THE RESULT

För 20 dagar sedan frågade jag er om ni vill att jag riktar fokus mest mot mode/skönhet här i bloggen och mindre privatliv eller om jag ska ha det som nu och ni verkar helt klart tycka att bloggen är bra som den är nu!



Nu är jag tillbaka i Örebro förresten! Tidigare idag lunchade jag hemma hos mormor och morfar, så underbart att få träffa mina älskade gamlingar igen. Morbror och lillkusin var där också. Åh lilla Karin är en riktigt underbaring. Idag sa hon "du ser ut som e långt skaft" till lillebror och det utbröt världens asgarv runt matbordet. På tal om det så har min tre år yngre bror växt om mig nu, och han har gått och skaffat sig mörk röst, läskigt! Kommer sakna den lilla pojkrösten hemma..
Nu måste jag sova guys, vi hörs!


FLORENT

Hejsan!
Helgen spenderas hemma hos mamma i Dalarna, som jag har saknat henne!
Förra natten umgicks jag med Mange och Musse över ett par öl och en vattenpipa. Jag fick min julklapp från Mange, han har målat en jättefin bild till mig, jag ska visa er någon dag. Jag kom hem rätt tidigt imorse men släpade mig ändå upp redan halv två för en god lunch med mamma, hon hade gjort sin underbara tortellinigratäng! Efter maten tog vi en promenad runt Tyllingen (en av Långshyttans fyra sjöar och även den minsta) i det fina vädret, jag älskar när solen skiner på vintern! Resten av dagen har vi spenderat i soffan framför konståknings EM, damernas och herrarnas friprogram. Jag har nog hittat mig en ny favoritåkare när det gäller herrar nu när Pluschenko är avstängd, jag snackar om kvällens guldmedaljör och det unga stjärnskottet Florent Amodio från Frankrike! OCH dessutom är han helt klart den snyggaste konståkaren genom tiderna (tråkigt nog finns det inte gott om snygga konståkare, hehe).


Nu ska jag sova, god natt på er!

ASK ME, I'LL TELL YOU

Bloggelibloggandet går dåligt men jag har faktiskt legat sjuk i några dagar nu. Men nu är jag på bättringsväg och om jag inte mår sämre imorn så ska jag försöka ta mig till skolan.

För att få igång mitt bloggande lite mer så tycker jag att alla ni läsare skriver en varsin sak som jag ska skriva om så skriver jag om det! Det kan vara om mina husdjur, mitt iq, skolan, mina matvanor eller bara en enkel fråga. Kom igen nu, jag väntar mig många roliga kommentarer!



Såhär såg jag ut idag


SURPRISE!!

Igår fyllde min vän Mohammed 19 år så vi överraskade honom lite!
Han jobbar i "Araben" i Vivalla och var ledig igår så jag ringde han och sa att en hylla hade vältit i affären och att allt var kaos och att han måste komma och hjälpa till, "abooo jag kommer på en gång" fick jag till svar. Dum som han är så gick han ju på det ;) haha! Under tiden dukade jag och en av hans systrar upp ett bord med tårtor och cola och när han kom till affären började alla sjunga. Han blev riktigt överraskad kan jag säga! Men det var riktigt kul och han blev jätteglad :)
Sen gick vi vidare hem till honom och åt mer tårta, rökte vattenpipa och käkade pizza på natten och hade riktigt trevligt. Jag kom hem vid halv 5 på morgonen tror jag..
Idag ska vi bowla alltihopa (förutom Louise :c) och det tror jag kommer bli riktigt kul! Vi ska bowla sent på kvällen då det är partybowling med självlysande kulor och käglor. Och ett och annat kan ju hända i mörkret också ;)

Nu ska jag städa mitt rum, äta, duscha och fixa i ordning mig. Vi hörs guys!

En bild från September 2009!

GUNSHOTS

Idag när jag var i Vivalla inträffade en rätt läskig grej en liten bit ifrån där jag var. Det var skottlossning och två män blev skjutna. Jag står inne i "araben" som en affär kallas och så kommer en av mina vänner och säger att det är en som har blivit skjuten. Jag och Louise som också var med följer med för att kolla för vi trodde honom inte. Men jovisst, i andra sidan av gallerian ligger en man på golvet med benet upp på en stol och blir omhändertagen av polisen och massa folk står i en stor ring runt honom. Först såg jag inget konstigt men när jag gick runt till andra sidan så ser jag ett stort äckligt sår på hans smalben, det såg nästan ut som att en del av hans ben försvunnit, riktigt äckligt. Dock vände jag på klacken och gick därifrån, jag tyckte det kändes så fel att stå och glo. Hoppas det blir bra med hans ben iaf!

Ni kan läsa artikeln på NA HÄR


YSL S/S RTW

LOVE THIS.


