300610

Sista dagen av härliga juni, dock är det inte en månad jag är nöjd med. Hoppas juli blir bättre..
Idag har jag jobbat igen! Imorse rensade vi i arkivet, vi fick springa i trappor med hur mycket papper som helst, gissa om det va jobbigt?! Sen har vi målat lite på containrarna, men det började ju såklart regna. Så vi flyttade in och i stort sett hela dagen har vi målat i trucklinjerna (gula linjer på golvet) vi kommer troligen fortsätta med det ett bra tag för dom ska målas i hela fabriken, och den är huge!
För ett litet tag sen blev jag klar med allt pluggande! Nu slipper jag tänka mer på skolan i sommar iaf, skönt.

Jag börjar känna mig deppig igen. Har haft några bra dagar nu på jobbet för då har jag ju haft annat att tänka på. Jag vet inte varför jag mår såhär typ jämt, eller ah, det är ju för att jag saknar folket och staden! Men endå, ska jag behöva må dåligt varje dag? Ingen hör av sig heller.. bara Emma <3 Jag sa till killarna att jag skulle skaffa comviq så att vi skulle kunna hålla kontakten gratis och det var dom positiva till, men jag har inte hört ett knyst sen dess. Det är bara jag som ringer, men nu tänker jag inte ringa lika ofta. Jag får väl må dåligt och sakna, om det är så min sommar var menad att bli.

Nu ska jag ner och käka med mamma!


BURNED BY THE BLAZING SUN

Jag har brännt mig litegrann :/ ajdå.
Dessutom har jag fått jättesnygga ränder efter linnet. Knas.



jag orkar inte rotera bilden, live with it.


WORKING GIRL

Just nu sommarjobbar jag i två veckor, därför kommer det inte finnas supermycket tid över till bloggen, men jag ska göra mitt bästa :)
Jag jobbar på Outo Kumpu, stålverket här hemma i Långshyttan. Jag börjar kl 6 varje morgon och slutar kvart i 3. Tidiga morgnar och långa dagar med andra ord.
Igår fick jag och dom andra tjejorna rensa rabatter och plocka lite skräp, idag har vi varit ute och målat containrar hela dagen, så nu är jag aldeles blå om händerna.


Här jobbar jag!

Sånahär snygga arbetsbyxor går jag runt i om dagarna! Lite tråkigt att vi måste ha långbyxor..

Skor med stålhätta, dom är alltså lite tyngre än mina vanliga tygskor..

Vi måste ha riktigt snygga hjälmar när vi är inomhus, haha. Även jackor (långärmat) är ett måste!


Såhär har jag suttit och målat i solen hela dagen


DAGENS; Järvsö

I lördags såg jag ut såhär :)



Kavaj - Farmors gamla
Koralltop - H&M
Väska - Mammas gamla
Armband - Maddes (<3)
Jeansleggings - Gina Tricot
Tygskor - Din Sko



JÄRVZOO

Hej på er!
Det var ett tag sen nu igen men den mesta av min tid går åt till att jobba och plugga klart.
Iaf, i lördags var jag i Järvsö på Järvzoo med bror, mamma, mormor, morfar, morbror och kusin Karin! Vi var där för att mormor och morfar några dagar tidigare hade firat guldbröllop (50 år gifta!) så vi tog en liten dagstripp tillsammans för att fira det lite :)
Jag tog jättemycket bilder men jag orkar inte lägga upp alla här. Men alla bilder finns på fejjan! Check it out HERE.







Såhär sur kan man bli när ens lillebror inte fattar hur man knäpper en dagens, doh' det är väl något som alla borde kunna nu för tiden? ;)

Som sagt, resten av bilderna hittar ni på facebook!


270610

Var och käkade hos mormor och morfar imorse, göttans.
Sen tog jag moppen och gled upp till Mange! Vi slängde oss på gräsmattan där vi låg i flera timmar, skönt var det! Vi fick besök lite då och då av Markus, Calle och Thess, Micke, Charlie och Manges mamma Barbro :) På kvällen grillade jag, Mange, Charlie och Barbro!
Det blev en riktigt härlig dag ute i solen!

Mange!

Markus!


Grillning, Mange och Charlie!

Jag brände mig lite idag, hehe.

Nu är det dags att sova för jag börjar nämligen jobba imorgon!
God natt :)


VB; Midsummer

Här får ni en liten del av mitt midsommarfirande :)
Alla som är med i videon är barndomsvänner från Långshyttan!




DAGENS; Midsummer




Top - H&M
Liknande haremsbyxor - H&M
Kors - Sicilien (min vän Kristin köpte det till mig när hon var där på semester för många många år sen)


Mer än såhär tänker jag inte anstränga mej idag tyvär.
Saknar dock en vacker krans på huvudet, nåväl, allt kan inte vara perfekt..


FACELOOK; Midsummer



Koppar och brun skugga på ögonlocket och turkos skugga längs den undre franskanten, det får bli min midsommar makeup för det här året!


MIDSUMMER

Idag är det midsommar, jag har inga planer alls. Känns ju kul..
Hittills har jag hunnit med att duscha, äta lunch med familjen och fixat i ordning mej. Snart ska jag över till grannarna och grilla med Sabine, Hannah och Ida! Ska bli trevligt :) Sen kanske dom ska till Leksand så då blir jag ensam och har ingenting att göra. Jag får väl ringa till Mange och se vad han gör.




NEW SHOES

Jag fick nya tygskor av pappa igår! Tycker dom är för söta :)
299:- på DinSko





240610

God morgon på er! Själv har jag varit vaken sen lite före 10 faktiskt.
Det går lite segt här i bloggen måste jag erkänna, men jag har ju faktiskt sommarlov.
Idag har jag klippt klart gräset åt morfar som jag började med igår, lättförtjänta pengar! Jag och bror fick plättar till frukost, mormor är så bra! Nu ligger jag hemma i sängen eftersom att jag har gått och blivit sjuk :( Känns lite surt eftersom att det är midsommar imorn..


