GODDESS OF HAIR

Jag har ärligt talat världens skönaste, bästa och roligaste frisör! Tove heter hon och jobbar på Hår- & Nagelbandet, typ vid Frimis ni vet?
Jag har inte varit där många gånger, två bara tror jag ärligt talat, men hon är på riktigt min hårgud! Går ni till henne så blir ni inte missnöjda, det kan jag lova! Och nästa vecka ska jag dit igen och låta henne göra underverk, ska bli så kul!


Kvinnan har koll minsann ;)


FACELOOK




Foundation, puder, mascara.
Min nya hår-lärare gjorde en knutfläta på mig idag på lektionen, supersnyggt! Den består alltså av helt vanliga knutar, hur coolt som helst eller hur?


Och jag förstår om ni tröttnar på mina tråkiga Photo Booth bilder, men som sagt så har jag just nu ingen kamera och en gammal mobil med VGA-kamera, inte så kul..


DAGENS!



Jeans - G-star Raw Denim
Linne - H&M Blackbook collection
Tröja i kortare, vid modell - Gina Tricot
Kashmirsjal - Köpt i N.Y.
Armband - URF



LOVELY WORDS

Nu är jag hemma efter en lång dag i skolan som faktiskt ändå inte känns så värst lång!

Innan sommarlovet fick vi i klassen (vi som var där den dagen) beskriva våra klasskamrater med ett-två ord var, en mening kan man väl säga, helst även på den bokstav man börjar på och idag fick vi tillbaka lappar med alla fina ord på. Gud så glad jag blev, kunde verkligen inte sluta le!



Såhär beskriver mina klasskamrater mig:
  • Fin personlighet
  • Modeintresserad
  • Snäll
  • Flitig
  • Snygging
  • Lättsam
  • Fabulous
  • Galen (på ett bra sätt)
  • Fearless
  • Fin
  • Rak & Ärlig
  • Fantasifull
  • Trendig
  • Framtida topp-bloggerska
  • Trevlig
  • Fin personlighet
  • Fantastiskt modemedveten
  • Funny
  • Positiv
  • Fashiongirl
Tack så hemskt mycket! Ni är guld! <3


sista0810

Shulululu som alla mb-folk säger! Även jag :) haha!

Började kl 8 imorse och hade matte (jag har valt matte b som iv-val), sen hade vi håltimme i två timmar och fyrtio minuter så jag, Louise, Johanna och Shewit drog upp på stan. Vi satte oss mitt i stan utanför nån godisbutik och bokstavligen skämde ut oss, eller jag och Shewit iaf. Jag slår på musik (Beenie Man) högt på dator bara för pinsammheten skull, men jag stängde av typ direkt, och Shewit sätter sig och beatboxar även fast hon inte kan för fem öre, hahaha! Jag filmade lite också, ska klippa ihop det sen så slänger jag upp det i bloggen.
Sen drog jag och Shewit ner till min frisör (läs: hårgud) och snackade ihop oss lite om mitt hår. Någon dag nästa vecka kommer det ske en ganska stor förändring med mitt utséende, men jag säger inte när ;) Det får bli en överraskning!
Sen drog vi till matsalen och käkade och nu sitter vi och väntar på våran lärare, vi började för snart 20 min sen men han har inte kommit än, är det nu man ställer sig upp och skriker "SCOOORE!" ?


Mina fina på stan! (Shewit, Johanna & Louise)




FACELOOK

Såhär har jag sett ut idag!




En bulle högt på huvudet, hårbandet har jag flätat själv av mockaband som jag köpt på Glitter för sisådär en 40:-

Nu är det dags att sova för min del, jag går i skolan i åtta timmar och tio minuter imorn, fast jag har bara tre lektioner :) Blir ett par timmar på stan med tjejorna, bl.a. ska jag till min frisöt Tove på Hår & Nagelbandet! Vi ska snacka ihop oss lite om att jag ska färga sandbruna slingor, kul!



