GOLDEN STUDS

Och hur snyggt på en skala var inte det här då? GILLA SKARPT!


Bild: STHLM streetstyle


SPORTY/FUR

Att matcha ett par mjukisbyxor till en stor, maffig päls är nog det mest vågade jag sett på länge. Men hur snyggt är det inte?! Christine Centenera, you totally nailed it!


Bild: STHLM streetstyle


LIPSTICK SEALER

Mitt läppstiftsproblem är löst!
Ja, när det gäller läppstift så är det ju lite Maria Montazami över mig haha.
Jag älskar färgen EXIT från Make Up Store, färgen är perfekt och jag älskar att det är matt. MEN. Det sitter åt helvete dåligt och jag orkar inte ha på nytt var femte minut. Så igår kilade jag in på Kicks för att leta efter ett annat läppstift i samma färg, självklart så finns det ju inte. MUS är ensamma om att ha en så perfekt färg. Iaf, MUS har något i sitt sortiment som heter lipstick sealer, det är som en slags primer för läpparna kan man säga. Dom var så snälla så jag fick hem en liten provburk med lite sealer i. Nu är ju problmet att jag inte har något läppstift att ha på över eftersom att mitt är slut. Så jag gav det en liten utmaning. Jag brukar ju använda foundation på läpparna för ett ljusare resultat men det flagnar och läpparna blir aldeles torra så idag hade jag på sealern och sen foundation över och det sitter fortfarande, efter fem timmar, kvar på läpparna! Jag har dessutom ätit och druckit plus att det regnar ute! Jag är supernöjd med resultatet och en lipstick sealer från MUS är något jag verkligen rekomenderar för alla er där ute!



NEW


Judith tunika, 149:- Gina Tricot


Sassie hotpants 99:- Gina Tricot


Ny foundation, äntligen! H&M.


En praktisk liten fickspegel, H&M

Det var vad jag kom hem med efter en dag på Marieberg med mamma igår!




FACELOOK



Foundation, eyeliner och mascara, nagellacket kommer från H&M:s makeup kollektion "Make My Day"



250510

Godmorgon!
Hoppas ni har sovit gott :)
Jag ska snart bege mig iväg till plugget. Mamma har åkt hem och nu är jag äntligen själv i Örebro, skönt.
Igår var vi på Marieberg och shoppade lite, visar er senare vad jag köpte!

Hörs senare idag!


240510

Hej på er!
Tänkte uppdatera er lie om vad som händer i mitt liv haha!

Igår var jag på min kusin Isabellas konfirmation i Torsåker, tråkigt nog kunde jag inte stanna under hela konfan så jag tog tåget från Hofors till Örebro, gosh det tog tre timmar! Sen skulle ju jag och några vänner egentligen ut på lite äventyr eftersom att en av mina vänner fyllde 21, men det ska vi göra på onsdag eller torsdag istället så vi grillade vid IT-gymnasiet istället som ligger aldeles där jag bor.

Jag har inga riktiga skoldagar kvar (så man kan säga att jag har lite smyg-sommarlov) så denna vecka är en temavecka som handlar om att vara ung i dagens samhälle. Imorse blev vi indelade i grupper och så fick vi prata om våldtäkter och olika situationer kring det, vi pratade även mycket om alla våldtäkter som har skett här i Örebro sen September förra året. Sen hade vi lunch, usch det var verkligen ingen god mat idag, jag hatar korv!
Efter lunchen drog vi till i3 där vi fick lära oss självförsvar, det var riktigt kul! Jag och Felle kickade på ordentligt så nu jävlar vågar sig ingen på oss!
Sen drog jag tillbaka till skolan och gjorde ett prov, tog mått på min mattelärare för att kunna göra klart en uppgift och hann med ett snabbt samtal med skolsköterskan! Nu sitter jag och väntar på att en av mina vänner ska blir klar med allt och träffa han lite snabbt och sen ska jag till Marieberg med mamma!

Nu är det bara tisdag och onsdag kvar i skolan, torsdag är inte obligatorisk men jag ska dit en sväng för att lämna in böcker och ha lite betygssnack med några lärare, sen har jag i stort sett sommarlov. På tisdag nästa vecka har vi avslutning och då ska vi ha en tävling som kallas "Pluskampen" i Stadsparken här i Örebro. Vi ska tävla klassvis och jag tror att det kommer bli riktigt kul!


Kommer ni ihåg mig som blond? Det har gått ungefär en månad sen jag färgade håret nu!


TWICE - SOMMAR I SVERIGE

Nu har videon äntligen släppts!
Elin i min paralellklass och hennes vän Malin vann en tävling och blev årets sommarplåga 2010! Nu har dom spelat in en video (som egentligen jag skulle ha vart med i också)!  Många av tjejerna i videon går i min paralellklass vilket jag tycker är asballt! Emma (min soulmate ni vet?) är hon med rött hår och han har bara mina kläder på sig, haha :D




-.-

JAG ORKAR INTEEEEEEEEE!
låt mej vara nu.