Lillebror alldeles nyvaken

Kära mormor :)

Igår vaknade jag upp hemma hos min vän Kristin. Fick dock åka hem rätt tidigt (i min värld är kl 1 tidigt) för jag skulle till tandläkarn i Falun och fixa lite med tandställningen, nu är det inte långt kvar innan den ryker! Sen drog vi (jag och pappa) direkt till Borlänge där vi HÄMTADE MIN SATIO och så fick jag ett par nya tygskor av pappsen, slänger upp bilder sen! Sen när vi kom hem drog jag till mormor och morfar där jag klippte gräset, sen hem och duscha. Kvällen spenderades med Sabine, vi var på bruket först (där jag köpte ett nytt kontantkort, äntligen comviq! och lyckades sätta mig rätt i en smält glass, bra där Felicia!) men det var så hilma mycket mygg där så vi ringde till Mange i panik över att få komma in någonstans så vi drog hem till han där även Putte va! Igår var en riktigt bra dag, jag fick mycket gjort och det kändes som att jag tog vara på varje minut, åh jag älskar den känslan!


Sabine!

Putte!

Nu när jag har min kära satio med 12,1 megapixel kamera så kan jag lova att det kommer bli mycket bilder igen! Äntligen kan jag blogga som vanligt, lovely!


TODAY'S THE DAY OF MY NAME


PAULINA




CAN SOMEBODY PLEASE GET ME HOME?


Ever since the day I left my life has slowly faded
I hope that someday things might change yeah, just maybe
I don’t know how much longer I can bare this pain baby
My days are filled with pure heartache so I say
Lonely is the only friend I know, since the day I left.




220610

God morgon!
Inte så mycket händer nu för tiden, om jag inte träffar nån vän eller går på något möte så isolerar jag mig på rummet vid datorn, great summer huh?
Idag ska jag på möte igen på gnistan, jag är trött på alla jävla möten! Dom frågade mig sist om jag tycker att vi behöver ses under sommarn och jag sa nej, men nog fan blev det så endå. Fråga mig inte isf kärringjävel! ;o
Innan mötet ska jag fixa till mitt rum som ser ut som ett bombnedslag! Jag och pappa ska bära upp lite möbler så att jag kan ha allt någonstans, jag har kommit på att jag har så sjukt mycket kläder! Det får inte plats i garderoben längre.. Jag lägger nog upp bilder på hur rummet blir sen! Måsta bara vänta på att pappa ska vakna först innan jag kan börja stöka och ha mig.

Vi hörs senare! pz

IN THE LANDSCAPE OF MY DREAMS

Nowadays i love to sleep, day or night, cause my dreams are wonderful and all i want is them to be for real..




SOME PEOPLE TELL ME THAT I NEED HELP, SOME PEOPLE CAN FUCK OFF AND GO TO HELL

Det känns som att ingen förstår mig.
Inte många kan tänka sig hur det är att ha träffat dom bästa vännerna någonsin, dela varje dag med dom i flera månader, ha sommaren planerad med dom och sen bli tagen långt bort ifrån dom utan att få träffa dom på en hel sommar. Den sommaren som jag hade lovat mig själv skulle bli den bästa någonsin tllsamman med dom.
Alla vuxna säger att dom finns där för att kunna hjälpa mig, men jag behöver ingen hjälp och inget stöd. Allt jag behöver är mina vänner, det är väl så det ska vara i den här åldern?
Jag försöker förklara hur jag känner och få dom här vuxna att förstå att det dom gör mot mig är brutalt. Allt dom säger är "jo vi förstår" och sen börjar dom men sitt vanliga skitsnack. Tre ord är allt dom förmår sig att säga innan dom försöker trycka i ännu mer skit i mitt huvud.
Dom har lyckats bra , i början var jag livrädd att mina vänner inte skulle vilja ha något att göra med mig mer bara för att jag fick höra det från varje människa jag mötte. Nu vet jag att dom hade fel.
Mitt liv är förstört just nu, och ingen förstår. Ingen vill förstå. Jag är helt ensam här.
Ingen kan känna den smärtan jag känner.


ENGLA

Hittade en låt som Shu Bre Express gjort om Engla! Så fin!
Vet aldrig om jag har berättat det i bloggen men allt det här hände en mil från där jag bor. Kommer ihåg att jag hörde på kvällen att en tjej blivit kidnappad i Stjärnsund, allt var väldigt luddigt och det var mycket snack så jag visste inte riktigt hur det låg till. Jag kommer ihåg att jag var med tre polare, vi var hemma hos en av dom som bor i centrum i Långshyttan och så fort det körde en bil förbi kastade vi oss mot fönstret, då gick det rykten om att det va en grön volvo som var misstänkt, det visade sig ju bara vara rykten också. Mina föräldrar var på hotellet i Långshyttan och festade och jag ringde dom för att berätta om vad som hänt och att jag vägrade gå själv hem den natten.

Det här tiden var som ett stor frågetecken, var är Engla?
Jag och en kompis tog hans moppe och åkte ut till Stjärnsund en dag och var med och gick skallgång, vi gick från eftermiddagen tills det blev kväll ute i skogen. Vi hittade ingenting. Då kändes det hoplöst.
Englas låtsasstorasyster är ett år äldre än mig och vi gick på samma skola, jag kommer ihåg att jag tyckte så synd om henne. Engla skulle ha gått i min lillebrors klass nu när han går högstadiet, tråkigt nog hann hon aldrig bli så gammal. Jag kommer också ihåg att man skulle ha en ros i sitt pm på msn, någon av mina läsare som hade det? Nästan alla i min kontaklista hade det faktiskt. Det här var också en tid då gemenskapen stärktes och dom flesta kände starkt medlidande.

Vila i frid (F)




IN THE TOUGH DAYS YOU'RE THE ONE WHO KEEPS ME ALIVE YOU'RE A JOY IN MY LIFE

Emma, du anar inte hur djupt in i mitt hjärta du finns. Tack. Du är så värdefull för mig <3

























Och även ett tack till Anton (Emmas BF) för sötaste o snällaste kommentaren <3



You mean so much to me guys!

Dagens; funeral






Kavaj med axelvaddar(!) - fick från farmor igår
Spetslinne - H&M
BH - H&M
Jeans (höga i midjan) - Gina Tricot
Armband - Maddes <3
Nagellack - H&M


Jag hade mina gladiatorsandaler från Roots till (som dessvärre gick sönder imorse när vi åkte hemifrån -.-)



FACELOOK



Ni får klara er med en väldigt hemsk fl idag, men jag är trött. Gick liksom upp 04:45 imorse, efter endast två timmars sömn, och nu har jag suttit i en bil hela dagen och varit på en begravning däremellan. Förutsättningarna är inte de bästa.

