och b-friend in till stan för att köpa present till lilla Karin som fyller 2! Grattis älskling <3
Och sen blire solariet. Nån som vet om Meddo på väster i Örebro är bra?
Aja måste kila! Puss / F

Music in the mornings!

Sitter föresten och lyssnar på musik, de är så härligt på morgonen. Man piggnar verkligen till och blir på bra humör då! Till den som uppfann basen, tack!
Vad tycker ni? Brukar ni springa runt och härja och dansa om morgnarna? ;)


Jag gillar verkligen hur PussyCat Dolls dansar, dom är så himla bra!
Så jag kutar runt här hemma och försöker härma dom lite blandat med ragga, äsch de ser säkert asbra ut! Kanske därför alla 120 grannarna står i fönstrena och dregglar varje morgon ;) haha skoja bara!

Mycket att göra idag

Godmorgon alla söta människor :) Jag har nyss klivit upp ur sängen efter att ha legat och myst med b-friend ett tag.
Nu står han och lagar mat åt oss, idag blir de kokt korv och pasta. Mums! Jag ska ha 3 korvar, minst! Hahah, jag behöver ju inte gå runt och banta och gå på dietar som sveriges "största bloggare" gör eftersom att jag redan är så smal. Jag kan äta hur mycket jag vill utan att gå upp ett gram, så har de alltid varit och de är riktigt skönt!



Åh gud jag har så himla mycket att göra idag;

Duscha och göra min special silvershampo-inpackning

Gå på stan med b-friend och köpa present till min kusin/guddotter Karin som fyller 2!

Solariet! De finns en massa här på väster men så ett mittemot skolan som såg riktigt bra ut!

Gå ner på ÖBO kontoret och välja nya tapeter till lägenheten

Tvätta

Eftersom att jag fortfarande inte mår riktigt bra så är jag ju inte i skolan idag = mer bloggande!
Men jag har ju en del att göra också, jag ska bara ta de lugnt och inte stressa för mycket utan göra allt i min egen takt.

Nu äre mat!
Hörs senare! Pusssen / F

Sry för dålig uppdatering!

Hej allihopa!
Förlåt för att jag har uppdaterat så dåligt idag. Men jag gick ju hem från skolan eftersom att jag inte mådde så värst bra. Så jag gick hem och slocknade på soffan på en gång. Sen kikade vi på Remember the Titans, en asbra film verkligen! Men jag har inte hängt med så bra eftersom att jag har suttit och bloggat i skolan när vi sett filmen där , oopsi! Vi ska skriva nåt om filmen sen och jag jobbar ihop med käraste Felicia och Johanna :)

Efter filmen blev de mat, kycklingwook och pasta fick de bli idag. Men jag måste säga att spaghetti inte alls passade bra till de eftersom att man måste ha ketchup på pastan och de är inte alls gott till kycklingen :S haha whatever nobody cares.
Sen satte jag mej och spelade cod4, haha nerdy! Men vafan, jag tycker att de är fett kul :D hahah! Sen kom bästa Emma upp en stund, även hon provade att spela lite fast de första hon gjorde va att döda en teammate, men Emma är hård, hon är inte att leka med hon eller ;) :* Vi såg på filmen Walled In också, de va okej faktiskt, lite läskig på nåt vis. När hon skulle med bussen så cyklade jag med henne dit så att hon skulle hitta, haha tur att nån kan väster då! Daah?

Nu har vi nyss kikat klart på Beck - Moneyman, de va bra! Men Beck ÄR bra :)


Ser ni mitt söta halsband? De är mitt konfirmationskors och ett hjärta som jag fick av familjen när jag sutade 9:an (:
Jag tyckte att de blev snyggare att ha båda på samma kedja.



Bloggar mer imorn, nu vet ni ju vad jag har gjort idag iaf! Jag ska inte til skolan imorn eftersom att jag gick hem idag, jag mår ju inge bra. Så imorn blire nog fler updates :)
Puss & Godnatt / F

Mår inte bra..

