Sista för idag!

Nu är jag klar för idag, nu ska jag bara sitta och ta det lugnt resten av kvällen! Fast iofs så ska jag nog snart gå och lägga mej. Plugga lite måste jag göra först också. Jag har ett rätt stort prov i Arbetsmiljö & Säkerhet imorn dirr på morgonen. Och så har jag matteprov på torsdag men det ska nog inte vara några som hellst problem ;)
Kvar att göra i veckan är diska, städa & julpynta och köpa juldekoration till fönstrena, jag är fortfarande osäker på 7-armade ljusstakar alltså..

Detta blir sista inlägget idag! Smell you tomorrow!


Much left to do.

Ajdå, inte så mycket gjort än sålänge, illa.

Städa och fixa julfint
Laga mat
Bada
Packa idrottssaker till imorn
Fylla i en blankett om resegaranti.

Nu är det dags för ett bad iaf :)

;)

Nämen hoppsan! Snacka om slump precis när man klickar in på sidan, scary!




Hemma efter en regnig eftermiddag på stan!

Nu är jag hemma från stan, Johanna följde med mej endå. Jag hittade julklapp till mormor, morfar & brorsan. Så nu är det bara pappsen och gudfar kvar, men dom ville bara ha snus, tråkigt. Mammas, farmors & Karins julklappar har kommit på posten också! :) Toppen!
Dock hittade jag inga billiga ljusstakar på stan som morbror tyckte att jag skulle köpa men jag funderar på att köpa två glaskulor som man hänger i fönstret och har levande ljus i ist. Men jag vet inte riktigt..

Ensam hemma, supertråkigt. Har massor att göra, supertråkigt.

Städa och fixa julfint
Laga mat
Bada
Packa idrottssaker till imorn
Fylla i en blankett om resegaranti.

Bjussar på en bild också :)



Plugg @ Espresso House

Nu har jag suttit i två timmar på Espresso House med Johanna och pluggat inför ARL-prov till imorn!
Nu är vi klara och det gick bra iaf :)
Under tiden ringde en tant från min vårdcentral och ville att jag skulle komma och ta sprutan idag, PANIK! Men imorn ska jag ta den, usch fyfan vad rädd jag är, jag mår riktigt dåligt! Menmen, that's life! Johanna följer med mej och stöttar mej iaf :)<3
Nu ska Johanna vidare hemåt och jag ska shoppa lite!

Idag är det inte bara bad hairday utan också bad look-day! :s


FeliciaPaulinaRanta

Det är jag. Och nu måste jag bara berätta för er som läste min blogg och reagerade lite här om dagen...
Jag är ingen elak människa, jag är inte värsta bitchen. Visst, jag blir elak och bitchig om jag har anledning, men alla blir väl på nåt sätt? Tungt kriminella som blir dömda till livstid kysser inte domarens fötter direkt?

Jag är iaf en väldigt glad, social och sprallig tjej som njuter av livet. Jag är aldrig elak mot någon om jag inte har någon anlednig. Jag är väldigt öppen och älskar att lära känna nya människor. Jag är bra på att peppa, stötta och finnas där för andra människor.
Jag säger inte detta för att skryta eller för att jag har ett huge ego, utan för att jag vet. Jag känner mej själv. Jag är inte en elak och argsint människa.

Så till er som läste bloggen härom dagen och fick ett dåligt intryck, -kolla på andra inlägg och börja om på nytt. Döm mej inte! Som sagt, alla har rätt till att ha åsikter, och att dela med sig av dom, däremot så behöver man inte lyssna och ta till sej om man inte vill.




I'm not a Kissie, I'm me.

Jasså minsann, mitt åsikts-inlägg blev visst en hel del populärt! Besöksrekord blev resultatet! Man tackar och bockar.
Ni har just gjort mig till en "Kissie" -gett mig uppmärksamhet genom att jag provocerade. Nöjda nu? Det är NI som vill att alla andra bloggare ska vara som Kissie eller Dessie, för att NI verkar tycka att det är så man ska vara som bloggare.
Det var verkligen inte vad jag strävade efter, jag ville bara skriva vad jag tyckte om det "heta" ämnet. Vilket alla har rätt till. Right? Alla pratar om det hela tiden, men när man skriver om det (vilket för den delen kallas tryckfrihet som är en svensk lag) då blir det ett jävla liv?
Men min stora fråga är egentligen hur ni arga människor kunde hitta inlägget? Sitter ni och söker efter bra inlägg att få ta ut eran agression på? Eller hur gör ni? Jag skulle vara tacksam för ett svar, nästa roliga disskusionsämne här i bloggen kanske? ;)



Jag kommer fortsätta med mina åsikt-inlägg och ni får välja heeelt själva (ja tänk!) om ni ska läsa eller inte.
Puss :)

Svar på tal.

Ojojoj, några hade minsann fått damp på mina åsikter om vad alla tycker om dom framgångsrika bloggarna.
Läs och skratta, tog även fram lite uppgifter om ip-adresserna
(hehe)

Postat av: ..... (Telenor (mobilt), befann sig i Karlskrona)
Men seriöst, Felicias åsikter? Skriva om dina åsikter varje dag så du också får en massa uppmärksamhet och att alla kommenterar och blir förbannade på dig? Försöka bli som kissie eller ? Kom igen!! kan du inte komma med något eget istället!
2009-11-29 @ 00:10:06
Svar: DU såg till så att jag fick uppmärksamhet, jag bad aldrig om det? Hahahahahah! Det där var äkta FAIL!

Postat av: suck.. (Bredbandsbolaget, Mariefred)
men de är ju bara ett gäng idioter som trycker ner andra männsikor med deras jävla skitsnack om att man får inte vara tjock utan man ska vara blond med stora bröst och se så jävla oäkta ut som de bara går, alltså att man ska se ut som kissie och dessie och allt vafan de heter. hatar de så jävla hårt och hoppas fan inte att du också ska börja med att trycka ner folk och berätta hur man ska se ut och hur äckligt de är med folk är som är tjocka och att man har fetma om låren går ihop.(bara för att de aldrig har hört talas om muskler) de är så jävla pinsamma så man vill bara spy över de och deras jävla åsikter! de som kan proppa igen kakhålet för de har inte ett skit att prata om och då ist sysselsätter de sig med att trycka ner andra med utseende. så jävla patetiskt..
2009-11-29 @ 11:44:37
Svar: Dom enda som blir "nedtryckta" är dom som tar åt sig, eller som ser sig själv i det negativa dom skriver (du kanske har lår som går ihop?) ;)

Postat av: TeliaSonera ADSL-anslutning, Örebro (personen har dessutom inget namn, illegal invandrare?)
håller med den första kommentaren! du tror ju bara att du är nån annan och du vill säker bli som Kissie , men du spelar inte att du är en fjortis utan du är dig själv!

Och som sagt så tycker alla fjortisar om Kissie, Paow m.m för att dom är eller spelar fjortisar och ni vill ju bli som dom! åh herregud..

2009-11-29 @ 12:07:35

Svar: Jag sa tydligt att dom inte betyder ett dugg för mej, varför skulle jag då vilja bli som dom? Jag har alltid varit mej själv och varit noga med det, varesej vad folk tycker om mej. Däremot kan folk ha samma stil, om du nu anser att jag har fjortisstil som "dom" så fine. Hur många emos finns det inte liksom?


Man kanske ska skaffa sej en egen hacker som kan ta reda på vilka som behöver uppsöka ett stycke psykisk vård och 100 stycken lugnande piller? Iosf så har jag ju en vän som är bra på sånt.
Eller så lägger jag helt enkelt upp ip-adresserna nästa gång?



Yesterday.

Hej bloggen!
Jag uppdaterade inte igår för jag var upptagen hela dagen! Så detta inlägg får handla om gårdagen :)

En liten stund efter att jag vaknade så plingade det på dörren, det var min kära Emma som kom! Hon hade lite koll på läget och visste att jag var ensam så hon kom och gjorde mej sällskap. Vi satt hemma ett tag och chillade lite sen drog vi ut på stan för lite julshopping. Vi hamnade på julmarknad på slottet, riktigt mysigt! Sen drog vi vidare till Cubus där Emma köpte hårfärg och sen blev det en god take away latte från Espresso House (CSN-kortet gäller där!) Medan vi gick och sög på våra lattar gick vi mot rese för att möta upp Anton, vi satt där i närmare en timme! :o
Sen drog vi vidare till Ica och handlade lite och sen vidare hem till mej. Jag lagade mat till oss och under tiden kom Momme och Hani och gjorde oss sällskap :) Vi kikade på tv och hade trevligt resten av kvällen. Jag och Emma blev så sugna på pizza så vi gjorde hemgjord pizza typ halv 11 och käkade upp hela tillsammans, bara vi 2!
Sen gick vi och lade oss trötta och mätta som vi va :)
Sömntutorna ligger fortfarande hemma hos mej och sover :P sötisar!

TTYL!


My love <3

Älskling
Jag går och lägger mej nu men du kan ringa endå.
Jag saknar dej jättemycket och längtar tills du kommer hem.
Du är min andra halva, without you there's no me.
<3



Jag har en åsikt!

Nu tycker jag vi välkomnar en ny kategori! "Felicias åsikter" heter den och ni hittar den under kategorier!


Nu kan jag inte hålla mej mer, nu tänker jag säga vad jag tycker om folk som "hatar" Dessie, Paow, Kissie, Amir osv så jävla mycket.