WEEKDAY

Jag föll för detta armband när jag kikade in i Elins blogg nyss!
Dom kommer från Weekday MTWTFSS och kostar ynka 180 kr tror jag.
Tråkigt nog så är mina armar garanterat, och då menar jag garanderat för smala, och jag har även lovat mig själv att inte slösa mer pengar förän jag har fått mitt första studiebidrag efter sommarn, det vill säga om ca 20 dagar, drygt!


Armbandet är iaf älskvärt!


Elin bar upp armbanden supersnyggt tillsammans med en underbar kreation från TLF på röda mattan!




RASTA / ETHNIC BRACELETS

Jag har ju helt glömt bort att visa er vad jag köpte på reggaefestivalen!
Nu får ni se armbanden iaf :)


Det första är gjort av hampa, det köpte jag på stan, 60:-
Det andra med snäckor kostade 65:-
Dom två längst till höger köpte jag av en tjej som heter Leila som gör dom själv och åker runt och säljer! 65:- resp. 40:-



DAGENS!


Oversizekofta - Lager 157
Halsduk - Mormor har stickat den!
Tisha - H&M
Jeans - JC
Halsband - Sicilien (fick det av min dåvarande bästa vän för herrans massa år sen när hon var där)
Hårbandet har jag flätat själv!
(Till detta hade jag ett par svarta stövlar och senapsgula benvärmare under!)

(Photo Booth gör så att man ser helt cp ut!)


300810

Hejsan! Just nu sitter jag i skolan och är med på Emmas lektion i smyg hihi ;) Jag har lektion i salen bredvid om fem minuter så jag smiter över dit snart!
Tidigare idag hade vi engelska och nyss var vi och åt lunch, idag fick vi korv och mos.
Nu kommer jag ha hantverk; naglar i fyra timmar! Ska bli så kul att få börja lära sig om naglar, det har jag verkligen sett fram emot!


Min trollunge Emma just nu!


WINE N' THE FAVORITE BOYS

Igår hade jag riktigt kul! Det blev vin med mina favoritkillar :)
Kom hem halv tre inatt och idag mår jag som jag förtjänar.. Men det var det värt!

Såhär såg jag ut igår!




KVÄLLENS!

Såhär ser jag ut ikväll/inatt!


Jeansskjorta - Monki
Halsband - H&M


(Det tråkiga med mac är att kvaliten på bilderna som man tar i photo booth inte blir bra alls, speciellt inte när det är mörkt!)


FACELOOK

Verkar som att det blir vin med mina favoritpojkar idag, vi får väl se, vore gött! Annars joinar jag nog Simon (äldsta sonen i familjen som jag bor hos) och hans polare :) Vi får se vad kvällen och natten har att erbjuda helt enkelt!
Här har ni en halv facelookbild iaf!



Foundation, puder, markerade kindben, ögonbrynspenna, eyeliner längs undre franskanten, kopparfärgad ögonskugga med svart sotning, och mascara förstås!


MORE NEW

Oj vad jag shoppar, fjärde dagen i rad idag!

Igår köpte jag två st bodys i reahögen på Monki, 60:-/st


Ni vet jeansskjortan jag hängde undan igår?
Idag sprang jag in och köpte den, jag kunde verkligen inte hålla mig!
Monki, 300:-


Imorse var jag på Krämaren och sminkade modeller! Min lärare ska skicka bilderna så jag slänger upp dom sen när jag har fått bilderna och berättar mer då!


TRUST

Man vill lita på en person. Men inser sedan att det kanske var dumt gjort.




270810

Efter plugget (lek i stadsparken) blev det stan med Emma och Ardita!
Jag fick med mig två st bodys från Monki på rea, 60:- styck! Lägger upp bilder sen. Jag hittade även en helt underbar skjorta i tunnt, ljust jeanstyg för 300:- jaja vi får väl se hur det blir med den.

