12/12

SPREAD THE WORD! Livets låt är här!


YOU REMEMBER BARBIE RIGHT?

Alla har inte en fågel som kör Honda... men jag har ;)



THE FEELING BECOMES A DREAM.


EN SVÄLTFÖDD GROUPIE

Kände lite för att skriva av mig..
Jag känner mig fruktansvärt nedtryckt och kränkt just nu. Ta mig som en dramaqueen om ni vill med tanke på att jag publicerar detta i en offentlig blogg, men det här är min egna plats och ni väljer helt själva om ni vill läsa eller inte.

Som många av er vet så dansar jag dancehall. Vilket i många fall innebär tighta och provocerande outfits och rörelser, mycket skak på rumpan och i vissa fall extremt provocerande musik. Jag lever i stort sett för dancehallen, det är det roligaste jag vet förutom stylistgrejen.
Idag publicerade jag en typisk dancehallbild som profilbild på facebook och fick uppleva något helt skruvat. En 55 år gammal kvinna (som jag egentligen tycker väldigt bra om efter att bara ha träffat henne endast en gång) började trakassera mig för att hon tyckte att bilden såg porrig ut i och med att jag satt i en "onaturlig" pose och bet mig i fingret. Jag förklarade lite utav innebörden med bilden kopplat till dancehallen och fick till svar att "om man inte kan dansa så kan man ju alltid switsha up it med lite lightcoresex" och sen fick jag veta att jag ser ut som en "svältfödd groupie".

EN SVÄLTFÖDD GROUPIE?! Jag kämpar med att gå upp i vikt lika mycket som en överviktig kämpar med att gå ner. Jag mår dåligt över min beniga kropp men det finns tyvärr inget jag kan göra åt saken verkar det som, att jag är smal beror på mina gener. Jag önskar varje dag att jag hade en sexig, kurvig och kvinnlig kropp! Att behöva bli påminnd om detta väldigt ofta och idag, av en kvinna som är mycket äldre än mig som borde vara vuxen och stöttande gjorde så ont.

Kan ni tänka er? 55 år gammal! Tårarna brännde bakom ögonlocken ett tag men nu känner jag mest ilska. En mor ska uppfostra sina barn att vara sig själva och att man ska acceptera andras utséende, undra vad hon lär sina två döttrar som är yngre än mig? Usch, jag mår illa. När jag sedan väljer att fortsätta diskussionen med att fråga om hon ens vet vad dancehall är får jag endast barnsliga svar som "nää, kan man spela bingo där?"
Världen är bra konstig och vi alla är en del till att den är som den är.

Alla är vi fria att kommentera, tycka och tänka som vi vill.
MEN jag är den jag är, lever för det jag gör och står upp för mig själv!


Här är alltså den omtalade bilden


130811

Hallå där!
Mycket har hänt i sommar och jag har inte uppdaterat er ALLS, fy va dåligt! Blev nyfiken nyss på hur min header såg ut då jag till och med glömt bort det själv, ajabaja.
Jag flyttar i alla fall hem till Örebro igen nästa vecka efter att ha bott hemma i Dalarna under sommarn, DÅ lovar jag er att uppdatera er om vad som hänt de senaste månaderna! Ville mest bara berätta att jag lever!


Jag och Therese på URF förra veckan!

OCH SÅ VILL JAG PASSA PÅ ATT GRATULERA MIN ENDA ALLDELES UNDERBARA KÄRA LILLEBROR PÅ 15 ÅRS DAGEN, GRATTIS!! LOVE U <3

RSS 2.0