Idag körde jag på en turkos ögonskugga med svart skugga sotad längst ut längs globlinjen och en vit eyedust i inte ögonvrån! Jag är supernöjd. Körde även på mitt läppstift Exit från MUS. (Bilden ger inte rättvisa för makeup:en)



FUNERAL

Idag tog vi farväl av Esko.
En bror, far, farbror, morbror, farfar, morfar, släkting och vän.
Jag kände han aldrig, har nog inte ett minne av honom faktiskt. Men ändå så gjorde det så ont, det var riktigt tungt. Jobbigast av alla var nog att se dom yngre barnen gråta av förtvivlan, usch dom mådde verkligen inte bra. Och att se den stora förlusten i allas tårfyllda ögon. Jag valde att hålla in gråten, har svårt att gråta inför vuxna..
Begravningen var riktigt fin iaf! Det kändes bra att få ta farväl. Trots att jag inte kände han så var han endå en släkting, och jag visste när jag såg hur ledsna och förtvivlade alla var i kyrkan att han var en människa med ett hjärta av guld, nu en stor förlust.

Det var iaf riktigt roligt att få träffa släkten, och även släktingar som man aldrig träffat förut! Jag tycker om pappas sida av släkten riktigt mycket, dom finns mig nära och betyder mycket. Så många underbara människor! <3

Jag lekte mest med min syssling Emilio, eller ja, han släpade runt mig och baxade min väska hela tiden och gömde den. Han stängde även in mig i en städskrubb på församlingshemmet, han är 8 bast och jag fick inte upp dörren när han höll emot, shiet? Träffade även på mina andra sysslingar Elias, Emmie, Elliot, Alex och Sara! Det fanns även andra barn där och alla blev så förtjusta i de roliga effekterna i PhotoBooth!


En söt liten tjej och Emilio! Den här lilla tjejen var verkligen förtvivlad i kyrkan, hon hade förlorat något värdefullt, utan tvekan. Hon var faktiskt en av dom som grät mest, tungt att se..

Nån söt liten kille och Elliot!

Elias!

Den lilla tjejen och Emilio!

Elliot!

Den lilla tjejen, Elias och Emilio!

Den lilla tjejen!

Emilio och Elliot!

Lite av Emmie, Emilio och Elias!

Den lilla tjejen, Emilio och Emmie!
Emmie är naturligt platinablond, eller ah vithårig nästan. Vilken dröm, eller vad säger ni girls?


Elliot!

Lilla tjejen, Saras kropp och söta killen!

Sara och lillkillen!

Sara, vilken snygging!

Emmie, ännu en snygging!

Elliot och Milo!

Den lilla tjejen och Elias!

Emmie!

Det var dessvärre alla bilder som togs idag, som sagt, jag har inte fått en ny satio än :s
Hörs!


RIGHT NOW

Nu sitter jag, farmor, farbror Janne och Gitte på en restaurang i Vara och käkar buffé! Bilfärden tog 4 timmar och 45 min. Vi åkte genom Örebro, usch det blev lite jobbigt :/ Hinner inte blogga så mycket för snart ska vi bege oss mot kyrkan!


Gitte och jag

Farmor och Janne


LIL' WAYNE IS BALD

OMG OMG OMG OMG!
Det får inte vara sant! Det är sant! Usch :/

Lil Wayne är numera flintskallig för er som har missat det. Han ska ju in på kåken och då åkte håret av eftersom att man inte får ha långt hår där. Fandå, han va så snygg med sina dreads! Han var ju ett av mina alternativ på framtida män! (skämt åsido). Jaja, vad ska man göra. Livet går vidare trots alla dessa i-landsproblem.






Love this pic!


20 PAINTED NAILS

Jag kör på favoritlacket på alla 20 naglar!

Imorn är det ju som sagt begravning. Jag kommer köra på ett vitt spetslinne, ett par svarta jeans som är höga i midjan och en svart kavaj. Eftersom att min turkosa BH kommer synas (genom spetslinnet!) så väljer jag att matcha med turkosa naglar och turkos ögonskugga! Kommer bli super tror jag! Tror inte ni? På fötterna blir det ett par gladiatorsandaler i brunt skinn, jag har brist på klackar!
Jag slänger upp en dagens och en fejja imorn så får ni se då!




Just nu sitter jag i sängen bredvid min kusin Isabella! Vi sitter vid varsin laptop och nördar, men det är väl så det är nu för tiden? På mammas barndomstid var det kottkor som gällde. Ni vet man bygger djur av kottar och så leker man bondgård? Nä, ni vet inte.

Vi hörs imorn (om typ 6 timmar, hjälp!)


COMMENTS

Jobbigt att orka svara på kommentarer ibland, det måste jag bli bättre på! Jobbigt att det inte finns nån svarsmekanism här på blogg.se! Min lösning på det är att svara i inlägg ;p det får funka.


Svar: COMVIQ LÄSER MIN BLOGG? haha rätt kul ;p
Okej Alan då vet jag, tack!


Svar: Tack Erika, detsamma! <3


Svar: Ja usch håller med :'(
Jag vill inte heller.. men finns inte så mycket att göra åt saken :/
Samma här! Så känner jag också! Men samtidigt så äre nog bra att relocate'a litegrann, med tanke på att aina spanade ;s jävla fittor..
Nu gråter jag med nästan.
MB forevah in my heart <3


170610

Tjenis penis! Haha
Jag deppade verkligen sönder inatt. Låg och kollade på The Notbook och höll på att grina ihjäl mej. Jag känner igen mig så mycket i en del i filmen, då när Allie blir tvungen att åka hem bara för att hennes föräldrar inte tycker om hennes förhållande med Noah, så dom skiljs åt mot deras vilja. Exakt det har hänt mig nu, fast jag har skiljts åt från mina vänner, inte från någon jag är tillsammans med. Jag går igenom en riktigt jobbig fas nu. Jag saknar mina killar i Örebro så mycket! Och Emma! Det finns heller inte så mycket jag kan göra åt saken, jag kan bara följa order typ, och gråta mig igenom dom allra jobbigaste stunderna. Vi håller kontakten via telefon och på internet, och jag tackar gud för dom skapelserna! Om två månader är jag iaf tillbaka i Örebro igen och då kan vi alla återförenas! Jag längtar så tills dess!

Idag har jag inte gjort någonting. Jag sov farligt länge, ända tills farmor kom och slet upp dörren och började pladdra på, haha hon är så söt! Lite efter fem åket jag och farmor till Torsåker där vi är nu, hos mina kusiner alltså. Imorn ska vi åka till Vara på begravning, tråkiga omständigheter men det känns ändå viktigt för mig att få träffa släkten, för dom jag kommer få träffa imorn träffar jag inte så ofta. Bilen rullar kl 6 så idag måste jag verkligen gå och lägga mig i tid!