Jag snackade lite med min frisör Tove (världensbästa) igår om en fundering jag har haft ett tag nu. Hon var väldigt positiv och så även min hantverkslärare Victoria (också världensbästa).
Jag känner att jag börjar bli för "gammal" för jätteblont hår, känns lite fjortis faktiskt och jag har ju varit blond sen sexan så nu är det dags för en förändring. Så, ..jag ska färga sandbruna slingor!! Det känns som att det är lite mognare på något vis och mer naturligt. Då jag redan enligt färglära är en s.k. "varm oliv" så har jag också bestämt mig för att köpa bruna linser för att förstärka det varma i mig. Jag känner att jag kommer trivas bättre så. Vad tror ni om det?

Iaf, nu behöver jag eran hjälp! Jag vet att ni är en del som läser min blogg (besöksrekord igår!) så jag skulle verkligen uppskatta jättemycket om ni hjälper mig lite. Det är så att jag vet inte vilken färg jag ska ha på linserna.
Jag har gröna ögon ( klicka på bilden!) och jag tvekar mellan två olika bruna färger.


Jag vill ha riktigt intensivt mörkbruna ögon, men samtidigt vill jag att det verkligen ska synas att dom är bruna.
Ni får jättegärna kommentera vilken av färgerna ni tycker att jag ska köpa (brown eller hazel). Tack!


STADSPARKEN

Godmorgon!
Snart kilar jag iväg till bussen för att möta upp Ardita på resecentrum. Idag ska vi vara i stadsparken hela dagen och leka med ettorna, ska bli lite småkul faktiskt :) Det blir ett yogapass när vi kommer dit, tipspromenad, namnlekar och skattjakt!

Förra året när vi var där skulle vi göra ett konstverk av natuen. Det här var vad jag och min grupp åstadkom:



FACELOOK

Nu ska jag ut och träffa killarna :D
Jag har foundation, lite puder och mascara bara. Håret har jag satt upp i en knut och luggen har jag tvinnat och satt upp åt sidan. Jag har på mig min nya skjorta!






LET'S MATCH IT

Till mitt nya linne från Gina Tricot kommer jag bära en nudefärgar kavaj i lång modell även den från Gina Tricot och ett par svarta leggings!
Vad tycks?




MARIEBERG

Idag eftr skolan drog jag och Emma hem och jag käkade. Sen drog jag, Emma och Amanda (tjejen i familen, assnäll och söt, hon går i sexan!) till Marieberg och shoppade.

Blev ett linne på Gina Tricot, en skjorta på Carlings och en mascara och en foundation på Kicks!



Jag älskar volangkanten och skärningen i ryggen!
Gina Tricot, 199:-



En grön/lila flanellskjorta, Carlings, 299:-


En ny foundation, behövligt!! Min hy blev jättelen av den och den är väldigt lätt att applicera!
Maybellines affinitone, 119:-



En ny mascara. Var lite sugen på att prova någon ny, äsch "go for it" tänkte jag och chansade. bra chansning! Jag är verkligen jättenöjd med den. Den separerar och förlänger väldigt bra!
L'oréals Lash Architect, 149:-



NEW

Här är jättestora koftan som jag köpte idag på lager! Det är storlek M eftersom att alla S var slut så den är aningen stor, men förhoppningsvis krymper den lite i tvätten!


Lager 157, 150:-

Och så blev det en farfarströja från Dr Denim!

Dr Denim / Lager 157, 100:-


250810

Hej på er!
Dagarna rullar på som vanligt, jag trivs hos familjen och i adolfsberg, det är skönt att vara tillbaka i skolan och hos vännerna.
Idag hade jag möte på fältgruppen (åh vad jag har saknat dom!) och sen tog jag bussen till lager 157 där jag köpte en stor kofta och en farfarströja, visar bilder sen nån dag! Nu skulle jag egentligen till Marieberg och shoppa med killarna men dom har inte hittat svara-knappen på mobilerna än -.- irriterande.