Nr.1: Om ni nu är så jävla irriterade och griniga på dom, vafaan läser ni bloggarna då för?! För att ni får en kick av att bli arga och sedan av att få vara elka mot något, isf är det typ en sjukdom. Ett FEL. Sluta läs och skaffa ett liv.

Nr.2: Om ni nu är så jävla blåsta och inte har fattat än att många bloggar är s.k. "karaktärbloggar", (bra ex. är Kissie & Dessie) så säger jag det nu; DOM SPELAR OCH PROVOCERAR! Det tjänar dom feta pengar på också kan jag tala om. Dom är smarta. Inte lika dumma i huvudet som er som "hatar" dom så mycket. Även jag kan provocera lite ibland, men min gräns är betydligt mycket lägre.

Nr.3: Jag blir irriterad som fan när jag hör folk säga elaka och dumma kommentarer om dom. Sluta läs och tryck igen kakhålet! Ni framstår som världens dummaste mest lättlurade jävla idioter! Men ni kan inte sluta läsa va? För deras sätt att skriva på har gjort så att ni är fast. Right? - I knew it! Ser ni? Dom är så jävla smarta!

Och tillsist: Jag avgudar dom inte, dom är ingen speciell för mig, dom har bara bra bloggar som jag läser dagligen. Detta hade jag sagt vem det än handlade om. Jag ville bara säga min åsikt och få folk att tänka efter och inse hur jävla dumma dom är.
Och mitt hets kom ifrån att jag satt och läste kommentarer och såg hur många blåsta puckon det finns.
_________________________________________________
NU är det (på rikigt) dagens sista inlägg till er läsare
Jag ska skriva ett litet innan jag går och lägger mig till b-friend också, men det lär väl inte vara så intressant för er :p


Men till alla förutom b-friend; Natti natti!

EGOBOOOOOOOST!

Egoboost is the shieeet!
Nä men det behövdes idag verkligen.
Se och njut!

och jag vet att bilden är FÖR stor men det sket jag i, det kommer nya inlägg imorn som puttar ner den!

Godnatt, puss puss

...

Förlåt för att bloggen inte har vait lika pepp och positiv som vanligt. Men mår jag dåligt så syns ju det i bloggen såklart.
Just nu behöver jag en vän som visar att jag betyder något, att jag är värd att lägga all tid på om det så skulle vara, jag behöver en vän som kramar om mig.

Detta kan vara dagens sista inlägg. Sov gott isf! Jag ska försöka.


Alone

Idag mår jag inte bra. Jag är aldeles ensam. Det blir inte bättre av att folk gråter på tv för att dom lämnar varandra. Jag måste ha människor runt mig hela tiden, jag älskar att ha andra att prata med, lyssna på och se på. Jag KLARAR INTE AV att vara ensam. Jag mår jättedåligt av det och börjar känna mig som ett psykfall. Jag känner mig tom och värdelös.
Vill någon ha en myskväll eller något? Se på film och dela på en pirre eller nåt.





Videoinlägg!

(Inlägget gjordes runt 17:00 idag.)

Jag har ofixat hår och Momme har inte dykt upp än :/
what a wonderful day!




Eyelashes.

Hmm.. jag funderar starkt på att börja använda lösögonfransar varje dag. Dock är det väldigt svårt att sätta dit dom själv så antingen får jag anlita en egen lösögonfransditsättare (nytt ord?) eller så får jag lära b-friend!
Dom jag har på mig nu kommer från H&M och kostar 39:50:- Nu har jag den längsta modellen men den var så lång, mer för catwalk kanske, men dom har en mellanstorlek också som jag ska köpa :)





Jag vill skriva en rubrik, men min hjärna är tom.

Jag vill blogga. Jag har ingen lust alls.
Jag vill städa och julpynta. Jag har ingen ork.
Jag vill fixa till mej själv. Jag är inte på humör.
Jag vill ut på stan. Jag vill isolera mig här hemma.

Idag är ingen bra dag, humöret är i botten och det känns som att jag bara vill lägga mig och sova i 1000 år.
Imorgon är det första advent, jag vill ha det julfint och mysigt med glögg, pepparkakor och bra vänner. Jag vill se fräsch och frisk ut. Jag vill allt, men jag har ingen ork och lust.




Hockey!

Gårdagen hade dubbelmoral. Den tyckte väl att den skulle vara så helt enkelt.

Hockeyn var great! Jag var mest med mina vänner hemifrån Långshyttan, Emelie & Jonte. Vi hade kul kan jag lova! Det hände en del roliga saker på hockeyn också. Pappa stod längst ner i klacken och jag stod längst upp och så skickade han en hundring ända upp till mej haha! Alla skickade vidare den, awesome, inget tog den :) Och när den var framme vid mej apploderade alla haha :D
Leksand vann med 8-5 mot Örebro iaf! "..vi ska bort, bort från skiten, till eliten!"
Innan hockeyn var vi ju och käkade på Efesos, så himla god mat dom har där! Vi satt och hade trevligt och pratade och sådär :)

Efter hockeyn när vi kom hem blev kvällen/natten dock inte så bra. Jag vill inte prata om den här i bloggen såklart men jag kan säga att någon hade fått i sej lite för mycket alkohol och det spårade verkligen ur här hemma. B-friend är hemma i Dalarna nu, kanske lika bra. Men efter helgen kommer han hem hit igen.


Hoppas den här dagen blir bra iaf
Ska leta efter lite bilder från hockeyn nu, lägger upp dom sen!

Fredagen blir great!

NU har jag varit och ätit. Det var äckelmat så jag åt en macka och gult ris. Nu har vi bra tre lektioner kvar för idag, engelska, matte och 2 timmar hantverksteknik. På hantverken ska jag styla min modell Alexandra i 80-tals discotema, man måste ju öva lite inför modevisningen! Jag själv vill inte bli stylad idag eftersom att jag efter skolan ska fixa mej hemma för att sedan käka på Efesos med b-friend och pappa & min gudfar som kommer ner och sen vidare på hockey i Berns arena med dom :) Jag har aldrig varit där så det ska bli kul att se. 2 av mina barndomsvänner hemifrån Långshyttan kommer också ner, dom åker med superstars bussen såklart ;) Ska bli så himla kul att träffa dom, Jonathan och Emelie heter dom förresten :) Jag har varit mycket på leksandsmatcher med Emelie för ett par år sen så idag kör vi väl på vårat vanliga motto, - klappa händerna röda och skrika så att man bli hes!
Det kommer blir en great fredag iaf! Kul att få visa gudfar Kiben hur jag bor också :)


Shewit, Felle & Johanna nördar sig framför datorerna :)

Gotta go, vi börjar snart!

Min crazy morgon.

God morgon god mooorgon! (kalles reklamen , haha)
Idag försov jag mej till 08:07 så jag missade provet :( Jag kan inte förstå hur det gick till? Mamma ringde imorse och jag pratade med henne sen hade jag tydligen lagt mobilen vid mina fötter i sängen och på något vis måste jag ha snoozat i sömnen eller så har jag varit så trött så att jag inte har vaknat av att den har ringt. Något gick fel imorse iaf! Det komiska i det hela är att Johanna också försov sej och vi hamnade på samma buss när vi väl skulle åka till skolan, och båda har en fläta på sidan :P så det kan bli ibland! Vi kikar lite på kläderna vi har samlat ihop hittills till modevisningen. Vet inte om vi ska göra det hela lektionen. I eftermiddag på hantverken ska vi börja sminka och styla dom modeller som vi ska vara stylister till på modevisningen. Jag ska vara stylist till Alexandra som ska vara disco-tjej och Ellinore ska styla mig som ska vara punkare med en fet tuppkam(!)

Nu måste jag hänga med lite mer på lektionen! TTYL


Love them, no matter what.

Imorn kommer ju min pappa och min gudfar Kiben ner till Örebro. Jag och b-friend ska käka grekiskt på Efesos och sen blir det hockey för fulla muggar!

Jag tänkte berätta lite om när det gick riktigt illa för dom, när jag höll på att mista min pappa förra året.


Jag hade kunnat vara utan far nu, så jag vill börja med att tacka min gudfar Kiben som rädda livet på min egen pappa.
Dom åkte till Älvkarleby för en fiskehelg. En fiskehelg som inte började så lyckligt.
Dom satt i en båt på älven för att ro ut till en liten ö. Båten slog i en sten och slog runt så båda åkte ner i vattnet. De va ca 20 meter till land så pappa började simma ryggsim lugnt, tillslut var ryggsäcken vattenfylld och kläderna var jättetunga så han sjönk som en sten men försökte förjäves hålla sej över vattenytan. Efter att tag tog krafterna slut och han ropade till Kiben "Jag orkar inge mer, jag ger upp nu" och så gav han upp och sög in vatten i sina lungor med flit. Nåt pappa inte har minne av nu. Då hade Kiben som själv var minst lika utmattad två val. Antingen att försöka ta sej in till land och lämna pappa i vattnet mot en säker död, eller att försöka rädda han och i värsta fall dö tsm med han. Kiben var en hjälte och valde att frösöka hjälpa pappa. Han lyckades få tag i han och sa åt han att hålla i honom hårt i armarna och pappa gjorde som han sa, omedvetet. Sen kom en flugfiskare och lyckades på nåt vis få upp dom. Ambulansen han dit under tiden också.
Min pappa var livlös när dom fick upp han ur vattnet, i stort sett död. Men dom lyckades återuppliva och rädda honom. Under tiden stog Kiben på grunt vatten, han stog där i 15 minuter, han hade inte ens kraft att gå några meter då, han stod bara och såg på när dom pumpade vatten ut lungorna på pappa.
Pappa kommer inte ihåg något från dehär, bara att han försökte hålla sig över vattenytan ett tag, sen är det svart.
Efter en massa kontroller i ambulansen så fick dom skjuts upp till sin stuga dör dom tog en varm dusch eftersom att dom var så nedkylda.
Pappas fiskegrejor för 30000:- , båten, jackorna, ryggsäckarna och glasögon drogs med strömmen.
Men huvudsaken är att dom båda lever.
Allt dehär fick vi i familjen reda på två dagar senare, när dom kom hem. Deras mobiler funkade ju inte.