Hej gott folk :) Hann inte blogga imorse, jag hade lite brottom. Dum som jag är så råkade jag ställa klockan en timme försent så de blev en rätt så stressig morgon, usch jag hatar att stressa.
Sitter i skolan nu och har Arbestmiljö & Säkerhet, kollar på nån film. Fast jag kollar ju inte, jag bloggar :D
Jag mår inte så bra idag så jag funderar på att gå hem sen. Jag vet inte riktigt vad de är men jag har ont i halsen och känner mej helt slut :( Jobbigt..

Jag ska kolla med Victoria, våran hentverks lärare som vi har styling med och se vad vi ska göra idag. Om de inte är så jätteviktigt så går jag nog hem. Vi ska ut i skogen idag på Idrotten också men de va inte så viktigt för mej :P Jag va ju i skogen igår? De vore en annan femma om vi skulle gå på stan elr nåt ;)

Jaja, jag skriver senare. De blir ingen dagens idag och för er som vill veta så har jag bara svarta mjukiskläder på mej :P
Pusspusspuss / F

My day.

Hejsan! Sry för dålig uppdatering idag, men de är en del som har blivit gjort.
De va tydligen ingen slags fotografering i skolan idag, jag som hade fixat mej och allt. Who cares? Alltid trevligt att vara lite extra fin ;)
Vi va som sagt ut i skogen idag på Naturkunskapen, de sög rakt igenom. Vi skulle mäta pH-värdet i jorden och mäta ljusstyrkan på olika höjder och avgöra om marken där var näringsrik eller näringsfattid. Som att en blivande stylist behöver ha kunskaper om jord?  Tror inte de va.

När jag kom hem så cyklade b-friend iväg och handlade lite och jag diskade och sen gjorde vi fiskpinnar och mos, som Johanna betämde åt oss ;D Men de va riktigt gott faktiskt. Sen somnade jag ett tag i soffan, eller minns jag fel? Aja, vi drog senare ner till ÖBO konstoret här i Markbacken för att bestämma nya tepeter till lägenheten. Det blev nån slags svart-grå randig till sovrummet och en grå till badrummet. De kmr bli skitsnyggt i badrummet med tanke på min rosa/leopard-tema som jag ska ha där :) Efter de var vi på introduktion i tvättstugan. Vi fick inte se på en enda tvättmaskin, bara en skärm som satt på väggen inanför dörren som man fick logga in på och boka tid och greja. High-tech tvättstuga. Vem har en sån om inte Felicia herself? ;)
Sen efter allt de har vi faktiskt inte gjort så mkt mer.


Åh! Vad jag älskar min leopard blus, Grrrrrr ;)


Kisses / F

Dagens!



Blus - H&M
Linne - TopShop
Jeansleggings - Gina Tricot

Partypics.


Fler bilder från festen!

Måndag morgon

God morgon allihopa! Nu har jag fixat i ordning mej klart och ska snart rulla iväg till skolan.
Gud va skönt de är när man kan ta de lugnt om morgnarna.
Idag slutar jag typ kl 1, skönt. Då ska jag hem och umgås med b-friend, kanske städa lite elr nåt.
Vi ska ha nån slags fotografering i skolan idag, men jag har inte förstått om vi ska ta klassfotona idag elr om de är nåt annat. Aja, de visar sej. Jag har iaf fixat mej endå.
Vi ska ut i skogen idag också och mäta pH-värden och ljusstyrkor och shit, usch va tråkigt. Jag är smart och packar med mej mjukiskläder iaf! Fast de ser ut att bli väldigt bra väder idag så de kanske blir lite varmt. Men jag vill verkligen inte spring runt i skogen med linne så att jag får en massa mygbett och shit.



Gud va söt jag är! ;)

Ne nu måste jag cykla iväg innan jag blir sen. De blir lite mys med Emma innan vi börjar :) Slänger in dagens outfit lite senare!
Ha en bra dag! Pussss / F

Partypics.



Bilder från festen (: tror de va fler , men dom kommer imorn!
Puss & Godnatt / F

Vad mer kan man göra än att skratta?