Som ni märker så går det segt med bloggen, lägger t.ex. aldrig upp någon dagens nu för tiden! Jag har ingen telefon eller kamera att ta bilder med och då är det inte roligt att blogga tycker jag. Jag ska tjata på mamma att hon måste ringa försäkringsbolaget, lovar!





BACK TO BASICS

Tillbaka i plugget! Och mitt schema är mer än underbart :D
Åh vad glad jag blev över att träffa min favoritlärare Victoria! Vi har även fått två nya lärare inom stylistämnet, en som kommer ha hand om hårdelen, och en som kommer ha hand om nageldelen, hon är svensk mästare och EM 3:a inom naglar så snacka om att vi kommer ha en grym lärare! Efter tvåan kommer vi även bli diplomerade manikyrister!



I love this school.


SHOULD I KEEP ON WISHING?

Should I be disappointed, or should I never stop believing?
I wish I could be just like you want me to be, but I don't work like that.
I wish it could be the way I want it to be but I guess it doesn't work that way.

The spark died in the summer, but one eyecontact and then it was there again.




BACK IN THE CITY

Tjo!
Jag är nu alltså tillbaka i Örebro! Ska snart sova min andra natt här :)
Jag trivs jättebra och familjen är så snälla!

Igår tog jag bussen in till stan så kom Hilmo och Alin och mötte mig! Vi drog till Karl Johan och pimpla vin hela natten. Sen kom Jessicka, Gina, Barre och Hussein och joinade. Och kvällens största glädje? -Ni kommer ihåg Mr X va? ;) Vi har inte setts på över tre månader och igår träffade jag han igen, tårarna var inte långt borta! Och Jonas såklart :)
Underbart att få träffa alla igen, ni är guld värda för mig <3

Idag har jag suttit inne nästan hela dagen. Lite före sju drog jag ner på stan där jag umgicks med Louise! Sen skulle hon gå och dansa så då var jag med Ardita istället. Jag har saknat mina flickor från klassen så mycket! <3
Det fanns för mycket att prata om efter sommarn kan jag lova, alltid lika kul att få prata med flickorna :)


Felicia, Louise, Ardita, jag och Johanna! Hela gänget föutom Emma och Shewit. Jag älskar mina tjejer <3


SAY YOU WANT THE SAME THING TOO

I missed what we had.
Didn't think it still was there.
But we met, and it was still there.






DONE WITH THE PACKING

Klockan är nu 02:42 och allt är färdigpackat! Återstår bara några få saker som jag fixar imorn :)
Om ca sju timmar rullar bilen iväg mot Örebro. Den här gången åker jag för att stanna, underbart!


Halsbandet köpte jag på URF för 100:- ny favorit!

Dags att sova! Klockan ringer om fyra timmar :s
Godnatt!


EXCITED AND WORRIED

Spelar depplistan på spotify. Jag vet ärligt talat inte varför.
Jag flyttar tillbaka till mitt kära Örebro om två dagar men det är något som tynger mig och jag vet inte riktigt vad det är. Kanske är jag rädd för att allt inte är som förut. Vänner har splittrats, bråk har uppstått och kontakter upphört. Jag vill inte att det ska vara så. Jag är nog rädd för hur allt kommer se ut nu. Om jag kommer bli tvungen att vissa dagar välja vem av två personer jag vill umgås med istället för att vi umgås alla tillsammans. Om jag kommer ha samma relationer som jag har haft förut till vissa vänner. Om jag ens kommer ha kvar några av dom relationerna.
Kommer jag trivas i mitt nya "hem" och med familjen som bor där?
Kommer det gå bra i skolan?
Kommer pengarna räcka till varje månad?
Samtidigt är jag väldigt taggad. Det här är vad jag har kämpat för och strävat mot hela sommarn. Det är det här jag vill mer än något annat!