FEEL KINDA BROKEN

Nu har jag lämnat lägenheten för gott. Möblerna är urplockade och nycklarna är inlämnade.
Jag kom dit och fick sådana hjärthugg när jag gick runt där och visste anledningen till varför jag var där idag. Det kändes som att jag skulle tappa andan och falla isär i tusen bitar, försvinna. Det fanns inte så mycket mer att göra än att börja packa ner allt.
Den har dagen har varit en av dom tyngsta någonsin.
Alla våra spår vi har lämnat efter oss, alla minnen som finns där. Jag gick runt där med trasan, torkade bort det vi hade tillsammans där. Visst, det var smuts jag torkade bort, men för mig var det spår av den bästa tiden i mitt liv.
Alla vattenkrig, muffinskriget, alla fester, alla dagar.. Jag vill inte ens tänka på allt roligt, det förstör mig bara mer.
Just nu känns det som att jag håller på att försvinna helt. Jag är förstörd.

Jag fick iaf träffa några av mina killar idag. Deras kramar värmde och fick mig att må bra för en stund. Att lämna dom var dock väldigt svårt.

När vi höll på att städa satt jag på golvet, helt utmattad, försvagad. Jag vet inte om det var för att jag var så ledsen, men jag orkade ingenting. Jag försökte komma på vad jag tänkte på, men jag satt bara och tomstirrade rätt in i väggen. Kunde inte få fram en tanke.
Det var tungt att låsa dörren för sista gången, kika in genom glipan i dörren och försöka få en sista skymt. Sen att lämna Örebro var nog värst. Jag visste att varje centimeter tog mig längre ifrån stället där jag hör hemma. Jag kvävde gråten och det kändes som att jag skulle börja hyperventilera, det kändes som att någon slags ångest kröp upp längs ryggraden. Jag blundade så mycket jag kunde, varje skylt var ett tecken på att jag var allt längre ifrån Örebro och allt närmare Dalarna. Längre ifrån mina närmsta och närmare verkligheten. Tillslut somnade jag.


Tack till alla som har delat mitt första år i Örebro med mig, och tack till alla som har hälsat på mig och ett stort tack till er som i stort sett har bott där med mig och funnits vid min sida nästa hela tiden! Det betyder mycket för mig <3
(Ni får leva med att det står "nytt projekt" i början, jag har inte klurat ut hur man ändrar de än :p)


Nu ska jag se The Notebook, jag behöver gråta.

FACELOOK




"Sommarlovs-makeup" idag igen :)



Dagens!




Tröja - Lacoste
Jeans - JC



160610

God morgon!
Ni ligger väl och sover djupt just nu med tanke på att det är sommarlov men jag är uppe med tuppen och om 10 min rullar vi iväg mot Örebro! Gosh jag måste hinna käka frulle också, och lägga upp en dagens och en fejja.
Jaja, bäst jag skyndar mig på! Vi hörs ikväll när jag är hemma igen! :)


ÖREBRO TOMORROW

Imorn ska jag hem. Till min stad. Stället där jag hör hemma, där jag har funnit mej själv, där jag har träffat så många underbara människor.
Omständigheterna är dock lite tråkiga, vi ska ju åka dit för att hämta alla möbler och allt i lägenheten. Känns rätt deppigt. Jag har haft så himla roligt i den lägenheten, och jag har delat som stunderna med dom bästa! I den lägenheten började jag bygga början på mitt egna liv, där skapades starka band mellan mig och mina närmsta. Så många roliga fester jag har haft där! Gosh, jag kommer verkligen sakna den lägenheten. (För er som inte vet så har jag blivit vräkt, haha)
Jag kommer få träffa mina killar imorn också, jag är överlycklig! Dock vill mamma bara att jag lämnar över deras saker och inget mer men jag har bett om lov att få umgås med dom lite på innergården så vi får väl se hur det blir, ska snacka med mamma mer imorgon bitti om det. Just nu skulle jag kunna döda för att få ha dom i min närhet. Men men, livet blir inte alltid som man hade planerat det.

Jag ska upp kl 6 så det är nog bäst att jag sover nu, god natt!

Right now.

Tjena!
Tråkigt nog så blev det inte att åka till Borlänge idag. Jag skulle ju hämta min kära lovely älskade satio men vi har försökt ringa hela dagen till The Phone House men dom svarar inte, så det kändes onödigt att åka dit utan att veta om dom hade fixat klart allt med försäkringar och så. Troligen blir det av på torsdag ist!
Så just nu sitter jag och pluggar i sällskap av en godispåse och en toblerone, tack mamma! :)



LÄSARFRÅGA

anna om FACELOOK: varför har du foudation på dig när det är sommar och sol?

SVAR: Det beror faktiskt på. Ibland (oftast) så struntar jag i det när det är sommar, men om jag vet att jag ska ut och göra något speciellt så brukar jag använda foundation. Som idag t.ex, jag skulle till Borlänge och shoppa. (Dock blev det aldrig av så jag sminkade mig helt i onödan.)


Dagens!

Erkänn att tishan är för söt! Han heter tydligen Earnie, den där filuren (vilket gjorde saken ännu sötare)




Tisha - Link (köpt i Finland!)
Jeans - JC



FACELOOK





Mascara och foundation idag igen, låt oss kalla det sommarlovs-(med-andra-ord-vara-lat)-makeup!


150610

Heloooo my name is papito! (Jag är Tabby-beroende, sry)
Efter ett samtal med en vän, frulle, dusch och fix så är jag äntligen här. I'm ready to seize the day! Nä. Så speciell ska vi inte göra denna simpla tisdag. Vad händer idag då? -Troligen så ska jag till Kupolen med mamma för att hämta min satio (JAAAAAAAAAAA! :D) och även köpa något som jag kan ha på mig på fredag för då ska jag till Vara på begravning. Ikväll ska jag umgås med en av dom vänner jag har haft längst, Sabine! Ska bli kul :) Några mer planer har jag inte, tror inte jag hinner med något mer heller iofs.

Jag ska alltså åka från..låt oss säga Hedemora och ända ner till Vara (typ Trollhättan ser det ut som?)
Usch det blir en redig biltur! Och om vi ska åka genom Örebro så kommer jag få flipp och börja vrålgrina eller nåt.



