X-MAS WISHLIST #24

Önskning nummer 24 var:
Att kunna ge mina nära och kära en så bra jul som möjligt!
Och jag tror att jag lyckades med det hörrni :)

Här är några av dom!






X-MAS WISHLIST #22 & 23

Min två sista önskningar innan the final twentyfour är:
Nytt löshår, helst från Afrocare och en Victorias Secret Miraculous Bra!


X-MAS WISHLIST #19 - 21

Oj, nu blev det stressigt med att hinna med alla önskningar!
Önskningarna nummer 19, 20 och 21 är: Körlektioner, en resa och en dag på spa.



AIDA

Jag måste såhär innan jultid tipsa om den perfekta julklappen till någon (om du inte har kommit på något än och har panik) eller det perfekta plagget att spendera julklappspengar på!
Linnet Aida från Monki för ynka 60 kr ÄR det perfekta baslinnet. Jag har aldrig varit så nöjd med ett linne förut! Jag äger ett grönt och ett vitt och tänker definitivt samla på mej alla färger. Ni har sett mig använda det gröna HÄR och HÄR.
Jag har köpt linnena i storlek L bara för att jag älskar löst sittande linnen, dom är snyggast så. Tight är för töntar.



X-MAS WISHLIST #18

Önskning nummer 18 har jag fått nys om att min underbara lillebror redan har köpt till mig, vi får väl hoppas!
Det är en filofax, något jag sedan förra året gjort lite tradition av att önska mig i julklapp. Vill man ha en som är lite mer påkostad, en lite finare och redig en så är det ju kanon att önska sig en julklapp!
Filofaxen fanns där för mig under hela det här året som en liten manager som hjälpte mig igenom var dag, speciellt alla stressdagar. Jag vill inte ens tänka på hur krångligt mitt liv hade varit utan den.


X-MAS WISHLIST #16 & 17

Önskning nummer 16 & 17 är:
Presentkort båda två. Ett på Monki och ett på M.U.S. Jag kan verkligen shoppa ihjäl mej där och båda kedjorna får äran att vara mina favoritbutiker i Örebro!



X-MAS WISHLIST #15

Önskning nummer 15 är:
Dessa böcker vid namn Teckna mode av Hilary Lovell (yep, viktigt för att kunna pricka in en extra guldstjärna på mitt grymma stylist-cv) och Vintage av Marie Birde (yep, I gotta know all about vintage to become a great stylist!) Båda finns att köpa på cdon.com



PREVIEW

Här får ni en liten förhandstitt på hur jag och Lois är sminkade till nattens modevisning på Ritz! Inte bästa kvallen haha, men det får duga!
Vi ses HÄR inatt va?





X-MAS WISHLIST #14

Önskning nummer 14 är:
En ny kamera! Jaaaaaa, äntligen!
Varför jag behöver en ny kamera är ju inte så svårt att lista ut, självklart för att jag ska kunna ta tag i bloggen på riktigt igen och för att det är superviktigt för mig att kunna dokumentera min resa genom livet.
En Leica D-lux 5 skulle absolut inte sitta fel!



X-MAS WISHLIST #13

Önskning nummer 13 är:
En makeup-box! Ska jag kunna bli en framgångsrik stylist så måste jag ju självklart kunna frakta mina verktyg och makeup på ett smidigt sätt!
Denna box från Make Up Store vid namn Freelance (dock svindyr) skulle vara perfekt!



KICK MY ASS

Min blogg känns så livlös och tråkig.
Efter jul anländer en kamera iaf! Förhoppningsvis.
Tlls dess får ni jättegärna hjälpa mig med en liten spark i röven, kul va? Vi kör två frågor som ni läsare får svara på. Jag lovar att jag ska lyssna på era svar och följa dom för att göra bloggen så bra som möjligt!

1. Vad saknar du mest i bloggen? Du får välja fler alternativ. (Ex. dagens outfit, åsikter, videoblogg)
2. Finns det något nytt ni vill se i bloggen som jag aldrig har gjord förr?


