MAKE UP

Nu har jag testat mitt nya smink!




Face Mist - M.U.S. / Cover All Mix - M.U.S. / Blothing Powder - M.U.S. / Rouge - Mist / Ögonskuggor (Muffin & Brownie) -M.U.S. / Eyeliner - Mist / Ögonbrynsskugga (Tri Brow Color) - M.U.S. / Twin Gloss - M.U.S- / Mascara - L'oreal Lash Architect


NEW MAKE UP

Här är innehållet i goodiebagen som jag fick från M.U.S.

-Body Mist, "Twety Forever"
-Face Mist
-Blothing Powder
-Twin Lipgloss
-Cover All Mix
-Tri Brow Color
-3 st Microshawods i färgerna "Muffin", "Brownie" och "Deadly"


Detta köpte jag på Mist

-Svart Eyeliner i crèmeform "Special Base", 105:- (25% rabatt)
-Rouge, färgen heter "Blush", 112,50:- (25% rabatt)



301110

Hejsan!
Kom precis hem från stan där jag har gjort några ärenden.
Jag drog först till öppenvården och lämnade up, vilket gick helt åt skogen då hon glömde lägga ner kartongen som man ska kissa i i toan, haha så jag kissade rätt ner i toastolen. Men det kan ju vara lite skönt med omväxling ibland när det gäller toabesök, varför inte dra till öppenvården t.ex. och få sällskap när man kissar? HAHA!
Sen kilade jag iväg till M.U.S. inne på Vågen där jag hämtade ut en goodiebag med smink och kosmetika till ett värde av 1700:- som tack för att jag gick modell åt dom i fredags. En sådan goodiebag tackar man inte nej till kan jag lova! (Kommer ett inlägg om innehållet snart.) Sen pratade jag lite med Louise som praktiserar inne på Radiodays! Sen kilade jag ner till Mist och brukade min rabattkupong som jag fick när jag deltog i styling-tävlingen i Marieberg i Mars i år, remember? En rouge och en eyeliner blev det. Nu ska jag prova mitt nya smink!

Vill även passa på att gratulera min vän Lisa på 18-års dagen! GRATTIS <3




291110

Hej på er!
Nu är jag hemma i Örebro igen.
Igår kväll drog jag hem till pappa och sov där, imorse klev jag upp tio i sex efter endast några timmars sömn. Det var -22°C ute, insane! Sen satte vi oss i en iskall bil och åkte till Falun för jag skulle till tandläkaren och kolla mina tänder nu när jag har varit utan tandställning ett tag, allt såg bra ut! Efter det blev det frukost på Statoil, latte och lussebulle för min del! Sen tog jag tåget hem till Örebro och kilade över till skolan direkt när jag kom fram. Efter skolan tog jag bussen hem och har inte gjort något speciellt sen dess.




-14°C

Det är kallt här hemma i Dalarna idag!


FÖRSTA ADVENT

Hejsan!
Idag är det första advent och det känns verkligen att julen närmar sig, älskart!
Igår kväll blev det att knäppa en bira och spela tv-spel med Mange, Putte, Tobbe, Grandin, Musse, Henke och Pontus, mycket trevligt och kul att få träffa grabbarna igen. Imorse släpade jag mig upp för att luncha hos mormor och morfar tillsammans med mamma och lillebror. Morbror och lillkusin Karin var också där, åh hon är så underbar och söt!

NU ska jag och mamma lyssna på musik och baka pepparkakor och lussebullar! Vad det blir för musikgenre har vi dock lite svårt att bestämma oss för, det står mellan hip hop/rap, dancehall och julmusik. Vad tycker ni?

Jag har inga bilder från modevisningen än så jag lovar att berätta om dagen så fort jag slänger upp bilder, ok?



DALARNA

Hemma i Dalarna! Mamma hämtade mig i Avesta på eftermiddagen. Det blev en snabb lunch och sen slöande jag framför datorn. På kvällen blev det tacos med mamsen och nu ska vi ta en kopp glögg. Sen glider jag ner till Mange och umgås med mina fina pojkar :)
Bättre uppdate imorn förhoppningsvis! Puss

TIME TO SLEEP

Nej nu säger jag god natt, over n' out, adjöken, hejpa och allt vad det heter. FÖR jag har feber :( ..och mitt tåg går kl 13 imorgon och före det ska jag packa. Så det är dags för mig att "hupp i säng" som vi säger hemma i Dalarna!