Nu vet jag hur lätt man kan mista en förälder och jag ångrar verkligen hur jag betér mej mot dom ibland.
Var rädda om era föräldrar, helt plötsligt en dag kan dom bara vara borta.
Älska era föräldrar, hur jobbiga dom än är.

<3

Internetbanken, -inget för blonde people.

Diska
Dammsuga
Skura
Plugga till provet
Fylla i en lapp om matersättning till skolan
Ta ett långt bad
+ göra en låååång önskelista till b-friend, han bad ju om en! :)

Nu är den superlånga önskelistan klar! Lite lyx för b-friend eftersom att han i stort sett får välja vad jag ska ha för kläder. Ja, det var mest kläder jag önskade mig av han, hihi.
Det gick inte så bra det där med lappen alltså, eh, jag skulle logga in (för första gången) på internetbanken och kika vad jag hade för kontonummer. Det gick bra ända tills att jag skulle välja en ny personlig kod aka. lösenord, det verkade inte fungera så jag testade ett par gånger och sen får jag till min fasa se en hemsk ruta komma upp på skärmen "observera att när du har försökt tre gånger så låser sig blablablabla.." Felicia får panik! Förlåt för att mitt lösenord va kasst då.. :(
Får kika på det där lite senare alltså, nu är det dags för ett bad och ännu mera plugg :)

TTYL

Half done, half left.

Sådär, lite mer gjort! Jag diskade ju innan jag skrev upp min checklista, dammsög gjorde b-friend eftersom att jag tog maten, skura ska b-friend göra imorn, plugga till provet har jag gjort halft, lappen ska jag fylla i nu. Längtar till badet!
Tycker att min tråk-dag flöt på rätt bra endå :)

Diska
Dammsuga
Skura
Plugga till provet
Fylla i en lapp om matersättning till skolan
Ta ett långt bad
+ göra en låååång önskelista till b-friend, han bad ju om en! :)



Kort update tidigare.

Skrivet idag 19:18

Ändringar i planeringen. B-friend tar städningen så lagar jag mat :) Idag blir det tunna, ugnsstekta kotletter med kokt potatis, mumma!

Åh gud vad jag är duktig. Nu medan jag väntar på att potatisen ska bli färdig så hade jag inget spec att göra. Jag var påväg att ta upp telefonen och börja spela (jag är typ beroende av solitaire) men istället tog jag upp datorn och ska nu börja plugga. Ingen internetkabel i här inte! Imorn har jag ett stort prov i projekt och företagande (dock är det typ bara 10 frågor men det är svårt och det är mycket att komma ihåg!)

Let's study!


Work work!

Okej nu blev rubriken en Dr Alban låttitel men så får det va!
Idag har jag en städa/studa dag :) Det är dagar då man städar och pluggar! Tråkdagar med andra ord..
Hittills har jag diskat

Kvar to do:

Dammsuga
Skura
Plugga till prov imorn
Fylla i en lapp om matersättning från skolan
Ta ett långt bad


Fake it!

Hejsan! Förlåt för att jag inte har bloggat idag men det har helt enkelt inte blivit av. Jag har funderat på att göra det flera gånger men det rann typ ut i sanden.
Idag hade jag bara 3 lektioner (som alltid på torsdagar), sista lektionen dvs. svenska så var vi på H&M halva lektionen för vi köpte lösögonfransar till modevisningen på slottet i december. Vi köpte 16 par haha!

Och så köpte jag såklart ett par till mej själv och en julklapp till min gudmor Eija! Jag har funderat ett tag på att börja använda lösögonfransar. Man kan ju använda dom många gånger! Förut hade jag skitlånga fransar men det har jag inte längre :( It's time to fake it!
Så lösögonfransar: check




Omröstning!

Dags för en ny omröstning! :)


Onsdag, 10:52

Hej alla ni som förljer min blogg slaviskt! Haha skämt åsido.

Här är iaf resultatet på den lilla omröstnignen som jag la upp i bloggen i torsdags.
30% av er läser min blogg flera gånger om dagen, i like! Det är ju nästan 1/3! Det är väldigt fränt att andra människor ägnar så mycket av sin tid till att läsa om mej. Dock är väl bloglovin' en av orsakerna där man alltid surfar in flera gånger om dagen och läser dom senaste uppdateringarna. Men endå, tack kära ni :)

______________________________________________
Jag har hittills idag haft 3 lektioner, försäljning&service, hantverksteknik och svenska.
På f&s skrev vi prov, jag är supernöjd, det gick hur bra som helst! Provet handlade om maslows beovstrappa och säljsamtalet, mycket viktigt för en blivande stylist att kunna!
På hantverkstekniken kikade vi på kläder som vi har samlat ihop till 80-tals modevisningen som vi ska ha på slottet i december! Stylistläraren Victoria var helt till sig och stod och provade allt, sött hihi :)


Jag & Ardita goes hotter than the hottest hottie! ;)


Dagens!




Skjorta - Jobman (fick av morfar i helgen hihi <3)
Leggings - Gina Tricot
Halsband - H&M



Sneakpeak!

En liten sneakpeak på dagens. Hela outfiten kommer sen när jag har slutat skolan!



Jag har inte haft tid att blogga idag på hela dagen. Men jag fixar det när jag kommer hem, lovar.


Julklapp nr.1 köpt!

Nu är första juklappen för i år köpt! Till b-friend :) Jag tror han kommer bli jätteglad och tycka att den är bra!
Det bästa är att jag behöver betala den först den 28 februari, med 0% ränta! Så efter jul ska jag lägga undan dom pengarna så att jag kan betala.




Happy Socks!

Hittade en sida där som säljer lite udda strumpor kan man säga. Fast jag tycker att vissa av dom är jättecoola, och framför allt söta :) hihi
Men man ska vara speciell om man ska bli ihågkommen! Jag har alltid tyckt att jeans och t-shirt har varit så booooring! Come on, be special! Sluta fjanta runt och vara rädd för vad andra ska tycka, -kombinera, matcha och lek!
Jag tycker att om nån har på sig (låt oss säga jeans och t-shirt bara för att det är så att man kan spy) så ser allt bara jättefult och tråkigt ut. Men egentligen så kanske dendär t-shirten är jättecool till en maglång paljettjacka och ett nitarmband! (Visst är det okej, men om det blir en vana och sker varje dag så däger jag nono!)
Sådär, nu fick jag med en del åsikter också.

Iaf, kika in på HappySocks och gå loss! Strumporna är tillverkade av bomull i högsta kvalité och dom kostar 70:-/st.
Ni som är medlemmar i GratisBio får 20 p. när ni handlar på Happy Socks!




Ni är mer än guld värda <3

Jag har som sagt insett hur mycket vissa personer där hemma betyder för mej verkligen! Jag låg och grät i en timme igår natt för jag ville inte lämna dom. Jag har aldrig kännt det så extremt förut men efter denna guld-helg så var det verkligen jättejobbigt att åka hem.
Putte, Kilen, Charlie & Sabine, ni är guld för mej! Ni är några av dom allra viktigaste personerna i mitt liv.
Putte är en sann vän som man kan prata om allt mellan himmel och jord med, han finns där när man behöver någon och är en av dom bästa!
Kilen är min skratt-kompis. Tack Kilen, du har gett mej många skratt och ett skratt föränger ju livet! Utan dej hade jag aldrig haft så kul som jag har haft!
Charlie har alltid (sen vi lärde känna varandra) varit som en storebror för mig. Jag kan prata om allt med han och han finns där att prata med om man behöver det. Jag önskar att jag hade spenderat mycket mer tid med han innan jag flyttade. Men det ska vi allt ta igen i sommar tycker jag! Min storebror.
Sabine har alltid varit en av mina bästa vänner, lite utav en storasyster. Jag vet att vi kommer hålla kontakten så länge vi lever. Tack för alla år med dej, många fler ska det bli!
Jag älskar er <3

Dags för mig, vi hörs väl ganska snart igen.
För just nu så är de faktiskt dags dra igen,
så ha de bra min vän, vi syns väl nån dag igen


SÖNDAG

I söndags blev det lunch hemma hos mormor & morfar på dagen, kusin/guddotter Karin och morbror var också där :)
Det var jättegod mat som vanligt! Vi drog hem på eftermiddagen och jag umgicks med familjen. Drog upp till Putte och letade efter Calles sladd som jag tyvär råkade slarva bort också, gjorte dock inget fynd. Fredrik körde hem mej och sen var jag hemma resten av kvällen och umgicks med min kära familj. Spelade några omgångar M.I.G. med mamma & pappa, dock vann jag inte någon gång men vad gör det? :P Satt uppe vid datorn på kvällen och lyssnade på massa härlig musik och vara chillade. Sov brevid min mama inatt :)

Det var allt från min helg!

TTYL!


