18

Igår fyllde jag 18, ÄNTLIGEN! Jag hade en kanondag!!
Therese som jag bor hemma hos väckte mig med skönsång och frukost, tack gumman! I skolan sjöng hela klassen för mig, sötisar.
Efter skolan gick jag hem och tog det lugnt, sov i ett par timmar och sen fixade jag i ordning mig inför en kväll/natt ute med tjejerna. Vi började på Pitchers med ett par öl och drinkar och gick sedan vidare mot Strömpis och firade. (Tack Lennie för tabascoshotten du tvingade i mig, jag hatar dej fortfarande!) Under natten, mitt bland strålkastare, cigarettrök och hög musik fick jag helt plötsligt för mig att lämna stan över natten så jag hoppade in i en taxi i stan och åkte till Adolfsberg där jag blev upphämtad för att lämna stadens ljus och fulla människor.
Min dag var guld värd! TACK alla som deltog <3
Tack för presenterna tjejer! Av Shewit fick jag pengar, av Ardita fick jag ett stort kondompaket (som jag tyvärr tappade bort) och av Ardita, Johanna, Louise, Louise, Felicia och Anna fick jag ett presentkort på 600:- på Monki. TUSEN TACK!!

Några bilder från Pitchers!

Johanna, Louise, Ardita, Felicia och jag

Ardita, Felicia och jag

Alva och jag


GBG; Dag 3/4 (i studion)

Under mina två sista dagar i GBG var jag i en studio och spelade in en musikvideo hela dagarna till General Knas låt ABC från nya plattan Kärlek & Revolt.

Under söndagen fick jag agera make up artist mestadels men då jag har en biroll så fick jag även spela in en scen med 50-tals tema.
På kvällen var jag på businessdate på Avenyn angående mitt projektarbete som jag jobbar med just nu och kommer göra under hela åk 3, jag berättar mer om det så fort det börjar hända lite saker!

Igår var jag i studion från morgonen till det var dags att ta tåget hem till Örebro igen. Denna dag var vi ett gäng dansare som spelade in i stort sett hela dagen. I de flesta scenerna vi spelade in var vi skolflickor och i de sista scenerna körde vi på vår egen dancehallstyle.

VIDEON KOMMER BLI SJUKT GRYM! Jag har fått jobba med så sjukt duktiga och drivna människor.
TUSEN TACK TILL:
Ivan, di general.
Alexandra, Oli, Patrik (och han som jag tyvärr glömt namnet på nu, sorry!) från Puzzle Productions
Max aka Ras Ichi-Ban
Ana och Theresa från dansgruppen Atata
Donja, Lateisha, Sara, Rebecca och Jennifer från GBG
Lancealot, Partillo, Björn Bonnevier och André Roots från Hot This Year Band








Fler bilder från inspelningen finns HÄR

GBG; Dag 2

På lördagen drog vi in till GBG på eftermiddagen, vi vandrade runt i stort sett i hela stan i flera timmar och jag höll på att frysa ihjäl, jackan hade jag såklart lämnat i Kungsbacka...
Mot kvällen hookade vi med vårat gäng på centralen och satte oss sedan i Nordstan på en pub och drack lite, när alla tillslut hade anlänt tog vi spårvagn ut till Majorna där spelningen va. DEN VA SJUKT GRYM!! Sedan hamnade jag på en galen efterfest på ett hotellrum med ett skönt Uppsalagäng. Det blev cider, bastu, hissbus och massa skoj!







TACK ALLA FÖR EN TOPPENLÖRDAG!!

GBG; Dag 1

Ikväll anlände jag till vackra Göteborg! Min vän Max som jag lärde känna på URF för lite mindre än två månader sen kom och mötte upp mig på centralen. Vi gick till Ullevi och åt på Max (haha roligt sammanträffande där) sen gick vi runt lite, hamnade hemma hos hans kompis i Johanneberg för att vila oss, sedan tog vi spårvagnen till Avenyn, åh! Det är så vackert!
Nu sitter vi hemma hos Max i Kungsbacka och snackar lite och dricker öl.