Bjussar på en bild från i måndags mina kära bloggoholics!


Näkemiin!

261110

Hejsan!
Modevisningen gick A-W-E-S-O-M-E, jag kommer berätta om dagen och lägga upp bilder MEN inte idag för jag håller på att däcka, nu blir det en dusch och sen i säng. Imorn glider jag hem till Dalarna så vi hörs då!

Bjuder på en liten sneak peak på hur jag har sett ut idag;


Besöksrekord i bloggen igår, kul! Antagligen för att ni är så nyfikna och snikna av er när det gäller rättegångar, domar, tingsrätter och sådant hit o dit ;) Men fortsätt så! TACK alla trogna läsare <3
Tjing!

251110

Nu är rättegången avklarad, min polare George följde med. Det gick fort och både bra och dåligt. Jag kommer bli 2000:- fattigare men det är något man får ta om man håller på med olagliga saker. Den här domen kommer även finnas i mitt straffregister i fem år vilket är det som känns tyngst. Så tjejer, killar -jag är här med officiellt kriminell. Woho. Men sånt är livet.. Om jag inte får jobb pga mitt register så blir det ju ändå staten som förlorar pengar på mig genom socialbidrag, man kan ju undra hur dom tänker ibland... Jaja, nog om det. Efter rättegången kilade jag iväg till M.U.S. och pratade lite med dom inför modevisningen som är imorn, ska bli så kul! Jag kikade även in på Radiodays där min Lojsie har sin praktik, kul att få träffa tösen. Sen köpte jag ett par nylonstrumpisar till visningen imorn och hjälpte George att hitta en jacka!
Nu är jag hemma och tar det lugnt, senare kanske det blir fruktsallad och film med en vän :) Jag har varit desperat efter fruktsallad sen igår, måste ha!!

Vi hörs guys!

TRIAL

God morgon! Hoppas ni mår bra :)
Själv är jag fortfarande sjuk, halsen är värst nu.. MEN jag är vaken och i ordningfixad ändå för idag har jag rättegång. Nu ska jag ner i köket och laga ihop lite mat, sen ska jag ta bussen ner mot stan.
Återkommer med resultat från rättegången!


FADING

Jag glömmer dig.
Kom inte sen och säg att du vill ha mig.
Det finns andra, många andra.
Trots att du är en människa med ett hjärta av guld.
Jag glömmer dig ändå.


241110

Öppet hus i måndags gick awesome! Jag blev supernöjd med min "levande skyltdocka" Kimberly.
Nu ligger jag hemma och är sjuk för andra dagen, feber, förkyld och ont i halsen, inte kul.. Tråkigt att inte kunna vara i skolan :(
Igår skulle jag ha haft genrep inför modevisningen med jag var för sjuk för att orka med, tyvär. Jag hoppas verkligen att jag får vara med ändå!
Imorgon på eftermiddagen kommer jag att infinna mig i tingsrätten här i Örebro för att bli dömd, jag vet redan att jag kommer bli dömd. Lite jobbigt ja, men vad ska man göra? Livet går vidare.
På fredag är det modevisning  för Make Up Store och på lördag åker jag hem till Dalarna!
Nu vet ni lite vad som händer i livet, ska försöka blogga mer när jag orkar, nu behöver jag bara sömn..


Kimberly i måndags!


COME VISIT MY SCHOOL!

Hejsan! Jag har haft en grymt bra helg men den kan vi snacka om senare :)
Just nu sitter jag nere i salongen i skolan och väntar på min modell Kimberly. Dom är alltså fyra tjejer från ettan på skolan som ska vara levande skyltdockor på öppet hus här på skolan ikväll. Tidigade har vi hunnit med att vika små broschyrer och packa goodiebags.

Öppet hus alltså:
Plusgymnasiet
Västra Bangatan 21, Örebro (bredvid resecentrum!)

Det börjar kl 17:00 och dom första som kommer får goodiebags!
BE THERE!


Just nu i salongen:





Stylist javisst!

Jag kommer att finnas på skolan under hela öppet hus och jobba som en guide! Så kom gärna fram och fråga mig något ett bara snacka!
Ses ikväll hoppas jag!