WELCOME

Hoppsan, statistiken har ökat drastiskt. VÄLKOMNA ALLA NYA LÄSARE!
Jag vill verkligen PÅ RIKTIGT, supermycket be er om ursäkt för att jag inte bloggat på tre dagar, men jag har förutom plugget umgåtts mycket med polare till sent på kvällen och sedan gått och lagt mig direkt när jag kommit hem. Inget speciellt har hänt mig utan dagarna bara rullar på. Men jag lovar er, jag ska göra mitt bästa för att uppdatera er mer. Jag har massor av roliga kollage med vårmode på lager som ni inte får missa!




IN THE MIDDLE OF THE MONTH

Hejsan!
Igår var jag ledig hela dagen så på kvällen tog jag bussen till Vivalla där jag mötte upp ett gäng grabbar och fick skjuts till någon fest lång ute i ingenstans. Jag vet inte riktigt om jag kan kalla det för fest då vi bara var nio pers men det var riktigt trevligt iaf! Grattis Isabel! Sen på natten kom en av killarnas pappa och hämtade oss, för tidigt enligt mig. Men kvällen var inte ovärd och jag har träffat en del nya människor vilket jag verkligen tycker om att göra!
Idag har jag bara legat inne och degat hela dagen, snart bjuder min rumsgranne på middag och sen ska jag troligen till Vivalla och hitta på något :)

FÖRLÅT för att bloggen är så himla tråkig nu! Superbildbrist skulle man kunna kalla det. Jag ska verkligen försöka fixa en kamera!


FELICIA

Idag har jag namnsdag :) hihi! Grattis bästa lillebror Felix på namnsdagen! <3
Och grattis alla andra Felicior och Felixar där ute!


En bild från 2008 på mig och lillebror!

OFF DUTY

God morgon! Jag vaknade nyss efter en skön och lång sömn då jag kom hem kl 3 inatt.
Eftersom att jag är ledig hela dagen idag så spenderades gårkvällen/natten i Vivalla med Louise, ett gäng killar och en vattenpipa. Riktigt trevlig start på helgen! Hur jag ska spendera resten av helgen har jag ingen aning om faktiskt
Vad ska ni göra?

PAMPERED

Nu ska jag snart ha hantverksteknik och idag ska jag få ansiktsbehandling, hårbottenmassage, hårinpackning och bryn- och franfärgning av Shewit, underbar lektion! Snacka om att man blir bortskämd på den här skolan!

MATH

Måste bara berätta en sak som jag tycker är riktigt rolig och framförallt smart!
Vi gnällde mycket över att våran mattelärare hade så långa genomgångar framför tavlan jämt och vi fick nästan ingen tid alls över till att jobba i böckerna vilket har gjort det väldigt svårt för oss i matte b. Nu har han börjat lägga ut Youtubeklipp med gonomgångar som vi kan kolla när som helst själva, t.ex. kvällen före mattelektionen så får vi all lektionstid att jobba i böckerna. Jag tycker det här är väldigt bra! BIG UP TO MURRE!

Här har ni första genomgången som jag precis kollade in;

120111

Hej!
Idag efter en skoldag bestående av endast två timmar så drog jag och Johanna till stadsbiblioteket och lånade böcker till en svenskauppgift. Emma kunde tyvärr inte hjälpa mej att flytta ur sopsäckarna där alla min ägodelar efter Adolfsberg låg idag men Johanna som är en annan av mina änglar följde med mig hem och hjälpte mig istället, TACK GUMMAN! Tyvärr saknas jättemånga av mina saker så det problemet ska jag och mamma ta tag i imorn. Som tack för hjälpen idag bjöd jag Johanna på en buffé på Planeten när vi var klara :)
Nu har jag tagit en dusch och ska alldeles snart sova, hörs imorn!

THOUGHTS

Funderar på att inte skriva så mycket om mitt privata liv här i bloggen längre och istället rikta mer ljus mot mode/skönhet och skolan. Men självklart kommer jag skriva om dom dagar i privatlivet som är mer speciella och roliga att läsa om.

Omröstningen Vad tycker ni? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa en egen folkomröstning!




FINALLY!!!!!

Som jag har väntat! ÄNTLIGEN designar Elin Kling en kollektion för H&M. ÄÄÄÄNTLIGEN!
Jag har för mig att jag snappat upp någon om detta för över ett år sedan men sedan dess har det varit tyst och jag har funderat lite då och då vad som egentligen hände.
Tyvärr kommer kollektionen inte att säljas i Örebro, men vadå? En liten dagstripp med tåg är värt!

Klicka på bilden för att läsa mer.


JIL SANDER

Jag sitter just nu och kikar runt för full på style.com och självklart är det ju vårens rtw kollektioner som intresserar mig. En av kollektionerna jag fallit pladask för är Jil Sander. Minimalism i form av maximalism, kan det bli bättre?



Detta inlägg trillar ner i den nya kategorin INSPO 2011!