Fler sthlms fjortis äckel slampor. Usch. Och nej, jag har inget emot tjejor från sthlm, absolut inte. Bara vissa (speciell person) just nu. Kul att höra de av sina pojkvän.
Slampan har aldrig ens träffat mej? Gud, falska kärringäckel!
Men puss på dej (NOT)/ F

Mamma, jag älskar dej <3

Mamma jag älskar dej alltid, vad som är händer, hur mycket vi än bråkar. De vet du.
Du är en av dom personer som betyder mest i mitt liv.
Du är min mamma, du gav mej mitt liv tillsammans med pappa.
JAG ÄLSKAR DEJ <3

Fest, polis, sjuka filmer. Uhuh, that's life of Felicia ;)

Festen blev toppen, riktigt med röj. Och de va typ proppfullt i våran lilla 2:a haha. Folk som man inte ens kände till och med :S
Dock hamnade de ju spyor i trappen vilket grannarna inte va så pepp på, så idag har jag skurat ett trapphus på 3 våningar, kul. Menmen, vi laddar om och kör igen i slutet av månaden för då fyller jag ju 16!

Jag lyckades väldigt bra med att fixa ihop Mange & Ida btw ;) I know, I'm the best!

Idag har vi tagit de chill. Drog ut vid halv 12 och käka pirre och handla lite. Hahaha! Vte ni vad?! Inne på Godislandet så smakade jag och Ida en varsin godis och ägaren blev tokig när vi skulle gå ut och vrålade åt oss att komma fram till disken och så sa han att han skulle ringa polisen och allt. Omg! Hallå? EN godis, de får man väl göra överallt? Man borde ju faktiskt få kolla om godiset som man köper är bra och går att äta, precis som man får prova kläder, skor och smink. Shit, jag säger då de. Handla aldrigGodisland på väster i Örebro, ägaren är en psykopat som har fel i huvudet och borde skickas tillbaka till sitt jävla irak. USCH på han!
Whatever, who cares? Iaf, efter de gick vi in till centrala Örebro där vi skulle på bolaget och när vi kom fram så skulle tydligen ingen ha nåt? Vi som hade gått så länge. Kilen gick in tillslut iaf och handlade bara för att vi hade gått ända dit, hahah.

Efter de drog vi hem och kikade på film; Skotten i Knutby, Vägen Hem var den första men jag somnade och tillslut så stängde dom av filmen för att den var så värdelös, de säger ju sej självt om hur bra filmen är egentligen? Sen såg vi på Welcome to the Jungle, den var bättre men den var helt sjuk, gör man såna filmer? Kött och blod, folk som blir dödade och uppätna av kannibal stammar. Och dom var inte dirr diskreta med allt dom filmade. Asso den va sick, på riktigt. Ni borde se den!

Nu sitter jag här med b-friend, killarna är på Ica och handlar nåt.

Jag bloggar från b-friends dator så jag har inga bilder, men bilder från festen blev de allt. Dom kommer upp imorn kanske? Aja, nån dag.
Pussciao! / F

Engelska

Nu har jag engelska. Men jag behöver inte göra nåt mer än att redovisa och berätta om mitt läppstift från Make Up Store på engelska. Svårt? Not. Visst jag gillar inte att prata inför större grupper men whatever!
Det här kopierade jag från Make Up Stores hemsida och översatte de i google translate. Gud va skolan är soft nu för tiden ;)

EXIT

Med vårt stora urval av färger och konsistenser, har vi garanterat läppstiftet för alla önskemål och tillfällen. Det finns helmatta, halvmatta, transparenta, skimrande, vad som än önskas. Med ett innehåll av bland annat sheasmör, avokadoolja och E-vitamin är läppstiften vårande och mjukgörande.

nyckelingrediens

  • Avokadoolja: Ger en fetare yta som skyddar mod väder, vind och bevarar fukt. Är mjukgörande och stärkande, särskilt bra för torr och känslig hy.
  • Bivax: Mjukgör, skyddar och täpper inte till porer.
  • E–Vitamin: (Tocopheryl Acetate) Binder och bibehåller fukt.
  • Jojoba: Mjukgör och bevarar fukten.
  • Sheasmör: Mjukgörande, fuktgivande, skyddar och verkar aningen infektions- och inflammationshämmande.