Medans ni svarar på frågorna så bjuder jag på en riktigt bra girlpower-låt från Sveriges grymma reggaebrudar!


X-MAS WISHLIST #11 & 12

Önskning nummer 12 & 12 är:
En svarthuvad vibukspapegoja och en URF biljett!




JULLOVSFEST @ RITZ -BE THERE!

Hej!
Idag har jag sprungit på stan och provat outfits och övat inför en modevisning som jag ska gå på Ritz här i Örebro nu på onsdag. Kommer bli superkul! Make Up Store står för smink, BikBok för kläderna och Bianco för skorna.

Om ni är sugna på att komma så hittar ni evenemanget på Facebook HÄR


X-MAS WISHLIST #10

Önskning nummer 10 är:
En iPad. Vore kanon att äga en sådan! 3:an (se bilden) väntas komma någon gång i början på nästa år så någon kan slänga åt mig en slant så kan jag investera i en sådan då tycker jag ;)



X-MAS WISHLIST #9

Önskning nummer 9 är:
En volumemaster från Björn Axén. Sen jag kikat på lite bilder på supersnygga CLEO och hur hon har sin frisyr så måste jag verkligen ha en Volumemaster!

 

Klicka på bilden för att komma till en låt med CLEO


X-MAS WISHLIST #8

Som ni kanske har märkt så funkar det inte så bra med att lägga upp en önskning för varje dag fram till jul, jag har helt enkelt inte tid varje dag. Jag kämpar för att komma ikapp och jag kommer på fler och fler saker varje dag!

Önskning nummer 8 hittade jag på min fina klasskompis Alvas blogg och det är ögonbrynsknivar från Depend. Dom verkar supersmidiga och att dom kommer i ett trepack gör ju det hela ännu roligare. En i badrummet, en i väskan och en som man kan supa bort, kanoners ju!


Bloggen känns lite tråkig nu också när det i stort sett bara är önskningar hela tiden.. efter jul har jag förhoppningsvis en bra kamera så då kommer bloggen igång igen! Hoppas ni ser fram emot det lika mycket som jag gör!

WHERE'S THE X-MAS SPIRIT?

Jag har inte fått någon riktig julkänsla än. Det är 11 dagar kvar till underbara julafton men för mig hade det lika gärna kunna vart midsommar. Visst, jag har bakat lussebullar, druckit glögg, lyssnat på julmusik, kollat på lucia och hört snön knarra sådär mysigt under skorna. Men julkänslan finns ändå inte. Jag förstår inte vad som är fel.. :s



Har ni fått någon julkänsla än?


X-MAS WISHLIST #7

Önskning nummer 7 är:
En iPhone 4s. Min gamla skruttmobil som jag har just nu håller på att säcka ihop helt och jag kan inte göra någon annat än att ringa och messa med den. En iPhone skulle kunna underlätta så mycket för mig!


X-MAS WISHLIST #6

Önskning nummer 6 är:
En mixer! Så att jag kan mixa smoothies och drinkar :)
Och nej, jag orkar inte vänta tills jag gifter mig..


by. Linnea Frank

På Attitude mässan blev jag plåtad av Linnea Frank, här är mina favoriter från plåtningen.








X-MAS WISHLIST #5

Önskning nummer 5 är:
Ett par Ray Ban Aviators med guldbåge och brunt glas! Jag spanar just nu för fullt efter ett par vintage på Tradera med om tomten vill leverera ett par så är det också helt ok :)


X-MAS WISHLIST #4

Önskning nummer 4 är:
Ett bartenderset! Då jag verkligen jättegärna vill utbilda mig till bartender nästa sommar eller höst så vore det kanoners om jag får börja smygträna hemma! Och hur roligt vore det inte att vara bartender för sina vänner?!