LÖRDAG

I lördags drog jag hem från Putte vid 12 och käkade och duschade. Sen drog vi upp till farmor och käka och lekte med kusinerna Nicole och Emil :) Senare drog jag, Sabine, Hannah, Fredrik, Ivan, Ministig och nån tjej (kommer inte ihåg namnet) upp till Charlie och hälsade på, han bodde jättemysigt!
Sen drog vi till Sarah & Patrik på fest och jag hade jättetrevligt! Träffade många människor som man nu för tiden tyvär inte ser allt för ofta. Och det verkar som att många har ändrat sin åsikt om mej och alla var jättesnälla, det var great! Sånt får mej riktigt glad :)
Sen på natten drog jag, Sabine, Hannah, Putte & Kilen och åkte runt i Puttes bil, drog till Säter och hängde där ett tag och sen drog vi hem. Denna natt sov jag hemma.

Lite bilder på mej och kusinerna hemma hos farmor, (farmor är med på en ful-bild också):



FREDAG

I fredags åkte jag som sagt hem. Dom släppte av mej och Raye i Hedemora och så åkte vi med Putte hem. Vi trodde att vi skulle va med dom men dom kunde inte. Så vi tänkte dra till Charlie med vi mötte han på bruket och han skulle tydligen till Gävle på krogen. Så tillslut hamnade vi hos Fredrik på fest. Träffade mycket trevligt folk och had a great time! Sen kom Putte och Kilen och jag, Sabine och Erlandsson hängde på dom och åkte bil lite här och där.
Sen drog vi upp till Putte, satt och hade allmänt trevligt men dom andra drog typ dirr så sen var det bara jag och Putte kvar och jag sov över där :)
Det var min fredag det!

Lite bilder från i bilen:







Back home

Sådär, nu är jag hemma i Örebro igen. Tågresan gick bra, jag sov typ hela vägen.
Fick några timmar tillsammans med pappa i Falun på förmiddagen också, trevlans! :)
Först var jag hos tandis och spännde tandställningen sen drog vi och tog en fika, en latte och en grillad foccacia, mums!
Sen drog jag till Kicks och gjorde en intervju med butikschefen och lämnade CV och sånt där. Sen till apoteket och hämtade ut nya astma- och allergimediciner och sen drog vi till station. Alltid lika kul att få en stund med pappa :)

(Outfitbilden på skjortan jag fick av moffa kommer imorn pappa!)

NU ska jag börja resumera min helg så det kommer komma några inlägg som kommer heta "FREDAG", "LÖRDAG" osv.. så håll koll!




Söndag, 21:38

Hej bloggisar!
Förlåt för att jag inte har uppdaterat sen i fredags (då jag för den delen lovade att lägga ut en dagens men inte ens hann med det)! Imorn på tåget ska jag "uppdatera igen" helgen om det finns trådlöst vill säga.

Jag kan iaf säga att min helg har varit underbar! Och jag har verkligen insett hur mycket vissa här hemma betyder för mej nu när jag har flyttat, jag visste före att dom var väldigt viktiga i mitt liv men när man flyttar och saknar många nästan varje dag då förstår man. Jag älskar er. Jag vill inte åka hem till Örebro imorn, jag vill stanna här med dom och alla långsta-människor! När jag är med dom så mår jag riktigt bra, jag är alltid glad med dom! Och nu gråter jag nästan för att jag kommer sakna dom så mycket (men dom kommer ner snart!) Men glöm aldrig det, -ni är viktiga för mej och jag önskar av hela mitt hjärta att vi aldrig förlorar kontakten.
(Och ni som jag pratar om fattar nog att jag menar er)

<3

Hårhårhår!

NU sitter jag på min sista lektion för dagen -hantverksteknik. Johanna darling gör en lovely hårinpackning på mej så att mitt hår är friskt och fräscht när jag kommer hem till byn. Byn där alla plattar sitt hår och sen använder någon produkt som dom inte ens vet vad den är bra för och låtsas att allt är bra sen. Okej i don't care om någon blir sur för det vet jag av erfarenhet och det är bara min åsikt! Däremot så finns det såklart dom som har koll på läget också :) T.ex min kära granne! (Vill hitta på nåt med henne nu när jag är hemma btw, måste ringa!)
Om en halvtimme kommer mina parents och då har jag utvecklingssamtal! Wish me luck!


jag igår

Stress

Godmorgon bloggen!
Usch vilken stressig morgon! Jag gick upp 7:15 dum som jag är, min buss går liksom 7:45. Men jag hann klä på mej, sminka mej och platta håret på en halvtimme, mycket duktigt tycker jag :)
Jag har som ni kanske förstår inte hunnit ta några bilder än men ni ska få se hur jag ser ut idag, promise!

Nu har jag Projekt&Företagande och vi prata lite inför provet som är nästa fredag. Jag tycker det verkar ganska krångligt men jag får plugga och göra mitt bästa halt enkelt. Idag har vi ingen hantverksteknik eftersom att vi slutar kl 14. Buuu på det! Dock är jag tillbaka i skolan kl 15 igen eftersom att jag ska ha utvecklingssamtal om mina föräldrar har hunnit hit tills dess. Sen efter det åker vi hemåt. Fan vad jag saknar Långshyttan, det är helt sjukt att man kan sakna en liten håla så mycket!
_____________________________________________
UPDATE: Jag slutar 16 idag för vaccinet tog slut igår igen, waaa waaa waaaaaa (ljudeffekterna där igen!)
Men jag har ju utvecklingssamtal kl 15 så man kan säga att jag slutar då.

TTY soon!

HärSkaDetStåNågonting.

Nej hörrni, nu är det färdigbloggat för mig idag. Har total torka i huvuvet. Kanske beror på att jag uppdaterade så bra igår? ;)
Idag efter skolan har jag iaf städat, lagat mat och badat. Och varit datanörd såklart, det blir så när man får en grym Mac för 11000:- av skolan! Nu ska vi tydligen få helt nya dataväskor också, då har vi sammanlagt hittills (på 3 månader) fått följande; en Mac, 2 dataväskor, en t-shirt och grymt bra undervisning! Och i Jonsboskolan (min förra skola) fick man betala för att få en penna, gosh vart är bondesamhället påväg? ;)

Nu ska jag dricka kaffe och hitta på nåt kul att göra :)



Dröm sött vakna blött (men kom fan inte och berätta det för mej sen!)


En liten omröstning!

Be honest now guys :)


Dagens!

Idag är jag lite sunkig av mej, hihi.
Men jag har ju trots allt bara 2 lektioner i skolan och sen ska jag städa så det får ni tåla idag ;)



Linne - JC
Mjukisbrallor - (Våra "klasskläder" från 9:an)
Halsband - 1 års present från B-friend




Torsdag, 13:04

Hej allihopa!
Jag hann inte blogga imorse när jag gick upp så jag gör det nu :)
Nu sitter jag på min andra och sista lektion idag, datakunskap. Tidigare hade jag matte. Vi slutar 13:50 idag så att folk ska kunna åka till mässan och vaccinera sig.
Idag efter skolan ska jag hem och städa för imorn kommer familjen och då måste det vara rent och fint! Dom kommer för jag har utvecklingssamtal i skolan imorn och efter det blir det nog en fika hemma efteråt och sen rör vi oss hemåt, till Dalarna alltså!




Färdigbloggat for today.

Näe gott folk, nu tror jag inte att det blir någon mer bloggning för mej idag! Men detta är trots allt mitt 13:de inlägg idag så Kissie, Dessie, Amir & Paow, -slänger er i väggen! I'm the best på att uppdatera!
Just nu sitter jag i soffan och bara chillar. B-friend spelar dota och Raye boxas på vårat nya ps3, dom är med andra ord inte så värst sociala. Man jag och trocaderon klarar oss nog själva ett tag :)



Sweet dreams bitches! Hörs imorn!

Freshin' up my memorie!

Kom på hur texten på dendär Leksands-hejarklackssången (heter det så?) går. Haha jag hade skrivit lite fel och grejs menmen, som sagt det var länge sen jag var på en match. Men i slutet av denna månad ska jag gå på en match här i Örebro, dom möter Leksand alltså, annars skulle jag aldrig vilja gå på matchen!
Tack till min f.d. classm8 Jonathan som friskade upp mitt minne och lärde mig sången på nytt!

Såhär går den alltså:
Dalarna är vårat landskap, silja de e våran sjö
Älska skölden blå och vit, hela Mora luktar skit
Vi är leksingar tills dagen då vi dör!




And again, -thanks Jonte!

Klar i tvättstugan

Nu har jag tvättat klart! Pust, gud va skönt!
Snälla Raye hjälpte mej hela kvällen :)

Nu sitter vi hemma (jag, b-friend, Raye, Hani & Momme) och kikar på efterlyst.



Dags att hänga upp kläder! TTYL


Lips.

Åh jag blir så sur :(
Ser ni mina läppar på bilderna under? Jag har inte plutat eller gjort någonting med läpparna, bara haft dom som vanligt när jag tog bilderna. Men ni ser ju att bilderna är tagna lite underifrån, så om man kollar rakt framifrån så är min överläpp jätteliten :(
Jag vill skaffa såntdär Eveline lip extreme! Det är ju som ett läppglans som tydligen funkar skitbra verkar det som, Paow använder det ibland har jag sett :)




Nej, det är dags att göra något åt saken nu. They are going to grow bigger someway!


Dyke.