Jag använder färgen Exit från Make Up Store som ett alternativ istället för Idominsalva eller Foundation på läpparna.
Vilket tycker ni är bäst?


Idominsalva


Foundation


Läppstiftet med färgen Exit från Make Up Store

Jag tycker bäst om läppstiftet. Det blir inte torrt som foundation och de går inte bort direkt som Idominsalva.
Pussss med mina fina Exit-läppar / F

Nyschamponerad!

Sitter här nere i salongen i skolan och har precis fått håret schamponerat av Alexandra, just nu fönar hon de :)
ÅH! Vilken lyxig skola jag har, men de är jag värd ;)



Dagens!

God morgon på er! Här sitter jag i skolan och ska snart ha Projekt och företagande, boring!
Usch imorse vaknade jag och hade jätte ont i halsen :( ett fönster hade stått öppet hela natten.
Just nu vill jag bara sova. Men vi hade en idé om att ha sängar i alla klassrum ist för stolar men lärarna är nog inte så pepp på idén :P

Idag äre inflyttningsfest! Gud va taggad jag är :D Mange, Putte & Kilen kommer upp och de kmr bli så kul!
Fast de kommer bli proppat med folk i lägenheten + att vi bara har 4 sittplatser. Menmen, vi får väl lägga en madrass på golvet eller nåt. Men gud va kul de kommer bli! åh!




Kofta - Gina Tricot
Tröja -  Cubus
Jeans - G Star Raw Denim (köpta på JC)

Kattor !

När jag kom hem från skolan för lite mindre än en timme sen så var de helt tomt i lägenheten. Så jag satte mig och myste med kattorna (:





Visst är vi söta? Ja de är klart vi är!

Plugget!

Kom på att vi har flyttat upp svenskan så jag slutar 15:30 idag :D yaaaaay!
Så de betyder ju att jag bara går i skolan i 3 timmar och 50 minuter idag!

Sitter här bredvid Johanna och Felicia (: Jag har gjort klart matten för idag och vi får inte börja på nästa lektion förän vi har nästa lektion , soft eller? Senare har vi datakunskap och svenska , 3 lektioner på en dag , nån som blir avundsjuk? ;) Sen efter de ska jag hem och ikväll blire hamgjord pizza , fyfan va gott!

Nu står de still i huvudet :P Skriver senare.
Pusspuss / F

Dagens!


God morgon allihopa! Jag är i skolan nu, de är så skönt att börja 11:40 på torsdagar. Fast jag gick och la mej kl. 4 inatt så jag är rätt trött endå.
Calle & Therese är ju på besök med sina kattor som jag sa igår så jag har tassat runt hela morgonen och försökt vara jätte tyst men jag lyckades väcka dom endå :S haha men jag kan verkligen inte vara tyst. jag smäller i dörrar och har mej :P
Iaf, imorn äre inflyttningsfest och jag är taggad kan jag lova! De kommer bli så kul :D
Aja, nu har jag börjat
Pussciao!



Tröja - H&M
T-shirt - NewBody
Sjal - Gina Tricot
Jeans - Gina Tricot

Mitt hem!

Lite bilder på hur lägenheten ser ut (: Blev lite dåliga bilder eftersom jag lära springa runt i hela lägenheten och ta bilder med Mac;en plus att de är rätt mörkt :p menmen, de kommer bättre nån gång!
OBS! Alla bilder är spegelvända :S så ni får tänka lite spegelvänt när ni kollar på dom :P


Hallen


Vardagsrummet


Tv / Dator / Baslåda


Köket


Badrummet


Jag har badkar!!! Jaaaah :D


Jag har en egen liten mini walk-in-closet!


Syns inte riktigt hur stor den är , men större än så är den verkligen!