Setet bör helst innehålla en bostonshaker, barsked, droppkorkar, barsil, mätglas, muddler, burk-/flasköppnare, korkskruv och blender. Kniv och skärbräda, drinkpinnar och sugrör och små barmattor är inte livsviktigt men kan också vara kul att ha :)

Ett sådant här snyggt kit för lite över 4000:- som finns att köpa på Cocktail store vore inte helt fel!



TRUTH

Var bara tvungen att dela med mig av den här texten som jag hittade på Facebook. Det här är verklighet idag, tyvärr.

När en nunna täcker sig från topp till tå är så blir hon respekterad för att hon har tillgivit sig gud men när en muslimsk kvinna gör det är hon "förtryckt".
När en jude har skägg är han en trogen jude men när en muslim har skägg är han terrorist eller extremist.
När en kvinna i västvärlden stannar hemma och tar hand om barnen och hemmet så offrar hon sig själv och gör ett bra hushåll men när en muslimsk kvinna gör det måste hon bli "räddad".
När ett barn ägnar sig åt ett ämne är han potentiell men när ett barn ägnar sig åt islam är han "hopplös".
När en kristen eller jude mördar någon går han till rättegång men när en muslim mördar någon går inte han till rättegång utan hela islam.


Jag hoppas att mänskligheten öppnar ögonen för vad vi gör våran värld till. Det här är inte rätt.

X-MAS WISHLIST #3

Min tredje önskning är:
En tatuering. Yes, det är precis som alla säger; när man har gjort sin första så kan man inte sluta. Så sant, så sant.
Jag har ju min svala i nacken och en söt men dock hemskt dålig fylletatuering på foten i form av ett litet hjärta. Nu är det dags för min tredje och största hittills! Det är en text jag ska göra på underarmen som jag tycker stämmer kanonbra in på mig. Jag tänker dock vara lite tråkig och censurera bilden då risken finns att någon lurig liten filur tänker kopiera min gadd.


Helst av allt vill jag göra den på Salong Betong då Bleckan redan har lovat att han ska gadda mej efter jul ;)



THANKS

Vill tacka alla för en kanonhelg, roligare än såhär kan man nog inte ha!
Dyr mat, Frimis, sönderslaget hotellrum, akuten kl 5 på morgonen osv.. galna killar!

Alla bilder och filmklipp håller vi nog för oss själva, för galet för att visas ;)

X-MAS WISHLIST #2

Min andra önskning är något jag gått och varit sugen på ett bra tag nu.
Jag känner att jag behöver komma ifrån Sverige och varför inte göra nytta på samma gång?

Min andra önskning är:
En fyra veckor lång bartenderutbildning på Kos, kostar bara 15 000:- och jag kommer ha svinlätt för att få jobb när jag kommer hem!



X-MAS WISHLIST #1

Kommer ni ihåg att jag förra året gjorde som en önskelista här i bloggen där jag önskade mig en sak varje dag fram till julafton? Jag tycker vi kör på det i år igen!

Här kommer min första önskning:
Det är klädställningen vid namn RIGGA från IKEA för 129 kr. Jag har överdrivet mycket kläder och prylar så förvaring är något jag borde satsa mer på!



ATTITUDE STHLM 2011

Jag tycker att bilderna får tala för sig själva! Jag hade en kanondag på mässan iaf, intressanta montrar och grymma människor! Visar er vad jag köpte någon annan dag.
Bilderna kommer från Johanna, Matilda, och Alva, tack snälla för att ni ställde upp som fotografer åt mig!










Med mig på bilderna är: 1. Lars Wallin / 2. Ardita / 3. Matilda och Sean Banan / 4. I baren (ja, dom sålde alkohol!) / 5. Foki / 6. Angelika Blick / 7. Columbine Smille / 8. Danne & Bleckan från Salong Betong / 9. Caroline Sandström som kom 2:a i första säsongen av tv-programmet Stylisterna / 10. Jag blev plåtad av Stockholmsgruppen då jag ansökte om att bli modell hos dom (HÅLL TUMMARNA!)

RSS 2.0