EVENINGPLANS

God kväll, haha!
Sen sist har jag inte gjort någonting, förutom datorn och tv:n.
Nu ska jag snart ut och ta en cigg och ringa till min Emma! Vi pratar i telefon minst en gång varje dag faktiskt, det är jobbigt att vara ifrån varandra för vi har blivit riktigt tajta! Lavjo soulmate <3
Jag såg att Malin skulle se på Mean Girls och då blev jag väldigt sugen på att också göra det! Tack för tipset Malin :) Hon skrev också att hon skulle dricka påskmust och jag fick panik och tänkte "ABO är det redan påsk?!" Sen kom jag på hur det ligger till.. hehe, ni behöver inte kommentera den! ;)

På tal om Mean Girls, kommer ihåg att jag älskade den filmen för några år sedan, och Regina var helt klart favoriten! Jag vet inte varför, men jag ville alltid vara som hon. Jag var faktiskt en riktigt bitch förut.. Jag kommer ihåg en gång när jag och mina dåvarande kompisar (massa killar och en till tjej) satt i sporthallen hemma och så säger dom "Du, Felicia...... Vi tycker faktiskt att du är väldigt bitchig!" Det var när jag gick i 7:an. Tror jag kom på mig själv lite då faktiskt, sen böt jag umgänge. Haha!

Och på tal om Emma, check this out!



CREATED FOR A PLACE I'VE NEVER KNOWN

Den här låten måste vara skriven om mig och mitt första år i Örebro..



I've got my memories
Always inside of me
But I can't go back
Back to how it was
I believe you now
I've come too far
No I can't go back
Back to how it was
Created for a place
I've never known

Chorus:
This is home
Now I'm finally
Where I belong
Where I belong
Yeah, this is home
I've been searching
For a place of my own
Now I've found it
Maybe this is home
Yeah, this is home

Belief over misery
I've seen the enemy
And I won't go back
Back to how it was
And I got my heart
Set on
What happens next
I got my eyes wide
It's not over yet
We are miracles
And we're not alone

(Chorus)

And now after all
My searching
After all my questions
I'm gonna call it home
I got a brand new mindset
I can finally see
The sunset
I'm gonna call it home

(Chorus)

Now I know
Yeah, this is home
I've come too far
And I won't go back
Yeah, this is home






IT HURTS TO HEAR THOSE WORDS



Usch, just nu är det tungt..

Jag orkar inte höra mer skit om mina vänner, det tar så jävla hårt, det gör ont.
Så fina människor, mina bästa.
Att höra en massa skit från folk som inte ens har träffat dom gör mig så frustrerad och ledsen, då stänger jag bara av, kliver in i min egen värld och drömmer mig bort till Örebro.
Jag gråter inombords. Jag tar åt mig exakt lika mycket även fast det inte är riktat mot mej.
Som sagt; det gör ont, riktigt ont.

På onsdag ska jag till Örebro och plocka ur resten ur lägenheten. Jag är rädd, vill åka men vågar inte. Jag är rädd för att knappt få träffa mina vänner. Jag kommer träffa dom, det vet jag för dom har saker hemma hos mig. Men jag är rädd för att inte få spendera tid med dom, jag är rädd för att sekunder inte blir minuter.

<3

140610

Hej på er!
Idag gick jag upp lite tidigare än vanligt för ett telefonsamtal från polisen i Örebro. Han berättade lite om mina drogvärden från den första gången jag blev inplockad och även vad min böter skulle hamna på ungefär, fast det hade jag ju redan räknat ut.
Efter det åkte jag och pappa in till Hedemora för möte med soc och gnistan. I'll leave that uncommented. Efteråt bjöd pappa mej på donken, gott!
Sen har jag väl inte gjort något mer idag, bara varit hemma och segat.

Pappa har ringt till försäkringsbolaget idag så snart får jag nog en ny Satio! Och på onsdag åker vi nog till Örebro och tömmer ur lägenheten. Då ska jag träffa mina Örebro-boys, happy! :D Mycket bra på gång just nu!

Ibland kan det ju bli lite fel, haha!




AWESOME GUY!

Sitter och småsnackar lite med den här snubben på Youtube! Han erbjöd sig att lära mig c-walk men hur det ska gå till vet vi inte än eftersom att han bor i Norrtälje.

Grym är han iaf!




FACELOOK





Enkel makeup med bara foundation och mascara idag! (somvanligt?)


Idag har jag..

TRÄFFAT MIN EMMA I AVESTA! GULD!
Vi gick till stan (även fast vi inte hittade o gick fel först haha) och tog en fika! det blev en varsin glassbägare och så delade vi på en brownie, jag tog en caramell-latte också (ofc?). När Emma åkte hem satt jag på en parkering och väntade på att mamma skulle komma och hämta mig i typ 45 min, segt.

När jag kom hem käkade jag och sen blev jag så danssugen så nu har jag dansat i flera timmar! Jag är genomsvettig och helt slut verkligen. Jag har kört på c-walk, ragga/dancehall och hiphop/street idag, via youtube kan man lära sig allt!
Jag har faktiskt blivit rätt hysat bra på c-walk om man jämför mot hur det var före jag tränade idag, övning ger färdighet som man säger! Sen kom jag på att jag vill shakea lite ass så jag slog på Shakiras nya Waka Waka och skakade järnet! Dock syns inte det i klippet eftersom att kvalitén är så kass, men det går undan iaf ;)
Jag PHOTOBOOTH får be om ursäkt för kvalitén på både ljud och bild! T.ex. i c-walk klippet så hänger inte ens dansen ihop med musiken, fast i verkligheten så gjorde det faktiskt det! :)






Dagens!



Tröja - H&M (herravdelningen!)
Slitna jeans - Gina Tricot



131006

Nu ska jag glida iväg till Avesta för att spendera dagen där med min EMMA! Kan ni förstå?! Hon är i Dalarna :D Jag är överlycklig! Hon är faktiskt där på hundutställning med sin lilla vovve :)



Nä, bäst att jag glider nu!
Slänger upp en dagens och en facelook när jag kommer hem!


SHOWROOM

På fb har jag ett album som heter SHOWROOM där jag lägger upp outfit bilder! Kan vara kul att kunna se tillbaka på outfits och se hur man har utvecklats!




THE PARTY IS OVER

40 års festen för Lisa är över.
Gud va kul det var, riktigt trevligt :) Och det var fullt hus!
Det bjöds på god mat och fika. Det var invigning av deras övervåning som dom har byggt på sen 2008, riktigt fint blev det! Lisa och hennes lilla kör Stjärnklang sjöng så fint, det lät som att man satt i en kyrka och lyssnade på deras fina stämmor.
Tråkigt bara att jag inte har min Satio kvar, jag önskar jag kunde dokumentera min dagar! Men mamma ska ringa till försäkringsbolaget på måndag och fixa det! Så snart blir det nog lite mer bilder här i bloggen :)

Vi hörs!