BACK TO THE COUNTRYSIDE

Nu sitter jag hemma i Dalarna igen. Ofrivilligt.
Det känns verkligen som att jag är mitt ute på landet, jag är ju van att bo nästan mitt i stan nu för tiden.
Jag önskar mina föräldrar förstod hur mycket jag älskar min stad, och mina grabbar är för bäst! Ingen vill förstå.
Menmen, man väljer hur man vill vara och vill man vara en döv, surkärring så får man väl vara det då.

När jag kom hem hade vi kusinerna här på besök! Alltid lika kul att träffa den familjen :)
Vi satte fart på moppen och tog några varv runt i byn, gosh min pärla verkar må bättre i år redan vid första starten än vad den gjorde förra året. Det uppskattas mycket!

Jag har försökt tjata på mamma att få ta tåget tillbaka till Örebro på söndag eftermiddag från Torsåker (min kusin konfirmerar sig då) för att hinna hem till stan i god tid. En av mina pojkar där fyller 21 så vi ska ut på ett liten tripp tillsammans ett gäng, men vad vi ska göra är fortfarande hemligt. Det ska bli så kul att se hans min när han får reda på vad vi ska göra, haha!



Nä, nu ska jag kila upp på rummet och plugga och lyssna på musik!
Vi hörs hörrni :)


PASTEL A LA CHANEL

Gillar dessa färger från Chanel skarpt!




GO GREEN

Miroslava Duma nailed it med sina härliga gröna toner!


Bild: STHLM Streetstyle



.

Kom och ta min hand. Vi springer ut i sommaren tillsammans. Du och jag.
Kom och var min närhet för en stund. I solens varma stråla av alla de olika våglängder.
Kom och finns till vid min sida. Jag vill vara i din famn. Jag vill vara nära.


FACELOOK



Mascara och foundation, det räcker.



ALEXANDRA SPENCER

Såhär vill jag se ut i sommar.
Superrufsigt hår, värsta morgonfrillan typ. Helt osminkad.
Love it!


Alexandra Spencer, hur vacker som helst.


210510

Hejsan!
Just nu sitter jag i skolan vilket jag gjort sen kl 8.
Jag har skrivit nationella i matte, del 2 vilket gick jättebra!
Nu sitter jag och pluggar för mig själv och hoppas nån rolig person kan ringa mej snart så att jag får något att göra :)

Idag åker jag hem till Dalarna igen, usch o fy. Jag vill helst stanna i Örebro men tyvär så har jag inte så mycket val själv just nu, tråkigt värre. På söndag ska min kusin Bella konfirmera sig så det kommer bli riktigt kul att pappas sida av släkten samlas igen, det var ett tag sen nu. Åh jag kommer ihåg när jag konfirmerade mig, det känns som att det var igår men tydligen inte haha.


Min konfatårta. Min ingifta faster är konditor så jag har jämt fina tårtor! :)


NO WATER

Jag har inget vatten! :(
Och jag skulle precis till att tvätta bort sminket och borsta tänderna..
Jag är tydligen inte den enda som är drabbad (ofc?)


Det har varit riktigt härligt väder idag! Jag har umgåtts med vänner efter skolan ute i det härliga vädret. Dock kom åskan och regnet även till Örebro på kvällen, det regnade riktigt mycket! Men jag är mer än nöjd med den här dagen.
Tonight I can finally go to bed with a big smile on my lips.



200510

Hej på er!
Längesen jag underrättade er om vad jag gör om dagarna nu. Men nu har jag ingenting att göra på en halvtimme så nu kör jag!
Imorse hade jag möte på fältgruppen här i Örebro. Ja, det har knasat till sig lite för mig men det är inget jag tänker ta upp här i bloggen. Efter mötet drog jag till skolan, vi hade matte men alla gjorde lite vad som helst. Jag pluggade ikapp lie av det jag har halkat efter, dvs en uppgift i datakunskap och en bokrapport i engelska, skönt att ha det klart iaf! Nu har jag bara åtta uppgifter kvar, hehe.
Nu sitter jag i skolan med Shewit och pumpar skön musik på macen. Om en halvtimme ska jag skriva en nationellt prov i engelska, listening. Wish me luck people!
Efter provet ska jag till fältgruppen igen och lämna ett urinprov (vilket jag ska göra en gång i veckan, ja nu kanske ni förstår lite om vad det handlar om.)
Sen ska jag nog ut och leka med grabbarna som igår. Jag lär känna nya människor här i Örebro nästan varje dag vilket är awesome! Skönaste killarna finns här, i min stad.





Dagens!




Puderrosa baslinne - H&M
Jeans - G-star Raw Denim
Markus tröja - Puma



FACELOOK



Drog på lite foundation och mascara imorse, mer än så hann jag inte. Men det får duga :)


THE LETTER

Jag har aldrig förr blivit så glad av att få ett brev. Jag har aldrig förr blivit så varm inombords av att läsa ett brev.
Nu kan jag stilla mina funderingar och låta tiden vandra sakta framåt.
Jag ser fram emot till nästa gång vi ses




Dagens!