Och till er som kommenterar anonymt:
Jag är inte dum när det gäller ip-adresser. Resten fattar ni själva.
_____________________________________

Nu var jag snäll och tillägnade ett helt inlägg till dej. Varsågod.

Videoinlägg!

Andra videoinlägget på så kort tid! Damn i'm good.


Dethär är ett exempel på vad jag menar med dom som sminkar sig så att det
ser ut som att ögonen sitter 3 meter in i huvudet.   Euuw  ?



TTYL


Brown vs. Green

Kilen (my m8) hittade en bild i min sopkorg (i datorn alltså) för ett tag sen.
Ser ni något lite konstigt? Okej ni som inte känner mej kanske inte kan hitta felet men jag har ju bruna ögon på bilden! Verkligen jätteknas, fast jag tycker om det jättemycket!
Man jag fattar inte hur bilden kunde bli så? Jag har aldrig i hela mitt liv haft linser och min ögon är gröna.





Vad tycker ni? Ska jag börja med bruna linser kanske? :)



Onsdag, 11:41

Nu har jag varit och käkat. Äckelmat verkligen! Jag åt lite mos och sallad bara, det var nån äcklig konstig fiskgryta med zuccini och sånadär konstiga pryliar i och sånt stoppar jag inte i min nu, noway.

Nu har vi hantverk (styling alltså) och just nu håller vi på med färglära. Lite halvtråkigt ibland men väldigt kul att få lära sig!



såhär ser jag ut idag :)


Dagens!


Kofta & jeans - Gina Tricot
Paljettlinne - H&M



UNFABULOUS.

Nu ska jag kila iväg på en väldigt unfab lunch. Menmen, skolmat ska väl vara lite trashy eller?



It's going to hurt, a lot.

Ni vet att jag har haft sån hemsk panik över influensavaccinet, eller rättare sagt att ta sprutan.
Men jag kom på igår att jämt förut när jag skulle till en läkare för att jag var sjuk eller liknande så förberedde jag mej alltid för det värsta, jag förberedde mej på att det ska göra så ont så att jag skulle skrika och blabla. Så har jag alltid gjort, vad det än gäller. Och nu kom jag på det! Jag gör fortfarande så, fast omedvetet bara för att jag alltid har gjort så. Men jag tycker att den metoden funkar bra, för då blir man bara lättad när man väl är hos doktorn och märker att det inte alls gör så ont eller att det inte alls är så hemskt som man trodde att det skulle vara.


Omg, stackars lilla tant hade inte förberett sig så värst bra.. :(


Jag ska iaf ta h1n1 vaccinet, over and out.

Out of order.

Vaccinet är slut igen, wa wa waaaa. (Hoppas ni fattar mina ljudeffekter där!)
Vilket betyder att vi inte alls slutar 13:45 idag, utan 14:20 som vanligt. Vi skulle ju egentligen sluta runt kl 14 resten av dagarna så att alla skulle hinna vaccinera sig men bara för att detdär jävla vaccinjävlet (svenskakurser till felicia?) ska ta slut hela jävla tiden så har vi en vanlig skoldag idag! ;o åh!


hate that shit!


Felle är söt hihi!

Godmorgon!
Nu sitter jag i skolan på min första lektion, försäljning & service. Måste plugga, vi har prov på fredag! Stylistlektionen efter denna lektion är vi lediga och då blir det en smarrig latte för mej och lite mys med Felle i sofforna :)
Idag slutar vi 13:45, skönt! Då ska jag städa lite hemma och sen kl. 18 har vi tvättstuga, usch tråkigt. Menmen, that's life!

Just nu sitter vi och dunkar Final Countdown i klassrumet, gosh våran lärare är sååå cool :D Nej, men vi lyssnar på musiken som vi ska ha på modevisningen på slottet i December!

Felle får stå för morgonens bild, hihi söt (:



Felicia goes big fan of Hello Kitty

..always been, will always be!

Hittade lite söta prylar från MrGizmo.se

Tofflor som värms upp med USB, en mini-fläkt, handdukar + hängare,
bestick, en tvålpump, en datamus, högtalare till laptopen, & 2 st 2GB USB-minnen


It's time to sleep! TTY tomorrow!


Jag är med och tävlar..

Jag är just nu med och tävlar om en iPhone och ett jättesött iPhone skal med Hello Kitty på i Fokis blogg!
Priserna kommer ifrån en sida där du kan köpa många olika data- och mobiltillbehör heter MrGizmo


Detta jättesöta skal har jag önskat vinna tillsammans med iPhonen!

Awesome ;o

Kolla in grymmaste målgesten HÄR!
__________________________________

Dalarna är vårat landskap, silja de e våran sjö
Älska skölden blå och vit, hela Mora luktar skit
Vi är leksingar tills dagen då vi dör!

Saknar dom gamla vanliga leksands-matcherna man va på typ varje vecka. <3.


Jag är iaf leksing tills jag dör!


Grey.

Usch vilket tråkig och grå dag. Jag saknar skolan och jag hatar att vara sjuk. Jag lovar, jag skulle kunna vara i skolan på helgerna också! Fan va jag älskar min skola!
(Nu ska ni bli avundsjuka och fråga vad jag går för linje) Men jag läser till stylist så ni behöver inte fråga. Det visste ni väl antagligen redan vid dethär laget (förutom ni från Polen, USA och alla crazy countries som antagligen inte har följt min blogg så länge.)
Gud va jobbig jag är. Förlåt.

Jag ska snart laga ihop lite middag till mej, b-friend och Raye (nivet han som kom igår?) Hmm.. undra vad man ska göra? Några useful tips?

Jag & b-friend har förresten köpt ett ps3, jag har inte ens fått spela än'
Min irritation växer, jag andas lugnt.

TTYL biaaaaaaatches!

Bad buns.

Hejsan bloggen!
Idag har jag inte vart i skolan för imorse när jag gick upp mådde jag jätteilla och hade svinont i magen :( Jag hann platta en hårslinga sen kunde jag knappt stå upp mer för jag hade sån hemsk frossa så jag bara skakade och mina ben orkade inta hålla upp mej så jag gick och lade mig fort och ringde mamma.
Jag kkom på senare varför jag hade ont i magen också (det har gått över för ett tag sen), jag bakade ju bullar igår nivet? Och sen så åt jag hur många nybakta bullar som helst, och alla vet ju att det inte alls är bra för magen att äta nybakta bullar. Men det betyder ju att jag inte är magsjuk eller något sånt så imorn bitti är jag frisk och kry och ready for school igen!

Idag ska vi bara tvätta och städa så jag kommer troligen inte blogga så mkt mer idag så ni vet!

Videoinlägg!



Usch, skabb på mitt hår! Men det har varit så fuktigt idag så det har vågat till sej lite.
Måste sola ser jag också.

Spontan-besök hemifrån!

Hejsan hoppsan igen!
Nu har jag nyss varit och käkat och snart börjar min sista lektion för idag, nämligen naturkunskap. Det tråkigaste tänkbara ämnet! Menmen, what can i do?

Fick ett trevligt och glädjande sms på lunchen också från våran kompis Raye hemifån Dalarna som skrev "Hellu va händer? Nyss varit o ringt på er dörr. När kommer ni hem?" Det var lite oväntat att han skulle komma till Örebro men har har tydligen varit ute och rest runt i några dagar nu. Inatt hade han sovit i ett trapphus haha!
Så han ska möta upp mej vid skolan när jag slutar och sen ska vi gå till ica och handla lite för sen ska vi hem och baka bullar! han blir kvar i några dagar får man hoppas :) Alltid trevligt med spontan-besök!


Jag & Felicia just nu :)
Vad konstig jag såg ut.



Måndag, 09:53

Godmorgon alla som intresserar sig av my life!
Nu sitter jag i skolan på min andra lektion, estetisk verksamhet och vi har färglära. Matten imorse gick galant och jag är nöjd med dagens insats. Om en timme har jag lunch och sen är det bara natrkunskap och sen slutar jag kl 13! Efter skolan ska jag och b-friend baka bullar. Idag finns det ingen återvändo, idag måste han orka!




Men shit.

OMG! Do someone got a gun or sometheing...?



Hittade klippet på Louises blogg och kunde inte låta bli att lägga upp det.


"I'm a Barbie-bird, in a Barbie-birdie wooorld"

Idag har Barbie varit med mej hela dagen :)
Åh jävlar vad hon visslar och skriker när man sätter på nån undulatfilm på youtube.





Min söndag består av ingenting.

Det blev inge bullbak idag, b-friend orkade inte. men imorn ska vi göra det efter skolan!
Det händer absolut ingenting idag så det finns inte så värst mycket att skriva.

Hörs senare!

Söndag, 14:37

God morgon! Ja, jag har sovit till för en halvtimma sen. Lite väl länge men det var skönt att ligga och dra sej.
Jag ska snart kila ut i köket och diska och fixa lite för idag ska jag och b-friend baka bullar! Gud va gott!




Time to sleep.

Nu gott folk är det nog dags att gå och lägga sej för mej. B-friend ligger i sängen och väntar och är i behov av några kramar och pussar innan han somnar, jag med för den delen. Klockan är snart halv 5, omg jag har nog varit uppe för länge..




Söndag, 01:22

Hej alla som är vakna! Jag sitter fortfarande upp tillsammans med b-friend, vi är inne på våran tredje film för inatt nu.
Just nu ligger jag med datan på magen och bara slappar och vet inte riktigt vad man ska hitta på. Jag är inte så pepp på mer film nu faktiskt. Den enda flimen jag kan tänka mig att se nu är Paranormal Activity, ni vet den som går på bio nu? Vi laddade hem den fast då kunde man bara spela den i ett program som man måste köpa, jobbigt.