FACELOOK





Idag kör jag på silvrig och svart skugga!
Örhängen - H&M



Dagens!



Leopardblus - H&M
Kofta - Cubus
Skinnbyxor (fake) - Gina Tricot


Klädhögen beror på att jag har för mycket kläder och för liten garderob här i Dalarna!


40

Nu ska jag och familjen åka ut till Myckelby (landet fo' real!) för att fira min morbrors sambo Lisa som har fyllt 40! GRATTIS!

Ibland saknar jag det platinablonda faktiskt. Lägenheten saknar jag mer.


Slänger upp dagens och facelook snart!

080610 - 100610

Här har det varit tyst ett tag, det syns på statistiken som också sakta dör ut. Men vafan, det är bara en siffra inget mer.

Vad har hänt sen sist då?

Tisdagen spenderades med Kristin och Marlie, två klasskompisar från tiden i grundskolan. Kristin och jag var bästa vänner under större delen av min uppväxt, vi har dock liksom växt isär de senaste åren. Vi umgicks på bruket, låt oss kalla det för Långshyttans centrum för att sedan glida hem till Kristin på moppen för att äta. Sen åkte jag och Kristin till Kupolen med mamma för att shoppa lite. Jag kom dock hem tomhänt(!), och nej, det var verkligen inte för att jag inte hittade nåt snyggt för tro mig, jag hittade mycket! Plånboken är bara lite tunn just nu hehe. Jag hjälpte mamma att hitta kläder till lillebrors examen iaf, det blev en vit v-ringad tisha och en lila kofta, mycket snyggt!

I onsdags åkte jag och pappa till Falun och hämtade Putte! Så han delade gårdagen med mig. Vi gjorde inte så mycket speciellt, hängde på bruket, åkte upp till Mange där vi också träffade Kilen, Grandin, Musse, Globen och Fredrik :) På kvällen åkte vi hem, satt och nördade vid datorn ett tag och tog sen moppen ut för att umgås med Sabine och Hannah på en filt i gräset, mycket trevligt och roligt! Putte sov här, och det resulterade i att jag tillslut la mig på golvet på en pläd för att Putte tog upp hela sängen!

Idag (torsdag) har jag solat, varit ute och gått med mamma och bara tagit det lugnt här hemma.



PROMISES

Om man lovar något så kan man bryta det löftet.
Om man lovar något och "svär på sin mammas död" så kan man bryta det löftet om man kommer med en anledning.

Nu för tiden finns det inget som heter ett löfte.




HATE YA

jaghatarminmammajaghatarminmammajaghatarminmammajaghatarminmammajaghatarminmamma
jaghatarminmammajaghatarminmammajaghatarminmammajaghatarminmammajaghatarminmamma
jaghatarminmammajaghatarminmammajaghatarminmammajaghatarminmammajaghatarminmamma
jaghatarminmammajaghatarminmammajaghatarminmammajaghatarminmammajaghatarminmamma
jaghatarminmammajaghatarminmammajaghatarminmammajaghatarminmammaJAGHATARMINMAMMA
jaghatarminmammajaghatarminmammajaghatarminmammajaghatarminmammajaghatarminmamma!


FREEDOM MAN

Ett samtal som fick mig att totalt tappa talförmågan till en början som sedan fick mig att skrika rakt ut av lycka. Ett samtal som kommer avslutas senare ikväll :) Vi hörs!
Välkommen ut i friheten mannen!


SMILEY

Nu är den tillbaka! :)
Jag kämpade med att få i kulan i en evighet men tillslut sa det klick och nu sitter den på plats!




070610

Hej på er!
Pappa kom och väckte mej kl 9 imorse. "Nu ska du åka och pissa!" Aja, fanns inte så mycket mer att göra än att gå upp. Drog in till Hedemora och lämnade ett urinprov, Puttes mamma Carina var det som tog provet på mej :) Skönt med nån man känner! Iaf, nu till den stora nyheten; JAG ÄR REN! Ni anar inte hur skönt det känns. Igår var det exakt en månad sen jag använde en drog sist så det tog en månad för mig att bli ren. Visst, jag saknar det men jag har absolut inget behov av droger vilket känns bra. Tänk om jag skulle ha fastnat i skiten, då skulle jag inte ha mått så bra nu.



Jag kanske borde belöna mig med lite nätshopping? Jaja, vi får väl se :)

OH BTW

Juste! Jag har helt glömt bort att berätta att i tisdags efter skolavslutningen så vad jag hos frisören med Emma. Vi var hos favoriten Tove på Hår- och nagelbandet som ligger vid Frimis typ, i Örebro alltså. Emma färgade sin utväxt och toppade håret och jag gjorde bara en färgbomb. Vi valde att köra på guld. Vi valde helt rätt, jag är supernöjd! TACK TOVE!




PROCESS TOMORROW

Imorgon är det rättegång.
Jag kommer inte kunna finnas där, vilket svek. Jag önskar jag fick vara där och trycka upp ett fett flin i åklagarens tryne, det vore allt ett sant nöje.
Jag finns med er i tankarna iaf! Imorgon knäpper jag mina händer för er.
Lagen står inte på er sida, det är något vi redan vet. Men jag hoppas ni har duktiga advokater som gör allt för att bevisa motsatsen till ert bästa.

FUCK DET SVENSKA SYSTEMET!



FOR THE PIGS IN ÖREBRO

Ja, ni måste ju få ett eget inlägg från mig som jag lovat?
Jag tycker det räcker med lite musik :)
Lyssna och njut!
(Den andra låten handlar faktiskt om hur just ni fuckade till det för han som rappar)







Och glom inte! I Sverige har vi tryckfrihet :) puss på er!


060610

Jag ringde, jag fick svar.
Det gjorde min dag. Nu när jag tänker efter så.. varför skulle jag INTE få svar? Haha!
Annars har dagen varit riktigt tråkig, urtrist verkligen.
Jag har plockat fram mitt gamla comviq-kort men det vill inte funka i nån telefon, iofs så äre nog inaktiverat också haha. Får fixa det problemet imorn! Typ alla mina vänner har comviq så att hålla kontakten helt gratis vore ju underbart!

Igår satte jag i min piercing igen! Ni vet min smiley? Usch det har typ blivit brosk där så den här gången fick jag verkligen plåga mej och stå och pressa hur länge som helst, inte kul. Jag blev ordentligt uppsvälld men idag är det bra, tur det! Hoppas den inte migrerar igen nu..