Just nu håller jag på och flyttpackar. Jag har sagt i flera dagar att jag måste börja göra det men jag har inte haft lust, konstigt nog. Men idag tog jag tummer ur röven och satte igång. Tre IKEA-kassar med kläder och två små kartonger har jag fyllt och det är allt jag har åstadkommit idag. Lite missnöjd över min insats, oja. Mitt rum (hemma hos pappa) ser ut som ett bombnedslag just nu, kläder och prylar överallt! Imorgon ska jag försöka få någon slags ordning här inne, om jag inte får något ryck nu under natten vill säga.

A new family and a new home
A new bus to school and a new way to roll
A lot of new students in the same school
The same soulmate and the same way to fool
The same homeboys but still no love
But hey, soon we got the same sky above
Two days left and i feel like a wreck
Excited and worried 'bout what'll happen next



SOON IT'S GONE

Var hos tandregleringen i Falun tidigt imorse för att checka läget med tandställningen. Allt gick bra och den 27 september ryker tandställningen, underbart! Fick en del skäll för min smileypiercing också "ja hon har en sån där pisring ser jag".. Ah jag har en fisring också vill du se?! gubbjävel Usch va irriterad jag blir. Dom proppar munnen full med skrot på mig (i begged for it i know) och jag får inte ens ha en liten ring? Så tills nästa gång måste jag ta ur den, surt -.- Jag hoppas inte hålet växer igen då för då kommer jag aldrig mer kunna pierca mej där för det har typ blivit hårt där, o då ska gubben få sota för det! Jaja, life's hard sometimes.
När jag kom hem gick jag och la mig och sov. Det behövdes verkligen fast jag är fortfarande trött.

På eftermiddagen var vi in på socmöte i Hedemora, det blev mest ett vara-social- och-dricka-kaffe-och-småsnacka möte. Som ett litet avslut på det hela eftersom att jag ska gå hos kära fältgruppen i Örebro istället! Det enda som återstår här är ett litet avslut med min handläggare imorn, men det kommer nog gå fort.
Jag lämnade up idag också, det gick lika bra som vanligt! :) Duktig är jag.


Jag är lite konstig som lägger ut 12 bilder på min mun, men jag är så glad att jag blir av med den!


DAGENS KOMMENTAR

Haha min sköna polare Hilmo gjorde min dag med sin kommentar! Big up for u H!





A GROWING BRO

Grattis Felix på 14 års dagen!
Love you lillebror <3




ROOM

Hej!
Idag har jag varit i Örebro och kikat på rum i Adolfsberg i ett jättefint hus! Jag ska bo hos en jättefin och snäll familj och jag tror det kommer bli toppen!
Jag flyttar om lite mer än en vecka, längtar!





EMMA


Och jag kan aldrig sluta älska den här bilden!


URF 2010

Reggafestivalen var amazing! Sommarens bästa dagar utan tvekan!
Nu håller mina fötter på att trilla av,  min hals fungerar knappt och min rygg mår som den borde efter fyra nätter i ett tält på ett tunnt liggunderlag men det var det värt!
Jag orkar inte skriva om allt och en bild säger mer än tusen ord så det är bara att kika på bilderna.
Alla bilder finns på fejjan, klicka på bilden för att komma till albumet.


Här är några klipp från festivalen!


Jag köpte massa fina saker också, slänger upp bilder på det någon annan dag!


TAGGAD!

Jag taggar vidare med all rätt för nu är det nära gott folk!
Imorgon kl 12 öppnar campingen och Uppsala Reggae Festival 2010 (10 års jubileum!) är därmed igång. Artisterna spelar torsdag, fredag och lördag men imorgon är det reggae warm up! Tråkigt nog måste man vara minst 18 för att vara med på den så jag får väl sitta på campingen för mej själv då.
URF kommer vara sommarens höjdpunkt? -utan tvekan!


Vi hörs på söndag när jag kommer hem med massa roligt att berätta och bilder förstås!
Jah bless!


CD:S

Kommer ni ihåg skivorna som jag vann på fejjan? Jag har fått hem dom nu! :D


Sjalen kommer från H&M!