Imorn är det ett stort bullbak planerat, nice! Fan vad jag ska sitta och tjocka i mig nybakta kanelbullar hela kvällen imorn.


haha, gud va trött jag ser ut :p


Bubble Trouble

ÅHHH! Jag är bäst tamejfan!
Bara så att ni vet så har jag klarat ut bana 10 på bubble trouble på miniclip och haft sex poäng kvar (alltså inte dött en enda gång)! Bana 11 krånglar dock lite, hehe.
Vad sa ni nu då?! ;)

Spela spelet HÄR



Collecting points to get money.

Avocado & saltgurka! Mums!
Nu ska jag försöka samla ihop massa poäng på gratisbio så att jag kan få en presentkort på 50:-
Jag behöver 36 poäng till så nu är det bara att köra på resten av dagen så kan jag nog växla in det mot ett presentkort till kvällen. Ni kan ju hjälpa mej och bli medlem genom länken där uppe! Tack!




Babriemys!

Naw, så söt hon är. Min lilla mysfågel (:
Hon har faktiskt badat idag, hon tycker ju inte om det så mycket så jag var smart och ställde in en skål med vatten i hennes bur som hon landade i efter att hon hade flygit runt lite. Sen satt hon där och såg lite halvsnopen ut. Tyvär så kom hon ju på att skålen hade kanter som man kunde sitta på utan att behöva sitta i vattnet så det slutade med att jag fick bli curling-förälder och sitta och hälla vatten på henne som vanligt, det tycker hon om iaf.
Nu sitter hon och myser i sin handduk i buren och äter lite hirshkolv. Gud vad jag skämmer bort henne!





Saltgurka!

Nu har jag och b-friend varit på ica och köpt lite allt möjligt. Jag fick min älskade saltgurka, åh! Nu håller han på och lagar lunch, jag vet att det är lite sent för de men vi tar middag kl 10 ikv typ ;)

Vad tycker ni om min nya design föresten? Jag har helt glömt bort att fråga.


Lördag, 13:50

God morgon! Jag vaknade för cirkus en timme sen av att Emma knackade i väggen. Emma & Anton kom hit igår kväll och hade det trevligt med oss! Jag tycker verkligen om att umgås med dom två :) Antagligen för att det är dom två första jag lärde känna när jag började skolan. Eller, jag bodde ju hos Emma i Lindesberg dom två första veckorna i skolan innan vi fick lägenheten. Iaf så sov dom kvar här och nu har dom nyss dragit.
Undra vad som händer idag då, hmm.. Anton tyckte att det ser ut som Ryssland om man kollar ut genom fönstret och det stämmer nog, himlen är aldeles grå och tråkig och så ser man bara 120 lägenheter till. Det verkar vara min bild av Ryssland, fan va elakt. Nu håller b-friend på att städar och jag antar att jag borde laga mat eller något, jag ser det som en liten pik till mej själv.

Måste kila!


Allt är i sin ordning.

Sådär, nu är allt i sin ordning. Header och allt annat är på plats! Skönt.
Jag la även till en Feedjit så att man kan se var mina besökare kommer ifrån. Såg då att jag förutom Sverige har haft besökare från USA, England, Polen, Nederländerna och Åland. Hur coolt är inte det?
Så när jag har över 20% läsare utanför Sverige (OM det nu kommer ske) så ska jag lägga in ett översättningsverktyg i bloggen. Nice huh?


Proudness

Som ni kanske ser så har jag ingen header nu igen. Men det har dykt upp en annan grej till höger, jag vet inte riktigt vad det heter, en bild som sitter fast? Och jag är jättestolt över att jag kunde göra det! :D Vad tycker ni? Var det fint?
Gissa om det känns skönt att ha klarat en så svår grej när jag igår inte kunde någonting!




Johanna made it!

Nu har Johanna fixat min header! Dock såg jag att den blev väldigt suddig och grynig, men så får det vara nu.
Tack så mycket gumman, du är bäst <3




One night no sleep.

God morgon. Hoppas ni fattar rubriken, det var typ menat som "long time no see" fast i mitt samanhang.
Inte mycket sömn inatt kan jag lova. B-friend kom och väckte mej hundra gånger och verkade hur pigg som helst, fast han hade inte ens gått och lagt sig än! Han är kneppis.
Idag efter skolan kommer b-friend och möter upp mej och så ska vi på stan och köpa nya kalsonger till han. Vi är så dåliga på att tvätta så han måste köpa nya, hihi. Sen ska vi på Ica och köpa en massa mat, det enda vi har i kyskåpet just nu är nämligen morötter, bacon, tacosås och gurkmajonäs, så det måste verkligen handlas!

Som sagt så sov jag ju inte mycket inatt så jag kom upp först 07:10 vilket resulterar i att jag går osminkad idag, men jag är söt endå ;)





I'm givin' up!

Nu ger jag upp! Jag har suttit i timmar och försökt fixat till bloggen lite, jag har till och med träsmak i röven!
Så, nu ber jag på mina bara knän: Vill nån hjälpa mej och fixa till bloggen?
Jag är vekligen helt värdelös på alla koder och skit har jag kommit fram till.

Nån gång framöver vill jag även ta bilder i en studio till bloggen och få dom redigerade och hela köret! Men no cash right now. Men isf, finns det nån som är bra på att fotografera och redigera och kan göra det för ett snällt pris? :)


Här är iaf headern jag hade tänkt ha , är den ok?


PLEASE HELP ME!

Dagens!


Linne - Topshop
Jeans - Diesel (köpta på JC)
Halsband & Örhängen - H&M

Afraid of needles.

Sista lektionen nu, svenska. Sen hem!
Idag har jag pratat med skolsystern om influensa vaccinationen. Tydligen så ska hela skolan gå till ett ställe där dom massvaccinerar, typ 25 bås och ut och in med alla så fort som möjligt. Gud vad hemskt, det skulle jag aldrig klara av. Tur att hon sa att jag kunde gå till en vårdcentral och försöka fixa så att jag får ta sprutan där i lugn och ro, jag tillhör ju riskgruppen så det skulle inte vara några problem trodde hon. Jag har en sån extrem fobi för nålar, och spec sprutor, jag drömmer mardrömmar och får panikångest så fort jag tänker på att jag snart ska få en. Jag mår så jättedåligt över dethär, usch.
Läste på Tyras blogg att hennes syster hade svimmat på tunnelbanan idag och hon tog vaccinet imorse! Och på akuten hade dom träffat en annan som också tog sprutan imorse, jobbigt läge? Men vad ska man göra om man är i riskgruppen liksom? I have to do it, jag kan tyvär inte bry mig om riskerna verkar det som. Ni kan läsa det inlägget i Tyras blogg HÄR.

Nu sitter jag iaf här i klassrummet i min päls och myser. Lektionen börjar nu.




My morning.

Det var riktigt mysigt imorse på Java med tjejorna. Efter det gick vi på Gina och skuttade runt på stan lite. Sen var vi lata så vi tog bussen till station :p
Felle dissade oss och låg och sov istället, jävla kärring! :*
Loveyahhhhhh bitches <3


(Tog inte direkt så många bilder men..)


Torsdag, 08:56

Nu: Frukost på Java med mina kvinnor :)



TTYL bitches!

Tidsfördriv (ingen är tvingad att läsa)

Plats: i mitt vardagsrum!
Tillstånd: trött, uttråkad, sötsugen
I fickorna: inget
Vad händer ikväll: se på film sen sova kanske?
Vad åt du senast: morot
Vem ringde du senast: min papa
Vem mailade du senast: li johnsson, engelska lärare
Roligast förra veckan: patrik & kilen var här :D <3
Roligast denna vecka: när jag påpekade att min engelska lärare kunde le med ögonen om hon blev röd i ansiktet och sa "vad hemskt" (liksom, det är ju en positiv och bra egenskap! jag kände mej ju elak)

Favoritläsk: cola, (beroende!)
Favoritmynt: tior är väl mest värda? ;)
Favorithund: chihuahua eller mops!
Favoritjuice: bravo äppeljuice
Bästa grannen: gamla tanten som tycker att vi ska festa! :D
Sämsta grannen: dom till höger -.-
Bästa Robinson-karaktär genom tiderna: ?
Bästa frisyren: nästan vitt, riktigt långt!
Hur mår du nu: känner inte efter
Vad vill du ha för hårfärg: nästan vitt!
Vad tycker du om att äta: typ, allt :p
Är du kär i nån du har nämnt i de tidigare frågorna: nej

Idrottar du: en gång i veckan på skolidrotten
Tycker du om att ligga på stranden och sola: typ de bästa som finns!
Är du med i nåt crew: nej
Vad har du på dig idag: nu: jeans, strumpor, raggsockor, ziphoodie, linne, bh, trosor, tights
Har du växt något det här året: no idea. mina boobies har :D hihi
Har du gått upp/ner i vikt det här året: ner
Vilket år har varit ditt bästa: vet inte, har aldrig tänkt på saken
Vad ser du fram emot: helgen, jullovet, ny mobil, hårförlägning
Vad har du ångest inför just nu: att ta influensa sprutan :'o

Går du i skolan så mycket som du ska: yes!
Vilket är ditt sämsta ämne: finns inget, jag är helt enkelt bäst!
Har du en bra klass: ohyes, lovely guys <3
Vad ligger på ditt databord just nu: har inget databord :p
Varför blev du arg senast du var det: på mamma i telefon :/
Hur ofta städar du: 1 gång i veckan, fast jag går runt och plockar lite varje dag
Hur länge kan du använda samma byxor utan att dom tvättas: jeans 1 dag sen vädring osvosv typ 3 ggr. annars 2 dagar men inte i rad :o
Byter du underkläder varje dag: yes
Var är du nu: hemma
Hur ser stolen som du sitter på ut: det är en soffa. den är ful :D
Hur luktar du nu: vet inte, felicia kanske?

