EN KÄRLEKSATTACK

SR Metropol och Ametist har under ett tag bjussat oss på det riktigt härligt konceptet "En kärleksattack på svensk hiphop"
Här har ni min absoluta favorit! Självklart med General Knas och Syster Sol.



STREETSTYLE by. DEEONIC

På Attitude mässan blev jag streetstyle-plåtad av en bloggare!
Klicka HÄR för att komma till inlägget



Mössa - Monki / Top - Monki / Byxor - Nowhere / Skor - Din Sko / Väska - Nelly Trend / Portmonnä - Monki

LIKE THE PIC

Attitudemässan var fantastisk! Jag berättar om den så fort jag har lyckats samla ihop alla bilder från mina snälla vänner som agerade fotografer åt mig, tack hörrni!

Jag blev plåtad av Stayhard för en tävling. Den som har flest "likes" på sin bild vinner 5000:- och alla som gillar har också chans att vinna 500:-

Det vore supergulligt av er om ni vill gå in och gilla bilden och kanske till och med sprida den?
(Klicka på bilden för att komma till den på Facebook)



ATTITUDE

Om en timme kilar jag iväg till skolan för att ta bussen till Sthlm där det nalkas Skönhet, mode och livsstilsmässa i Kista!
Ska bli så himla kul, jag älskar mässor!



RED

Jag har aldrig riktigt gillar rött, det är en fin färg men inte på mig har jag tyckt. Nu har jag äntligen lyckats bryta mönstret och tagit steget att bära rött! Bl.a. så har jag införskaffat mig ett par röda leggings med aztekmönster från Monki.

När det gäller make up så börjar jag få dille på röd-orangea toner. Igår sprang jag upp på stan för att införskaffa mig ett läppstift som matchar mitt nagellack från H&M vid namn "Chica Boom Boom", jag kom ut nöjd och glad från M.U.S. med en läppenna som jag älskar! Read My Lips heter den. Lyckades även få med mig deras underbara kopparorangea microshadow vid namn Sunrise.
Bilden ger verkligen inte lacket och läppennan rättvisa, mitt kameraproblem har tyvärr inte blivit åtgärdat än så jag kör på med iSight camen som är inbyggd i Mac:en. Men vi får se vad som händer efter jul..


Imorn kommer jag befinna mig i Sthlm hela dagen för att gå på Attitude mässan i Kista! Ses där?


RSS 2.0