TO KEEP MY COLD HANDS A BIT WARMER

I torsdag när mamma kom hit hade hon med sig ett par gamla handskar som jag haft i min ägo i säkert över fem år. Jag var besatt av att få beställa dom och sen har jag aldrig använt dom. Dom kommer förresten från H&M! Nu är det kanske dags att aktivera dom?




THE PAIN OF UNCERTAIN LOVE

Whether you want me or not you'll always find me right here waiting for you.



SNEAKPEAK!

HÄR har ni en liten sneakpeak på hur min modell Kimberly kommer se ut på öppet hus på måndag! Dock saknas den rätta outfiten och lösögonfransar. Kom till Plusgymnasiet på Västra Bangatan 21 i Örebro och se det färdiga resultatet!


DAGENS / FACELOOK


Over size tisha - mammas gamla / Skinnbyxor - Gina Tricot


Det enda märkvärdiga med min make up idag är att jag har haft på lite turkos mascara på både över- och underfransarna i den yttre delen av ögat. Har fått många fina komplimanger om det idag, roligt! Våga färg på fransarna!


191119

Hej på er!
Idag var jag i plugget som vanligt.. Det har varit en riktig slödag idag! Vi har handlat massa gott på Ica till öppet hus på måndag och bara provsminkat två modeller. På måndag kommer det finnas "levande skyltdockor" på skolan så passa på att komma! Jag återkommer med tider och mer info.
Efter skolan hängde jag på Kimberly hem, drack té, plattade håret och chillade. Sen drog hon, jag, hennes syster och mamma till Marieberg för att köpa pjucks till modevisningen på fredag, vi hittade ett varsitt par svarta pumps :)
Sen gled vi hemåt och det visade sig att jag är ensam hemma innan Fabian kommer hem. Blir nog att steka lite köttbullar och kolla på tv kanske.
Vi hörs hörrni, tjingeling!


GÅRDAGENS/FACELOOK


Sjal - H&M / "Croppad" top - JC / Jeans (höga i midjan) - Gina Tricot


(Sämsta bilden men den enda jag har..)
Foundation, puder, svart eyeliner längs den övre franskanten och i yttre ögonvrån, turkos kajal längs den undre franskanten och mascara


181110

Hej alla bloggläsare ;)
Imorse tog jag bussen ner till rese till 10 för att möta upp mamma och min underbara sochandläggare Teres! Vi kilade över till öppenvården där vi hade möte i lite mer än en timme med min "kontaktperson" som jag har här i Örebro. Efter mötet och ett negativt up kilade vi upp till La Baguette på stan och käkade. Sen gled dom hemåt Dalarna och jag kilade iväg till plugget. Efter skolan tog jag bussen hem för en dusch, en tallrik yoghurt och lite fix sen tog jag bussen ner till stan igen och vidare hem till Johanna där det var en dam och pratade om Mary Kay, ni vet smink/hudvårds-produkterna? Vi fick göra fotbad, smörja och skrubba våra fötter, raka våra ben och prova massa olika hudkrämer. Riktigt trevligt var det! Kändes lite kul att vi satt där tre på rad i hennes vardagsrum och rakade benen, vi kanske kör i kors nästa gång? HAHA! Sen stressade jag hem till Louise där det blev pizza/godis/SAW 6 med henne och Johanna, awesome! Johanna blev tvungen att dra lite tidigare men jag och Lojsi fördrev tiden med dans, gitarr och filmklipp, eller ja, hon underhöll mig med det :) Sen gick hon med mig till Järntorget där jag tog bussen hem, tack snälla! Hahaha, roligaste var att när vi passerade resecentrum så stod det ett tåg inne och såklart fick vi för oss att springa in i tåget, genom vagnen och ut ur nästa dörr, och vi hade bara några minuter på oss men vi hann! Sånadär roliga små saker som ger vardagen det där lilla extra är värdefulla!

Gotta sleep, toodles!