Sängen, that's where the action is ;) hahah


Mina fina byråar från Ikea! <3


Ja, jag är en ljusmännsika. De kanske märks? ;)

De kommer bättre bilder när jag har tid och ork! Promise!
Pussssssss / F

Min eftermiddag!



Åh va skönt, jag har just tagit mej ett långt varmt bad. Kan nog behövas med tanke på att jag somnade dirr när jag kom hem från skolan och sov i 2 timmar, dum som jag var så sov jag i kofta också, gissa om de blev svettigt?! Jag och Chrille åt fiskbullar och mos idag, jag har faktiskt lärt mej att tycka om fiskbullar igen! (berömtack?) Till efterrätt tog jag en bit av min cheesecake som jag bakade igår, den råkade stå inne lite för länge men den gick att äta endå :)
Nu står b-friend och monterar ihop den sista byrån, sen äre dags att lägga ner alla lakan, handdukar och gud vet vad i den, åh jag älskar sånt, de är så himla kul!

Idag kmr Thess & Calle btw! Dom blir nog kvar till söndag kanske (a) och dom tar kattbebisarna med också, åååh va roligt! :D de var så länge sen man träffade männiksorna!
"We're smoking like a genie, the skunky and the greenie!"

Förestem så tycker b-friend att de är fjantigt att läga upp bilder med effekter, han tycker att de verkar som att man inte vågar visa hur man egentligen ser ut. Vad tycker ni? Jag tycker bara att de är kul med lite olika. Whatever!

Nu ska jag vara snäll och hjälpa till lite med byrån! Ciao!

Till hösten



En fuskpäls jacka är ett måste för mej i höst/vinter. Kosta vad den kosta vill, jag ska ha en!
Den här från H&M förra året är hur snygg som helst, kanske ska leta på en sån nånstans?



Lårhöga stövlar, mmmmh, love it! Dessa kommer från Friis Company och heter Fatima, dom finns även i beige och plommonröd tror jag? Iaf så ska jag försöka hitta något liknande om dom här skulle råka vara aldeles för dyra :)

Måsten för en heltidsbloggare? ;)


Nu när jag ska börja blogga seriöst 24/7 typ så måste jag ju inskaffa mej en rosa mysdress (: de är ju bloggar-tradition? Haha. Och nej, jag är inte kissie-kopia elr nåt sånt. That's me helt enkelt (:




Åh jaaa! Jag kom på en sak; jag har ju suktat efter löshår i typ 2 år, och nu har jag bestämt mej. Om 26 dagar (haha okeej?) när jag fyller år så ska jag köpa blont löshår från Taj Mahal, 780:- Nog ska jag få de när jag fyller år? Jag får ju mkt pengar jämt när jag fyller år?



Och till löshåret behövs ju bra silverschampo! Jag har den nedanför fast "Shine Blonde" och den är inte lika bra som den som heter Silver. De som är lite synd bara är att jag just har köpt 1,5 liter av Shine Blonde :S Aja, whatever!

Försäljning & service

Sitter i skolan på första lektionen, försäljning och service.
Vi pratar om hur man bemöter en kund och service och en massa sånadär saker.

Jag tycker att de är bra. I en vanlig butik, säg Kicks, hur trevliga är dom där egentligen? Dom går runt och ser sura och bitchiga ut, dom ser inte till att kunden får hjälp utan han/hon måste säga till själv, hallå?!
I skolan får vi lära oss hur man bemöter en kund, vad man ska ha för kroppsspråk, de 4 viktigaste sek. när man tar kontakt med en kund. Vi får till och med lära oss hur man ska sätta på en klippkappa på rätt sätt! Vi behövs verkligen! Vi kommer ta alla jobb från dom sura tanterna på Kicks och H&M och se till att shopping blir ännu roligare! HA!

Jag kan säga att jag verkligen är glad över att få den utbildning jag får.
Så de kanske är bäst att hänga med på lektionen så man lär sej nåt? ;)
Tjingeling! :*

Dagens!