Vad ska du göra i helgen: bror kanske kommer ner med sin kompis :) om inte så ska jag bara tare chill
Vilket tvprogram såg du på senast: NCIS, just nu
Får du/din familj hög telefonräkning: dunno
När dansade du senast: igår på idrotten :)
Senast köpta pryl: latte i skolan
Kär just nu: ah, fast inte nykär, mer sambokär
Sex just nu: no thanks, not right now
Keps eller mössa: mössa
Pannkakor eller plättar: det är väl inte formen som gör smaken?
Vad ska du göra nu: dricka upp mitt vatten och fortsätta nörda

Remember x2!

Changed plans! Frulle på Java med tjejorna kl 9 ist!

Lägger upp lite söta bilder på oss :*










Practise.

Idag i skolan när vi övar inför att färga ögonbrynen på fredag. Vi övar med raklödder från ica, cute.




Jobbigt.

Nu är jag trött på dessa problem med blogg.se! :o
Om man går in på min blogg via sökfältet i en vanlig webläsare så är uppdateringen ca 1 dag efter. Så när ni läser min blogg så har jag egentligen skrivit typ 5 inlägg till. Så kom ihåg att kolla datumen på inläggen! Men om jag kollar min blogg via snabblänken som finns på min bloggsida när jag är inloggad på blogg.se så är det inga problem med uppdateringen. Jag blir så arg. Mest av allt vill jag skriva ett långt hatbrev men då skulle jag förmodligen bli kickad härifrån. Så jag håller mig till denna nivå och är mogen.
Nu måste jag gå. Hejdå.


REMEMBER!

Imorn ska jag möta upp tjejorna (Johanna, Felicia, Ardita, Louise & Shewit) på Java för en mysig frukost innan skolan :)



10:00
(En liten påminnelse till mej själv, hihi)


Wake me up.

Hellooo! Jag har inte hunnit bloggat tidigare idag, sry for that.
Jag har nyss varit och käkat, idag var det kycklingfajitas men nej, inte ens det är gott på Norrtull, blä.
Nu har jag två lektioner kvar, hantverk då vi ska måla varandras ögonbryn med raklödder för att öva på att färga ögonbrynen och om vi har tid så får vi även färga dom på oss själva! Ni har kanske sett att jag brukar ha väldigt mörka och markerade ögonbryn så då är det ju perfekt att färga dom!
Efter hantverken har jag en ganska kort engelska tror jag och sen slutar jag! Då blir det att vandra iväg till bussen med Johanna och åka hem. När jag kommer hem ska jag sova, allvarligt. Mina ögonlock hänger som fan, jag orkar knappt hålla upp dom. En fet kaffe är vad jag behöver! Someone, wake me up!



TTYL


Konversation.

HAHA! Ardita sitter och delar ut klubbor till oss tjejor och så får inte Felicia nån först.

Felicia Rydén -Men jag då!?
Louise -Du får ingen Felicia.. Klamycidia!

(Alla garvar rätt ordentligt)
Jag -Hahahah Felicia Klamydia
Felicia Rydén -Ah men durå jävla Felicia-unge!
:o

Ingen fattar men vi har bra roligt vi :)


Dagens!

Lägg inte märke till mitt jättestökiga kök. Jag ska städa idag efter skolan jag lovar! (;




Leopardtop - Gina Tricot
B-friends tröja - Rasta Freedom (köpt på Top Streetwear)
Jeansleggings - Gina Tricot



Tisdag, 08:11

God morgon! Jag hade inte lust att blogga hemma så jag gör det här i skolan ist. Nu sitter jag och har precis börjat min ARL lektion. Idag ska vi göra grupparbeten, wie. Eller? Ah jag har ingen aning om det blir lätt, kul, jobbigt eller tråkigt!



Slänger upp en dagens om ett tag!

Gratisbio!

Dags att börja samla ihop lite pengar till alla julklappar som ska köpas i jul!
Bli medlemmar i Gratisbio HÄR och börja samla på en gång! Det är hur lätt som helst!




I need money!

Önskelistan från H&M bara växer samtidigt som innehållet i plånboken bara krymper. Not a good combo.
Någon som vet hur man kan tjäna ihop en 10 lakan eller?



Just nu är min önskeist uppe i ett värde på 10 675:-






Hemma idag.

Hejsan :)  Idag är jag tyvär inte i skolan pga att jag har ont i magen och mår illa, jobbigt. Vet inte om jag har ätit något konstigt eller vad det kan vara. Mama har iaf sagt att jag ska äta skorpor och te. Synd att vi inte har någon mjölk bara, isf skippar jag nog téet. Jag har faktiskt inget mer vettigt att skriva om för tillfället.

TTYL bitches!

I guess She heard my prayers.

Som en ren slump när jag sitter och bygger upp min önsklista för denna jul så kommer det upp en tävling i Fokis blogg!
Hon måste ha hört mina böner om vad jag ville ha från Mihi!
På onsdag utser hon vinnaren och jag är självklart med och tävlar! Man får ju önska sig hela två saker :)

Jag önskar mej en rosa smyckeshållare i Hello kitty form och en snygg quiltad väska med lite kedjor på!



My wishlist.

Jag sitter och skriver ihop min önskelista för julen 2009 just nu :) Den är riktigt nice kan jag lova!
Hittills har jag fått med:

7 st Frey Wille armband. Jag är besatt, jag älskar dom!
(Dock kostar som typ $1300 som dom bör man ju inte räkna med)

Nu till det lite mer seriösa:

En Sony Ericsson Satio med abbonemang på Halebop (349:-/mån i 2 år)


Äkta indiskt REMY löshår, 560:-


Från Kan Dee Shop (Klicka på bilderna för att förstora dom)



Söta saker från Mihi (klicka på bilderna för att förstora dom)

+ en massa saker från Melba, Nelly & Emma Damm

Nu är det sovdags!

Ihatetomissyou.

Sry för uppdateringen denna helg, den är avskräckande dålig.
Men, jag antar att det är något ni får vänja er vid. Jag verkar inte kunna ändra på det själv. När jag och b-friend är ensamma en helg går det rätt hysat men jag har ofta rätt mycket att göra på helgerna. Liksom denna, jag har umgåtts med Putte och Kilen sen i onsdags (Sarah var här första kvällen också)! När man är med dom så ser man till att ALL tid går till dom, 2 av dom vänner jag tycker om allra mest! Ni får helt enkelt sitta hjälplösa och se på när jag om helgerna lämnar bloggen i.. (vad heter det? :P)

Vi har iaf haft en massa roligt för oss :) Bl.a: dygnat, varit ute och gått i regnet, spelat ölspel och druckit lite, kört klädpoker -vem satt med plåster över hela brösten tillslut om inte jag? (förlåt mama), kört sanning och konka (inte snusk-versionen såklart!) och lite såntdär hemma-sittar-mys! Jag älskar när dom är här och går in i någon slags deprission när man får en sista skymt av deras ansikten när dörren stängs igen och dom åker hem. Det vanliga B-friend-Felicia livet börjar och allt är som vanligt igen. Fast egentligen är livet inte som vanligt när jag inte får träffa dom människor som av alla jag någonsin har träffat har varit allra snällast mot mig och fått mig att må bra och veta att jag faktiskt betyder nåt. Tack killar! Ni är verkligen underbara, ni är bäst! (Och sånt inser man när man flyttar hemifrån och lämnar alla små bitar av sig själv kvar där hemma i byn).


Dygn.

Jag sitter uppe med Putte och för tillfället. Vi ska dygna, just nu har jag en timme kvar! Woh det går bra just nu. Jag har hällt i mej ett antal glas kaffe idag, ja våra muggar är för små för den mängden jag dricker så jag kör på glas!
Imorn ska det städas och bakas lite och på kvällen blir det nog fest! Killarna drar på krogen och jag drar nog till Becca (tror hon skulle ha inflyttningsfest imorn) de blir skoj! Nu ska vi prata vidare, man pratar så mycket om allt när man har varit vaken för länge, haha!
Så, det var en snabb liten rapport för den här natten.

TTYL bitches!

Cocoo skriver om kollaget

Cocoo skriver om vårat kollage i Cocoos blogg!
Om ni vill se blogginlägget så läs HÄR!

Tack Cocoo, gulligt skrivet :)
Tjejerna kommer bli jätteglada!
Jag gillar att samarbeta med dig mer och mer, och jag är glad över att kunna ha chansen att få göra det!



Vackert.

Like that pose, uhuh! Maryna Linchuk har just sattit världens enklaste och snyggaste pose. De ger lite mystik i bilden som för den delen är tagen utanför Karl Lagerfelds senaste modevisning, samma som förra inlägget alltså.
Kolla hur snyggt hon har matchat naglarna med kläderna förresten! Dags att införskaffa ett grått, matt nagellack!




Anna de Rijk

@ en Karl Lagerfeld visning nyligen.
Jag. Älska. Detta. Ge mej den outfiten säger jag bara! Sjukt snyggt Anna! För att inte tala om håret!