CASTING-DAY

Hejhej!
Castingarna i skolan idag gick jättebra! Många av ettorna är så modiga! Nu har vi elva modeller till modevisningen och fyra som ska vara "levande skyltdockor" på öppet hus på måndag, awsome. Vi hade ett avlångt rum och så satt vi fem som jobbar med projektet längst bort i rummet på rad och lekte jury i idol-anda, haha! Vi fyllde i lite uppgifter om modellerna och tog lite enkla kort på dom, sen fick dom gå fram-o-tillbaka framför oss, kan tänka mig att det var nervöst!
Efter plugget kilade jag (okej, tog bussen fyra hållplatser he he) till M.U.S. för en andra casting! Vackra Kimberly som går stylist i ettan på min skola kom också dit, haha och vi hade ingen aning. Hon är en av dom ettor jag har bäst kontakt med på skolan, grymt snäll! Idag blev vi mätta (inte för att vi ätit utan mätta som i med ett måttband), vi fick gå och så tog dom enkla kort på oss. Vi ska dit på tisdag igen! Varken jag eller Kimberly har lämpliga skor för visningen så vi hade tänkt kila ut på stan för sko-spaning tillsammans någon dag, kommer nog bli skoj!
När jag kom hem käkade jag lite och fick sen hjälp av Helena att montera ihop min klädställning som jag misslyckades med att göra igår, nu funkar den finfint och kläderna hänger på plats!


Jag ska alltså gå modell åt Make Up Store för deras nya kollektion Frozen Diamond på en utav invigningsdagarna av nya Träffpunkt, återkommer med mer info!


161110

Hejsan!
Idag har jag haft praktik på skolan som vanligt, idag har vi jobbat med en en stilguide för killar i broschyrform med titeln Boys Styleguide F/W -10. Efter det kilade jag iväg och köpte cigg och hängde sedan med två tjejkompisar till Lager 157. Sen tog jag bussen hem, tände ljus och såg på film -A Perfect Getaway.
Sen kom snälla Helena upp med en klädstång och galgar till mig så efter att ha laddat upp med ett par mackor satte jag igång och monterade. Det gick awesome! Jag hann fylla den med kläder och även hänga in resten i garderoben när det brast. Min nya klädställning bestämde sig tydligen för att avlida redan första dagen och rasa ihop. Det visade sig att jag monterat den lite bak-o-fram kan man säga och tydligen inte hade satt dit hjulen ordentligen, hehe.. men så kan det gå! Får fixa det imorn. Nu dricker jag glögg och är datanörd. Snart dags för sängen. Vi hörs, tjing!

Jag och Elin beslöt oss för att kliva in i min over size thisha idag, samtidigt alltså..
(Den kommer från Monki!)

MAN DOWN

Imorgon släpps Rihannas nya album LOUD i Sverige. Här är en av favoriterna på plattan!



"Rum bum bum bum rum bum bum bum rum bum bum bum Man Down
Rum bum bum bum rum bum bum bum rum bum bum bum Man Down
Oh mama mama mama I just shot a man down
In central station In front of a big ol crowd
Oh Why Oh Why
Oh mama mama mama I just shot a man down
In central station"



ANSWER #3


SVAR: Hej Hanna! Kul att du är intresserad av Plusgymnasiet!
Våra tider är olika, ibland börjar vi 8, ibland 11:40, samma sak när vi slutar, antingen tidigt eller sent. Fast nu tycker jag ju absolut inte att det bör bara en bidragande faktor till ditt gymnasieval. Det är inte så värst mycket läxor, men om du inte hinner klart med något på lektionen så måste du ju självklart göra det hemma.
Jag har så svårt att svara på en sådan fråga då jag aldrig har läst en annan linje så jag har ju ingenting att jämföra med, samma med om vi har mycket prov.Valmöjligheter finns i 2:an och 3:an gällande IV-val (individuellt val) då det finns ett stort antal kurser att välja mellan.
För fler frågor tycker jag att du kan vända dig till Plusgymnasiet i Örebros egna blogg som drivs av två tjejer som går handelshögskolan på Plusgymnasiet i Örebro.
Kram!



SKETCHING

En riktig konstnär målar i BH, använder plastglasögon, har en kopp glögg i närheten, tänder ljus och har blyerts i halva rummet när verken är klara.





Om ni är nyfikna så kan ni ju alltid kika in HÄR.


151110

Hejsan! Helgen bestod av mys med en tjejkopis på fredagen och på lördagen drog vi hem till hennes storasyster och umgicks där, lagade pommes frites och kikade på en värdelös film. Sen fick vi skjuts in till stan där vi åt lite på Mc Donalds. Sen hamnade vi i en bil med lite folk och det slutade med att vi åkte till Lindesberg och sa hej till Emma! När vi kommer, ungefär vid kl 2 var det tydligen dags att dricka och köra sanning och konka, kul var det! Jag gick till sängs tidigt på morgonen, för tidigt.. Igår gjorde jag inte så mycket förutom att duscha, tvätta och sova.