Idag är det Sveriges nationaldag, höll på att missa det helt. Inte för att det är speciellt på något vis men endå. Jag deltog i en rätt rolig disskusion om just det här på facebook idag. En av mina vänner spelade arabmusik och någon random kille hade blivit jättesur för att hon spelade det på nationaldagen, jag kunde ju såklart inte låta bli att lägga mig i så jag frågade vad han hade lyssnat på för musik idag, hip hop och house var svaret. Ah, jävlar vad svenskt. Jag ägde sönder han iaf och han lämnade tillslut konversationen. Sen hotade han mig med polisen. Hörde ni? POLISEN! HAHAHAH, vad mer är dom än ett stort jävla skämt? Vadå, skulle jag bli rädd? För en gris? HAHA.


LOVE UND TEARS

KOLLA VAD EMMA SKRIVER I SIN BLOGG

jag finner inga ord. <3
skriver senare när talförmågan e tillbaka.




I DON'T DARE TO

Jag vågar inte skriva länge för jag är rädd för att inte få något svar.
Jag vågar inte ringa längre för jag är rädd att ni inte svarar.
Jag vågar inte ta chansen för jag är rädd för risken.




VB; Dagens bravader!


Jag är allmänt CP (som vanligt höhö). Killarna vill slänga i mej, men jag tror inte dom hade psyke till det när jag skrek hur rädd jag är för svart vatten.



Här ligger vi och tomsnackar om vad en check är för något. Jag fortsätter att filma och helt plötsligt får Kilen ett av sina vanliga ryck. SKRATTKRAMP säger jag bara!


Idag..

..har jag umgåtts med Mange och Kilen!
Vi drog till Rällingen och låg där och stekte ett tag :)

Här är resultatet;
























Dagens!

Tyckte de va coolt att köra på en svartvit dagens, let's go for it!




Flanellskjorta - Jobman
Linne - H&M
Avklippta jeans - JC



FACELOOK



Natural fucking beauty, ok?


I'M NOTHING WITHOUT YOU


Det är sommarnatt jag känner håret i vinden
Ser på filmer av oss det väcker gamla minnen
Vi hade kul tillsammans skrattade och log
Men allting är förändrat skenet bedrog

Jag vill tillbaka vill få va i er närhet
Se oss tillsammans igen känna grupptillhörighet
Om jag ändå kunde få ta tåget ner
Känna friheten men det är i mina drömmar inget mer

Allt är förändrat inte som förr men jag tvekar
På att ni glömmer vår gemensamhet nu när tomrummen ekar
Som ett bäst före datum som aldrig kommer passeras
Som en stenmur som aldrig kommer raseras

Jag hoppas att mina känslor är sanna
För isåfall tar jag tåget ner för att stanna
En sydlig manöver
för att befinna mig bland er för många år framöver
Det är er och ingen annan jag behöver


Deppar ihop.
Jag blundar, lyssnar på musiken. Tänker på er. Tänker på att få dö.
Jag har ingen lust till någonting längre. Vill bara försvinna från den här världen.






THANK YOU

Tack Amin & Hussein!
Vi känner varandra knappt men ni har båda funnits där och ställt upp under dessa dagar.
Ni förstår och vet att jag verkligen mår dåligt och ni finns där och pratar med mig, och jag får prata ut.
Ni får mig på bättre humör.
Önskar att fler kunde inse att jag är påväg att gå under.

Tack iaf killar ♥


LOST

Jag ber snällt.
Försöker komma överens.
Jag ger inte upp.
Jag tappar kontrollen och skriker rakt ut.
Tårarna sprutar som ett hav av svallvågor.
Jag är förlorad, till spillo.
Skalet är allt som finns kvar.


FRIENDS?

Ni kan bara dra åt helvete just nu.
Jag försöker finnas där och ställa upp så mycket jag kan.
Jag försöker visa min uppskattning av att ni är en del i mitt liv.
Jag försöker berätta hur fina personer ni är.

Jag sitter här hemma, mår dåligt över att inte ha träffat er på två dagar. Två dagar! Det är ingenting, men när det gäller er så är det fan för mycket. Jag ringer för att höra hur ni har det, för att få höra era röster. Jag ser på bilder av er varje dag. Jag sover så ofta jag kan för att få drömma mig bort till Örebro, till er.

När jag ringer så får jag bara höra ett drygt jävla svammel, ingen tar någonting på allvar. Jag ringer er för att ni får mig att må bra. Jag håller på att gå i botten och jag vänder mig till er för att jag mår dåligt.
Vill ingen av er finnas där för mig precis som jag vill finnas där för er?
Jag börjar tro att vissa personer har rätt om er, men det är inget jag vill tro. Men dom senaste två dagarna har ni bara fått mig att må sämre.

Att få sakna er och tänka på er är det enda som får mig att vilja gå upp på morgnarna. Ni betyder faktiskt mer än ni tror.



WEST -THAT'S IT!

Pappa snackade om att rektorn håller på och fixar nåt slags boende till mej i Aldofsberg. Fuck Adolfsberg säger jag!
Jag ska bo kvar på mitt kära väster, och jag ska fan kunna gå till plugget.
Att varnda genom väster en tidig sommarmorgon är underbart, nästan overkligen för mig. Ingen ska få ta det ifrån mej.
Adolfsberg in my ass!


THIS DAY TURNED OUT TO BE NOTHING

Det blev ingenting av den här dagen.
Vaknade 12, gick och la mig vid 2, sov till deppmusik och vaknade kl 6. Käka och drog upp till gudfar och gratulerade han tillsammans med pappa.
Sitta och lyssna på hånskratt och nedvärderingar. Jag är bättre än er.


-

Jag vill inte se era bilder.
Jag vill inte läsa om era dagar.
Jag vill inte se er vara kära.
Jag vill inte se er lé.
Jag vill inte se er njuta av solen.
Jag vill inte höra om era planer.
Jag vill inte.

Det hjälper inte mej, snarare tvärtom.


IT DOESN'T EXIST ON THE MAP

Jag önskar jag fick börja om från noll. Lära mig av mina misstag och inte skapa nya.
Jag vill få ha samma tillit som förut. Då kunde jag göra vad jag ville. Fast denna gång skulle jag inte sabba allt för mig själv. Jag vill få slippa känslan av att ha någon som står bakom mig och drar i tyglarna och bromsar mig, jag vill slita mig loss och bara få leva.
Befinna mig var jag vill, säga vad jag vill, se ut hur jag vill, spendera mina dagar som jag själv vill.