NEW HOUSING

Hejsan!
Nu är jag äntligen tillbaka i Örebro igen!
Mamma och pappa körde mig hit igår. Vi tog en liten runda på stan och åt på The Pizza Planet, eller "planeten" som man säger. Jag rea-shoppade (första gången i år!) på Monki och hittade fina saker. Visar er så fort jag kan, mitt rum är kaos just nu! Sen åket vi till Adolfsberg och hämtade alla mina saker och flyttade sedan in i det nya boendet som jag har och nu har jag bott här i en dag. Allt känns jättebra hittills och det är skönt att slippa alla de långa bussturerna till och från Adolfsberg.
Första dagen i skolan är avklarad också. En enkel engelskalektion på morgonen och sen fyra timmar nagellektion. Vi gjorde gelénaglar idag! Jag och Johanna satt kvar en extra timme i skolan och jobbade med engelskan och utvecklade det hela lite mer och tog det till en högre nivå, känns bra! Sen rörde vi oss vidare upp mot stan för att kika efter earcuffs och som en ren slump mötte vi våran Louise på resecentrum som också hakade på. Inga earcuffs hittade men däretom ett superskön vit bastisha för ynka 80:- på Monki! Efter en god baguette på La Baguette åkte vi alla hem.
Jag lever mitt i ett flyttkaos nu men som tur så kommer min ängel Emma på onsdag och hjälper mig med allt, känns så skönt att jag har henne!

FRIDA

Frida Gustavsson är en av Sveriges just nu främsta modeller. Det är en tjej som jag verkligen beundrar! Knappt fyra månader älder än mig så resor hon runt i hela världen, bor inte längre hemma, går otroligt många visningar och pluggar samtidigt inom design. Jag förundras denna otroligt vackra människa och hon är en av dom jag verkligen ser upp till!


NEW DESIGN ON IT'S WAY!

Just nu håller jag på och jobbar på en helt ny design till bloggen, i stort sett allt kommer förändras! Spännande va? Som det ser ut just nu så känns det som att jag kommer trivas riktigt bra med det nya utseendet, vilket jag tyvärr inte har gjort till 100% förut.


Här har ni en lite sneak peak på min nya header!

GOOD THINGS

Äter likörtryffel ur Aladdinasken och betar av alla bloggar som jag har halkat efter med nu under jullovet. Livet börjar ordna upp sig och ett nytt boende är på g, wonderful! Till helgen sticker jag hem till Örebro och förhoppningsvis till det som jag verkligen hoppas kommer bli mitt nya boende.

Lateeeer!

BLOG DROUGHT

Åh, bloggläget är jobbigt just nu. Jag är full av inspiration och det bara kliar i fingrarna av att klippa ihop små kollage, blogga om haute couture som det så vackert heter på franska, göra små videos och bara få skriva av mig. Men. jag. har. ingen. ork. Och jag antar på att det hela beror på att jag just nu inte har någonstans att bo i Örebro då jag valt att flytta ut från stället där jag bott nu. Jag älskade huset och var så nöjd jag bara kunde med vilken familj jag hade hamnat i men allt förändrades på en dag och jag har mått så dåligt över det den senaste tiden. Så jag tror att det är det som hindrar mig. MEN, vi får väl helt enkelt se vad som händer nu framöver, antagligen kommer väl lusten för bloggen, skolan, kaffe latte på stan, livet och allt övrig så småning om tillbaka.

Vad jag behöver just nu är att så många av mina vänner i Örebro som möjligt har en liten stund över till mig. Jag behöver få komma ut och leva det vanliga livet och lägga det sämsta år någonsin i mitt liv bakom mig. 2010 was soooo last year. GIRLS N' BOYS! My schedule is totally empty right now, book me!


I BOUGHT SOMETHING INVALUABLE

För ynka tusen svenska kronor köpte jag något som för mig är ovärdeligt. Jag hade helt glömt bort att pappa fixat det åt mig under tiden jag var i Vara men idag hittade jag den på köksbordet. Självklart snackar jag om en tredagarsbiljett till årets reggaefestival i Uppsala! Jag är redan supertaggad och längtar ihjäl mig. 7 månader kvar!!



Är det någon av mina fina läsare som ska dit? Ses vi där?

MITT NYÅR

Igår kom jag hem efter att ha varit nere i Vara hos min syssling sen i onsdags, jag har haft det jättebra och det har varit underbart att få träffa min kära syssling Alex igen!
Nyår firades i hans lägenhet med trerätters middag och trevligt sällskap. Tyvär blev nyår rätt lame och det var absolut inget röj, mer socialdrickande och det kändes lite som vilken fredag som helst.. Men jag ska inte klaga, i had a blast in Vara!
Alex är väldigt seg på att lägga in bilder och jag har ingen kamera så ni bör inte förvänta er några bilder inom den närmsta framtiden, hehe..


En bild från nyår

Vad tycker ni om min nya hårfärg förresten?

TIRED OF PEOPLE

Spring inte undan som en mus om du inte har någonting att dölja
Reagera inte som ett lejon när du inte har någonting att sörja

HNY

Jag vill önska alla er bloggläsare ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

RSS 2.0