Idag har jag varit i skolan och jobbar med projektet. Idag har vi äntligen gjort klar en broschyr med titeln "Girls Styleguide F/W -10" där man får tips om hösten och vinterns största trender. Efter skolan lämnade jag up vilket gick bra och nu är jag hemma. Mina planer för dagen? Tvätta lite kläder och skissa! Jag har inte skissat på jättelänge så nu börjar det bli dags tycker jag! En cigg i munnen, en latte på bordet i ett tomt rum med plats för tankar och fantasi vore en perfekt miljö för mig att skissa i tycker jag, men jag får göra så gott jag kan i mitt rum med en tallrik köttbullar på bordet. Kan nog slänga upp lite bilder senare idag eller imorgon!

One month left of longing.

121110

Vad händer då? Nä, inte så mycket faktiskt. Dom senaste två dagarna, dvs igår och idag har jag haft praktik som vanligt. Nu är jag hemma med en tjejkompis och vi ska väl hitta på något, film kanske. Mycket mer än så har jag inte att säga.

Finns det något ni vill ha mer av i bloggen? Eller finns det någon kategori som ni tycker om som ni gärna vill ha mer av? Let me know!


101110

Idag har jag gjort bort mig rejält.... och då menar jag REJÄLT.
11:50 fick jag ett samtal "Ja hej jag ringer från tingsrätten och vi sitter i sal 9 och väntar på dig" (SHIIIIIIT) Och jag var helt hundra på att rättegången var imorgon.. Den blev uppskjuten iaf, jag hoppas verkligen bara att jag slipper betala vite (2000:-)

Förutom det så har jag varit i skolan idag och jobbat vidare på vårat projekt, efter det kilade jag iväg till Make Up Store som hade casting till sin kommande modevisning. Allt lät bra och nu håller jag tummarna för att jag får vara modell! Sen har jag vandrat runt med en kompis lite på stan :)

Den här dagen har varit rätt dålig när det gäller bussarna också. Imorse fick jag vänta på bussen i 30 min för mycket och nu på kvällen i 40 min för mycket. Linje 24 är inte att lita på just nu kan jag säga. Mina fötter dog också, fy satan vad kallt det är om fötterna när man är ute nu trots mina mysiga uggs.

Nu ska jag slå på någon mysig film och sen sova. Jag ska försöka hinna med inlägget om minimalismen inom make up (ett helt naket ansikte) som jag lovat er imorgon!

BUDGIE

Min lilla älskling var så hemskt hungrig idag! Hon åt lite på mig med, men det är bara för att jag är så elak och busar med henne när hon äter haha. Visst är hon söt? :)


Barbie


DAGENS / FACELOOK

Hoppas ni alla har haft en bra dag! Jag har precis suttit nere i köket och fikat och umgåtts med "familjen", riktigt trevligt. VI DRACK JULMUST!! Men fy va det har snöat idag! Jag har sopat trappen och gången mellan trappen och vägen fyra gånger. Dock är jag riktigt glad att snön äntligen har kommit, det är så mysigt och den påminner mig om att julen snart är här :)

Nu över till det som det här inlägget egentligen handlar om;

Sjal med luva - Monki / Guldskjorta - Mammas gamla / Jeanslegging - Gina Tricot
Jag har även haft ett brett guldarmband över skjortärmen (den som inte är med på bild, såklart..) idag, kände mig lite experimentell och körde guld på guld vilken blev en hit enligt mig!


Idag är puder allt som umgåtts med mitt ansikte.
Jag har totalt förälskat mig i att se "naken" ut i ansiktet som vi kan se mer och mer av just nu. Ska försöka hinna med ett inlägg om det imorn!


COZY

Jag myser förfullt med hårinpackning, ansiktsmask och snart en kopp té!

Inpackningen heter BORN.AGAIN och kommer från Kevin Murphy.
Ansiktsmasken är Visibly Clear 2-in-1 från Neutrogena.



