WOHOOO WE KISSED ON THE LIPS!!

Sötaste ungarna! Jag blir kär. Detta är helt klart ett av mina favoritklipp just nu!
Tänk om det ändå kunde vara så enkelt när man är äldre..




ONE YEAR, I MADE IT!

I fredags (6 Maj) så firade jag att jag varit drogfri i ett år! Jag är riktigt stolt över mig själv måste jag säga :)
Jag belönade mig iaf med att skaffa mig min första tatuering! Min bästa vän Magnus fick äran att märka mig för livet och det kan nog vara ett av dom bästa beslut jag någonsin tagit för killen har talang hörrni! Jag valde att göra en svala i nacken eftersom att svalan är en frihetssymbol och just min svala symboliserar min drogfrihet.




Och nej, jag är ledsen men detta inlägg är tyvärr inget tecken på att jag kommer börja blogga som vanligt igen. Jag har röven full i skolarbeten och dom ska vara inlämnade senast om 15 dagar så den mesta av min tid den senaste tiden har gått åt till att plugga och så kommer jag fortsätta tills jag är klar med allt.
Jag har fått en hel del kommentarer som jag måste svara på också, och jag lovar er att så fort jag får tid över så ska jag göra ett inlägg här i bloggen med svar till alla!

Jag kan iaf meddela en spännande liten nyhet! Förra torsdagen var jag i Sthlm och medverkade i en musikvideo, mer får ni veta så fort videon är släppt så att jag kan lägga upp den här i bloggen. Spännande va?


Hoppas ni alla har det bra, njut av våren nu så hörs vi när jag är tillbaka på riktigt!

RSS 2.0