Linne - H&M Blackbook Collection
Huvtröja i kort, vid modell - Gina Tricot
Leggings - Gina Tricot



En liten update.

Sitte ute i Markbacken och softar med grabbarna vilket jag har gjort hela dagen! Älska vädret asso!
Ska försöka ta en dagens sen också och som jag lovade er :)

Ciao

FACELOOK



Turkost i två olika nyanser! (Det ser grönt ut, jag vet.)


Blackbook collection.

Nytt linne från H&M:s Blackbook collection. I like it a lot.



Slänger upp en dagens senare idag. Ciao!

15 hotties

Jag och Louse beslöt oss igår för att göra en topplista på dom snyggaste killarna vi kunde komma på. Jag kunde inte rangordna dom så alla 15 får hamna på plats nummer 1.
Och tjejer! Kolla inte för länge, you'll go crazy!

create avatar
create avatar
create avatar

50 Cent, Bow Wow, Brad Pitt, Chris Brown, David Beckham, Ky-mani Marley, Lil Wayne, Markus Schenkenberg, Omarion, Orlando Bloom, Paul Walker, Ryan Sheckler, Taylor Lautner, Tony Panici, Zac Efron




FACELOOK






Kör på samma som igår!


BIKINI

Idag var jag på Kupolen med morbror och lillkusin Karin!
Jag fick en ny bikini av morbror och jag älskar verkligen printet! Det är typ.. obeskrivligt perfekt.

En snygg mix a la leopard och paisley (jag älskar båda dom mönstrena) och sen dom perfekta färgkombinationerna mot en brunbränd kropp. DÖSNYGGT!




Tack morbror!


FACELOOK




Idag kör jag på en kopparfärgad skugga och eyeliner på halva ögat


PRECIOUS

Det finns personer i ens liv som snabbt kan komma att betyda oerhört mycket. Mycket mer än andra någonsin kommer kunna betyda. Dom personerna har jag träffat nu, utan tvekan. Dom personerna får mig att le och må bra. När jag är i deras närhet är jag verkligen 100% nöjd med tillvaron.
Jag är så rädd för att dom här personerna inte förstår hur mycket dom betyder för mig, att dom inte förstår hur fina och värdefulla människor dom är. För det finns ingen annan som är som dom.

Just nu saknar jag dom riktigt mycket, jag önskar jag bara kunde få krama om dom!
Det känns som att allt runt om mig på något vis påminner mig om dom.
T.ex. den här låten;




MAKE IT ONLINE

Ja tjejor, nu för tiden kan vi sminka oss på internet också. Det tackar vi TopShop för!
Guld värt dom dagar vi känner oss gråa och trista och inte orkar göra något åt det, lite uppiggande kanske?








För att sminka er virituellt; klicka HÄR


Doors to the past.

Usch, jag saknar bloggen. Att få skriva av sig och sedan lämna den delen bakom sig.
Bloggen fungerar som en plats med en massa dörrar för mig. När jag publicerar ett inlägg så lämnar jag det som ett litet kapitel bakom mej och stänger dörren till det kapitlet. Och när jag vill kan jag öppna dörren och läsa det kapitlet som kanske endå handlar om bara fem minuter i mitt liv. Men det är skönt, det lättar vissa tyngder från mina axlar, även om jag har skrivit om en jätterolig grej så kan jag inte bära på allt jag upplever. Bloggen är min egna backup när hjärnar inte orkar mer.

Just nu vill jag bara ha min satio tillbaka så jag kan dra igång bloggandet igen, med en massa roliga bilder!
Min statistik har sjunkit skrämmande mycket, men vem vill läsa en blogg där inget skrivs iofs?
Hoppas iaf att mina läsare är trogna och vill hänga kvar här, hoppas ni orkar vänta tills jag kommer igång igen!


Feelings.

Sometimes it feels like the forbidden fruit is more tempting to me.
Right now, I would do whatever i takes to get a bite of the fruit. No, I would do whatever it takes to get the whole apple.
Please don't tell me who to not get feelings for, because by each day that passes by the feelings inside me just grow bigger and bigger.
The fact that the longing for a person could be so big has never hit me before.
But now I know, and the feelings still remain.

You told me, my friend. You said; whoever you get feelings for, never get feelings for him. Now I'm here, standing alone waiting for love from that person.
And I promised myself to never let the feelings out.
But I know this person can make me happy. Maybe, this person also can destroy me.
I'm ready to take the chance whenever it comes running towards me. I'm ready to give it all for love.
Cause I know that the chance to this kind of love never will hit me again. That's the way it feels like, and I've never felt like this before.




PAUS

Tar en liten bloggpaus tills jag får en ny telefon så att jag kan lägga upp lite bilder!
Kikar kanske in då o då om det finns något speciellt att skriva om.

Take care, pz


RSS 2.0