091110

Hallå där!
Idag började jag min praktik kl 9 vilken jag kommer göra alla dagar. På lunchen kilade jag till öppenvården och lämnade up. Efter skolan köpte JAG cigg, var bara tvungen att säga det, haha! Lite stolt är jag eftersom att jag trodde att det aldrig skulle gå, men snubben frågade inte ens om leg ;)
Usch vilken snöstorm det är här i Örebro hörni, fy vad kallt det är! Ser det lika ut på andra platser i Sverige också? Tacka gud för uggs och pälsjacka säger jag bara!

Visste ni förresten om att Örebro kallas "Rapetown" i USA? Procentuellt så är Örebro orten med flest våldtäkter i hela världen. Hur sjukt?! Och här bor jag liksom.. yeah.

Nu ska jag laga lite köttbullar och makaroner, sen ska jag duscha och slänga på en ansiktsmask samt hårinpackning. Måste vara fräsch imorgon då MUS har modellcasting till sin kommande modevisning. Tänkte att det är lika bra att göra ett försök då jag faktiskt uppfyller alla kriterier. I övermorgon är det också en stor fördel att se frisk och fräsch ut då jag har rättegång..

Slänger upp en dagens/facelook senare!

LET MY PAST BECOME MY FUTURE

Orkar inte mer. Saknar konståkningen för mycket.
Kvällen slutar med att jag ofrivilligt fastnar framför spegeln, kommer på mig själv med att stå och öva massa olika flygskär och rörelsemoment. Råkar ha perfekt musik för konståkning på. Bestämmer mig. I december ska jag åka skridskor, om det går bra då så ska jag börja träna igen. Helst redan när nästa säsong börjar, göra ett försök i alla fall. Sen får det gå hur det vill. Jag ska ta tillbaka den del av mig jag har förlorat. Jag ska återigen snöra på mig skridskorna. Bli isprinsessan jag en gång var.




081110

Hej på er! Hoppas ni överlever min frånvaro ;)
Jag softa mig igenom resten av mitt höstlov tillsammans med några vänner.
Idag började min praktik som jag har på skolan. Ni kan läsa mer HÄR om vad jag gör på min praktik, observera att det dock bara är en modevisning vi ska göra. Idag har vi designat knappar till våra öppna hus som vi kommer ha samt börjat planera modevisningen och spikat ett datum till en modellcasting som vi ska ha för ettorna nästa vecka för dom som är intresserade av att vara modeller på modevisningen. Allt det här är så kul och jag är jätteglad över min praktikplats även fast den är på skolan! Jag och Shewit jobbade till och med över 2,5 timmar idag!
När jag kom hem kikade jag på Harry Potter och Halvblodsprinen (längtar tills dom två sista filmerna kommer ut!) och sen har jag bara atgit det lugnt. Nu har jag precis druckit en kopp té och samtalat med Fabian som också bor här, trevligt!


ÖREBRO

Nu är jag hemma i Örebro igen! Snälla Helena (som jag bor hos) kom till resecentrum och hämtade mig, sen blev jag bjuden på fläskpannkaka direkt när jag kom hem. Jag kom även hem till ett brev som jag nu har svarat på och så har jag hunnit packa upp och fixa till i rummet lite. På fredag kommer min Putte och är här med mig över helgen, ska bli så kul!


031110

Hej!
Jag är hemma hos pappa just nu och nördar vid datorn. Idag tar jag tåget hem till Örebro så jag ska snart börja packa. Lugn dag, inte mycket som händer, men det är skönt ibland det också.
Vad har ni för er?


BETNÉR

Magnus Betnér är min gud.  Kolla 02:30 - 03:40.



021110

Hej!
Idag vaknade jag rätt sent, ungefär kl 2. Blev lunch med pappa, -hemgjorda hamburgare, mums! Sen tog jag tag i chinchillornas rum där jag har städat sju burar samt rummet i sig. Sen tog jag en dusch och fick sedan skjuts hem till mamma eftersom att jag inte hinner träffa henne mer innan jag åker hem till Örebro igen. Vi löste korsordet i Aftonbladet men hann tyvär inte klart hela. Sen kilade jag ner till Mange och umgicks med han, Globen, Grandin och hans fina lilla amstaff Lima. Jag hann träffa få Putte, Johnny och Fredrik i några minuter också! Sen kom papsen och hämtade mig och så blev det pizza till middag. Jag älskar pizzan här i Långshyttan! Pappa har kilat iväg och lagt sig och jag ska ut och ta en godnatt-cigg och ringa min Emma som jag inte har pratat med på länge, sen ska även jag dejta kudden!