SOMEONE TO BELONG TO

Jag såg SATC 2 med mamma igår.
Den handlade mycket om förhållanden och äktenskap. För mycket. Tankar och känslor bubblade upp, även det för mycket. Jag känner mig så ensam, ibland förbisedd, ibland som ett objekt utan känslor.

Jag saknade singellivet, nu har jag levt det för länge. Jag tyckte om att byta kille varje månad, ”Mr Februari”, ”Mr Mars”, Mr April” brukade jag kalla dom. Och nej, ingen har rätt att kalla mig hora eller slampa nu. Jag levde bara livet så som jag ville leva det just då och tog för mig, precis som en typisk collegekille i en film. En riktigt kvinnohingst? Men det är inte kul längre, det känns bara meningslöst. Som något slags slöseri.

 

På somrarna är jag kär, det sprudlar i hela kroppen och jag har fjärilar i magen. Den här sommarn har snart passerat och jag har varken älskat, blivit älskad eller haft någon slags närkontakt med en kille. Eller man? Jag är snart 17 år, kille låter så litet, som om jag pratar om någon i min lillebrors ålder. Nej, för mig är det 20+ som gäller. Det känns som att jag har mognat, som att jag är redo för något hundra procent seriöst. Något som kan vara för evigt. Jag vill inte ha ett förhållande då jag vet att det inte kommer vara för alltid, den tiden är förbi känns det som. Jag vill ha någon att älska på riktigt, någon som jag vill älska på riktigt så länge jag lever, någon jag kan bygga min framtid och mitt liv med. Något fattas mig i alla fall, det finns ett tomrum att fylla i mitt liv.

 

Förut hade jag höga krav; snygg kropp, bruna ögon, si och så lång, mycket pengar osv. Nu har jag bara ett krav och det är att det ska klicka. Jag tror inte på att man passa ihop olika beroende på ekonomisk situation, social standard eller intresse. Jag tror på att det är två själar som finner varandra och två människor som hittar hem och finner ro.

 

Det finns någon där ute för mig och det börjar bli dags att hitta honom. Jag ska hitta någon att älska och att bli älskad av. Någon att omfamna, hålla i handen och finnas där för. Någon att se i ögonen och le och bli varm i hela kroppen. Men framför allt, något att tillhöra.

 


2 MM

Jag var i Hedemora på en lite tur med mamma i onsdags och så var vi inne i en butik där dom bl.a. säljer piercingar och sådant. Jag hittade en perfekt rosa töjning och kunde inte låta bli att köpa den! 35:- fattigare och 2 mm bredare hål senare är jag supernöjd! Och jag tänker stanna på 2 mm, tjockare skulle se hemskt ut på mig!

Nu ser ni även hur mitt gula nagellack från H&M ser ut, love it!




HOME AGAIN

Nu är jag hemma i lilla Långshyttan igen efter några dagar i Skövde!
Igår var vi Hjo och gick längs hamnen. Vi doppade fötterna i Vättern också, men fy det kändes som minusgrader, det värkte riktigt ordentligt i fötterna! Sen kom det tre ankor och ville bli vän med mej haha! Dom ställde sej på rad aldeles framför mig och bara tittade på mig. Sen såg dom mitt gula nagellack och vill äta mina fingrar och en av dom började nafsa på min tå haha!
Efter Hjo åkte vi tillbaka till Skövde igen, jag och mammsen tog en snabbrunda på stan och köpte ett par gråa mjukisbyxor och ett par baggyjeans till mig på rean på Bik Bok!
Sen gick vi hem, usch va jobbigt det var! Sen kom Niki och jag umgicks med henne på kvällen tills hon åkte hem :)

Just nu är jag hemma hos pappa för här finns det internet! Mamma har inte fått det än :( drygt.. så just nu tankar jag SATC 2 som jag och mamma ska se senare!


Niki, haha söt!


RSS 2.0