MONDAYS OUTFIT

Lite sent ute kanske, men såhär såg jag iaf ut i måndags!

Farfarströja - H&M / Jeans - Diesel / Skärp - Unknown

PRAYING HANDS

Idag har jag börjat på ett nytt litet projekt! Det är en kompis som vill ha en tatuering i form av den klassiska "Praying Hands" så nu hållar jag på för fullt. Dock kommer jag måla minst två till exemplar så att den blir perfekt, det här är mest bara en kladd för att jag ska få mig en uppfattning av hur resultatet ska bli. T.ex. så kan ni se att halsbandet blev väldigt konsigt under händerna, det ser mest ut som att det har trasslat ihop sig, så det ska fixas!
Så fort den är klar så ska ni få det färdiga resultatet!



140311

Hejhej!
Fick mina naglar fixade av Johanna i skolan idag, fint va? Det är tippar som är svartmelerade, dom skiftar alltså färg. Precis som det ser ut i en vattenpöl om det är olja i den och solen skiner :)
Efter skolan drog jag till öppenvården för att lämna up och ha möte. Idag pratade vi mycket om min längtan efter olika saker, t.ex. reggaefestivalen, att få ha egen lägenhet igen, ta mer eget ansvar, skaffa man och barn och sådant. Det är rätt sjukt men dom senaste veckorna har jag tänkt jättemycket på att jag längtar så otroligt tills det är dags för mig att skaffa barn, absolut inte nu då jag är alldeles för ung och stadig ekonomi och minst lika stadigt förhållande är två grunder till att jag ens ska tänka tanken på att skaffa barn. Men tanken på att springa upp på morgonen för att spy av illamående under graviditeten, eller att gå med ungen till dagis för tidigt på morgonen i världens oväder får mig bara att le. Även fast det är rätt motbjudande saker. Tror jag börjar få lite spännande modersinstinkter!
Efter det åkte jag, Johanna och Ardita och käkade på IKEA, för mig blev det gravad lax som är kanongott!




130311

Hejsan!
Idag har jag bara tagit det lugnt hela dagen, jag har varit riktigt seg idag efter att ha druckit hela helgen. Putte åkte hem 11 imorse så jag vinkade av han och satte mig sedan och kikade på dom senaste avsnitten av BB. På eftermiddagen drog jag till Vivalla och hängde där i ett par timmar.
Jag har haft en riktigt bra helg med grymt umgänge, tack allihopa!



I still see your face when I sleep.


OUTFIT; FRIDAY NIGHT



Linne - Gina Tricot / BH - Monki / Jeans - Wrangler

TAGGAD

Snart kommer min "storebror" Patrik från Falun hit! Åh jag saknar han så mycket jämt.. Han tar ett flak öl med sig för idag drar vi 11 pers ut på landet och festar. Gissa vem som är TAGGAD?
Kvällens outfit får ni imorgon, så kika in då!


Såhär ser jag ut när jag försvinner ut i dimman ikv!

DAGENS (THIS IS HOW I WORK IT)

Nu var det allt för länge sedan ni fick en dagens.. Idag får ni med bonusmaterial, varsågoda!
Tröja - Gina Tricot / Sjal - Made by. Mamma / Jacka - Fjällräven / Jeans - Diesel / Solglajjor - Monki



HIPPIE

Just nu jobbar vi med årtalsmakeup på hantverken och jag jobbar ihop med Louise. Jag ska göra henne till framtidskvinna nästa vecka och idag gjorde hon mig till en karaktär från 60- och 70-talet, nämligen hippie! Jag trivdes jättebra och det sa liksom klick, dock beskrev hon mig som en knarkande uteliggarhippie och jo, jag kan nog hålla med. Men som sagt, jag trivdes jäkligt bra! Kan se lite Jack Sparrow i mig också.. hehe.





SHE BOUGHT 'EM

Ny väska, "åh hon haffade dom där Prada skorna", ny parfym, örhängen, lägenhet, hund... and so it goes on. Jag blir så avundsjuk av att beta igenom fyrtio bloggar vars ägare shoppar var och varannan dag. Iofs så har jag inte visat er ett enda köp på månader! Ohja, jag fyndade stort på Monkirean för ett tag sen. Monki förresten, det är där jag hänger om jag går på stan och plånboken inte ekar.
MEN jag vill också kunna vara den där som bloggar om att jag shoppar varannan dag och köper svindyra saker. Jag vill kunna resa och visa er vackra bilder. Jag vill gå på krogen och häva i mig två och en halv liter sex on the beach. God! Jag behöver verkligen ett jobb. Jag kanske borde lämna in det där CV:t på Monki som jag lovade dom för snart tre månader sedan?

Dagen då det bloggas om att jag haffade dom där Prada skorna, den kommer.


YOU WERE MY FIRE SO I BURNED 'TIL THERE WAS NOTHING LEFT OF ME







RSS 2.0