CHINCHILLA!

Som ni säkert redan vet så har jag ju mina lilla underbara undulat Barbie. Jag har nog däremot missat att berätta att jag har sju chinchillor hemma hos pappa. Jag har haft chinchillor i nio år nu! Här är iaf ett klipp på mina hjärtan!


Jerry & Mimmi är våra första chinchillor och föräldrar till våra andra chinchillor. Vi köpte dem 2001 så dom är nu 9 år gamla!
Som ni kan se i klippet har dom alla väldigt olika personlighet. Jerry är en vild buse, är Mimmi är min gulliga prinsessa, Rasmus kan vara busig, men är lite tillbakadragen när vanligtvis brorsan Rufus stå i rampljuset och försöker ta all uppmärksamhet, Piff är mycket tyst och reserverad, men framför allt väldigt revirlysten, han hade en bror, Puff men tyvärr dog han. Och sedan har vi Kim och Mario, chill out bröder som för det mesta chillar i sin koja eller munchar.





LANVIN <3 H&M

Nu har det precis varit premiärvisning av Lanvin for H&M, hade varit kul att vara där.. Enligt denna video att döma så ser det riktigt lovande ut iaf!




GRATISBIO

Klicka HÄR och gå med i Gratisbio!
Jag har fått hem ett par checkar förut så det funkar faktiskt! Kom igen och samla poäng DU också!


NEWS

Hej på er! Nu är jag hemma igen :)
Först åkte vi till Curb i Falun där lillbror Felix köpte en jättesnygg Sweet tröja! Sen till Borlänge där vi sprang runt på Kupolen i några timmar.

Här är dagens fina köp;

Uggs från Skohuset, 199:-

Marinblå spetsBH från H&M, 129:- (jag har gått upp en storlek!!!!!!! hahahaha döglad tjej)

Hudcréme från ACO, 28,50:- / Ansiktsvatten från ACO, 44,50:- / Ansiktsrengöring/mask från Neutrogena Visibly Clear, 67:- / Deodorant från Dove, 39:-

Mössa från Indiska, 79:-


Så glad över mina nya köp! Nu slipper jag frysa ihjäl i vinter ;)


DAGENS / FACELOOK



Svart skjorta(NY!) - Mammas gamla / Leggings - Gina Tricot



Lite puder / Tjock eyeliner längs övre franskanten / Bronsfärgad skugga / Mascara


WELCOME NOVEMBER

Tjenare! Ny månad nu, hoppas den blir bra!
Imorse åkte jag och mamsen till mormor och morfar och lunchade, morbror och lillkusin var även där. Kul att få träffa mina kära igen. Vi hamnar alltid i så konstiga diskussioner och vi kan aldrig komma överens, haha så typiskt oss. Jag diskade åt mormor också när morfar stacka iväg och vilade middag. Han har opererats nyligen, han har fått en pace-maker så att han ska vara piggare och jag hoppas verkligen att den funkar bra! Jag vill ha morfar kvar länge, många fler mysiga skogspromenader längtar jag efter.
Sen kilade jag ner till Mange där vi bara har chillat resten av dagen och kikat på videon till Shakiras Loca hundra gånger, Mange är tydligen också kär i låten, score! Nu på kvällen såg vi The Social Network, ni vet Facebook-filmen? Den var rätt seg men ändå rätt kul att se. Nu är jag hemma och ska snart sova, imorgon blir det Kupolen med mamma och förhoppningsvis även lillebror, sen ska vi till Falun på Curb som är en street/hip hop affär som säljer riktigt shyssta kläder, dom har rea nu! Jag har dock annat i fokus, mycket som behövs nu. Imorn ska jag främst kika efter uggs, mössa, vantar, deodorant, kalender, ansiktsprodukter, BH och nya idrottskläder. Mycket som behövs, desto dyrare blir det. Men jag kan väl inte ro för att det verkar bli en svinkall vinter och att brösten växer? Haha!
Jaja, vi hörs imorgon, då ska jag visa er mina nya köp så får vi väl se om jag kommer hem med det jag verkligen behöver ;)

Mitt kära Kupolen i Borlänge, här har jag shoppat sen jag föddes!


RSS 2.0