Kollage

Hej bloggen! Förlåt för att jag inte bloggade mer igår, men dom kom och då hade jag inte tid mer. Förlåt för att jag inte bloggat tidigare idag, men jag har haft så fullt upp i skolan! Jag har jobbat så duktigt så jag fick ledigt imorn, *proudface!* Idag har jag och Erika jobbat med ett kollage hela dagen som vi skulle göra. Vi fick klart det på en dag och nu sitter det på väggen i skolan med dom andra kollagen! :)


Höstens smyckestrender från Cocoo




Tack Cocoo så jättemycket för att du gav skolan en rabattkod!


That white stuff

Jag och b-friend var nyss ute på en liten promenade i snöstormen får man nästan säga. Det snöar sjukt mycket. Det är ett vitt lager på backen och jag har kastat årets först snöboll, på min b-friend :) Fast han blev bara sur när jag aldrig slutade kasta :( Haha!
Barbie var väldigt faschinerad också :D Hon satt på min hand och kikade ut på allt vitt som yrde omkring. Sen vägrade hon hoppa tillbaka till buren, hon ville bara se mer så hon satte sig på en ljus (släckt såklart) i fönstret och satt och kikade ut för sig själv medan jag och b-friend var ute :) cutiepie.
Putte och gänget har inte kommit än, undra vad dom har för sig? Dom kliver nog in genom dörren när som helst!

Jag tycker det är sjukt hur det kan snöa såhär mycket! Liksom första snön, då brukar det komma lite och vara borta dirr när det landar på backen men needå inte i år inte! :D Imorse när jag gick till skolan var det höststorm ute, löven flög omkring i små löv-orkaner och nu är det snöstorm ute!


såhär ser det ut på bakgården, dålig bild eftersom att det är så mörk ute nu men endå!

It's fur-time!

Nu har jag varit hemma i en timme. Folket kommer nog snart! :D Gud va kallt det har varit hela dagen. Och det har snöat typ hela dagen också. Första snön, loveit! Den första snön är absolut ett av dom där små glad-stunderna på året. Jag och Erika sprang ut direkt när våran stylist lärare Victoria kom springandes och sa att det snöade, gud va glad jag blev!
Så nu är det dags att börja använda den här älsklingen, gud va jag har längtat! Jag har ju använt den nån gång ibland men inte ofta. Nu blir det varje dag. Time to work my love! Visst är den helt underbar? Jag älskar den! :)





friendwaiting

Nu är det bara 20 min kvar tills jag slutar! Då måste jag gå hem :( och det snöar och är apkallt ute. Om jag inte har sån tur så att jag hittar mitt busskort någonstans i min dataväska (a) hoppas!
Putte och Kilen (, kanske Sarah?) borde ha åkt nu, fast dom ska byta till vinterdäck först (smart drag där) innan dom åker hemma hos Calle men dom är nog på g nu! Så när jag kommer hem ska jag snabbt städa i ordning lite och sen kommer dom! :D Jag älskar att ha besök!

Pussciao :*

Äppelgift ger pungfel

Jag hade en liten trevlig disskusion med min mattelärare Murre för ett tag sen.
Eftersom att jag hade glömt att ta med mat till skolan idag (vi ska ju egentligen vara ute på praktik) så fick vi makca, yoghurt och äpple.

Jag sitter och funderar på om jag måste skölja mitt äpple innan jag äter det och just då går Murre förbi.

- Murre, kan du gå och tvätta mitt äpple?
- Nej varför då?
- Jag måste väl tvätta det innan jag äter det?
- Du måste inte, men det är bra om du gör det.
- Men om jag inte gör det så kommer ju jag få pungfel! Det är gift på äpplet!
- Kvinnor kan också bli sterila, man behöver inte ha en pung.
- Nej, så om jag inte tvättar mitt äpple så är ju det slutet för mina gener! Jag blir steril och min sperma funkar inte. Jag kommer inte föra mina gener vidare! :O
- Äsch
- Bananböjare får ju sånt när dom sprutar på gifter på bananerna!
- Gå och tvätta det då, vad väntar du på?


och så gick jag och tvättade mitt äpple :) THE END!

Pluggar för fullt!

Hejsan! Förlåt för att jag inte har bloggat igår och tidigare idag, men that's life sometimes!
Jag sitter i skolan nu och pluggar/läser bloggar. Jag har ju som sagt ingen APU plats så jag går i skolan onsdag, torsdag, fredag denna vecka. Rätt soft endå, jag har gjort det mesta av det jag ska göra för idag dvs. plugga igen det jag ligger efter med. Imorn ska vi vara nere i salongen hela dagen och på fredag blir det att städa i salongen tror jag.

Idag kommer Putte, Kilen och kanske Sarah också. Kul med en tjej för en gångs skull! :) Hon kanske skulle följa med till skolan någon dag också så jag funderar på att dra med henne redan imorn och använda henne som en kund nere i salongen hela dagen. Det vore väl snäll av mig? Spabehandlingar för hårbotten, shamponering, hårstyling och en vardags make up. Gud va snäll jag är! ;)

Vi har förresten fått en kaffemaskin och en huge godis/läsk maskin nere i källaren! Latten är mums! Bara 5:- också (y) we like! Jag fick låna pengar av Erika, så snällt! Nu sitter vi i myssofforna i korridoren och pluggar för fullt!



Nu ska jag plugga vidare! Pussen :*


Måndag, 14:17

Hej bloggen!
Nu sitter jag i soffan och väntar på att Alex och Sandra ska komma. Dom borde vara här när som helst! Tråkigt nog så har jag världens huvudvärk, det är extremt. Jag tror att jag har hjärnskakning, jag slog huvudet i hörnet på en skåplucka igår, riktigt hårt. Jag har tagit en ipren för ett tag sen och hoppas att den ska börja verka snart iaf. Idag gick jag upp halv 1, det blev ju rätt sent igår. Jag har städat lite här hemma och fixat i ordning mej och börjat fixa fram lite fika. Nu sitter jag mest och gör ingenting förutom det vanliga, dvs. läsa bloggar, bdb, kolla mailen, blogga.



Nu sitter Barbie och skriker efter mej, hon låter precis som en skata! Måste kila och göra henne lite sällskap.
Blog u later!

Onethousand+7



Ohyes!

Back home

Nu är vi hemma igen efter en mysig kväll på stan. Det började med att vi drod till den grekiska restaurangen Efesos och käkade awesome mat! Sen hade vi så mycket tid över så först drog vi till bion och köpte biljetter och sen drog vi till ICA vid Krämaren och köpte godis, sen drog vi till bion och satt där och väntade i en timme typ, sen äntligen såg vi Flickan som lekte med elden. Det vad lätt värt pengarna, filmen var toppen! Jag har svårt att bestämma mig om den första var bättre eller inte. Den första var mer utredning och klurig, den andra var mer slagsmål, blod och läskig. Jag gillar båda lika mycket tror jag. Den 27 november kommer den sista filmen, Luftslottet som sprängdes. I can't wait to see it!
Nu sitter vi och kikar på repris av Grannfejden och myser med tända ljus och godiset som blev över :)




:)

Ojsan, nu kom det ett till sött halsband. Tack älskling! <3




Hittills..

..har jag fått den här jättefina silverkedjan :) Men jag ska tydligen få 1 sak till (paketet från guldfynd ligger oöppnat bredvid mej och väntar) +en litten shoppingtur på stan nån dag :D gud va glad jag blir! Min b-friend är bäst!



1 år

Idag firar jag och min älskade käraste b-friend 365 dagar tillsammans! Är det inte helt underbart?!
Så idag ska vi käka fin middag ute på någon restaurang här i stan och sen blir det bio (: Gud va mysigt.

Christoffer Erik Jonny Grandin
Jag älskar dig av hela mitt hjärta.
Jag tror att det här är början på resten av våra underbara liv tillsammans. Jag tror på oss.
Allt vi har gått igenom tillsammans bevisar att vi klarar av precis vad som helst!
DU och jag föralltid älskling <3

One year and the rest of our lives.

Första dagen i elfte månaden.

God morgon, eller god eftermiddag kanske det heter :)
Klev upp runt 12 idag och nu har jag och b-friend städat hela lägenheten. Nu är den i prima skick!
Ingen förstod varför dagen idag är så speciell för mej så jag får väl ge mej själv en länkning i guess. Om ni vill se min blogg, klicka HÄR.

Imorn kommern min syssling Alex och hans flickvän Sandra! Alex ringde igår kväll och jag fattade först inte ens vem det var som ringde, han fick ge min tydliga instuktioner om att han heter Alex och att han är min syssling innan jag hajjade. Haha hajjade. Iaf så sa han att han och Sandra kommer ner, upp? till Örebro och hälsar på oss. Jag slog volter av lycka resten av den natten :D Jag kommer ihåg när vi var i stugan i Noppi Koski (Orsa Finnmark i Dalarna) för 2 somrar sen och satt mitt i natten vid en sjö lutade mot ett träd och drack öl och pratade en massa :) Trevligttrevligt. Så jag är typ överlycklig och springer runt och städar här hemma, haha.
Men jag vet inte om dom ska komma hem till oss eller om vi ska ses på stan. Jag tänkte bjuda på lunch och sen kanske man kunde gå ner på stan för en fika. Vad sägs om fläskfilé, mandelpotatis och någon god sås? Man måste ju lyxa till det lite när man får finbesök :) Vi får se vad dom vill.


RSS 2.0