Det går inte längre. "Finns inte på kartan" brukar dom säga, dom som håller i tyglarna.




PROCESS

På måndag är det rättegång.
Jag vill kunna delta, vara till hands, finnas där.
Visa att jag står vid deras sida genom allt.
Kunna vara en stöttepelare i jobbigt stunder, eller bara vara den som delar ett skratt.
Hålla en hand när det är nära att brista, eller skicka ett léende vidare när det behövs.

Dom försöker hindra mig, men jag ger mig inte. Inte den här gången.
Vi ses på måndag.


IT WORKS

En outfit som funkar riktigt bra.
11 röster och jag är nöjd.




030610

Uscha, jag har för mycket att göra.
Sex st IKEAkassar med kläder och skor ska in i garderoben, en massa kartoner och lådor ska packas ur. De sista inlämningsuppgifterna ska in så att mina ig:n försvinner. Jag måste duscha. Jag måste leva.
Ibland är livet bra hårt. Det känns som att tiden inte räcker till även fast jag har hela sommaren på mig. Jag är inne på dag tre på mitt sommarlov, konstigt nog så önskar jag mest av allt att sommarn springer förbi så att jag får komma hem till min kära stad igen, tillbaka till mitt liv.

Idag ska jag försöka ta tag i det mesta som måste göras, vädret är underbart så vi får väl se hur bra jag lyckas med det.

SIMPLE

Så enkelt men ack så snyggt!


Bild: STHLM Streetstyle


-

Ångest. Vad ska jag göra av sommaren 2010? Den sommar som skulle bli den bästa hittills vilket jag hade lovat mig själv. Ja, vi får väl se hur det blir med den saken. Det är inte så troligt att det blir som planerat.

Jag vill klä mig i höga klackar, sommriga kläder och känna vinden i håret. Jag vill leva.


FACELOOK




020610

Hej på er!
Idag sov jag till kl tre, sen tog jag moppen ut till Myckelby och var barnvakt åt kusin Karin i två timmar. Nu är jag med Mange och vi softar bara och lyssnar på min sköna Youtube-playlist "let's go ghettokid", haha.




EMPTY ROOM

Lådor och skåp töms. Kartonger fylls. Kartonger bärs bort. Tomrummet växer.
Glädjen och gnistan försvinner. Klumpen i magen växer och sorgen kryper närmare.


Det var först när vi satt på pizzerian i Lillån som det gick upp för mig. "Det är faktiskt på riktigt". Jag har hela dagen gått runt och väntat på att få vakna upp ur mardrömmen. Jag har endå packat ner mina ägodelar i två dagar nu, men inte har väl jag tänkt på att jag ska flytta. Jag ville nog inte inse.

Jag satt där i bilen, såg fasaderna svischa förbi. Försökte memorera bilder. Visste att jag skulle lämna stan och mina vänner och inte komma tillbaka på länge. Jag kunde inget göra.
Min egen resa till Auschwitz, det var så det kändes. Jag hade inget val och färdades mot fångenskap. Jag blev tom, stängde av. Kramade om täcket hela vägen, försökte dofta på det så mycket som möjligt. Jag blundade, drog in djupa andetag och fick upp minnen, fina bilder i huvudet som fick mig att le så stort.

Nu sitter jag här, själv. Om jag så skulle ha rummet fullt i folk så skulle jag endå vara själv.
Jag är fortfarande offline i min hjärna, går på autopiloten. Försöker lé, försöker lägga tankarna på något annat, på någon annan. Går inte. Inatt kommer jag vaggas till sömns i ett hav av tårar.

Nu ska jag ut och slå mig ner på trappen. Tända en cigarett och njuta av att vara självdestruktiv. Känns skönt på något konstigt vis. Men vad ska jag göra? Inte ens musik kan få mig glad, just nu får det mig bara att sakna.


PRISONER

Vill ni stå där och se på hur en del av mig försvinner? Vill ni se mig sjunka ihop och se en del av mitt hjärta skrumpna ihop och bli som ett russin? Varsågoda. Men försök i så fall att i framtiden stå upp och med ett leende på era läppar säga att det var rätt, säga att det var det bästa för mej. Och framför allt säga att det fick mig att må bra.

Ni vet inte ett skit om mej, ni kommer aldrig få veta heller.
Ni kommer inte få lära känna mej som vuxen person. Då är det mitt eget liv. Allt ni kommer kunnas minnas är Felicia, hon som levde livet utan gränser och njöt av det till max, hon som valde att vara ung och dum för att sedan bli gammal och vis. För visst är det så det är?
Ni kommer tänka; nu är hon där ute någonstans, njuter av livet tillsammans med dom som vi smutskastade inför henne, dom som hon hade sin fulla tilltro till. Vi kanske borde ha gått tillväga på ett annat sätt.

Take me as I am, or watch me as i go.

Jag ser förbi och rätt igenom alla vuxna som försöker trycka i mej en massa skit. Ni som försöker ta det bästa jag har ifrån mej. För jag vet, att om några år, om det så ska ta tjugo år, så kommer ni se att jag hade rätt.
Jag kommer lyckas i livet, med så enorma framgångar att ni kommer stå där med era munnar på vid gavel och önska att ni fick dela det med mej, men det får ni inte. Inte för en sekund. Det finns bättre människor att dela det med och ni vet exakt vilka jag menar.
Dom människor som fanns där vid min sida, dag som natt. Dom människor som ni såg som smutsfläckar i samhället, dom människor som jag såg som änglar på jorden.
Dom människor som fanns där när jag flyttade långt ifrån tryggheten, dom som jag sedan fann trygghet oss, dom som jag hittade min styrka i mig själv hos, dom som jag behövde mer än någon annan. Dom som tillslut blev min familj. Jag har ju aldrig haft en sådan förut.

- Har du inga "vanliga, normala" vänner?
- Jo, men dom alkoholiserar ihjäl sig själva, super minst två gånger i veckan. Och jag tycker inte om alkohol så värst mycket.

Helt tyst. Inte ett ljud.

Alla mina vänner i skolan gick ut idag och visste att dom hade en hel sommar fylld av frihet framför sig, jag kände klumpen växa i magen och visste att det är nu min frihet tar slut. Nu kommer jag bli en fånge i det som är menat att kallas mitt hem. Jag kommer bli en fånge i mej själv, stänga in mig totalt och vilja glömma allt runt om mig, allt förutom min familj.


RSS 2.0