Vad gör jag i GBG då? Här har ni mitt schema!
  • Lördag -General Knas och Syster Sols releasefest på Musikens Hus i Majorna för de nya plattorna Kärlek & revolt och Kichinga!
  • Söndag -Musikvideoinspelning
  • Måndag -Musikvideoinspelning, sen återvänder jag till Örebro

Idag vid Olaitunneln utanför skolan

Lovar att uppdatera er om min helg!

#10

Kommer ni ihåg att jag berättade i våras att jag hade varit i Sthlm och spelat in en musikvideo? Den kom ut för ett bra tag sen nu men ni vet hur duktig jag är på att blogga och uppdatera er nu för tiden ;)
Det är iaf Lil Star och Da Griots låt #10! Vi var på Ambassadeur en hel dag och jag hade jättekul, vi spelade in, dansade, bredde mackor till alla i baren, åt godis och umgicks med massa sköna människor. Jag träffade ett par riktigt grymma nya tjejkompisar som jag har kontakt med fortfarande.
Jag är statist och syns alltså inte så jättemycket, men en del iaf. Vågigt hår och vitt spetslinne!
Enjoy!


Jag har även spelat in en till musikvideo här i Örebro men den är jag inte nöjd med så ni får helt enkelt leta på den själva, låten är jättebra iaf!
Nu på fredag åker jag ner till GBG för första gången på 10 år och hänger lite med en nyfunnen vän som jag träffade på URF i somras, Max aka Ras Ichi-Ban! På lördagen drar vi ett helt gäng på General Knas och Syster Sols releasefest då de båda har släppt/ska släppa ny platta! Guestlist is a fact, thanks to my fabulous life. (Haha ni bör ta det där som ett skämt) Det ska bli jättekul iaf, jag är supertaggad! På måndagen kommer jag även spela in min tredje musikvideo, spännande! Berättar mer om min GBG-resa när jag är tillbaka i Örebro.

THE FEELING OF EMPTINESS IS KIND OF ANNOYING, BUT TO KNOW WHAT'S MISSING REALLY HURTS

Kilar upp på taket, andas Örebronatt och rensar skallen på tomhet.

STUDENTKRYSSNING 2012

Hej på er!
Tiden går fort och snart är det dags för oss 93:or att ta studenten. Det är mycket kring studenten och en av de sakerna är ju såklart studenkryssningen! Årets kryssningar anordnas av Funcruises och ni kan hitta mer info på deras hemsida: funcruises.se

Alla som åker från Örebro kommer åka med M/S Silja Galaxy den 3/4-12. Bokningarna kommer öppna i slutet av nästa vecka och då bokar ni genom att använda koden: ÖREFR
Jag rekomenderar alla att boka så fort som möjligt då det är ett väldigt tryck på biljetterna i år pga förra årets succé.

Jag fungerar som kontaktperson i Örebro och ni är välkomna att vända er till mig gällande frågor, jag finns här för att hjälpa och informera er om allt kring kryssningen!
För att regelbundet bli uppdaterade med info så bör ni gå med i facebooksidan Vi från Örebro som ska på studentkryssning 2012 Utöver denna sida så är ni valkomna att kontakta mig via mail [email protected]



CHANTERELLES

Hej på er!
Under helgen nu befinner jag mig hemma i Långshyttan, jag återvänder till Örebro imorn alltså.
Idag har jag varit i skogen och plockat svamp med min bästa vän sedan barndomen, morfar! Han är helt fantastisk! Han hittar i stora skogar som om den vore hans eget hem, åh vad jag beundrar honom! "Vi ska bort till ett litet träd här borta, det brukar komma en kantarell där varje år" "Här borta brukar det finnas ett gäng, och där borta också." Helt otroligt, han har rätt varje gång också! Jag har nog aldrig träffat en människa som är i sådan harmoni med skog och natur. Jag ser upp till honom så mycket, min kära..

Imorn ska vi fira min lilla kusin/guddotter/guldklimp/ögonsten/(and so it goes on) Karin som fyller 4! Sjukt att tiden kan gå så fort.. Känns overkligt att hon en dag kommer vara en stor tjej och tillslut en fullvuxen människa. Men det ska bli så underbart att få träffa lilltösen igen iaf, jag måste ju ta vara på tiden nu när hon fortfarande är någorlunda liten!

Det blev en hel del kantareller idag faktiskt!





DET ÄR OKEJ ATT KÄNNA



RSS 2.0