WINTER BREAK

Sportlovet går fort.. snart är det slut. Men jag har hunnit med mycket kul!
Bl.a. träffat släkt från Finland som varit på besök, umgåtts med vänner, druckit vin, åkt bräda i Romme, övernattat med lillkusin hos mormor och morfar och mer. Snart kommer min vän Kristin hit så jag ska väl sätta igång och laga lite mat till oss. Senare glider vi ner till Jonsboskolan på öppet hus, ska bli kul att få komma tillbaka till gamla grundskolan och se hur allt är där nu för tiden, det är ju trots allt snart två år sedan jag slutade där.



BE THERE AT DAWN AND WHEN THE SUN'S FIRST RAYS SHINE ON YOUR FACE YOUR ADMIRER WILL BE THERE



AT SOME POINT WE ALL GOTTA LET GO, IT SEEMS IMPOSSIBLE TO ME

How would I forget?
How would I proceed?
How would I accept the fact that I gave up a wish?

LAST DAY TO VOTE

SISTA DAGEN ATT RÖSTA PÅ MIG IDAG!
KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL SIDAN OCH TRYCK SEDAN PÅ "GILLA"
TACK!


I BLESS THE RAINS DOWN IN AFRICA








ROMME ALPIN

Igår var jag i Romme på friluftsdag med skolan. Jag, Louise och Johanna åkte snowboard och det var verkligen hur kul som helst, jag älskar't! Vi åkte sittlift så högt upp man kunde komma och jag satt mest o skrek för att de va så läskigt, sen när vi skulle hoppa av liften så lyckas vi alla tre ramla samtidigt, klockrent! Först i början gick det inte bra alls, vi satt väl mest på rumpan.. Men efter att tag artade det sig och om jag får säga det själv så var jag ganska duktig med tanke på att det var första gången i mitt liv som jag ens var uppe i en slalombacke vintertid. Vi tog oss ner på 2,5 timme ungefär (HAHA) och hann alltså bara med ett åk under hela dagen, medans andra i klassen gjorde minst 5 åk.. Men det spelar ingen roll för jag hade grymt kul! Förhoppningsvis drar jag till Romme igen i veckan med gudfar och kör en heldag i backen, awesooome!



VOTE FOR ME

Jag är med i en tävling om att bli ansiktet utåt för en galleria i Norrköping som heter Domino. Gå in och rösta på mig HÄR genom att trycka "gilla", det vore asgulligt av er. TACK!



LAST DAY IN SCHOOL

Hej på er!
Idag har jag min sista dag i skolan. Imorgon har vi friluftsdag i Romme och jag ska åka snowboard för första gången i mitt liv, ska bli kul! Lite jobbigt att bussen går från Örebro kl 7.. Putte kommer och hämtar mig i Romme när dagen är slut och så hänger jag med hem till han i Falun och övernattar där, han har fått egen lägenhet nyligen så det ska bli kul att få åka hem till en av mina absolut bästa vänner och hälsa på. Sen kommer jag vara hemma i Långshyttan resten av lovet, kommer nog sakna Örebro litegrann..
Jag vill önska alla er ett riktigt bra sportlov!!



OFF CENTER LABRET

Hade lite tråkigt idag så jag tog fram nålen igen.. vad tycks? :)


SCARFACE GOT HER NAILS DONE

Ja, som ni ser så är jag fin i pannan. Man kan väl säga att jag mötte ödet i en vägg i fredags.. hehe. Så nu får jag heta "Scarface" vart jag än går haha!
Som ni kanske också ser så fick jag mina naglar förlängda och förstärkta i skolan idag av Ardita och Shewit! Vi jobbar just nu med att förlänga med tippar och förstärka med lite olika tillvägagångssätt, idag jobbade dom med glasfiber på mig. Vad tycker ni?


Just nu tar vi emot kunder på skolan både inom stylistområdet (hår, make up, behandlingar) och inom naglar! Bara att ni hör av er till Plusgymnasiet i Örebro eller till mig om ni vill boka en tid. Hoppas vi ses i skolan!

VALENTINES DAY

Jag vill önska alla mina söta läsare en riktigt bra ALLA HJÄRTANS DAG!
Puss på er..



IT'S SUCH A LOVELY DAY, STAND UP AND FIGHT AGAIN








KARL WOLF - AFRICA

Vackraste låten. Jag älskar den!

It's gonna take a lot to drag me away from you
There's nothing that a hundred men or more could ever do
I bless the rains down in Africa
Gonna take some time to do the things we never had
..


WATER MARBLE

Vad tycks? :)
Sämst bildkvalité jag vet.. och det suger verkligen. Jag är desperat efter en shysst kamera!




EYES 'CROSS A CROWDED ROOM SHOULD WE LET THIS START, I SAID OOH COME ON BABY TURN THE LIGHTS OFF







WEEKEND

Hejsan hörrni!
Idag ligger jag hemma och är sjuk, tyvär. Känns riktigt tråkigt med tanke på att det är på måndagar jag har fyra timmars nagellektion.. Jag mår bättre nu iaf så det blir troligen plugget imorn!

Jag har haft en bra helg som jag har spenderat med goda vänner. I fredags var världensbästa Emma här och umgicks med mig och några vänner, i lördags drack jag i ett cykelrym med tre killar (haha sämsta någonsin!)
Men igår var bäst, då var jag på Softish i Kulturhuset med Louise där det var olika workshops t.ex; dancehall, breaking, writing (graffiti), info om hip hop och dess historia osv. När jag fyller 18 ska jag gå med i Zulu Nation tror jag, någon av er som vet vad det är? Jag åt livets köttfärssås också kan jag lova er! Idag ligger jag med världens träningsvärk och kan knappt gå ner för en trappa pga dancehallen. Efter det drog vi till Vivalla, Louisefis drog hem efter ett tag och jag blev bjuden på biljard så kvällen spenderades på Videobiljarden och sedan på Statoil med ett gäng grabbar!
Bilder från biljarden kan ni se HÄR.


MISSONI S/S RTW

Big LIKE.



JUST A DREAM

Helt klart dagens låt! I'm stuck.



THE GIRL WITH THE CAT EYES

Visste ni om att folk brukar känna igen mig på mina kattliknande ögon? Ganska coolt tycker jag :)


RSS 2.0