Blått linne - Gina Tricot
Tights - Gud vet varifrån

Haha , de är inte mkt jag har på mej idag inte ;)

God morgon!



God morgon på er! (Jag har inte riktigt bestämt mej än om jag ska skriva över eller under bilden.) Haha!
Jag vaknade för 35 min. sen. Har sminkat mej, klätt på mej (halvt) och fixat håret, inte för att de va nåt att fixa med tanke på att jag kör på min sovar-frisyr :) men de spelar ingen roll för idag ska vi endå lära oss schamponering i skolan. Igår fick vi prova utan vatten, men idag kör vi på riktigt, kmr bli skitkul!

Jag slutar 14:20 idag, gud va skönt! Då kommer b-friend och möter mej vid skolan och sen ska vi på Ica och handla lite. Oj vilken sambo-grej att handla tsm om man tänker efter, haha ;) Men jag är ju faktiskt sambo nu för tiden :)

Nej nu måste jag äta lite frukost, men jag skriver mer i skolan. Tjingeling!

Kvällsbloggning

Här sitter jag och kvällsbloggar. Fast de verkar som att jag ska behöva vara rädd för att blogga, där sjönk självförtroendet en smula till, tack!

Iaf, dagen har varit rätt så bra. Guuud va varm de har varit, kom hem efter skolan med världens huvudvärk + att jag var kissnödig som en .. en?.. en sjögurka, de blir bra! Iaf, så när jag kom hem satt gullungen jag har till älskling och monterade ihop en av våra byråar som vi köpte på Ikea igår :) gud va jag älskar han!
10 månaders dagen blev väl hyfsad. Nåt mer behöver jag inte säga här i bloggen.

Vi fixade i ordning lite i lgh, sen blev de pizza & wallander till middag :) mys! Sen vet jag inte riktigt vad jag har gjort :s JO! Jag bakade en cheesecake till efterrätt, fast när den va klar så läste jag i receptet att den ska stå i kylen över en natt, jo man tack för den efterrätten? Aja, whatever!

Jag har kutat runt i trapphuset till grannarna idag också och förvarnat dom för att de blir fest här på fredag :) ingen hade nåt emot de (y) Yes! Tur jag tog på mej min oskyldig-liten-flicka-blus så att jag såg extra snäll ut ;) Men dom som känner mej väl vet att jag är en wild-girl! Hahah ;) Jag är tydligen en riktig bitch också? Kul för er då :)

Sen på kvällen tog jag mej en latte och ett varmt bad :) Yaaay! Jag har aldrig bott i ett hus med badkar (nog för att jag har bott i samma hus hela mitt liv) men nu äger jag till och med ett helt eget! :D
Och så målade jag tånaglarna, rosa såklart! Och efter de tog jag & b-friend en liten kvällsprommis runt huset. Ja, de tar typ nästa 5 min. att gå runt de eftersom att de är 120 lägenheter i vårat hus , daaaah!


Ha! Ni trodde ni skulle få se snygga mej utan smink va? Där trodde ni fel!



Snyggt va?

10 månader

Här sitter jag i skolan och har tråkigt på svenskan. Jag måste skriva klart en novell men jag har till nästa torsdag på mej så jag fixar den hemma ist! Vi slutar om 30 min. så då kilar jag, Felicia & Johanna hem till mej och käkar köttbullar och makaroner :) De är äckel Chili con Carne i skolan så.. nejtack! Eller i skolan.. på restaurangen där vi äter rättare sagt ;) lyx, I know!



Iaf så firar jag och Chrille älskling 10 månader idag :) grattis till oss!
Nu bor vi ihop och bygger tillsammans upp vårat hem och våra rutiner, de gör mej verkligen jätteglad.
Jag älskar dej älskling! <3


_________________________________________

Nu när jag har en egen dator ska jag föresten börja modeblogg hade jag tänkt. Outfit bilder varje morgon och lite annat smått & gott (: Aja, nu ska jag försöka göra gott intryck på läraren och sluta blogga ;)

Cyah! <3 / Eran F

RSS 2.0