HÖSTLOV!!

Jag lämnar Örebro nu för att spendera mitt höstlov hemma i Dalarna!
Känns lite segt att börja mitt lov med att behöva göra en polisanmälan.. (ang. hackergrejen)
MEN jag fick reda på idag att jag har fått jobb!!! HUR UNDERBART?!

Då nu inte kan nå mig via min facebook just nu så kan ni maila: [email protected], skypa, skriva här i bloggen eller ringa/messa: 0765768681

Ha ett bra höstlov! Puss

HACKAD

Hej på er!
Vill bara meddela er att denna blogg, min facebook, hotmail, skype och msn blev hackade imorse! Nu har jag bloggen, hotmail och skype tillbaka iaf, facebook och msn är inte fixat. Så det som står på min facebook och msn har jag verkligen inte skrivit!
Detta är en mycket sjuk och pervers människa med psykiska störningar.
Jag kunde fortfarande logga in på min blogg och hotmail (det måste vara en riktig klåpare som håller på med detta) så jag kunde skriva ett inlägg i bloggen snabbt om att den blivit hackad. Några minuter efter kommenterar den här äckliga hackern att "min blogg ryker om 5 min." Som tur var hittade jag numret till blogg.se väldigt fort och kunde ringa och få hjälp med att låsa hela bloggen. Nu är allt i sin ordning igen här iaf, känns skönt..

Såhär såg min blogg ut imorse; (klicka på bilden för att se den i större format)


ALLA NI DÄRUTE!! Var försiktiga i dessa tider nu när hackers härjar!


FROSSA I SMYCKEN HOS COCOO!

Ni kommer väl ihåg Cocoo som jag samarbetar med? Nu har det hänt en del spännande saker! Bl. a. en helt ny kolletion!
Dessa underbara smycken är helt klart mina favoriter på Cocoo just nu, och andra bloggare som t.ex. Angelica Blick och norskorna Nette Nestea och Camilla Phil är andra fans av Cocoos underbara kollektion!



Ett hett tips är dessa supersnygga och trendiga halsringarna! Ett säkert kort enligt mig, funkar till vad som helst, fest eller vardag.


En härlig höstpresent till er!



CHRISTIANIA, ÅH VACKRA CHRISTIANIA!

Så mycket kärlek, så mycket glädje.
Ingen kan förstå utan att ha varit där hur det är att känna den där värmen i hjärtat, kära Christiania.



Den 26 September fyllde Christiania 40 år, något som gör mig stolt och överlycklig! Att vara en av alla människor som lever idag, och bevittna ett fysiskt bevis på ett mycket vackrare samhälle än det vi lever i idag gör mig alldeles varm i hjärtat.
BEVARA CHRISTIANIA!


KØBENHAVN

Tjooo!
Förra helgen var jag i Köpenhamn. Jag hade det underbart, livet lekte!
På fredagen när jag anlände gick vi runt lite i Nørrebro där jag bodde under helgen hemma hos en vän. På kvällen gick vi till Rust där det var någon livespelning vilket inte intresserade mig så mycket faktiskt. Men klubben var riktigt nice och innan vi gick hem dansade vi oss svettiga.

Nästa dag åkte vi Köpenhamns riktigt coola Metro in till stan. Metron är datastyrd så det finns alltså ingen person som kör tågen, allt som finns längst fram är ett stor fönsten där turister och barn trängs. Det känns lite som att man är i ett tv-spel eller ser på en 3D-film. Alla borde åka Metron, det är en riktig upplevelse!

Efter en god morotsmuffin fick vi syn på Vor Frelsers Kirke med en massa folk uppe i tornet, för 30 danska kronor kan man gå upp ända upp till toppen av tornet på kyrkan (varning för höjdrädda!) Det var ritkigt häftigt! Man kunde se hela Köpenhamn där uppifrån. Tråkigt nog så var det en riktigt kall dag och det blåste supermycket så jag gick och höll mig fast i räcket av rädsla för att blåsa ner, haha.


Efter kyrkbesöket gick vi till det som för mig var helgens huvudattraktion; CHRISTIANIA!
Åh.. vad jag har längtat efter att få komma dit. Nu, äntligen var jag där, mitt i det vackraste ställe jag någonsin sett! Det var så mycket färger överallt, jättefin konst på väggarna. Man märker att av frihet så blir människor kreativa, och den kreativitet jag fick uppleva där var något jag inte hade kunnat tänka mig! (Jag kommer göra ett inlägg om Chriss med lite fina bilder och filmklipp senare)
Efter en fika och lite shopping i marknadsstånden åkte vi tillbaka till Nørrebro för att resten av kvällen och natten äta god middag och dricka vin med ett tiotal personer till, det blev en toppenkväll!
Såhär snygga blev gänget efter att vackra lilla Frida hade varit i farten; (Tack Dawn för bilderna!)




På söndagen var det vilodag hela dagen. På eftermiddagen gick vi ut och åt italiensk pizza, vi satte oss på bron i folkets park i Nørrebro och åt.

Senare på kvällen fixade vi ordning oss och drog på Rubadub Sunday på Stengade, vi dansade i flera timmar och hade jättekul!

Sedan bar det av hemåt för att sova i tre timmar och sedan packa och åka vidare mot centralen och sedan hem mot Sverige igen, usch det gjorde ont i mig. Denna helg var den bästa på länge, jag hade en kanonhelg! TACK till alla som bidrog till det!

Resande över ett hav bakom tårfyllda ögon, se något så vackert, så bra, försvinna allt längre bort och bli mindre och mindre..


KPH

Just nu befinner jag mig i vackra Köpenhamn! Berättar om min helg när jag är hemma igen!


PUSS

RSS 2.0